Οταν εγινε 0-1PAOK_Antarctica έγραψε:Μέσα σε όλα αλλά πότε ακριβώς πήγε να το γυρίσει;TransferMania έγραψε:Ειναι Μαρτιος, εχει εξασφαλισει πρωταθλημα και Τσαμπιονς Λιγκ και αποκλειστηκε σημερα ενω παλι πηγε να το γυρισει.aivas19 έγραψε:Βρηκε λυσεις ο Μεντιλιμπαρ τελικα; Τον ξελασπωσαν οι πιτσιρικαδες; Επαιξε μοντερνο ποδοσφαιρο;
Εμεις εχουμε προβλημα, ο γαυρος μια χαρα ειναι.
Σε ποιο παράλληλο σύμπαν;
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Και εμένα μου αρέσει πολύ ο τρόπος που κάνει repress ο γαύρος. Και αν και φαίνεται ότι είναι λόγω της αθλητικοτητας των παικτών, περισσότερο είναι η ομαδική δουλειά και ι απίστευτος συγχρονισμός που έχουν. Μου θυμίζει λίγο το Repress της Μπαρτσελόνα επί ΠΕΠ,που αν και δεν διέθετε τους πιο αθλητικούς χαφ( μπουσκετς, Τσάβι,ινιεστα) ο τρόπος με τον οποίο πίεζε έδενε κόμπο οποιασδήποτε ομάδα.
Ο δε τρόπος που επιτίθεται από την άλλη δεν μου βγάζει τίποτα το θετικό
Ο δε τρόπος που επιτίθεται από την άλλη δεν μου βγάζει τίποτα το θετικό
- Amsterdamer_87
Η τσαπου που έφαγε 2 χρόνια στο πρωτάθλημα σίγουρα τους χάλασε.renegade έγραψε:Ναι τους χάλασε πολύ ο ευρωπαϊκός τίτλος που πήρε το 24astral έγραψε:Ο γαύρος από το '22 προσπαθεί να φτιάξει ομάδα και φτάσαμε '25gika έγραψε:Στην αρχή της περσινής χρονιάς ο Ολυμπιακός ήταν για τα σκυλιά. Σε μόλις ενάμιση χρόνο κατάφερε να πάρει conference league, να φτάσει στους 16 του Europa, να εξασφαλίσει ομίλους τσουλου και να είναι το απόλυτο φαβορί για το νταμπλ στο πρωτάθλημα.
Ούτε πίστωση χρόνου, ούτε πλάνα τριετίας.
Λεφτά, ποδοσφαιρικές κινήσεις, σύγχρονο προπονητή από καλή ποδοσφαιρική σχολή και στήριξη από τον πάντα παρόν πρόεδρο εντός και εκτός γηπέδου.
Ελπίζω να ακολουθήσει και ο Ιβαν. Λίγο να τον κάνει κι αυτόν να ζηλέψει.
Ρε ειναι αδειο το γηπεδο
Τι ομαδα ειναι αυτη η Φιορεντινα [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τι ομαδα ειναι αυτη η Φιορεντινα [FACE WITH TEARS OF JOY]
Η ουσία είναι ότι ο γαύρος σε μια άσχημη διετία του κέρδισε ευρωπαϊκό τίτλο.
Α οκPatron έγραψε:Νομίζω το ανακατασκευαζουν τμηματικά
Έχοντας δείγμα από τα δύο ματς, θεωρώ ότι η Φιορεντίνα είναι εντελώς ασοβαρη ομάδα
- Amsterdamer_87
- ΑποστόληςΑ