Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Για αυτό και μίλησα για λογική κίνηση, γνωρίζοντας ότι ο Καλμαζίδης δίνει μεγάλη έμφαση στη χημεία. Προσωπική μου ένσταση είναι γιατί θα χρειαστεί σε ένα σημείο του Ιανουαρίου να υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις από τον πάγκο (ειδικά προς τα τέλη Ιανουαρίου που θα παίξουμε εκτός με το Μίλωνα και στα καπάκια εκτός με τη Bastardo και μετά επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) για να πάρουν ανάσες οι παίκτες και να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Μακάρι να μας βγει και να κυνηγήσουμε όλους τους στόχους αλλά ποτέ δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας σε θέματα τραυματισμών (μόνο το 14/15 είχαμε την τύχη στο πλευρό μας που παίζαμε ουσιαστικά με 8 μόνο παίκτες).
Στα μεταγραφικά ο Προύσαλης πήγε στον Ολυμπιακό και ο Κασαμπαλής θα πάει Μίλωνα ή θα πάει στην εξέδρα, τώρα δεν ξέρω αν αληθεύει η ανταλλαγή Τζούριτς με Ζουπάνι, αλλά θα το δούμε σύντομα. Ο Ηρακλής Παπαδόπουλος πήγε στη Βέροια ως 1ος διαγώνιος και τη θέση του στον Ολυμπιακό θα την καλύψει ο Εφραιμίδης.
Ο Φοίνικας Σύρου δεν ξέρω αν στοχεύει σε συγκεκριμένο όνομα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι χρειάζεται παίκτη με υποδοχή και ίσως λίμπερο άμα βρει, γιατί είναι μαύρη τρύπα πίσω.
Ο Παναθηναϊκός δε θα κινηθεί για επιλογές, καθώς δεν έχει ίσως και το μπάτζετ για περαιτέρω κινήσεις. Ίσως να κινηθεί για αλλαγή του Στάλεκαρ που είναι μέτριος, αλλά δεν πιστεύω ότι θα το κυνηγήσει και πολύ.
Στα μεταγραφικά ο Προύσαλης πήγε στον Ολυμπιακό και ο Κασαμπαλής θα πάει Μίλωνα ή θα πάει στην εξέδρα, τώρα δεν ξέρω αν αληθεύει η ανταλλαγή Τζούριτς με Ζουπάνι, αλλά θα το δούμε σύντομα. Ο Ηρακλής Παπαδόπουλος πήγε στη Βέροια ως 1ος διαγώνιος και τη θέση του στον Ολυμπιακό θα την καλύψει ο Εφραιμίδης.
Ο Φοίνικας Σύρου δεν ξέρω αν στοχεύει σε συγκεκριμένο όνομα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι χρειάζεται παίκτη με υποδοχή και ίσως λίμπερο άμα βρει, γιατί είναι μαύρη τρύπα πίσω.
Ο Παναθηναϊκός δε θα κινηθεί για επιλογές, καθώς δεν έχει ίσως και το μπάτζετ για περαιτέρω κινήσεις. Ίσως να κινηθεί για αλλαγή του Στάλεκαρ που είναι μέτριος, αλλά δεν πιστεύω ότι θα το κυνηγήσει και πολύ.
- miburosaito
Αν χανει με τετοιο τροπο τα σετ απο τον ντεφορμε Φοινικα (με προσθηκη Τζουριτς οκ) δειχνει οτι εχει μεγαλο προβλημα ο γαβρος...
Υποτιθεται ομαδα πρωταθλητισμου και να μην μπορεις να κλεισεις τα σετ μετα το 20?
Επιτελους Κουβανε θα υπαρχει τηλεοπτικη μεταδοση!!
Πως και το επαθαν στην Κοσμοτε? Εντελως απροσμενο.....
Υποτιθεται ομαδα πρωταθλητισμου και να μην μπορεις να κλεισεις τα σετ μετα το 20?
Επιτελους Κουβανε θα υπαρχει τηλεοπτικη μεταδοση!!
Πως και το επαθαν στην Κοσμοτε? Εντελως απροσμενο.....
O Oλυμπιακός πάσχει πολύ στο μπλοκ όπου ο Ζουπάνι δεν είναι για αυτή τη θέση, ενώ ο Πάγιενκ έκανε ένα φοβερό Euro και μετά επέστρεψε στις επιδόσεις που είχε στην Πουατιέ. Πολύ μέτριος. Επίσης ο Στιβαχτής είναι ντεφορμέ και λογικό γιατί άλλο να παίζεις 1 παιχνίδι την εβδομάδα και άλλο 2 για 3 μήνες. Τώρα φέρανε και τον Προύσαλη μπας και με τον κομπλεξισμό του βγει αντίδραση. Επίσης έχουν θέμα με τον Μιγιαϊλοβιτς ειδικά στην υποδοχή και έφτασε ο Πέριτς να έχει καλύτερη υποδοχή από τους ακραίους. Ο Έγκλεσκαλνς είναι ο Έγκλεσκαλνς που ξέρουμε, πάντα απών στα μεγάλα παιχνίδια και δεν υπάρχει ο Φρομμ να τον σώζει.
Όσο για την Κοσμοτέ, θα ήταν ρεζιλίκι και για την ίδια να μη δείξει τον ΠΑΟΚ στη φάση των "16". Το πήγε μέχρι εκεί που μπορούσε, αλλά τώρα ξέρει ότι θα έχανε πελατεία άμα το συνέχιζε αυτό το τροπάρι.
Όσο για την Κοσμοτέ, θα ήταν ρεζιλίκι και για την ίδια να μη δείξει τον ΠΑΟΚ στη φάση των "16". Το πήγε μέχρι εκεί που μπορούσε, αλλά τώρα ξέρει ότι θα έχανε πελατεία άμα το συνέχιζε αυτό το τροπάρι.
O γαυρος εξ αρχης ηταν για μενα η χειροτερη απο τις 4 ομαδες που θα διεκδικουσαν τιτλους.
Δεν βελτιωθηκε σε καμια θεση και κανεναν τομεα απο περσι και μαλλον αποδυναμωθηκε κιολας.
Γενικα οσο εχει αυτον τον καλο διαγωνιο αλλα απιστευτο λουζερ Εγκλεσκανς, δεν νομιζω οτι εχει τυχη στο πρωταθλημα. Παντα αναλογα και με αυτα που δειχνουμε εμεις και οι αλλοι δυο.
Δεν βελτιωθηκε σε καμια θεση και κανεναν τομεα απο περσι και μαλλον αποδυναμωθηκε κιολας.
Γενικα οσο εχει αυτον τον καλο διαγωνιο αλλα απιστευτο λουζερ Εγκλεσκανς, δεν νομιζω οτι εχει τυχη στο πρωταθλημα. Παντα αναλογα και με αυτα που δειχνουμε εμεις και οι αλλοι δυο.
Είχα γράψει κιόλας ότι είναι αποδυναμωμένος, καθώς έχασε πολύ χρόνο με την υπόθεση Τζούριτς (και δεν έφερε τον Πετρέα) και αντί να κλείσει ξένο πασαδόρο και να πάρει έναν αντί-Φρομμ, αποφάσισε να στηριχτεί σε έναν ελπιδοφόρο παίκτη που είναι καλός αλλά όχι σαν τον Φρομμ και να πάει με το Στιβαχτή βασικό να παίξει 30 παιχνίδια σχεδόν.
Ο Ολυμπιακός ήταν αυτές οι 2 κινήσεις. Δεν τις έκανε και τελείωσε.
Ο Ολυμπιακός ήταν αυτές οι 2 κινήσεις. Δεν τις έκανε και τελείωσε.
- miburosaito
PaokCuba4 έγραψε:O Oλυμπιακός πάσχει πολύ στο μπλοκ όπου ο Ζουπάνι δεν είναι για αυτή τη θέση, ενώ ο Πάγιενκ έκανε ένα φοβερό Euro και μετά επέστρεψε στις επιδόσεις που είχε στην Πουατιέ. Πολύ μέτριος. Επίσης ο Στιβαχτής είναι ντεφορμέ και λογικό γιατί άλλο να παίζεις 1 παιχνίδι την εβδομάδα και άλλο 2 για 3 μήνες. Τώρα φέρανε και τον Προύσαλη μπας και με τον κομπλεξισμό του βγει αντίδραση. Επίσης έχουν θέμα με τον Μιγιαϊλοβιτς ειδικά στην υποδοχή και έφτασε ο Πέριτς να έχει καλύτερη υποδοχή από τους ακραίους. Ο Έγκλεσκαλνς είναι ο Έγκλεσκαλνς που ξέρουμε, πάντα απών στα μεγάλα παιχνίδια και δεν υπάρχει ο Φρομμ να τον σώζει.
Αυτο με τον Εγκλεσκαλνς αφου το ηξεραν και πριν, ειναι η πρωτη αλλαγη που επρεπε να κανουν...
Ο Προυσαλης αυτο που ηξερε να κανει καλα ειναι ο πρωτος χρονος, τον εφεραν για να εκμεταλλευτουν τους κορυφαιους τους κεντρικους (not) ?

Οτι να ναι...
ΥΓ. Ακομα δεν εχω καταλαβει, γιατι δεν εχει κανει μπασιμο το Οπεν για το βολευ. Να θυμισω πως στο Εθνος εργαζεται ο εξαιρετικος Κωστας Ασημακοπουλος, απο τους λιγους βολεικους δημοσιογραφους στην Ελλαδα...
Θα μπορουσε να σκαρωσει για αρχη μια βολεικη εκπομπη και του χρονου να δουν αν μπορουν να κανουν το βημα παραπανω για τηλεοπτικα δικαιωματα.
Ειναι απιστευτος χαρακτηρας και μεγαλος ΓΝΩΣΤΗΣ του βολει ο Ασημακοπουλος..
- miburosaito
Ο Kαζάζης έχει 2 λατρείες, τον Λετονό και τον Προύσαλη. Και τον Λεόν να του πεις ότι μπορείς να φέρεις και τον Μπρούνο Ρεζέντε, με τις αγάπες του θα μείνει. Πολύ μέτριος προπονητής, που αναδείχθηκε λόγω του ότι για πολλά χρόνια δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Καμιά σχέση με τον αδερφό του.miburosaito έγραψε:Αυτο με τον Εγκλεσκαλνς αφου το ηξεραν και πριν, ειναι η πρωτη αλλαγη που επρεπε να κανουν...
Ο Προυσαλης αυτο που ηξερε να κανει καλα ειναι ο πρωτος χρονος, τον εφεραν για να εκμεταλλευτουν τους κορυφαιους τους κεντρικους (not) ?![]()
Οτι να ναι...
Τα Παναθηναϊκά του αισθήματα δεν τα βάζει όμως φρένο. Όπως δεν το κάνει ούτε ο Καρακούσης. Μόνο η Ροντογιάννη το έχει καταφέρει και ευχαριστιέμαι τα άρθρα της. Όπως και του Τυχάλα που είναι και υπερβολικά αυστηρός με τον ΠΑΟΚ, αλλά γράφει σωστά πράγματα. Επίσης κανένα κανάλι δε θα αφήσει το βόλεϊ να έχει τη δικιά του εκπομπή. Προηγούνται οι αυλικοί του ποδοσφαίρου βλέπεις.miburosaito έγραψε:ΥΓ. Ακομα δεν εχω καταλαβει, γιατι δεν εχει κανει μπασιμο το Οπεν για το βολευ. Να θυμισω πως στο Εθνος εργαζεται ο εξαιρετικος Κωστας Ασημακοπουλος, απο τους λιγους βολεικους δημοσιογραφους στην Ελλαδα...
Θα μπορουσε να σκαρωσει για αρχη μια βολεικη εκπομπη και του χρονου να δουν αν μπορουν να κανουν το βημα παραπανω για τηλεοπτικα δικαιωματα.
Ειναι απιστευτος χαρακτηρας και μεγαλος ΓΝΩΣΤΗΣ του βολει ο Ασημακοπουλος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τετ 22 Δεκ 2021, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
-
- miburosaito
PaokCuba4 έγραψε:
Τα Παναθηναϊκά του αισθήματα δεν τα βάζει όμως φρένο. Όπως δεν το κάνει ούτε ο Καρακούσης. Μόνο η Ροντογιάννη το έχει καταφέρει και ευχαριστιέμαι τα άρθρα της. Όπως και του Τυχάλα που είναι και υπερβολικά αυστηρός με τον ΠΑΟΚ, αλλά γράφει σωστά πράγματα. Επίσης κανένα κανάλι δε θα αφήσει το βόλεϊ να έχει τη δικιά του εκπομπή. Προηγούνται οι αυλικοί του ποδοσφαίρου βλέπεις.
Εμ τι να κανουμε? Ολοι οι βολεικοι ειτε γαβροι ειναι ειτε βαζελοι....
Τα χουμε πει για τους δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ (την ελλειψει αυτων δηλαδη)...
Εχω καλη αποψη παντως για τον Ασημακοπουλο, οπως και για τον Τυχαλα. Η Ροντογιαννη ειναι πραγματι εξαιρετικη, ο Καρακουσης ειναι οκ.
Ομως και παλι τους προτιμω απο τον Ραφαηλ και τον Βαφειαδη, που δεν ειναι καν βολεικοι κιολας....
ΥΓ. Εγω παντως εχω ηδη στειλει email στο Οπεν

Βεβαια δεν ξερω αν το διαβασε κανεις, αλλα εγω το εστειλα

Το άρθρο που για εμένα "αμαύρωσε" τη γνώμη μου για τον Ασημακόπουλο ήταν η ανάλυση του ρόστερ του ΠΑΟΚ το 2015/2016 που καταφέρθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για το Χιμένεθ και το Σεπέδα που τους αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς παίκτες χωρίς μυαλό, γράφοντας κιόλας ότι θα "χτυπάνε" ο ένας δίπλα στον άλλο και αυτό θα προκαλεί εκνευρισμό στην ομάδα. Τέτοιες Λεμονιδηκές απόψεις μακριά.
Το άμα είσαι οπαδός του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού δε θα πρέπει να επηρεάζει τη γραφή σου. Άμα δεν μπορείς, πάνε σε οπαδικό σάιτ ή σε εφημερίδα συνδεδεμένη με ομάδες, όπως ο Λεμονίδης. Εκεί φαίνεσαι το πόσο σοβαρός είσαι. Και ο Τυχάλας ΠΑΟΚ υποστηρίζει αλλά δεν τον είδα ποτέ να "γλύφει" ΠΑΟΚ. Μεγαλύτερο ξέσκισμα στον ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κανείς άλλος από το Δημήτρη. Τη Ροντογιάννη την παραδέχομαι γιατί ήταν Γραφείο Τύπου στον Παναθηναϊκό επί εποχές Σταθοκωστόπουλου και με τέτοια προϋπηρεσία οποιοσδήποτε άλλος θα σήκωνε λάβαρο τον Παναθηναϊκό, άφησε τα οπαδικά στην άκρη και γράφει άρθρα για το άθλημα όπως πρέπει να είναι.
Για μένα δεν είναι το θέμα να είσαι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κλπ για να γράψεις. Όταν όμως γράφεις σε σάιτ με δημόσια απήχηση και όχι οπαδικής απήχησης, οφείλεις να είσαι σοβαρός και όχι οπαδογράφος. Δεν έχει να κάνει με τον αν έχουμε ΠΑΟΚτση δημοσιογράφο, αλλά να νιώθει το άθλημα και να μην παρασύρεται από το οπαδικό του αίσθημα. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ! Αλλιώς, adios από εμένα. Δε πα να είσαι εγκυκλοπαίδεια και να υποστηρίζεις τον ΠΑΟΚ; Άμα σηκώσεις σημαία, δε διαβάζεσαι! Και αυτό ισχύει και για οποιοδήποτε δημοσιογράφο που γράφει για τον ΠΑΟΚ.
Το άμα είσαι οπαδός του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού δε θα πρέπει να επηρεάζει τη γραφή σου. Άμα δεν μπορείς, πάνε σε οπαδικό σάιτ ή σε εφημερίδα συνδεδεμένη με ομάδες, όπως ο Λεμονίδης. Εκεί φαίνεσαι το πόσο σοβαρός είσαι. Και ο Τυχάλας ΠΑΟΚ υποστηρίζει αλλά δεν τον είδα ποτέ να "γλύφει" ΠΑΟΚ. Μεγαλύτερο ξέσκισμα στον ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κανείς άλλος από το Δημήτρη. Τη Ροντογιάννη την παραδέχομαι γιατί ήταν Γραφείο Τύπου στον Παναθηναϊκό επί εποχές Σταθοκωστόπουλου και με τέτοια προϋπηρεσία οποιοσδήποτε άλλος θα σήκωνε λάβαρο τον Παναθηναϊκό, άφησε τα οπαδικά στην άκρη και γράφει άρθρα για το άθλημα όπως πρέπει να είναι.
Για μένα δεν είναι το θέμα να είσαι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κλπ για να γράψεις. Όταν όμως γράφεις σε σάιτ με δημόσια απήχηση και όχι οπαδικής απήχησης, οφείλεις να είσαι σοβαρός και όχι οπαδογράφος. Δεν έχει να κάνει με τον αν έχουμε ΠΑΟΚτση δημοσιογράφο, αλλά να νιώθει το άθλημα και να μην παρασύρεται από το οπαδικό του αίσθημα. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ! Αλλιώς, adios από εμένα. Δε πα να είσαι εγκυκλοπαίδεια και να υποστηρίζεις τον ΠΑΟΚ; Άμα σηκώσεις σημαία, δε διαβάζεσαι! Και αυτό ισχύει και για οποιοδήποτε δημοσιογράφο που γράφει για τον ΠΑΟΚ.
- miburosaito
PaokCuba4 έγραψε:Το άρθρο που για εμένα "αμαύρωσε" τη γνώμη μου για τον Ασημακόπουλο ήταν η ανάλυση του ρόστερ του ΠΑΟΚ το 2015/2016 που καταφέρθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για το Χιμένεθ και το Σεπέδα που τους αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς παίκτες χωρίς μυαλό, γράφοντας κιόλας ότι θα "χτυπάνε" ο ένας δίπλα στον άλλο και αυτό θα προκαλεί εκνευρισμό στην ομάδα. Τέτοιες Λεμονιδηκές απόψεις μακριά.
Μεγαλο θεμα η δημοσιογραφια και ειδικα η αθλητικη δημοσιογραφια στην Ελλαδα.
Τωρα αυτο το συγκεκριμενο που γραφεις αληθεια δεν το θυμαμαι, παω πασο ομως αφου το λες. Θα ψαξω να το βρω κιολας.
Παντως να το ξεκαθαρισουμε οτι αλλο η αποψη και αλλο η ειδηση. Γιατι εσυ απο οτι καταλαβα μιλας για την αποψη, σωστα?
Αλλο πραγμα να μεταφερω 'ειδηση' χωρις καποια πηγη για να κανω ζημια σε μια ομαδα, καλη ωρα η φημη με την Ανθη στον Παναθηναικο ή το αρθρο που αναφερθηκε στον Αμοιριδη και τον Φλωρο ο Λεμονιδης προχθες. Και αλλο πραγμα να πει ο καθε Ασημακοπουλος οτι ο Σεπεδα με τον Χιμενεθ δεν ειναι καλη επιλογη και θα κουτουλανε μεταξυ τους, ειναι προσωπικη εκτιμηση του ροστερ αυτο. Τωρα αν χρησιμοποιησε αυτες τις λεξεις, να τον ψεξουμε για το υφος του. Ή δεν ξερω κιολας αν το εκανε και ρατσιστικα (αυτο εννοεις με 'υποτιμητικους'?), τοτε αλλαζει το πραγμα. Αλλα διαφορετικα ειναι τα δυο.
Εγω οταν αναφερα για δημοσιογραφους ΠΑΟΚ εννοοουσα πρωτα για την ειδηση, την πρωτογενη ειδηση η οποια θα ειναι εργο ρεπορταζ. Δημοσιογραφος που να κανει ρεπορταζ βολευ ΠΑΟΚ ΔΕΝ υπαρχει. Ισως επρεπε να το ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι αυτο εννοουσα, σορρυ...
Τα σχολια μου - για τους δημοσιογραφους που αναφεραμε - εχουν να κανουν κυριως με την 'ειδηση' και οχι τοσο με την αποψη. Δηλαδη...
Οι δημοσιογραφοι που αναφεραμε ειναι προσεχτικοι με την ειδηση που μεταφερουν, με εξαιρεση τον Λεμονιδη που γραφει φημες με δολο κατα καιρους. Η Ροντογιαννη κανει οντως την καλυτερη διαχειριση σε αυτον τον τομεα (πολυ προσφατο παραδειγμα η αποχωρηση της Καραγκουνη απο τον ΠΑΟ).
Νομιζω στη τελευταια παραγραφο θα συμφωνησω αλλα και δεν θα συμφωνησω, με την εννοια οτι ειναι ουτοπικο αυτο που γραφεις.
Δηλαδη, προσπαθω να θυμηθω τι εγραφαν 'οι βολεικοι' για θεματα διχαστικα που ειχε να αντιμετωπισει το βολει προσφατα (που να υπαρχουν και τα αρθρα). Θυμηθηκα καποια παραδειγματα οπως την αποφαση να ακυρωθει οριστικα το γυναικειο πρωταθλημα περσι και την αποφαση στο αντρικο να μην εχει πλευ οφ φετος...
Με την εξαιρεση της Ροντογιαννη (κι αυτη εν μερει) ολοι ειχαν χωριστει σε στρατοπεδα. Δεν ηταν ολοι αγενεις ή ειρωνικοι ή εριστικοι βεβαια, αλλα ολοι ειχαν μια κοσμοθεωρηση του αθληματος βασισμενοι και σε αυτο που υποστηριζε η ομαδα τους.
Ενδιαφερουσα η κουβεντα για τη δημοσιογραφια...
Καλα αν πιασουμε και τα αλλα αθληματα παντως, δεν θα μεινει να διαβασεις κανενας δημοσιογραφος, εκει γινεται κατα κορον αυτο που αναφερεις

Εγώ μίλησα για άποψη και όχι για την είδηση. Εγώ συγγνώμη που δεν το ξεκαθάρισα. Φυσικά και η αναπαραγωγή ειδήσεων χωρίς πηγές και υπογραφή είναι λάσπη και έχει οπαδική απόχρωση με στόχο τη διατάραξη συνθηκών της ομάδας για να τη "πλήξουν" ψυχολογικά.
Εγώ ξέρω ότι τόσο για τη διακοπή του Πρωταθλήματος στις γυναίκες όσο και για τη φωτογραφική διάταξη των 5 ξένων το 2017/2018 μόνο οι Τυχάλας και Ροντογιάννη ακολούθησαν αντικειμενική άποψη. Όπως και για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος το 19/20 στους άνδρες, όπου ο Καρακούσης προκλητικά προσπαθούσε να πείσει κόσμο ότι ήταν το σωστό μιλώντας για πρωτοπορία και από κάτω τον κοροϊδευαν οι πάντες. Αυτό που έκανε ο Καρακούσης είναι καθαρά "πράσινη" αντίληψη και μάλιστα σε ιστοσελίδα που δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό. Να ήταν στο PAO24 δε θα έλεγα τίποτα. Όπως δε λέω για τον Λεμονίδη όπου πετάει τη λάσπη του σε οπαδική εφημερίδα που δε θα τη διαβάσει κανείς άλλος παρά μόνο οι συνοπαδοί του.
Εγώ για τον Ασημακόπουλο δεν εννοώ καθόλου ότι μίλησε ρατσιστικά. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι δικαίωμά του να συμφωνήσει ή όχι με ένα ρόστερ, αλλά άλλο να βγω και να πω ότι οι ξένοι του ΠΑΟΚ είναι ρίσκο γιατί ο Χιμένεθ δεν έχει υποδοχή ή είναι παίκτης ψυχολογίας και γιατί ο Σεπέδα είναι η πρώτη του έξοδος από την Κούβα και επομένως αμφιβάλλω για το αν θα προσαρμοστεί και άλλο να βγω με γλώσσα καθαρά οπαδική και να λέω για "εκρηκτικότητα" αθλητών που προκαλεί εκνευρισμό και μπορεί να "κουτουλάνε" μεταξύ τους γιατί δεν έχουν ψυχραιμία και ότι αυτό θα φέρει εκνευρισμό στους πάντες. Αυτή δεν είναι αθλητική άποψη, είναι καφενείου και έχει απόχρωση.
Στη Θεσσαλονίκη πέρα ότι δεν υπάρχει δημοσιογράφος στα του βόλεϊ, έχεις και τον Α.Σ. με τα non-paper που δεν αφήνει να βγαίνουν ειδήσεις. Αυτό είναι η καθοδήγηση που λέμε. Που επίσης είναι κατακριτέο και δυστυχώς έχει εξελιχθεί σε συνήθεια.
Δυστυχώς η ελληνική δημοσιογραφία και αθλητικογραφία έκανε ουτοπικό το ζήτημα της αντικειμενικής άποψης και είδησης. Και να φανταστείς ότι κάποτε ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Εγώ ζητάω κάτι πολύ απλό που δε βρίσκεται στην Ελλάδα.
Συγγνώμη και πάλι που είμαι ονειροπόλος, αλλά το κομμάτι αυτό είναι κάτι που με πικραίνει και δεν αφορά μόνο τα αθλητικά αλλά και κοινωνικά θέματα.
Εγώ ξέρω ότι τόσο για τη διακοπή του Πρωταθλήματος στις γυναίκες όσο και για τη φωτογραφική διάταξη των 5 ξένων το 2017/2018 μόνο οι Τυχάλας και Ροντογιάννη ακολούθησαν αντικειμενική άποψη. Όπως και για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος το 19/20 στους άνδρες, όπου ο Καρακούσης προκλητικά προσπαθούσε να πείσει κόσμο ότι ήταν το σωστό μιλώντας για πρωτοπορία και από κάτω τον κοροϊδευαν οι πάντες. Αυτό που έκανε ο Καρακούσης είναι καθαρά "πράσινη" αντίληψη και μάλιστα σε ιστοσελίδα που δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό. Να ήταν στο PAO24 δε θα έλεγα τίποτα. Όπως δε λέω για τον Λεμονίδη όπου πετάει τη λάσπη του σε οπαδική εφημερίδα που δε θα τη διαβάσει κανείς άλλος παρά μόνο οι συνοπαδοί του.
Εγώ για τον Ασημακόπουλο δεν εννοώ καθόλου ότι μίλησε ρατσιστικά. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι δικαίωμά του να συμφωνήσει ή όχι με ένα ρόστερ, αλλά άλλο να βγω και να πω ότι οι ξένοι του ΠΑΟΚ είναι ρίσκο γιατί ο Χιμένεθ δεν έχει υποδοχή ή είναι παίκτης ψυχολογίας και γιατί ο Σεπέδα είναι η πρώτη του έξοδος από την Κούβα και επομένως αμφιβάλλω για το αν θα προσαρμοστεί και άλλο να βγω με γλώσσα καθαρά οπαδική και να λέω για "εκρηκτικότητα" αθλητών που προκαλεί εκνευρισμό και μπορεί να "κουτουλάνε" μεταξύ τους γιατί δεν έχουν ψυχραιμία και ότι αυτό θα φέρει εκνευρισμό στους πάντες. Αυτή δεν είναι αθλητική άποψη, είναι καφενείου και έχει απόχρωση.
Στη Θεσσαλονίκη πέρα ότι δεν υπάρχει δημοσιογράφος στα του βόλεϊ, έχεις και τον Α.Σ. με τα non-paper που δεν αφήνει να βγαίνουν ειδήσεις. Αυτό είναι η καθοδήγηση που λέμε. Που επίσης είναι κατακριτέο και δυστυχώς έχει εξελιχθεί σε συνήθεια.
Δυστυχώς η ελληνική δημοσιογραφία και αθλητικογραφία έκανε ουτοπικό το ζήτημα της αντικειμενικής άποψης και είδησης. Και να φανταστείς ότι κάποτε ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Εγώ ζητάω κάτι πολύ απλό που δε βρίσκεται στην Ελλάδα.
Συγγνώμη και πάλι που είμαι ονειροπόλος, αλλά το κομμάτι αυτό είναι κάτι που με πικραίνει και δεν αφορά μόνο τα αθλητικά αλλά και κοινωνικά θέματα.
Και αυτό κάνω. Στο μπάσκετ για παράδειγμα δεν μπαίνω καν να διαβάσω απόψεις, παρά μόνο στο Basketplus. Ο Μοσχοβίτης και ο Κόλκας θα μου πουν για μπάσκετ; Όχι βέβαια! Ή ο Μελάγιες με το Νικολογιάννη με το σούργελο τον Παπαδογιάννη; Στη μπάλα δε το ψάχνω καν, γιατί δεν ασχολούμαι πλέον με το ποδόσφαιρο.miburosaito έγραψε:Καλα αν πιασουμε και τα αλλα αθληματα παντως, δεν θα μεινει να διαβασεις κανενας δημοσιογραφος, εκει γινεται κατα κορον αυτο που αναφερεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Πέμ 23 Δεκ 2021, 00:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.