Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
α ναι ρε συ, αυτος ακουγοταν εντονα περσι...
Ισχυει ή απλα ευσεβης ποθος?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- black_star_ninja
Aπο Κύπρο νομίζω δεν πήραμε ποτε χρήματα. Μβπ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για κουτσολιακο. Ιδανικά θα έπρεπε να μην ασχολουμαστε μαζί του. Kabamaru μαζί σου αλλα δε το βλέπω με τίποτα.. προφανώς καποιον θα βρούμε. Λογικά περιμένουμε τις καραμπόλες. Αλλιώς θα ασχοληθούμε με Μπεο..Logistis έγραψε:ο Μουργκ λενε παει προς Παφο!!!!!!!
-
john4serres
Επιθυμία. Γιατί ξέρω ότι δεν παίζουν χρήματα και το πιο πιθανό είναι να ζητάνε δανεικό τον Murg με λίγα χρήματα. Μην σου πω πληρωμένο όλο το συμβόλαιο από ΠΑΟΚ.Gospi έγραψε:α ναι ρε συ, αυτος ακουγοταν εντονα περσι...
Σήμερα πάντως τελειώνουν οι μεταγραφες Κύπρο οποτε θα ξέρουμε συντομα. Το σεναριο για Βαλακαρι παντως δεν ακουγεται τρελό...
-
panpangr77
Στην αρχη του καλοκαιριου οταν θελαμε να απαλλαγουμε απο τους 5 ελεγα οτι δυστυχως καποιες φορες πρεπει να παραδεχεσαι τα λαθη σου και να προχωρας σε λυσεις συμβολαιων. Αυτο ηταν το κακο σεναριο γιατι η ομαδα θα επιβαρυνοταν με αποζημιωσεις. Το καλο σεναριο θα ηταν οι πωλησεις. Αλλα πλην Μουργκ δεν νομιζω οτι περιμεναμε να βγαλουμε και λεφτα απο κανεναν απο τους 5.
Τωρα βλεπουμε να εξελισσεται το αμεσως λιγοτερο καλο σεναριο για την ομαδα. Αυτο της απαλλαγης απο τα συμβολαια τους. Οποτε ναι ακομα και να φευγει χωρις αντιτιμο κερδος ειναι.
Στα του Φερναντες...για τελευταια φορα εγω θα πω οτι ειμαι φανατικα υπερ. Εχει 3 στοιχεια μαζι που αυτη την στιγμη δεν τα εχει ουτε μισος παικτης του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικα. Τριπλα, κρατημα μπαλας, σουτ εκτος περιοχης.
Τωρα βλεπουμε να εξελισσεται το αμεσως λιγοτερο καλο σεναριο για την ομαδα. Αυτο της απαλλαγης απο τα συμβολαια τους. Οποτε ναι ακομα και να φευγει χωρις αντιτιμο κερδος ειναι.
Στα του Φερναντες...για τελευταια φορα εγω θα πω οτι ειμαι φανατικα υπερ. Εχει 3 στοιχεια μαζι που αυτη την στιγμη δεν τα εχει ουτε μισος παικτης του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικα. Τριπλα, κρατημα μπαλας, σουτ εκτος περιοχης.
- Psuxo_logos
Ειδικά το σουτ εκτος περιοχής ποσό μου έχει λείψει!nunies4 έγραψε:Στην αρχη του καλοκαιριου οταν θελαμε να απαλλαγουμε απο τους 5 ελεγα οτι δυστυχως καποιες φορες πρεπει να παραδεχεσαι τα λαθη σου και να προχωρας σε λυσεις συμβολαιων. Αυτο ηταν το κακο σεναριο γιατι η ομαδα θα επιβαρυνοταν με αποζημιωσεις. Το καλο σεναριο θα ηταν οι πωλησεις. Αλλα πλην Μουργκ δεν νομιζω οτι περιμεναμε να βγαλουμε και λεφτα απο κανεναν απο τους 5.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
panpangr77 έγραψε:Με προλάβατε μάλλον πάμε για Βαλακαρι και μακάρι.
Μια χαρά είναι ο Φιλανδός, το θέμα είναι αν τον παζαρεύουμε εμείς ή αν τον έχουν πουλήσει ήδη αλλού και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.
Γιατί λογικά θα τον πουλήσουν επειδή το συμβόλαιο του λήγει τον Μάιο του 2023.
- Metagrafakias
αν γινει τραμπα Μουργκ με Βαλακαρι και να δωσουμε ενα σεβαστο αντιτιμο ειναι σουπερ!!
βεβαια ο Βαλακαρι δεν ειναι το 10αρι που θα σου κρατησει μπαλα,θα παιξει καθετα κλπ αλλα σε 3-4 ματς που τον ειδα εχει απιστευτο αριστερο ποδι ο @στης,εχει πολυ το γκολ και παταει πολυ περιοχη...
βεβαια ο Βαλακαρι δεν ειναι το 10αρι που θα σου κρατησει μπαλα,θα παιξει καθετα κλπ αλλα σε 3-4 ματς που τον ειδα εχει απιστευτο αριστερο ποδι ο @στης,εχει πολυ το γκολ και παταει πολυ περιοχη...
Μακαρι να τον παζαρευουμε εμεις
- loukas karadimos
ωραιοςBlackgr4 έγραψε:black_star_ninja έγραψε:Αρα θελουμε (ιδανικα) δεκαρι, με σωματοδομη φορ που να παιζει και σαν αριστερο εξτρεμ και κατ'αναγκη σα φορ περιοχης. Δυσκολοοοοο..
https://www.transfermarkt.com/amar-rahm ... ler/166086
Ο Τοσκιτης ανέβασε δημοσίευση ότι δεν υπάρχει θέμα με Λαμπιαντ, στα σχόλια ρωτάνε για μεταγραφή και άφησε υπονοούμενο ότι μεταγραφή σαν σενάριο είναι μόνο αν τα βρει ο Αχιλλικος με Σαββιδη για Φερνάντες, τι να πω μάλλον δεν έχουν ιδέα κ αυτοί τι τους γίνεται.
Τον παικτη δεν τον εχω παρακολουθησει αλλα αυτο που για τον Βαλακαρι της Παφου με μοναδικο προηγουμενο περασμα την Τρομσο πετατε την σκουφια σας ενω για τον Φερναντες του Βολου με περασμα απο Σιτυ, Ολλανδια , Ιταλια, ειστε στα καγκελα το λες και ανεξηγητο.
Εκτος και αν εχετε ολοι πληρη εικονα για τον παικτη και ειναι τοσο παικταρας.
Εκτος και αν εχετε ολοι πληρη εικονα για τον παικτη και ειναι τοσο παικταρας.