Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- Protomastoras
Re: Fernando Santos
και γω θα θελα πολυ να πιστεψω οτι ηταν ασπονδυλα...ντροπη ρε πο***η....ντροπη και ελεος
- Caballo Viejo
- paok4kyriakos
Παιδια θα ήθελα να σας παρακαλέσω πάρα πολύ να μην γκρινιάζετε και πολύ από τώρα για τον Σάντος. Θα τον έχουμε μέχρι το 2012. Εχετε χρόνο να γκρινιάξετε! Αμα αρχίσουν όλοι οι αντι-Σαντος να γκρινιάζουν μετά απο καθε παιχνίδι θα γεμίσουμε με 2000 σελιδες! Θα κανουμε και τόπικ τύπου Fernando Santos... η συνέχεια και Fernando Santos... the end! 

αφου λενε οτι πριν την επιθεση εκει εγιναν μανουρες με αρειανους.....Falegkos έγραψε:χεχε ελα ρε αδερφε....αλλη όρεξη δεν είχαν.PAOK LARISSA έγραψε:στη βουλγαρη εγινε. μπορει να ηταν και ασπονδυλα. τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω...
ολοι ξέρουμε οτι κάποιοι "....." δικοί μας θα ηταν.
αλλη ορεξη δεν ειχαν οι αρειανοι.....? ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΔΙΚΑ
ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΣΟΥΠΑ 3 ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΟΥΝ.....
ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΣΟΥΠΑ 3 ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΟΥΝ.....
Για την πέτρα δε νομίζω πως πρέπει να το κάνουμε μεγάλο θέμα, αυτό είναι που θέλει αυτός που την πέταξε και χάρη δεν του κάνω. Ούτε ένας ηλίθιος χαρακτηρίζει όλο μας τον κόσμο που γενικά ήταν πολύ καλός. Δεν το δέχομαι. Το να κράζουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για ένα μαλάκα είναι και αυτό μοίρλα.
Για τον Σάντος ένα δεν καταλαβαίνω μια και δεν ξέρω πολύ μπάλα: Τί έκανε λάθος σήμερα????? Έβαλε λάθος παίχτες? Δεν έστησε την ομάδα αρκετά επιθετικά? Προσωπικά δεν είδα τέτοια πράγματα. Με αυτά που είχε πορεύθηκε καλά. Ποιος θα τα πήγαινε καλύτερα???
Για τον Σάντος ένα δεν καταλαβαίνω μια και δεν ξέρω πολύ μπάλα: Τί έκανε λάθος σήμερα????? Έβαλε λάθος παίχτες? Δεν έστησε την ομάδα αρκετά επιθετικά? Προσωπικά δεν είδα τέτοια πράγματα. Με αυτά που είχε πορεύθηκε καλά. Ποιος θα τα πήγαινε καλύτερα???
+άπειροeleos έγραψε:Αν είναι δικοί μας,
ντρέπομαι...
Αλλά δε νομίζω ρε παιδιά να μπορούμε να πέσουμε τόσο πολύ σε επίπεδο.. Δεν το πιστεύω ειλικρινά..
Κι εγώ για ασπόνδυλα το κόβω, ιδίως όταν πρόκειται για την περιοχή τους..
Αλλωστε, δεν μπορούν να επιβληθούν αλλιώς κι επιβάλλονται με τον συνήθη,υπόγειο τρόπο τους!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Σάβ 22 Αύγ 2009, 14:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- georgedoulk
Αν ήταν ΠΑΟΚτσήδες αυτοι που ρίξανε τη πέτρα στον Σάντος, ντρέπομαι για λογαριασμό τους.
Αν και δε μ'αρέσουν τα ηθικοπλαστικά να θυμηθούν λίγο και το "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω".
Οτι λάθος και αν καταλογίζει κανείς στον Σάντος, δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να μην σέβεται τη δουλεία και τη συνέπεια αυτού του ανθρώπου.
Τέσπα, αυτό που εγώ ηθελα να επισημάνω είναι πως η ομάδα δείχνει "κουμπωμένη". Σαν κάτι να λείπει. Σαν να μην υπάρχει το δέσιμο που βλέπαμε πέρσι.
Μια ο Βερόν κάνει κόνξες και του βάζουν πωλητήριο.
Μια ο Γκαρσία είναι στα πρόθυρα να πουληθεί.
Μια ο Κονσεϊσάο γίνεται αλλαγή και φεύγει για τα αποδυτήρια.
Ο Κοντρέρας απουσιάζει πολύ καιρό και αρχίζω να αγχώνομαι.
Το ξέρω πως βγάζω ανασφάλεια, αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά.
Μήπως εκτός απο τη δουλειά που κάνει ο Σάντος στο αγωνιστικό κομμάτι, θα έπρεπε να επενδύσει λίγο και στο ψυχολογικό;
Μηπως χρειάζεται η ομάδα ενα καλό χαστούκι τώρα που είναι νωρίς για να ξυπνήσει;
Αν και δε μ'αρέσουν τα ηθικοπλαστικά να θυμηθούν λίγο και το "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω".
Οτι λάθος και αν καταλογίζει κανείς στον Σάντος, δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να μην σέβεται τη δουλεία και τη συνέπεια αυτού του ανθρώπου.
Τέσπα, αυτό που εγώ ηθελα να επισημάνω είναι πως η ομάδα δείχνει "κουμπωμένη". Σαν κάτι να λείπει. Σαν να μην υπάρχει το δέσιμο που βλέπαμε πέρσι.
Μια ο Βερόν κάνει κόνξες και του βάζουν πωλητήριο.
Μια ο Γκαρσία είναι στα πρόθυρα να πουληθεί.
Μια ο Κονσεϊσάο γίνεται αλλαγή και φεύγει για τα αποδυτήρια.
Ο Κοντρέρας απουσιάζει πολύ καιρό και αρχίζω να αγχώνομαι.
Το ξέρω πως βγάζω ανασφάλεια, αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά.
Μήπως εκτός απο τη δουλειά που κάνει ο Σάντος στο αγωνιστικό κομμάτι, θα έπρεπε να επενδύσει λίγο και στο ψυχολογικό;
Μηπως χρειάζεται η ομάδα ενα καλό χαστούκι τώρα που είναι νωρίς για να ξυπνήσει;
Απαραδεκτη ενεργεια οχι προς τον προπονητη Σαντος αλλα ως προς τον ανθρωπο-οικογενειαρχη Σαντος. οσοι διαφωνουν μαζι του μπορουν να του το εκφρασουν με αλλο τροπο οχι παντως με αυτον.
Το θεμα βια εχει ξεφυγει πλεον και δεν ξερω αν πρεπει να παρουν και επισημη θεση οι διοικησεις των ομαδων για να μην θρηνησουμε συντομα θυματα. ειναι απαραδεκτο καθε βδομαδα να εχουμε εναν χτυπημενο δικο μας ή εναν μαχαιρωμενο αρειανο,σπασμενα αυτοκινητα κλπ
Το θεμα βια εχει ξεφυγει πλεον και δεν ξερω αν πρεπει να παρουν και επισημη θεση οι διοικησεις των ομαδων για να μην θρηνησουμε συντομα θυματα. ειναι απαραδεκτο καθε βδομαδα να εχουμε εναν χτυπημενο δικο μας ή εναν μαχαιρωμενο αρειανο,σπασμενα αυτοκινητα κλπ
20-12Παιδια θα ήθελα να σας παρακαλέσω πάρα πολύ να μην γκρινιάζετε και πολύ από τώρα για τον Σάντος. Θα τον έχουμε μέχρι το 2012.
20 Δεκεμβρίου εννοείς ?
οι πέτρες προφανώς πέσανε μόνες τους εξ΄ουρανού...ή έστω από τους ''μάνιακ'' που ρίχνανε με τον ίδιο τρόπο πέτρες στο φαληρικό δέλτα και στην αττική οδό
οριακό φαινόμενο...μαύρο υπόγειο ρεύμα
πάντως να έγινε από μπαοκτσήδες στην περιοχή Χαριλάου...για να ενοχοποιηθούν οι ερπετοί....χλωμό το βρίσκω
δεν φτάνει μέχρι εκεί το (μυαλό ?) μερικών
το πιθανότερο είναι να έγινε τυχαία
και πιθανότατα να σπάσει αύριο και το παρμπρίζ του μαζίνιο
και του προτάσοφ
memes και έτσι
κβαντομηχανική και χάος
μην το ψάχνετε

κάνουν παπαρίες οι ερπετοί...νομίζοντας ότι θα τσιμπήσουμε
Δεν υπάρχει περίπτωση να τσιμπήσει κανένας. Δεν υπάρχει ούτε ένας ΠΑΟΚτσής που θα πέταγε πέτρες στο αμάξι του Σάντος. Όπως στο γήπεδο είδαμε αυτόν που άνεψε πυρσό και ξέρουμε ότι είναι ΠΑΟΚτσής αλλά το έκανε από αφέλεια, αυτόν που πέταξε πέτρες δεν τον είδε κανείς.
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ.
Πειράζει τους πάντες που ο Βάζελος και ο Γάυρος τρώνε αβέρτα πρόστιμα στην Ευρώπη και η τούμπα είναι υπόδειγμα έδρας.
Σας το λέω ότι θα αρρωστήσουν πολλοί φέτος με αυτά που θα δούνε.
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ.
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ.
Πειράζει τους πάντες που ο Βάζελος και ο Γάυρος τρώνε αβέρτα πρόστιμα στην Ευρώπη και η τούμπα είναι υπόδειγμα έδρας.
Σας το λέω ότι θα αρρωστήσουν πολλοί φέτος με αυτά που θα δούνε.
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ.
Και εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν δικοί μας και νομίζω το το ξέρει και η διοίκηση αυτό...
Αν δεν αφήσει τον Σέρτζιο 1-2 μήνες εκτός αποστολής (όπως με τον Μπάκα πέρυσι) θα είναι δυστυχώς μέγα λάθος... Θα χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια και όποιος έχει παίξει μπάλα σε ομάδα γνωρίζει πόσο σοβαρό είναι αυτό.
Περιμένω την αγωνιστική τιμωρία του Κονσεϊσάο... αν όχι θα είναι το μεγαλύτερο λάθος του Σάντος στον ΠΑΟΚ
Αν δεν αφήσει τον Σέρτζιο 1-2 μήνες εκτός αποστολής (όπως με τον Μπάκα πέρυσι) θα είναι δυστυχώς μέγα λάθος... Θα χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια και όποιος έχει παίξει μπάλα σε ομάδα γνωρίζει πόσο σοβαρό είναι αυτό.
Περιμένω την αγωνιστική τιμωρία του Κονσεϊσάο... αν όχι θα είναι το μεγαλύτερο λάθος του Σάντος στον ΠΑΟΚ
περιμενω την τιμωρια απο τη διοικηση και οχι απο τον κοουτς......κοουτς με κουραζεις........χαλαρωσε λιγο....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Συμφωνω απολυτα.thrix έγραψε:Για την πέτρα δε νομίζω πως πρέπει να το κάνουμε μεγάλο θέμα, αυτό είναι που θέλει αυτός που την πέταξε και χάρη δεν του κάνω. Ούτε ένας ηλίθιος χαρακτηρίζει όλο μας τον κόσμο που γενικά ήταν πολύ καλός. Δεν το δέχομαι. Το να κράζουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για ένα μαλάκα είναι και αυτό μοίρλα.