Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Asimos

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Asimos »

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί με ban η φλερταραμε με ban από ώρα μέχρι αιώνιο.

Δεν λέει τίποτα αυτό.

Για να αποφάσισε μια ομάδα ανθρώπων κάτι τέτοιο θα υπολόγισε πολλούς παράγοντες κι ενδεχομένως θα ζύγισε πράγματα που οι περισσότεροι αγνοούμε.

Κι εγώ είμαι αντίθετος με τα ban πάνω από μια μέρα, ακόμη κι αν τρώω κάθε δεύτερη που λέει ο λόγος αλλά όποιος έχει κάνει admin, οπουδήποτε, καταλαβαίνει.

Και οι κοντρούλες είναι απαραίτητες, κρατάνε το ενδιαφέρον αλλά είμαστε το μοναδικό οπαδικο φόρουμ στα πρόθυρα εμφυλίου σχεδόν 20 χρόνια.

Ας το κοιτάξουμε λίγο γιατί βγαίνει και προς τα έξω
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Δεν φανηκε ομως καθολου να παιρνεται
η αποφαση απο "μια ομαδα ανθρωπων".-

Αν προσεξεις τις ωρες των διαλογων πριν
την ανακοινωση του μπαν θα το δεις κι εσυ!

Ελπιζω η αποφαση της ομαδας να ειναι
να ανακληθει αυτη η παραλογη τιμωρια!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πιστεψε με και το λεω εγω δεν βοηθαει καθολου τον εαυτο του...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το καταλαβαίνετε ότι γίνεται η ίδια συζήτηση για τον συγκεκριμένο χρήστη ξανά και ξανά όποτε τρώει μπαν;
Ο οποίος κάθε φορά που επιστρέφει συνεχίζει το ίδιο βιολί και μετά ερχεται εδώ μέσα και γκρινιάζει.
Η τοξικότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Το φόρουμ έχει κανόνες και αυτοί τηρούνται από τους μοντ.
Αν θεωρεί κάποιος ότι είναι αδικημένος μπορεί να το πει μια μπορεί να το πει δυο, αλλά αν νομίζει ότι είναι στοχοποιημένος ας αποχωρήσει. Δεν του ζήτησε κανείς να είναι εδώ με το ζόρι και κάθε τρεις και λίγο να ανακυκλώνεται η ίδια συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουτε ετσι ειναι.Μια χαρα λαθη κανουν και οι μοντ και στον τροπο που εκφραζονται και στον τροπο που επιβαλλουν τους κανονες αρκετες φορες.Το θεμα ειναι ακομα και στη διαφωνια μας,ακομα και οταν ανεβαζουμε τονους να προσπαθουμε να καταληξουμε καπου και οχι να οδηγουμαστε σε εκρηξεις.Ο Ντιμ στη συγκεκριμενη περιπτωση εχασε στη πορεια το οποιο δικιο του και δεν ειχε καν την υπομονη να δει την εξελιξη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Montrealiotis έγραψε: Το φόρουμ έχει κανόνες και αυτοί τηρούνται από τους μοντ.
Αν θεωρεί κάποιος ότι είναι αδικημένος μπορεί να το πει μια μπορεί να το πει δυο, αλλά αν νομίζει ότι είναι στοχοποιημένος ας αποχωρήσει. Δεν του ζήτησε κανείς να είναι εδώ με το ζόρι και κάθε τρεις και λίγο να ανακυκλώνεται η ίδια συζήτηση.
Εσύ ως τι μιλάς;
Ως τι λες στον άλλο να αποχωρήσει από το φόρουμ;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Εγώ δεν ζητάω από κανεναν να αποχωρήσει.
Η απόφαση είναι δικιά του. Αν δεν του αρέσει εδώ γιατί κάθεται αυτό είπα. Αφού νομίζει ότι είναι στοχοποιημένος /ανεπιθύμητος.
Και δεν κατάλαβα, εγώ δεν έχω δικαίωμα γνώμης;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αποστολη συγγνώμη εσύ ως τι μιλάς;

Εγώ νομίζω ότι ο Μοντρεαλιωτης κυρίως στα δικά σου λεγόμενα απαντάει όχι στου Ντιμ.

Εφόσον έχει ένα μέλος δικαίωμα να σχολιάσει και να κατακρίνει την Χ απόφαση, έχει και οποιοδήποτε άλλο μέλος το ίδιο δικαίωμα απ' την αντίστροφη.

Θυμίζω πως οι αποφάσεις διαχείρισης του φόρουμ δεν υπόκεινται σε δημόσια έγκριση.

Θεμιτές οι απόψεις και τα σχόλια αλλά δεν πρόκειται για δημοψήφισμα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

joshua έγραψε:Ουτε ετσι ειναι.Μια χαρα λαθη κανουν και οι μοντ και στον τροπο που εκφραζονται και στον τροπο που επιβαλλουν τους κανονες αρκετες φορες.Το θεμα ειναι ακομα και στη διαφωνια μας,ακομα και οταν ανεβαζουμε τονους να προσπαθουμε να καταληξουμε καπου και οχι να οδηγουμαστε σε εκρηξεις.Ο Ντιμ στη συγκεκριμενη περιπτωση εχασε στη πορεια το οποιο δικιο του και δεν ειχε καν την υπομονη να δει την εξελιξη.
Και φυσικά όλοι κάνουν λάθη. Αλλά, τα λάθη γίνονται μια, δυο, τρεις φορές. Από εκει και πέρα παύουν να είναι λάθη. Ή κάποιος προκαλει και για αυτό μπαναρετε ή κάποιοι δεν τον γουστάρουν και για αυτό τον μπαντάρουν. (Προσωπικά δεν πιστευω το δεύτερο)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Γράφω μόνο αυτό και παρακαλώ να ο θέμα να τελειώσει εδώ

Πάνω στα νεύρα μετά τον αγώνα απάντησα στον Ντιμ με ίσως λανθασμένο τρόπο. Το δέχομαι ότι τον πείραξε. Όταν όμως η πρώτη σου αντίδραση είναι να γράψεις ποστ που χαρακτηρίζεις να σε εξηγούν και εσύ να συνεχίζεις και να μη καταλαβαίνεις τι σε λένε και την επόμενη μέρα να επιλέγεις συνειδητά να μη βοηθήσεις τον εαυτό σου και επιλέγεις την απομόνωση κ τη φυγή Ε συγγνώμη δε σε φταίει κανείς.

Άμα δε καταλαβαίνεις μια δυο τρεις πέντε δέκα κάπου κουράζεται και ο άλλος να ασχολείται μαζί σου

Και ξαναλέω ότι τη συγκεκριμένη φορά δέχομαι ότι στην αρχή είχε δίκιο να κάνει παράπονα και ήταν λάθος μου να απαντήσω έτσι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σωστος ο σνουφ.Λοιπον το θεμα λυθηκε ξε-δεστε το βαρδο και φερτε τ αγριογουρουνα(η και γαυρο)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ ως τι μιλάω;
Εγώ δεν είπα σε κανέναν αν δεν του αρέσει το φόρουμ να σηκωθεί και να φύγει. Δεν είναι τσιφλίκι μου το φόρουμ να δίνω εντολές.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Έδωσα εγώ καμία εντολή;
Ναι τα γραπτά πολλές φορές παρεξηγούνται, αλλά ξαναδιάβασε αν θέλεις τι έγραψα.
Έγραψα οτι αν δεν του αρέσει γιατί κάθεται; Όπως προείπα δικιά του είναι η απόφαση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν έχεις δικαίωμα σε κανέναν να του λες άμα δεν σ' αρέσει φύγε, δεν το καταλαβαίνεις; Ο dimg4 είναι ΠΑΟΚ και γουστάρει να γράφει στο παοκμάνια.
Αν δεν τηρεί τους κανόνες ας τιμωρηθεί. Ας γράψει όμως κάποιος ότι τιμωρήθηκε γιατί παρέβη τον τάδε κανονισμό.
Και ας εξηγήσει και σε μας τους πτωχούς γιατί έφαγε 3 μήνες.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Διαβάζεις εσυ καμία εντολη του τύπου άμα δεν σου αρέσει φύγε;
Απορία εξέφρασα για την στάση του.
Πόσες φορές πρέπει να γράψω ότι η απόφαση είναι δικιά του;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”