Από πότε το ζύγισμα των παπαριών του αντιπάλου θεωρείται αντικανονική;

Θα φάνε ένα χρόνο αποκλεισμό, οπότε θα θέλουν να τον εκτίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.zarathustra79 έγραψε:O βάζελος νομίζω οτι έχει χάσει τις ημερομηνίες για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ευρώπη, οπότε η πέμπτη θέση δε μπορεί να είναι πραγματικό κίνητρο. Αν και σε καμία περίπτωση δε γίνεται να έχουμε φτάσει στην προτελευταία αγωνιστική και να παίζεται το πρωτάθλημα και να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο αυτοί. Αλλά ακόμα κ χωρίς κανένα κίνητρο είμαι σίγουρος οτι θα κατέβουν με σκοπό να τα κάνουν όλα μπουρλότο για να μας κόψουν βαθμούς!Δε βαριέσαι, εγώ έτσι θέλω τους αντιπάλους, όχι να στήνουν τον ποπό τους...
+++++++kos έγραψε:σημερα στο οακα θα φανει ποιος ειναι ο πραγματικος μας εχθρος.
σφυριζει ο τελειωμενος αρετοπουλος. σημερα θα φανουν ολα....
Καλά εγώ νομιζα πως αυτοί οι τεσσερίς δεν έπαιξαν μαζί μας γιατί ο ημιτελικός ήταν για κάποιους φιλικόHermann έγραψε:Χωρίς τέσσερις βασικούς του ποδοσφαιριστές, τους Σιώπη, Ντουρμισάι, Λάμπρου, Νίλσεν, αλλά και τους μακροχρόνια απόντες, Τασουλή - Νόβακ, θα πάει στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Super League.