teod1980 έγραψε:Που να δειρεις νίντζα ρε. Μέχρι να σηκώσεις χέρι σε πετσοκοψε σα μπριζολακιbarlow4 έγραψε:Γαμω το μπελα μου ερχεται νιντζα κ δε μπορουμε να παμε να τον πορωσουμε λιγο.
Πες τα Χρυσόστομε
teod1980 έγραψε:Που να δειρεις νίντζα ρε. Μέχρι να σηκώσεις χέρι σε πετσοκοψε σα μπριζολακιbarlow4 έγραψε:Γαμω το μπελα μου ερχεται νιντζα κ δε μπορουμε να παμε να τον πορωσουμε λιγο.
Η αντικατάστασης του "φευγάτου" DouglasGospi έγραψε:Ο Καγκαβα παιζει και στο 8?
Παιζει να ειναι και λυση για πιθανη μη ανανεωση Καντουρι?
Ή μοχλο πιεσης για ανανεωση?
Άστα να πάνε φίλεstravostomis έγραψε:Συλλεκτικές οι τελευταίες σελίδες του τόπικ
1. Παλτό ο Μπερμπάτοφ
2. Παλαίμαχος ο Καγκάβα
3. Κακώς ήρθε ο Καγκάβα γιατί θα θυμώσει ο Ουάρντα
Ιστορικές στιγμές...
Και που εισαι ακομα..τα καλυτερα ερχονται..χαχαχαstravostomis έγραψε:Συλλεκτικές οι τελευταίες σελίδες του τόπικ
1. Παλτό ο Μπερμπάτοφ
2. Παλαίμαχος ο Καγκάβα
3. Κακώς ήρθε ο Καγκάβα γιατί θα θυμώσει ο Ουάρντα
Ιστορικές στιγμές...
Εγω λεω να ασχοληθείς με το καλλιτεχνικο πατιναζ...Baladofatsa έγραψε:γτ δεν ειναι παλτο?επαιξε μπαλα ο μπερμπατοφ στον ΠΑΟΚ ? τι αλλο θα διαβασουμε ρε φιλε μιλαμε για ακραια αμπαλουςελπιζω μην εχουμε τα ιδια με τον καγκαβα, αν και για αλλαγη του καντουρι καλος ειναι , αλλα το προβλημα ειναι σε αλλες θεσεις , για ακομα μια φορα μεταγραφικος σχεδιασμος απο τα λιντλ ....
Ο Berbatov αν ήταν στην σημερινή ομάδα και έπαιζε στην κανονική του θέση δηλαδή φορ το κοντέρ δεν θα σταματούσε σε λιγότερα από 4 τεμάχια ανά αγώναMitsospaoki4 έγραψε:Ο Μπερμπατοφ σήμερα με αυτούς τους συμπαίκτες και αυτόν τον προπονητή στα 33 του, θα ήταν άλλος παίχτης από αυτό που είδαμε.
Για ξαναδές τη λίστα. Μήπως ξέχασες κάτι από το σούπερ; Γιατί έχουμε κάτι εκκρεμότητες ακόμη.rainmaker έγραψε:Λοιπόν
Προτού σχολιάσω οτιδήποτε άλλο, έχω να πω κάτι πολύ σοβαρό (το είπα και στα παιδιά του σαιτ):
ΓΑΜΙΕΣΤΕ
Μια ώρα έλειψα πήγα στο σούπερ και κλείσαμε Καγκαβα;
Νομιζω ξεχασες να παρεις γαλα, πανε λιγο να δω αν ανεβει στο αεροπλανο ο τσιμιροτrainmaker έγραψε:Λοιπόν
Προτού σχολιάσω οτιδήποτε άλλο, έχω να πω κάτι πολύ σοβαρό (το είπα και στα παιδιά του σαιτ):
ΓΑΜΙΕΣΤΕ
Μια ώρα έλειψα πήγα στο σούπερ και κλείσαμε Καγκαβα;
Ε οχι, ΑΡΝΟΥΜΑΙ
Απο εδώ και πέρα ο Καγκαβα θα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος για μένα
Δοκάρι και έξω η μπάλα; Ο σχιστομάτης θα φταίει
Τρύπια χέρια ο Πασχαλάκης; Ο κιτρινιάρης
Δε βγαίνει το διάταγμα για νέα τούμπα; Ο γιαλαντζί νίντζα
Τα είπαμε τα ξηγηθήκαμε και αμαρτίαν ουκ εχω
Εισαι μεγαλη Μπαλαδοφατσα τελικα...ΡισπεκτBaladofatsa έγραψε:γτ δεν ειναι παλτο?επαιξε μπαλα ο μπερμπατοφ στον ΠΑΟΚ ? τι αλλο θα διαβασουμε ρε φιλε μιλαμε για ακραια αμπαλουςελπιζω μην εχουμε τα ιδια με τον καγκαβα, αν και για αλλαγη του καντουρι καλος ειναι , αλλα το προβλημα ειναι σε αλλες θεσεις , για ακομα μια φορα μεταγραφικος σχεδιασμος απο τα λιντλ ....