22. Stefan Schwab
Re: 22. Stefan Schwab
Δύο στα δύο ντέρμπι έδωσες Σβαμπαρε
Μέχρι πέρσι λέγαμε θα ανέβει στο δεύτερο μισό φέτος ακόμα περιμένουμε να πάρεις μπρος
Μέχρι πέρσι λέγαμε θα ανέβει στο δεύτερο μισό φέτος ακόμα περιμένουμε να πάρεις μπρος
Πραγματικά εικόνα παλαίμαχου, μπήκε στο 80 και φάνηκε σαν να έβγαλε και τα 120 λεπτά.
- Patricio_4
- giwrgos04dex
- hasio_john
Πραγματικά είναι κατόρθωμα να μπαίνεις στο 80 και να σέρνεσαι, ακόμα και έναν πενητάχρονο να έβαζες άνετα θα έβγαζε με περισσότερη ένταση/αντοχή το υπόλοιπο! Θα σε ήθελα σε κάποιο πόστο της ομάδας μιας και νιώθεις ΠΑΟΚ, αλλά αν συνεχίσει ο προπονητής να σ' εκθέτει έτσι, στο τέλος θα μας φύγει και αυτή η εικόνα! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ .... ΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ/ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!
-
Απλά δεν μπορεί ο σβαμπαρος. Μπαίνει και φαίνεται ταλαιπωρημένος από το πρώτο σπριντ. Αλλα μόνο αυτός δεν φταίει
- Kabamaru11
Αφανα κ εμενα εκεινο το ματς με καιει,με Σλαβια με μονο χαφ τον Οζντοεφ,πρεπει να κανουμε καμια αλχημεια.
22. Stefan Schwab
Αυτό.aivas19 έγραψε:Σ’αγαπω, σ’εκτιμω, αλλα δεν
Του έχω τρελή αδυναμία και γι’ αυτά που πρεσβεύει ως άνθρωπος αλλά και για την προσφορά του στην ομάδα η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη.
Αλλά δυστυχώς πλέον δεν. Με τον χρόνο δεν μπορεί να τα βάλει κανείς.
-
Κύριε Στέφανε Σβαμπ μακάρι η ομάδα να σε κρατήσει σε άλλο πόστο αφού πλέον ως ποδόσφαιριστης δεν μπορείς ειδικά μετά από αυτήν την πνευμονία. Ο γιονσον έπαιζε 110 λεπτά και είχε περισσότερο κουράγιο από εσένα. Προσωπικά θα σε έπαιρνα για γενικό αρχηγό της ομάδας αφού εμπνέεις σεβασμό. Σε ευχαριστούμε αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο προχωράει
Πιστευω το ξερει και ο ιδιοςJohnDag έγραψε:Αυτό.aivas19 έγραψε:Σ’αγαπω, σ’εκτιμω, αλλα δεν
Του έχω τρελή αδυναμία και γι’ αυτά που πρεσβεύει ως άνθρωπος αλλά και για την προσφορά του στην ομάδα η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη.
Αλλα ειδε τον Μπακαγιοκο να ερχεται
- TylerDurden
Οι δικές μου σκέψεις επίσης.JohnDag έγραψε:Αυτό.aivas19 έγραψε:Σ’αγαπω, σ’εκτιμω, αλλα δεν
δυστυχως η αιτια που χασαμε την προκριση..με αλλον χαφ σημερα στην παραταση θα περνουσαμε.
ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ η αποκτηση και αλλου χαφ,για να βρεθείς 5ος στην ιεραρχια..
ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ η αποκτηση και αλλου χαφ,για να βρεθείς 5ος στην ιεραρχια..