Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Η ουσία είναι ότι ο χαφ ΔΕΝ είναι εκτός σχεδιασμού, εκτός αν το τημ εννοεί ότι ο χαφ θα έρθει στην περίπτωση που φύγει κάποιος δικός μας πχ Καντουρί.
Το τιμ δεν εννοεί, γιατί λέει αυτά που θα γίνουν και έχει δίκιο πάντα.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πω πρώτα από όλα ότι εμένα ο Εσιτι ποδοσφαιρικά μου είναι συμπαθής και πιστεύω ότι με τον χρόνο θα δείξει ακόμη καλύτερα στοιχεία.Με δεδομένο όμως ότι έχουμε πρωτάθλημα ,κύπελλο,Ευρώπη και προσέξτε,έχουμε και covid19 (δυστυχώς) και έχουμε και ένα χαφ (Καντούρι) που είναι ευάλωτος,θεωρώ ότι η ομάδα ίσως χρειάζεται δυο χάφ επιπλέον!
Το λέω γιατί ακούω ότι ο Νινουα θα πάει δανεικός μάλλον και ο Τσιγγαρας επίσης.Το λέω επίσης διότι φέτος,ποσοτικά πρέπει στις θέσεις 6,8 να έχουμε πέντε παίκτες.Δεν αναφέρουμε στους τραυματίες διότι είναι άγνωστο το ποτέ θα επιστρέψουν αλλά και σε τι κατάσταση θα είναι.Πανω από όλα όμως καλά να είναι.
Υ.Γ. Πιστεύω ότι με την Μπενφικα θα μπορούσε παίξει με τον Γιάνγκο δεξιά και Ματος Βαρέλα Κρεσπο στα Σέντερ μπακ.Ο Ιγκνάσον νομίζω δεν διανύει περίοδο φόρμας και ο Μιχαηλιδης είναι άπειρος για αντιπάλους αυτού του επιπέδου, χωριά που λόγω της Εθνικής και τις εξετάσεις που πρέπει να υποβληθούν εκ νέου για covid19 μένει και λίγο πίσω ίσως.
Το λέω γιατί ακούω ότι ο Νινουα θα πάει δανεικός μάλλον και ο Τσιγγαρας επίσης.Το λέω επίσης διότι φέτος,ποσοτικά πρέπει στις θέσεις 6,8 να έχουμε πέντε παίκτες.Δεν αναφέρουμε στους τραυματίες διότι είναι άγνωστο το ποτέ θα επιστρέψουν αλλά και σε τι κατάσταση θα είναι.Πανω από όλα όμως καλά να είναι.
Υ.Γ. Πιστεύω ότι με την Μπενφικα θα μπορούσε παίξει με τον Γιάνγκο δεξιά και Ματος Βαρέλα Κρεσπο στα Σέντερ μπακ.Ο Ιγκνάσον νομίζω δεν διανύει περίοδο φόρμας και ο Μιχαηλιδης είναι άπειρος για αντιπάλους αυτού του επιπέδου, χωριά που λόγω της Εθνικής και τις εξετάσεις που πρέπει να υποβληθούν εκ νέου για covid19 μένει και λίγο πίσω ίσως.
Πάντως φανταζει πολυ πιθανο σεναριο η πωληση Ινγκασον...
Επαιξε με την εθνική του και απ.οσονειδαμε οι διεθνεις εχουν πέραση!
Οσο για τον Τοσκιτση, απορώ πως ακομη βρισκει δουλεια ως δημοσιογραφος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επαιξε με την εθνική του και απ.οσονειδαμε οι διεθνεις εχουν πέραση!
Οσο για τον Τοσκιτση, απορώ πως ακομη βρισκει δουλεια ως δημοσιογραφος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα ένα πράγμα με ενοχλεί στον Τοσκιτση και όχι μόνο σε αυτόν. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ τους,χαρακτηριστικό που νομίζω ότι έχει οδηγήσει και την ΠΑΕ να έχει τη στάση που έχει απέναντι τους. Εμένα πάντως με έκανε μπλοκ μετά από κάποια σχόλια που ανέβασα για τον τερματοφύλακα που τόσες μέρες περιμένει και ήρθε επιτέλους χτες...
Αν πάντως φύγει ο Ινγκασον ,εγώ περιμένω στόπερ,όσο ενθουσιασμένοι και αν είναι οι περισσότεροι με Μιχαϊλίδη και ακόμα περισσότερο με Μιχαι,όταν μάλιστα παιζουμε πλέον με τριάδα. Βέβαια μαζεύονται πολλοί οι νέοι μετά.
Δυνητικά θα μπορούσε να φυγει κ ο Πέλκας κ να ερθει ο σουπερ χαφ.
- bersekeros
joshua έγραψε:Αν πάντως φύγει ο Ινγκασον ,εγώ περιμένω στόπερ,όσο ενθουσιασμένοι και αν είναι οι περισσότεροι με Μιχαϊλίδη και ακόμα περισσότερο με Μιχαι,όταν μάλιστα παιζουμε πλέον με τριάδα. Βέβαια μαζεύονται πολλοί οι νέοι μετά.
Kοιτάμε έχει ειπωθεί, έναν Ευρωπαίο σεντερ μπακ, που έχει παίξει και 2 χρόνια στη Λατινική Αμερική.
Κάποιο παιδί που έκανε search, είπε ένα όνομα... Μουνιόθ (Munoz) αν δεν κάνω λάθος, που πληρεί τα κριτήρια.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Πέλκας πιστευω οτι είναι απαραίτητος και πρέπει να ανανεωθεί.mbison έγραψε:Δυνητικά θα μπορούσε να φυγει κ ο Πέλκας κ να ερθει ο σουπερ χαφ.
- ΑποστόληςΑ
Χαφ δεν εννοώ τις θέσεις πίσω από τον φορ, αλλά αυτές μπροστά από τα στόπερς.
- invincible
Ezequiel Muñoz ? παλιά σχολή μαντουμανδορος όμως με σοβαρό τραυματισμό στους προσαγωγούς που έχει περάσει. Εγώ εκτός από τους Μιχαηλιδη και Μιχαι αν δεν έκλεισε πουθενά θα έδινα μια ευκαιρία στον Μιχογεβιτς με ανανέωση. Αλλά μην υποτιμάτε τον Μιχάι είναι next big thing.bersekeros έγραψε:joshua έγραψε:Αν πάντως φύγει ο Ινγκασον ,εγώ περιμένω στόπερ,όσο ενθουσιασμένοι και αν είναι οι περισσότεροι με Μιχαϊλίδη και ακόμα περισσότερο με Μιχαι,όταν μάλιστα παιζουμε πλέον με τριάδα. Βέβαια μαζεύονται πολλοί οι νέοι μετά.
Kοιτάμε έχει ειπωθεί, έναν Ευρωπαίο σεντερ μπακ, που έχει παίξει και 2 χρόνια στη Λατινική Αμερική.
Κάποιο παιδί που έκανε search, είπε ένα όνομα... Μουνιόθ (Munoz) αν δεν κάνω λάθος, που πληρεί τα κριτήρια.
- bersekeros
Ναι, μπράβο!invincible έγραψε:bersekeros έγραψε: Ezequiel Muñoz ? παλιά σχολή μαντουμανδορος όμως με σοβαρό τραυματισμό στους προσαγωγούς που έχει περάσει. Εγώ εκτός από τους Μιχαηλιδη και Μιχαι αν δεν έκλεισε πουθενά θα έδινα μια ευκαιρία στον Μιχογεβιτς με ανανέωση. Αλλά μην υποτιμάτε τον Μιχάι είναι next big thing.
Αυτόν είχε πει κάποιος συμφορουμίτης ότι πληρεί τα κριτήρια που είπαν στα ράδια.
https://youtu.be/UJMtqDmssl0
-
https://www.transfermarkt.com/timothee- ... eler/84085
Κι αυτός πληρεί τα κριτήρια πάντως...
Κι αυτός πληρεί τα κριτήρια πάντως...
- bersekeros