Τι να κανει η γκρινια... ;;;;;;ααααχαχαχαχαχα....καλο...Azrael έγραψε:ρε ας σταματησει η γκρινια επιτελους!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
-
savvastheod
Από την μία αυτό είναι καλό γιατί δεν είμαστε πρόβατα αλλά από την άλλη δεν δείχνουμε ενότητα...Demir έγραψε:εμας αν ο λουτσ παντως δεν ανανεωνε για 100.000 διαφορα και μας φευγανε και 3-4 βασικοι ,νομιζω θα γινοταν πολεμος.. στην αεχ ειναι απλα παρασκευη και απλα ο τιγρης δεν τους θελει...
Εγω λεω Ντεσπε πως απλα ασχολουνται με τις μεταγραφες περισσοτεροι απο οσους θα επρεπε και το τελειωνω εδω γιατι καμια διαθεση δεν εχω για αντιπαραθεσεις και καποιοι ειναι αλλεργικοι στον ποδοσφαιρικο διαλογο.
Με αυτόν τον τρόπο έχει πάρει καμιά δεκαριά πρωταθλήματα τα τελευταία 20 χρόνια ο γάβρος.obanebane έγραψε:Εγώ αναρωτιέμαι με όλη αυτή την αεροπορία που όπως φαίνεται θα μαζέψουμε,ποιον θα πρωτομαρκαρουν οι αντίπαλοι στα στημένα;
Ειδικά στην Ελλάδα θα κλάψουν μάνες.
- kataramenos5
Πολυ απλα φετος ψαχνουμε την ..ωριμοτητα ωστε του χρονου να κανουμε ...ανανεωση. 
Γιατι τρελαινεστε ?
Γιατι τρελαινεστε ?
Αυτή είναι η πραγματικότητα σε εμάς Josh . Δεν αλλάζει δυστυχώς ,ας δούμε τι θα βγει από εδώ και πέρα. Ας ζήσουμε με αυτό.joshua έγραψε:Εγω λεω Ντεσπε πως απλα ασχολουνται με τις μεταγραφες περισσοτεροι απο οσους θα επρεπε και το τελειωνω εδω γιατι καμια διαθεση δεν εχω για αντιπαραθεσεις και καποιοι ειναι αλλεργικοι στον ποδοσφαιρικο διαλογο.
Για να το πω κομψά είναι σαφές ότι απέχουμε πολύ από το να χαρακτηριστούμε υπόδειγμα ποδοσφαιρικού σχεδιασμού.
- navigator11
Εγω παλι λεω, παιδες, μετα και τις περσινες ... "αστοχιες" (επι)κρισεων με τον Λουτσεσκου, να χαλαρωσουμε και να περιμενουμε να δουμε σε πρωτη φαση ποιοι παιχτες μελλει να ερθουν οντως τελικα και τι θα παρουσιασει ο Ρουμανος. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Δε λεω, ενδιαφερουσες οι ασκησεις επι χαρτου - οχι σαν πρωταθλημα επι χαρτου, βεβαια
- αλλα εχουμε διαψευστει ειτε θετικα ειτε αρνητικα πολλακις σε σχεση με οσα ειχαμε στο μυαλο μας στο κοντινο και απωτερο παρελθον. Προσωπικα, μετα τα φετινα, δυσκολευομαι ιδιαιτερα να δεχτω οτι οποιος και να ερθει δε θα εχει τη συμφωνη γνωμη του προπονητη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 25 Μάιος 2018, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θυμάμαι το Μαϊστόροβιτς (ψηλό και βαρύ στόπερ της κούλας μερικά χρόνια πριν) όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα. Τον έβλεπα στα φιλικά και έκλαιγα (από τα γέλια). Λίγο πιο αργός και θα πλήρωνε ΕΝΦΙΑ...
Και όμως, ο παίκτης αυτός 2 μήνες μετά πετούσε!
Από τότε έχω πάντα στο μυαλό μου ότι δεν μπορώ (εγώ ως φίλαθλος έξω από τις προπονήσεις και την ομάδα) να κρίνω παίκτη σε φάση προετοιμασίας (βλέπε Χατσερίδη σε αγώνα με κούλα2014).
Αυτοί που θα τον πληρώσουν, ξέρουν τι να περιμένουν από αυτόν.
Και όμως, ο παίκτης αυτός 2 μήνες μετά πετούσε!
Από τότε έχω πάντα στο μυαλό μου ότι δεν μπορώ (εγώ ως φίλαθλος έξω από τις προπονήσεις και την ομάδα) να κρίνω παίκτη σε φάση προετοιμασίας (βλέπε Χατσερίδη σε αγώνα με κούλα2014).
Αυτοί που θα τον πληρώσουν, ξέρουν τι να περιμένουν από αυτόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Παρ 25 Μάιος 2018, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Χατσερίντι δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο από γκολ στην καριέρα του πάντως. Παρόλο που έπαιζε τόσα χρόνια σε μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ουκρανίας και θεωρητικά θα μπορούσε με το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που παίζει αυτή και τις πολλές στημένες φάσεις να κάνει πάρτι (και να χτίσει στατιστικά) απέναντι σε όλες τις υπόλοιπες άμυνες της χώρας πλην της Σαχτάρ.obanebane έγραψε:Εγώ αναρωτιέμαι με όλη αυτή την αεροπορία που όπως φαίνεται θα μαζέψουμε,ποιον θα πρωτομαρκαρουν οι αντίπαλοι στα στημένα;
- ΑποστόληςΑ
Σκοράρει περίπου ένα γκολ ανά 25 εμφανίσεις (με την Ντυναμό). Είναι δηλαδή κοντά σε Crespo και Varela.
- desperando
- Επικοινωνία:
Αυτό που πάντως αφήνεται να εννοηθεί ότι δηλαδή εάν υπάρχουν ο παίκτης Α και ο παίκτης Β οι οποίοι και οι δύο θέλουν να έρθουν στην ομάδα και κοστίζουν πάνω κάτω τα ίδια χρήματα, ότι θα επιλεγεί αυτός που θέλει η οικογένεια και όχι αυτός που θέλει ο λουτσεσκου,αν υπάρχει διχογνωμία
-
Dimg4
Στο οτι στα κρισιμα οπως με την κουλα στο πρωταθλημα στην τουμπα εκανε συνεχως γκελες. Δεν κανει για παρτενερ του βαρελα, εχει κανει αμετργτες γκελες στα δυσκολαOdi έγραψε:Όλα καλά και ωραία, αλλά το οτι ο Κρέσπο είναι λιπόψυχος και δεν είναι καλός στις προσωπικές μονομαχίες από πού προκύπτει; Από το οτι ήταν το βασικό στόπερ σε μια ομάδα που έφαγε 13 γκολ σε 30 ματς, ή από το ότι έχανε τον Μπαμπακάρ στο Αρτέμιο Φράνκι;
Μην υποτιμάτε το ρόστερ.
- kataramenos5
Μπανε μιλας για την ομαδα(ΠΑΟΚ 371) που εχει λιγοτερα κερδισμενα φαουλ κι απο Πλατανια(419) απο αοκ(440) και λαρισα(470),τους ουραγους?Ποια στημενα? Ειναι πλανο αυτο να κανουμε πιο αργη την ομαδα για να κερδιζουμε απ τα στημενα που δε μας τα δινουν?obanebane έγραψε:Εγώ αναρωτιέμαι με όλη αυτή την αεροπορία που όπως φαίνεται θα μαζέψουμε,ποιον θα πρωτομαρκαρουν οι αντίπαλοι στα στημένα;
Παραμπιπτοντως ριξτε μια ματια στα στατιστικα της Λιγκας
http://www.superleaguegreece.net/el/tea ... /teamstats
Γινεται ολοφανερο οτι ειμστε οι χαλιφηδες Η ομαδα που ειχε πανω απο 60% κατοχη κατα μεσω ορο (9η στην ευρωπη )
εχει τα λιγοτερα κερδισμενα φαουλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 25 Μάιος 2018, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας,ο Ιβάν είχε μιλήσει για Χατσεριδη στο παρελθόν όπως είχε μιλήσει και για Μπερμπατοφ,έχει απόλυτο δίκιο ο joshua,το θέμα είναι ο παίχτης να παίξει.
Δε χρειάζεται να το πολύ ψάχνουμε.
Τον Ουκρανο Πόντιο δείτε τον σαν δώρο,θα μπορούσε να μην αποκτηθεί παίχτης στα στοπερ.
Δε χρειάζεται να το πολύ ψάχνουμε.
Τον Ουκρανο Πόντιο δείτε τον σαν δώρο,θα μπορούσε να μην αποκτηθεί παίχτης στα στοπερ.
Κατ,πόσο πιο αργός είναι ο Χατσεριδης από τον Κρεσπο και ο Βερνμπλουμ από τον Κανιας και τον Σαχοφ;
Μη λέμε ότι θέλουμε ρε παιδια.
Μη λέμε ότι θέλουμε ρε παιδια.