Ε, άμα ήταν σίγουρο, δεν θα ήταν bonus.Γερασίμου έγραψε:Αυτό το bonus των 2,5 χαρτιών είναι σίγουρο ή αν και αν και εφόσον, δηλαδή ξεχάστε το ;
Γράφτηκε ότι αφορά παραμονή της Νόριτς και συμπλήρωση συγκεκριμένων αγωνιστικών παρουσιών από τον Τζόλη.
Ε, άμα ήταν σίγουρο, δεν θα ήταν bonus.Γερασίμου έγραψε:Αυτό το bonus των 2,5 χαρτιών είναι σίγουρο ή αν και αν και εφόσον, δηλαδή ξεχάστε το ;
[/quote]Ιάσονας έγραψε:
Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρονια δεν το βγάλαμε εμείς.
Το έβγαλαν τα τρία χαρτιά το χρόνο που σκάει ο Σαββιδης στις ακαδημίες για να βγάλει κάποια στιγμή παίκτες υψηλού επιπέδου και να πάρει κάποια από τα λεφτά που έχει βάλει πίσω και με πωλήσεις. Και φυσικά οταν έρχεται αυτή η στιγμή κάποιοι αισθανεστε ντροπή. Εγώ αισθανομαί χαρά, και για το Σαββίδη που βλέπει την επένδυση του κάτι να αποδίδει, και για το παοκτσάκι που θα δεί τα όνειρά του να εκπληρώνονται (γιατί μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία πως ο Τζόλης θέλει σαν τρελός να φύγει όπως ηθελαν και ο Γιαννούλης και ο Πέλκας κα ο Λημνιός), και για την ομάδα που παράγει παίκτες των 12 εκατομμυρίων ευρώ.
Ντροπή ήταν όταν έρχονταν ο οικοδόμος στα 19 και σου έλεγε αποφάσισα να πάω στη Λιβερπούλ και να σου δώσει 120 χιλιάδες και εσύ έλεγες ας τα κάνουμε τουλάχιστον 500 να αποφυγουμε τα δικαστήρια και αυτή σου έλεγαν όχι. Ντροπή ήταν οταν σου έκανε διπλο ο βάζελος με αναστασιαδη για να πάρει πρωταθλημα και ο Βόκολος έσκυβε να μην πάρει την κεφαλιά. Ντροπή ήταν όταν σου έπαιρνε ο γαύρος οκκά καφέ γεωργιάδη ελεύθερους.
Τίποτα από όσα γίνονται γυρω από την πώληση Τζόλη δεν είναι ντροπή.
++++Ιάσονας έγραψε:Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρονια δεν το βγάλαμε εμείς.tad έγραψε:Επειδή εγώ είμαι ο άλλος …
Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να πουλάς αφού έχεις πάρει πράγματα από τους παιχταράδες που βγάζεις … εντελώς διαφορετικό να μπαίνεις στην ελίτ της Ευρώπης και να πουλάς μετά …
Οι συγκρίσεις που κάνετε με ομάδες του τοπ 20 που πουλάνε παίχτες είναι εντελώς άστοχες
Εδώ μιλάμε βγάλαμε το καλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια και το πουλάμε κοψοχρονιά πριν καν προλάβει να κλάψει …
............
Για εμένα όλο το σκηνικό που εξελίσσεται μέσα και έξω από το γήπεδο με μισθοφόρους αργοκαρουτες που χάνουν από ερασιτέχνες κι διοικητικούς που κλείνουν μόνο 30χρονους ξεζουμισμένους με μισθούς ενός εκατομμυρίου δεν μου κάνει …
Κι το χαρακτηρίζω ντροπή …
.....................
Η γνώμη μου είναι ξεκάθαρη ότι έτσι δεν πάμε πουθενά
Το έβγαλαν τα τρία χαρτιά το χρόνο που σκάει ο Σαββιδης στις ακαδημίες για να βγάλει κάποια στιγμή παίκτες υψηλού επιπέδου και να πάρει κάποια από τα λεφτά που έχει βάλει πίσω και με πωλήσεις. Και φυσικά οταν έρχεται αυτή η στιγμή κάποιοι αισθανεστε ντροπή. Εγώ αισθανομαί χαρά, και για το Σαββίδη που βλέπει την επένδυση του κάτι να αποδίδει, και για το παοκτσάκι που θα δεί τα όνειρά του να εκπληρώνονται (γιατί μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία πως ο Τζόλης θέλει σαν τρελός να φύγει όπως ηθελαν και ο Γιαννούλης και ο Πέλκας κα ο Λημνιός), και για την ομάδα που παράγει παίκτες των 12 εκατομμυρίων ευρώ.
Ντροπή ήταν όταν έρχονταν ο οικοδόμος στα 19 και σου έλεγε αποφάσισα να πάω στη Λιβερπούλ και να σου δώσει 120 χιλιάδες και εσύ έλεγες ας τα κάνουμε τουλάχιστον 500 να αποφυγουμε τα δικαστήρια και αυτή σου έλεγαν όχι. Ντροπή ήταν οταν σου έκανε διπλο ο βάζελος με αναστασιαδη για να πάρει πρωταθλημα και ο Βόκολος έσκυβε να μην πάρει την κεφαλιά. Ντροπή ήταν όταν σου έπαιρνε ο γαύρος οκκά καφέ γεωργιάδη ελεύθερους.
Τίποτα από όσα γίνονται γυρω από την πώληση Τζόλη δεν είναι ντροπή.