Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
giapas

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από giapas »

Στο Μασουντ εννοείται δεν είναι κόκκινη ούτε κίτρινη.
Από πότε το ζύγισμα των παπαριών του αντιπάλου θεωρείται αντικανονική; :lol:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

O βάζελος νομίζω οτι έχει χάσει τις ημερομηνίες για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ευρώπη, οπότε η πέμπτη θέση δε μπορεί να είναι πραγματικό κίνητρο. Αν και σε καμία περίπτωση δε γίνεται να έχουμε φτάσει στην προτελευταία αγωνιστική και να παίζεται το πρωτάθλημα και να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο αυτοί. Αλλά ακόμα κ χωρίς κανένα κίνητρο είμαι σίγουρος οτι θα κατέβουν με σκοπό να τα κάνουν όλα μπουρλότο για να μας κόψουν βαθμούς!Δε βαριέσαι, εγώ έτσι θέλω τους αντιπάλους, όχι να στήνουν τον ποπό τους...
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

zarathustra79 έγραψε:O βάζελος νομίζω οτι έχει χάσει τις ημερομηνίες για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ευρώπη, οπότε η πέμπτη θέση δε μπορεί να είναι πραγματικό κίνητρο. Αν και σε καμία περίπτωση δε γίνεται να έχουμε φτάσει στην προτελευταία αγωνιστική και να παίζεται το πρωτάθλημα και να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο αυτοί. Αλλά ακόμα κ χωρίς κανένα κίνητρο είμαι σίγουρος οτι θα κατέβουν με σκοπό να τα κάνουν όλα μπουρλότο για να μας κόψουν βαθμούς!Δε βαριέσαι, εγώ έτσι θέλω τους αντιπάλους, όχι να στήνουν τον ποπό τους...
Θα φάνε ένα χρόνο αποκλεισμό, οπότε θα θέλουν να τον εκτίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Στην αεκ, οι άλλοι παίζουν για να τους κόψουν βαθμούς,
σε μας, ΔΕΝ παίζουν οι άλλοι για να μας κόψουν βαθμούς,
στους γάβρους, ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ για να πάρει βαθμούς.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Αυτη η αγωνιστικη εχει πολλα κομβικα παιχνιδια

Ο ατρομητος με την σημερινη του νικη, περναει τον γαυρο στην βαθμολογια, να δουμε ποτε θα τελειωσει η ιστορια με τους -3, αλλα και οπως γραφεται τελευταια ερχεται και -2 για τις δηλωσεις του πορνογερου και του γκεμπελισκου απο την επιτροπη δεοντολογιας την ΕΠΟ

Η ηττα της ξανθης απο τον ατρομητο, την αφηνει στους 32 βαθμους και 5η θεση προς το παρον. Αυριο παιζει ο νιονιος που εχει και αυτος 32 στο οακα με την κουλα, και απο πισω τους ερχεται ο βαζελος με 30 που παιζει με τον γαυρο στο τηγανι. Βλεπουμε οτι οι δηθεν αντπαλοι μας για το πρωταθλημα, παιζουν με ομαδες που βλεπουν πενταδα, η λογικη λεει οτι θα τους βαλουν δυσκολα. Πιο κατω στην βαθμολογια, ειναι ο πας που επαιξε σημερα και δεν καταφερε να κερδισει, αλλα και η τριπολη και ο παναιτωλικος. Η τριπολη δεν εχει καμια τυχη απεναντι στο τρενο ΠΑΟΚ, θα χανει απο το ημιχρονο 0-2. Ο παναιτωλικος ομως μπορει να βρεθει σε τροχια ευρωπης αν κανει διπλο την δευτερα στον απολλωνα, ο οποιος ομως απολλωνας με νικη πιανει την κερκυρα στους 19 και ισως γλιτωσει τον υποβιβασμο, ενδιαφερον και σε αυτο το παιχνδι.

Βλεπω Χ τον νιονιο και διπλο τον βαζελο, και δεν τρολαρω καθολου :twisted: αυριο θα ριξω με 20€ την τριαδα ΠΑΟΚ διπλο, νιονιος Χ, βαζελος διπλο, και 5€ σε ακριβες σκορ 0-2 ΠΑΟΚ, 0-0 νιονιος, 0-1 βαζελος
kos

Δημοσίευση από kos »

σημερα στο οακα θα φανει ποιος ειναι ο πραγματικος μας εχθρος.
σφυριζει ο τελειωμενος αρετοπουλος. σημερα θα φανουν ολα....
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

kos έγραψε:σημερα στο οακα θα φανει ποιος ειναι ο πραγματικος μας εχθρος.
σφυριζει ο τελειωμενος αρετοπουλος. σημερα θα φανουν ολα....
+++++++
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Έξτρα μπόνους σε όποιον καταφέρνει να ξεχωρίσει οπαδό της κίτρινης από οπαδό του πράσινου αυτές τις μέρες. Μάλιστα, όταν βρίζουν τον ΠΑΟΚ, δύσκολα τους ξεχωρίζεις και από τον άξεστο κόκκινο αδερφό τους που, επειδή τους σφαλιάρωνε στο ποδόσφαιρο για υπερβολικά πολλά χρόνια σερί, καμιά φορά μαλώνουν μαζί του με γνήσιο οικογενειακό πάθος. Οι μεν έχουν μοιραστεί τίτλους μαζί του, οι δεύτεροι όπου σταθούν και όπου βρεθούν λένε ότι μόνο τον κόκκινο αναγνωρίζουν για αντίπαλο και όλοι μαζί συμφωνούν ότι τα διαιτητικά λάθη είναι για τους ισχυρούς και σε κάθε περίπτωση συνιστούν "σεβασμό" όταν γίνονται υπέρ τους και "χαλιφάτο" όταν υποτίθεται ότι γίνονται για κάποιον έξω από το παρεάκι. Τι ευγενής άμιλλα, τι υπέροχη αλληλοπεριχώρηση! Η εμπριμέ σημαία των LGBT ταιριάζει γάντι για τους τρεις τους.

Αλλά το πιο ωραίο ανέκδοτο των πρασινοκίτρινων είναι όταν ταυτόχρονα προσπαθούν να δουν το φάντασμα του κόκκινου στον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα να μειώσουν τον ΠΑΟΚ επειδή άκουσον άκουσον δεν έχει πολλούς τίτλους. Μου θυμίζει κάτι κυανοκίτρινες μειονότητες της πάντα φιλόξενης Θεσσαλονίκης, με τη διαφορά ότι αυτοί δεν έχουν μόνο μια ταπεινή ΕΡΤ3 και μία 33-33-33 εφημερίδα όπως κάποτε.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Κουλά κάνε ένα Χ σήμερα να γουστάρουμε!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Πανιώνιος αν κατέβει κομπλέ θα ζορίσει αρκετά την αεκ.

Λάμπρου πάμε γερά ΠΑΟΚ είσαι
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Χωρίς τέσσερις βασικούς του ποδοσφαιριστές, τους Σιώπη, Ντουρμισάι, Λάμπρου, Νίλσεν, αλλά και τους μακροχρόνια απόντες, Τασουλή - Νόβακ, θα πάει στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Super League.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Hermann έγραψε:Χωρίς τέσσερις βασικούς του ποδοσφαιριστές, τους Σιώπη, Ντουρμισάι, Λάμπρου, Νίλσεν, αλλά και τους μακροχρόνια απόντες, Τασουλή - Νόβακ, θα πάει στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Super League.
Καλά εγώ νομιζα πως αυτοί οι τεσσερίς δεν έπαιξαν μαζί μας γιατί ο ημιτελικός ήταν για κάποιους φιλικό
το ψέμα έχει κοντά ποδάρια τελικά
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Σπιριντονοβιτς θα το καρφώσει.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Και ένα ο Γεσιλ
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Δες εδώ αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω και δε θέλω να βρίσω είναι ότι και ο Γαυρος μπαίνει στο κόλπο για το Πρωτάθλημα ε αν είναι δυνατόν! Πρόβλεψη ένα από τα δύο ματς σήμερα Αεκ πανιωνιο και Γαυρου βαζελου δε θα κάτσει Ασσος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”