Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Φίλε δεν μιλάνε αλήθεια. Ώρες ώρες απορώ πως βγάζουν ειδήσεις αυτοί που το κάνουν επαγγελματικά. Από τα συμφραζόμενα που λένε πάντως , αρκετοί έχουμε κάποιον που μπορεί να βρίσκεται κοντά στη πηγή της ενημέρωσης , γίνεται διαπραγμάτευση και φυσικά ο λόγος ανήκει στον Ιβαν Σαββιδη. Εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι τον θέλουν όλοι ( και ο Λουτσεσκου).
Αυτο το live που κάνει το διδυμο πάντως - και ας με συγχωρησουν οσοι εδω μεσα ειναι φιλοι τους και συμπαθουν τα δυο παιδια - δεν παλευεται με τιποτα. Ειναι το τελειο παραδειγμα για το πως μπορεις να μιλας επι μια ωρα χωρις στο τελος να λες τιποτα. Απιστευτα ανουσιοι, αργοι και κουραστικοι. Ηρωες οσοι τους παρακολουθουν.
υγ.για τους 24 βεβαια δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα. Αυτοι το εχουν παει σε αλλο λεβελ (αρνητικο). Δεν εχουν αντιπαλο. Η παρακολουθηση του λαιβ εδεικνυται σε ολους οσους εχουν προβληματα υπνου και υποφερουν απο αυπνια. Σε παιρνει υπνος στο λεπτο.
υγ.για τους 24 βεβαια δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα. Αυτοι το εχουν παει σε αλλο λεβελ (αρνητικο). Δεν εχουν αντιπαλο. Η παρακολουθηση του λαιβ εδεικνυται σε ολους οσους εχουν προβληματα υπνου και υποφερουν απο αυπνια. Σε παιρνει υπνος στο λεπτο.
Κοιτα τους σωζει και τους 2 οτι ειναι καλα παιδια (αυθεντικα καλα) και ΠΑΟΚτσακια.
Σαν διδυμο δεν ειναι και πολυ ταιριαστο γιατι ο ενας κατεχει το αθλημα και μπορει να στο αναλυσει μεχρι ενα επιπεδο, ο αλλος......
Σαν ρεπορτερ εγω πραγματικα δεν τους κρινω. Γιατι δεν υπαρχει ρεπορταζ στην Ελλαδα γενικα οχι μονο στο αθλητικο κομματι. Μεταφορεις ειδησεων.
Σαν διδυμο δεν ειναι και πολυ ταιριαστο γιατι ο ενας κατεχει το αθλημα και μπορει να στο αναλυσει μεχρι ενα επιπεδο, ο αλλος......
Σαν ρεπορτερ εγω πραγματικα δεν τους κρινω. Γιατι δεν υπαρχει ρεπορταζ στην Ελλαδα γενικα οχι μονο στο αθλητικο κομματι. Μεταφορεις ειδησεων.
εμένα αντίθετα μου αρέσει το live του 24
με χιούμορ και πληροφορίες
Τοσκίτση όμως δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα
με χιούμορ και πληροφορίες
Τοσκίτση όμως δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα
Ισχύει αυτό ή τρολαρεις;makispaspartou έγραψε:Προφανώς και εννοούν χάφ , δηλαδή τον Μαξίμοβιτς. Από αυτά που έμαθα από τους ανθρώπους που είναι στα έγκατα της γης της Μικρας Ασίας γίνεται διαπραγμάτευση με Μαξίμοβιτς.
-
makispaspartou έγραψε:Φίλε δεν μιλάνε αλήθεια. Ώρες ώρες απορώ πως βγάζουν ειδήσεις αυτοί που το κάνουν επαγγελματικά. Από τα συμφραζόμενα που λένε πάντως , αρκετοί έχουμε κάποιον που μπορεί να βρίσκεται κοντά στη πηγή της ενημέρωσης , γίνεται διαπραγμάτευση και φυσικά ο λόγος ανήκει στον Ιβαν Σαββιδη. Εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι τον θέλουν όλοι ( και ο Λουτσεσκου).
Θες να πεις πως αν δεν έρθει ,και πάει στον βάζελο ,θα ευθύνεται ο Σαββίδης;
-
Πάντως να σχολιάσω κάτι επειδή σε πολλούς έχει γίνει εδώ μέσα καψούρα ο Μαξίμοβιτς για όσους τον έχουν δει και τον ξέρουν τον παίκτη , ναι είναι παικταράς αλλά η δουλειά του μέσα στο γήπεδο είναι αθόρυβη. Εύκολα εάν έρθει θα γράψουν πολλοί εδώ μέσα καλά αυτό το παλτό παίρνει 2 εκ με εφορία;; Πάντως εγώ στον ΠΑΟΚ του τσουλου ονειρεύομαι δίδυμο στα χάφ Νεμανια και Μαρκαντώνη
Μια χαρά! Και δεν το'λεγες ρε φίλε τόσο καιρό. Subscribed!Logistis έγραψε:Αυτο το live που κάνει το διδυμο πάντως - και ας με συγχωρησουν οσοι εδω μεσα ειναι φιλοι τους και συμπαθουν τα δυο παιδια - δεν παλευεται με τιποτα. Ειναι το τελειο παραδειγμα για το πως μπορεις να μιλας επι μια ωρα χωρις στο τελος να λες τιποτα. Απιστευτα ανουσιοι, αργοι και κουραστικοι. Ηρωες οσοι τους παρακολουθουν.
-
Ναι ισχύει ότι γίνεται διαπραγμάτευση και ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει σφήνα. Εάν δώσει ο βαζελος τρελα λεφτά σε παίκτη προφανώς και θα τον πάρει. Πάντως δεν ισχύει ότι είχαμε συμφωνημένο τον παίκτη παρά μόνο ότι θα το ξαναδούμε το χειμώναproedros έγραψε:Ισχύει αυτό ή τρολαρεις;makispaspartou έγραψε:Προφανώς και εννοούν χάφ , δηλαδή τον Μαξίμοβιτς. Από αυτά που έμαθα από τους ανθρώπους που είναι στα έγκατα της γης της Μικρας Ασίας γίνεται διαπραγμάτευση με Μαξίμοβιτς.
- pagotatzis
Μάκη ,αυτοί οι παίχτες ,που κάνουν αθόρυβη δουλειά και άλλοι περνούν τα εύσημα, είναι για οι καλύτεροι !
Μακάρι το Μακσιμοβιτς να κλείσει αλλά αν δεν, δεν θα τα βάψουμε και μαύρα.
Οι διοίκηση μας έδειξε το καλοκαίρι ότι μπορεί , και ξανά κέρδισε την εμπιστοσύνη μας.
Μακάρι το Μακσιμοβιτς να κλείσει αλλά αν δεν, δεν θα τα βάψουμε και μαύρα.
Οι διοίκηση μας έδειξε το καλοκαίρι ότι μπορεί , και ξανά κέρδισε την εμπιστοσύνη μας.
Αυτό!!makispaspartou έγραψε: Πάντως εγώ στον ΠΑΟΚ του τσουλου ονειρεύομαι δίδυμο στα χάφ Νεμανια και Μαρκαντώνη
και για το ροτεισον, απο πισω Οζντοεφ και Μειτε

Για τους paok today ισχύει 100%. Ο ορισμός του κάνω εκπομπή μία ώρα για να μιλήσω ουσιαστικά 5 λεπτά.Logistis έγραψε:Αυτο το live που κάνει το διδυμο πάντως - και ας με συγχωρησουν οσοι εδω μεσα ειναι φιλοι τους και συμπαθουν τα δυο παιδια - δεν παλευεται με τιποτα. Ειναι το τελειο παραδειγμα για το πως μπορεις να μιλας επι μια ωρα χωρις στο τελος να λες τιποτα. Απιστευτα ανουσιοι, αργοι και κουραστικοι. Ηρωες οσοι τους παρακολουθουν.
Άσε που για πόσους μήνες είτε δεν είχαν μικρόφωνα, είτε χαζογελούσαν ο ένας με τον άλλο.
Τους έκοψα και ησύχασα.
Οι 24 δείχνουν πως δεν καίγονται. Ακόμα και το ότι τραβάνε από τα μαλλιά την εκπομπή, δεν φαίνεται πως γίνεται επίτηδες. Είναι στα @@ τους. Εξαρχής ήταν.
Γι' αυτό άλλωστε δεν έχουν κάνει ούτε το 1/10 από τα promotion που έχουν κάνει οι today, τις κληρώσεις, τα δώρα και να χαμε να λέγαμε.
Με το πιστόλι στο κρόταφο, θα διάλεγα τους 24.
-
Δεν καταλαβαινω τι εννοεισ.. Γραφω οτι αυτο που σου απαντανε ολοι ειναι οτι ο τελευταιοσ λογοσ ανηκει στον Ιβαν. Δηλ τη γνωστη διαδικασια που υφισταται στην ομαδα απο ερχομου του. Συνεπωσ αν δεν κλεισει θα ευθυνεται το γεγονοσ οτι ο ΠΑΟΚ θεωρει οτι στα λεφτα που πρεπει να δωσει θα βρει αναλογο παικτη και ισωσ καλυτερο.MSc in Football έγραψε:makispaspartou έγραψε:Φίλε δεν μιλάνε αλήθεια. Ώρες ώρες απορώ πως βγάζουν ειδήσεις αυτοί που το κάνουν επαγγελματικά. Από τα συμφραζόμενα που λένε πάντως , αρκετοί έχουμε κάποιον που μπορεί να βρίσκεται κοντά στη πηγή της ενημέρωσης , γίνεται διαπραγμάτευση και φυσικά ο λόγος ανήκει στον Ιβαν Σαββιδη. Εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι τον θέλουν όλοι ( και ο Λουτσεσκου).
Κι εγώ τον θέλω τον Μαξίμοβιτς αλλά δυο εκ δε θα έδινα.
-
Τι να εννοώ, τα αυτονόητα. Επειδή κι εγώ μιλάω με άτομα της διοίκησης και ξέρω κι εγώ πως όλα εξαρτώνται απ' τον Σαββίδη, όταν στραβώνει κάτι όλοι κράζουν τη διοίκηση. Αυτό είναι και το παράπονό τους.makispaspartou έγραψε:Δεν καταλαβαινω τι εννοεισ.. Γραφω οτι αυτο που σου απαντανε ολοι ειναι οτι ο τελευταιοσ λογοσ ανηκει στον Ιβαν. Δηλ τη γνωστη διαδικασια που υφισταται στην ομαδα απο ερχομου του. Συνεπωσ αν δεν κλεισει θα ευθυνεται το γεγονοσ οτι ο ΠΑΟΚ θεωρει οτι στα λεφτα που πρεπει να δωσει θα βρει αναλογο παικτη και ισωσ καλυτερο.MSc in Football έγραψε:makispaspartou έγραψε:Φίλε δεν μιλάνε αλήθεια. Ώρες ώρες απορώ πως βγάζουν ειδήσεις αυτοί που το κάνουν επαγγελματικά. Από τα συμφραζόμενα που λένε πάντως , αρκετοί έχουμε κάποιον που μπορεί να βρίσκεται κοντά στη πηγή της ενημέρωσης , γίνεται διαπραγμάτευση και φυσικά ο λόγος ανήκει στον Ιβαν Σαββιδη. Εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι τον θέλουν όλοι ( και ο Λουτσεσκου).
Κι εγώ τον θέλω τον Μαξίμοβιτς αλλά δυο εκ δε θα έδινα.