count me inkataramenos5 έγραψε:Ειμαστε δυο ,ειμαστε ...τέσσερις ,ειμαστε χιλιοι δεκατέσσεριςkayde έγραψε:Μονο εγω τον θεωρω πολυ καλο παικτη?
Τοσο αμπαλος ειμαι? -ισως-
Μπες μεσα ρε Γιανναρε και παρτους σβαρνα ολους,το εχεις.Μας εχουν ζαλισει για αριστερο αμυντικο,τον εχουμε στην ομαδα,αλλα εμεις θελουμε μεγαλεια.Ηρθε η σειρα σου παικταρα μου.
5.Γιάννης Μιχαηλίδης
- loukas karadimos
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Μπα...πολλοί είμαστε. Η συντριπτική πλειοψηφία μάλλον. Απλώς δεν κάνουμε φασαρία! 

- Μπαρκαρούτσος
Μόνο από την μακρινή και διαγώνια πάσα που έχει ο Γιάννης, φαίνεται ότι είναι παικταράς. Στο καθαρά αμυντικό κομμάτι να διορθώσει κάποια στοιχεία με επιπλέον δουλειά και θα είναι top επιπέδου κεντρικός αμυντικός.
η όποια αξία του μιχα δεν σημαίνει ότι πρέπει να έρθει λιγότερο ποιοτικός παίκτης στην θέση του κουλιε.
Επίσης μιλάμε για παίκτη που τον προπονεί χρόνια ο λουτσεσκου. Τι είναι και τι δεν είναι το ξέρει καλύτερα από όλους μας.
Επίσης μιλάμε για παίκτη που τον προπονεί χρόνια ο λουτσεσκου. Τι είναι και τι δεν είναι το ξέρει καλύτερα από όλους μας.
- figurehead4
Πήγαινα όποτε μπορούσα σε ματς των μικρών κι εκεί ξεχώριζε πραγματικά. Όποιος τον έβλεπε έλεγε πως ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. Τεχνική, προσωπικότητα, αμάσητος, ηγέτης.Montrealiotis έγραψε:Τι ήταν αυτά που είδες φιλε figurehead4?figurehead4 έγραψε:Για μένα που έχω παρακολουθήσει τον Γιάννη από έφηβο, στη θέση του αριστερού στόπερ στον ΠΑΟΚ έφυγε ένας παιχταράς με 12+3 μύρια και έμεινε στη θέση του ένας αντίστοιχος παιχταράς. Ξέρω ότι πολλοί διαφωνούν, αλλά αυτά που έχω δει να κάνει αυτό το παιδί, δεν τα είχα δει από κανέναν πιτσιρικά.
Τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξει μια για πάντα πως είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που βγήκαν από τις ακαδημίες μας.
Μπόνους το ότι πρόκειται για άρρωστο ΠΑΟΚτσή
Νομίζω δεν είναι σχετικά με τα αμυντικά του καθηκοντα. Γιατί σε αυτά δεν ήταν ποτέ καλός. Ούτε πριν τον τραυματισμό του.
Ιδιαίτερη συμπάθεια δεν του είχα ποτέ (όχι ότι μου ήταν αντιπαθής βέβαια) αλλά μετά το ματς με το σκουλίκι και την συνέντευξη του τον γουστάρω με χίλια γιατί είναι άρρωστο Παοκι. Τον θέλω στην ομάδα, απλά όχι για βασικο.
Μετά στην πρώτη ομάδα δεν ήταν ποτέ αρνητικός. Αντίθετα. Η αδυναμία του αμυντικά στη δύναμη είναι πιο πολύ και στο έγκαιρο διάβασμα των φάσεων, πράγματα που έρχονται με δουλειά και παιχνίδια.
Για να είμαι ειλικρινής, το ιδανικό είναι να έρθει ένας παιχταράς σαν το Γάλλο και να μοιράζονται οι 3 τους χρόνο. Για σιγουριά και για βάθος.
- ΑποστόληςΑ
Θα ξεκινήσει με Παναιτωλικό και θα φαίνεται σα να μην σταμάτησε ποτέ βασικός, μετά το 1-2 του Χαρίλαου.
Είναι η χρονια σου και η ευκαιρία σου, αρκεί να την αρπάξεις.
Πιστεύω ότι μπορείς, αλλα αυτό το χούι με τις άκυρες κάρτες καλο είναι να το κόψεις.
Πιστεύω ότι μπορείς, αλλα αυτό το χούι με τις άκυρες κάρτες καλο είναι να το κόψεις.
Στην ευκαιρία του Τισουντάλι στο δεύτερο, την πάσα στον χώρο, στον Ντεσπόντοφ, για να βγάλει την παράλληλη από αριστερά, ο Μιχαηλίδης την κάνει. Αν θυμάμαι καλά, για να έχουμε μέτρο σύγκρισης, ο Κουλιεράκης δεν έχει πετύχει τέτοια πάσα - δεν μιλάω για διαγώνιες.
Πολύ καλός και σταθερός και δεν τσίμπησε από τους εριστικόυς θεατρίνους του βαζελου
- sourmenetes
- Moderator
Μπράβο Γιανναρε!!
Αντε Ποντιαρα μου!
Δώσε ψυχή και μη φοβάσαι!
Βάλε και άλλη δύναμη και το μυαλό όπως σήμερα!!
Αντε Ποντιαρα μου!
Δώσε ψυχή και μη φοβάσαι!
Βάλε και άλλη δύναμη και το μυαλό όπως σήμερα!!
Καλός, μπορεί και ακόμα καλύτερα κ όσο περνάει ο καιρός θα γίνει όπως ήτανε πιο παλιά π ήταν βράχος
Πολύ καλός σήμερα, κέρδισε αρκετές μονομαχίες κόντρα στον εξαιρετικό Ιωαννίδη. Λίγη μυϊκή ενδυνάμωση να κάνει και να γίνει πιο aggressive στις μονομαχίες και μαζί με τον Coley θα έχουμε πιστεύω ένα εξαιρετικό δίδυμο αριστερά.