9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Αλλιώς πώς και πότε θα αναδειχθεί ο.......................................Γκαργκαλατζίδης???

Καλός ο Πριγιοβιτς αλλα χωρις χαμαλικι τι να τον κανω?Δε πα να βαλει και 50 γκολ ξερω γω νααμε.Πουληστε τον και φερτε πισω το δικο μας παιδι.
Στο 1ο που αναφέρεις συμφωνώ 100%, εγώ απλά αναφέρω τι συμβαίνει ασχέτως άμα γίνεται με στικοπου τρόπο.Στο 2ο που λες, άμα βρεθεί ομάδα να σκάσει 10 εκατομμύρια για τον Πριγιοβιτς δεν θεωρώ ότι είναι εγκληματική η πώληση του, καθώς μπορείς ΕΎΚΟΛΑ να τον αντικαταστήσεις με τόσα λεφτά στα ταμεία.The_Stalker έγραψε:
Αδερφέ, πρώτον ο gay το κάνει εξαιρετικά γιατί κλέβει επί δεκαετίες το πρωτάθλημα και παίζει τσουλου χωρίς να το αξίζει. Ας το πάρω κι εγώ όχι 20, 4-5 φορές μόνο, να δεις τι "εξαιρετικά" μπορώ να το κάνω μετά. Δεύτερον, υπάρχει το σωστό timing για την πώληση και το να πουλήσεις αυτή τη στιγμή Πρίγιο είναι εγκληματικό.
Τρίτον, και δεν απευθύνεται μόνο στον Dakos4, επαναλαμβάνω ότι ο Ιβάν ΔΕΝ έχει ανάγκη από λεφτά. Αντιθέτως, έχει ανάγκη από τίτλους. Όπως κι εμείς οι οπαδοί, περισσότερο απ' όλους.
Στο τρίτο να σε διορθώσω,εννοείται δεν έχει ανάγκη ο Ιβάν τα λεφτά. Ο ΠΑΟΚ τα έχει ανάγκη για να μπορεί να αγοράσει μεγαλύτερης ποιότητας παίχτες χωρίς να ξεφεύγει από το ffp.
-
Dimg4
Αδερφέ, πρώτον ο gay το κάνει εξαιρετικά γιατί κλέβει επί δεκαετίες το πρωτάθλημα και παίζει τσουλου χωρίς να το αξίζει. Ας το πάρω κι εγώ όχι 20, 4-5 φορές μόνο, να δεις τι "εξαιρετικά" μπορώ να το κάνω μετά. Δεύτερον, υπάρχει το σωστό timing για την πώληση και το να πουλήσεις αυτή τη στιγμή Πρίγιο είναι εγκληματικό.The_Stalker έγραψε:Αμα θες να ανέβεις επίπεδο πρέπει να κάνεις μεγάλες πωλήσεις. Ο γαυρος το κάνει εξαιρετικά αυτό τα τελευταια χρόνια, άσχετα αν δεν τα επενδύει στην ομάδα ότι βγάζει.Αμα πάρεις 10 εκατομμύρια από τον Πρίγιοβιτς μπορείς να πάρεις 3 παίχτες με αυτά τα χρήματα. Ουδείς αναντικαταστατος.Dimg4 έγραψε:Στην τσεπη σου θα μπουν? Οπαδοι ειμαστε οχι λογιστες. Ομαδα θελουμε να φτιαξουμε η να γινουμε γαυροι που χαιρονται οταν κανει καλη πωληση ο πρεζας λες και παιρνουν ποσοστο πωλησης?Petros1988 έγραψε:Ψηλέ όσο και να σε πάω τα 10 μύρια είναι πολλά! Γίνεσαι η πιο ακριβή μεταγραφή στην Ιστορία της ομάδας! Κορδελιτσα και δώρο Μπρικιτς για να κάθεται στον πάγκο!
Τρίτον, και δεν απευθύνεται μόνο στον Dakos4, επαναλαμβάνω ότι ο Ιβάν ΔΕΝ έχει ανάγκη από λεφτά. Αντιθέτως, έχει ανάγκη από τίτλους. Όπως κι εμείς οι οπαδοί, περισσότερο απ' όλους.[/quote]
-
Dimg4
Αυτο που βαζετε τοσο ευκολα κορδελα λες και θα μπουν στην τεσεπη σας τα λεφτα ρε φιλε μ κανει εντυπωση. Εχεις εναν πριγιο που χωρις να τον αξιοποιεις οσο θα επρεπε σ βαζει συνεχεια γκολ. Πας για πρωταθλημα και αντι να γκαριζουμε να μη δοθει κανεις βασικος, χαιρομαστε αν πουληθουν καλαjoshua έγραψε:Μεταξυ μας αν υπηρχε προταση 10 μυριων του εβαζα κορδελα και τον πηγαινα αεροδρομιο.Την ιδια στιγμη βεβαια στο αεροδρομιο θα πρεπει να ερχεται ο αντικαταστατης αλλα παικτης οπως αυτος ο Τικινιο με αγορα (λεμε τωρα).
Ακομα και να θελουμε να τον πουλησουμε,δεν εχει καμια λογικη να πουληθει τωρα και οχι το καλοκαιρι,αφου το καλοκαιρι η αξια του θα ειναι σιγουρα μεγαλυτερη απτην τωρινη,εκτος συγκλονιστικου απροοπτου οπως ριξη χιαστων
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Τα μανατζεριλικια εχουν φαγωθεί να σε πουλήσουν στην Κίνα.
Πρωτάθλημα φέτος και μετά το Μουντιαλ καρφί Αγγλία.
Πρωτάθλημα φέτος και μετά το Μουντιαλ καρφί Αγγλία.
Ας πάρουμε πρωτάθλημα και το καλοκαίρι ας πουληθεί με 6 χαρτιά.
Τώρα δεν πάει πουθενά.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα δεν πάει πουθενά.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Το θεμα δεν ειναι τι λεμε εμεις...υπαρχει μια ρητρα..εαν δωσουν 10 μυρια εμεις δε συμμετεχουμε πουθενα..δε μας βλεπουν κοινως..απο εκει και περα σημερα λεγεται οτι οι σχιστοματηδες δινουν 3πλα λεφτα στον πριγιο..αρα ουτε εκει εχουμε λογο εκτος και εαν πιστευει καποιος εδω μεσα οτι πρεπει να του δωσουμε 5 μυρια τον χρονο (με την εφορια)...αρα γιατι βιαζομαστε να κραξουμε παλι..μεμας δν μας πεφτει λογος..και μεταξυ μας η ρητρα του ειναι πολλα λεφτα για τον συγκεκριμενο...
Παντως ΑΝ ερθει η προταση απο Κίνα
εγω δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση του Πρίγιο.
Να πας κινα για τα σιγουρα λεφτα
ή να μεινεις εδω να παλεψεις για πρωταθλημα , μουντιαλ και το επομενο σκαλοπατι στη καριερα σου;
Κάθεσε μονο αν πιστευεις στον εαυτό σου και στην ομαδα. Πιστευεις ότι ανηκεις σε ανωτερο επίπεδοκαι ο ΠΑΟΚ μπορει να σε οδηγησει εκει;
εγω δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση του Πρίγιο.
Να πας κινα για τα σιγουρα λεφτα
ή να μεινεις εδω να παλεψεις για πρωταθλημα , μουντιαλ και το επομενο σκαλοπατι στη καριερα σου;
Κάθεσε μονο αν πιστευεις στον εαυτό σου και στην ομαδα. Πιστευεις ότι ανηκεις σε ανωτερο επίπεδοκαι ο ΠΑΟΚ μπορει να σε οδηγησει εκει;
- Petros1988
Μόλις έμαθα από έμπιστη πηγή ότι όντως υπάρχει ενδιαφέρον από Κίνα για Πριγιοβιτς και Πρόταση αρκετά κοντά στην Ρήτρα.Ολα είναι θέμα του ίδιου του παίκτη αλλά και της ομάδας για το αν πουληθεί τώρα η το καλοκαίρι!
- Petros1988
ΟΧΙ ΚΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Ποιος κλάους θα με πέσουν τα μαλλιά κάναμε πωε και πως να φύγει!MANIAKOS έγραψε:Κοντα στη ρήτρα ισον πωληση για μενα ...
Επιστροφή κλαους κ ολα καλα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator