Jose Boto
Re: Jose Boto
Όσοι προσπαθούν να φάνε τον Μπότο για τα χάλια που παρουσιάζει ο Λου, καλό θα είναι να ετοιμαστούν για την γλαρόσουπά τους.
Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ξηλώσει και τα τελευταία σαθρά πλακάκια, θα έχει έρθει η πρόταση (από την Μίλα, την Γιουβέντους ή την Αλ Οτινάν) για τον Ράζβαν και θα έχει αναθέσει το έργο της ολικής ανακατασκευής του ΠΑΟΚ σε κανονικό εργολάβο με κανονικό συνεργείο.
Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ξηλώσει και τα τελευταία σαθρά πλακάκια, θα έχει έρθει η πρόταση (από την Μίλα, την Γιουβέντους ή την Αλ Οτινάν) για τον Ράζβαν και θα έχει αναθέσει το έργο της ολικής ανακατασκευής του ΠΑΟΚ σε κανονικό εργολάβο με κανονικό συνεργείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Δευ 17 Οκτ 2022, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
-
Grigorios_PAOK
Ο λου τεχνικός διευθυντής είναι. Το γρηγορότερο αστείο.papwolf έγραψε:Κράτα το Μπότο ως σκάουτερ
Κάνε το Λου ΤΔ
Και ξανακάνε το Πάμπλο πρώτο προπονητή
Να είναι όλα τα παιδάκια ικανοποιημένα...
Αλήθεια εμείς λέμε διάφορα άλλα ο Πάμπλο πήρε δίπλωμα ακόμα;
- PAOK_Antarctica
Αν ανακατασκευάσει τον ΠΑΟΚ όπως ανακατασκεύασε την θέση του τερματοφύλακα, ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
- Montrealiotis
Σοβαρά τώρα, η ομάδα για 25 λεπτα δεν μπορούσε να ακουμπήσει μπάλα κι εσείς είδατε φταίχτη τον τερματοφύλακα; sorry παίδες αλλά αυτό είναι εμπάθεια
- PAOK_Antarctica
Σύγκριση μεταξύ Πασχαλάκη και Κοτάρσκι βλέπουνε μερικοί λίγοι (ευτυχώς) μαστουρωμένοι.
Εγώ είμαι νηφάλιος και δεν είδα κανέναν να τους συγκρίνει.
Εγώ είμαι νηφάλιος και δεν είδα κανέναν να τους συγκρίνει.
- PAOK_Antarctica
Τ.Δ χθες δεν γίνεται να χαρίσουμε αυτό το πρωτάθλημα με της λάθος επιλογές του πρώην σκάουτερ της Σαχτάρ,και Ιανουαρίου και καλοκαιριού.
Έναν άνθρωπο να φέρει 3 παίκτες τον Ιανουάριο….
Έναν άνθρωπο να φέρει 3 παίκτες τον Ιανουάριο….
Ένας Ναρει πως τον λένε που τον ανεβοκατεβαζετε στα τοπικ ότι είναι για Παναιτωλικό και κάτω , σήμερα σου έβαλε γκολ που δε βάζει άλλος στο πρωτάθλημα, όπως και στον ΟΦΗ το ίδιο.
Συνεχίστε να λέτε για ρόστερ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνεχίστε να λέτε για ρόστερ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk