Βόλεϊ 2016/17
Re: Βόλεϊ 2016/17
Γιατί και πέρυσι 4οι τερματίσαμε στην κανονική διάρκεια και στα play off πήραμε τελικά το Πρωτάθλημα (για 2η συνεχόμενη χρονιά μάλιστα), σπάζοντας μάλιστα την έδρα και του πουστόγ@υρου και του Φοίνικα Σύρου!!!!aspromaura ioannina έγραψε:Αδερφια, επειδη ειμαι ΑΣΧΕΤΟΤΑΤΟΣ...μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι ενω ειμαστε στην 4η θεση με ρεκορ 5 4 θεωρουμαστε φαβορι για τον τιτλο;ευχαριστω!

Σημειωτέον δε, ότι κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 08 Δεκ 2016, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- HeartOfDarkness
Κάτι ασχετο αλλα τον Γκομεζ ποτε τον περιμενουμε περιπου γιατί παει καιρος που διαβασα κατι
για την υγεια του.
Ευχαριστώ
για την υγεια του.
Ευχαριστώ
Ο φίλος από τα Ιωάννινα δεν είπε κάτι λάθος.
Οποιοσδήποτε θεωρεί αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί για το τίτλο , δε μπορεί να είναι αντικειμενικός.
Ευελπιστούμε ότι την εποχή όπου θα κρίνονται οι τίτλοι θα είμαστε ανταγωνιστικοί.
Οποιοσδήποτε θεωρεί αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί για το τίτλο , δε μπορεί να είναι αντικειμενικός.
Ευελπιστούμε ότι την εποχή όπου θα κρίνονται οι τίτλοι θα είμαστε ανταγωνιστικοί.
Πρώτο φαβορί για τον τίτλο δεν είμαστε αυτή τη στιγμή.
Αντικειμενικά πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο γαυρος.
Όμως ούτε πέρυσι αλλά ούτε και πρόπερσι ήμασταν πρώτο φαβορί το Δεκέμβριο.
Η εκτόξευση ήρθε μετά τις κινήσεις στις μεταγραφές του χειμώνα.
Αυτό που πιστεύω είναι ότι οι τελικοί θα είναι ΠΑΟΚ γαυρος και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Ντάντε και τι θα γίνει με τον τραυματισμό του Γκόμες.
Αντικειμενικά πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο γαυρος.
Όμως ούτε πέρυσι αλλά ούτε και πρόπερσι ήμασταν πρώτο φαβορί το Δεκέμβριο.
Η εκτόξευση ήρθε μετά τις κινήσεις στις μεταγραφές του χειμώνα.
Αυτό που πιστεύω είναι ότι οι τελικοί θα είναι ΠΑΟΚ γαυρος και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Ντάντε και τι θα γίνει με τον τραυματισμό του Γκόμες.
Giapas,επειδη Ετρεξες να υπερασπιστείς τον φίλο χωρίς καν να κάνεις παράθεση το ποστ μου,θελω και εσύ και αυτός να μου πειτε που γράφτηκε εδω μέσα οτι είμαστε η θεωρούμαστε πρωτο φαβορί για τον τίτλο;
Όσοι από εδώ και πέρα πέφτετε σε παγίδες,από εμένα προσωπικά θα έχετε την απάντησή που σας αξίζει,και ας σας εκτιμώ ιδιαιτέρως.
Το να παίρνεις ένα πρωτάθλημα η και δύο στη σειρά δε σημαίνει ότι θα πάρεις και το τρίτο,αλλά ένα προβάδισμα το έχεις δε νομιζεις;
Ειδικά σε αθλήματα που ο πρωταθλητής κρίνεται σε play-offs το να αμφισβητείται σε Φόρουμ οπαδών του μετά από 10 μόλις αγώνες, δε σου φαίνεται λίγο περιεργο;
Όσοι από εδώ και πέρα πέφτετε σε παγίδες,από εμένα προσωπικά θα έχετε την απάντησή που σας αξίζει,και ας σας εκτιμώ ιδιαιτέρως.
Το να παίρνεις ένα πρωτάθλημα η και δύο στη σειρά δε σημαίνει ότι θα πάρεις και το τρίτο,αλλά ένα προβάδισμα το έχεις δε νομιζεις;
Ειδικά σε αθλήματα που ο πρωταθλητής κρίνεται σε play-offs το να αμφισβητείται σε Φόρουμ οπαδών του μετά από 10 μόλις αγώνες, δε σου φαίνεται λίγο περιεργο;
- thanos-xanthi
ας δουμε με ποιον διαγωνιο θα ειμαστε στο δευτερο γυρο και ειδικα στα πλευοφ και το συζηταμε
η βαθμολογια αυτη τη στιγμη δεν ειναι χαρακτηριστικη ουτε αντικατοπτριζει 100% τις δυνατοτητες των ομαδων
ολα κρινονται σε 4-5 ματς την ανοιξη
ο back to back πρωταθλητης ομως, ειναι ενα απο τα φαβορι, οπως και να το κανουμε
η βαθμολογια αυτη τη στιγμη δεν ειναι χαρακτηριστικη ουτε αντικατοπτριζει 100% τις δυνατοτητες των ομαδων
ολα κρινονται σε 4-5 ματς την ανοιξη
ο back to back πρωταθλητης ομως, ειναι ενα απο τα φαβορι, οπως και να το κανουμε
Με βάση το βάρος του τραυματισμού του μάλλον κατά τα μέσα Γενάρη αναμένεται η επιστροφή του στους αγώνες...Προσπαθούν να γλιτώσουν την εγχείρηση που πιθανά σημαίνει και το τέλος της καριέρας του...HeartOfDarkness έγραψε:Κάτι ασχετο αλλα τον Γκομεζ ποτε τον περιμενουμε περιπου γιατί παει καιρος που διαβασα κατι
για την υγεια του.
Ευχαριστώ

Μέχρι τα τέλη Γενάρη λοιπόν θα φανεί αν θα χρειαστεί να αντικατασταθεί ή αν θα συνεχίσει απόλυτα καλά...

- aspromaura ioannina
Obanebane αν εχεις την καλη διαθεση διαβασε 2 3 πραγματακια,obanebane έγραψε:Δε χρειαζεται,μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι.
1. Εκανα μια απλη ερωτηση διχως ιχνος ειρωνιας, σαρκασμου ή υπονοουμενων.
2.ΤΟΝΙΣΑ πως ειμαι Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ.
3. Ανεφερα οτι πολλοι θεωρουν τον ΠΑΟΚ φαβορι. Στο συμπερασμα αυτο κατεληξα απο συζητησεις φιλων μου και απο δεκαδες σχολια που διαβαζω στον ηλεκτρονικο τυπο, τοσο των Αθηνων όσο και της περιφερειας και μαλιστα απο οπαδους και φιλαθλους αλλων ομαδων.
4. Ολα αυτα διχως να αναφερω το nick σου.
Παρολαυτα, αποφασισες να απαντησεις με μια απαξιωτικη φραση διχως καν να γνωριζεις το ατομο που προσβαλλεις .
Φανταζομαι γνωριζεις οτι ο γραπτος λογος και η χρηση του αντικατοπτριζει εν πολλεις το αξιακο μας συστημα. ΤΟ κλεινω εδω δινοντας σου μια συμβουλη: την επομενη φορα που θα χρησιμοποιησεις την συγκεκριμενη φραση, θα να το κανεις κοιτωντας τον εαυτο σου στον καθρεπτη.
Να εισαι καλα, καλες γιορτες και καλες επιτυχιες στο ΤΑΠ.
- aspromaura ioannina
Ακουσε φιλε μου,οταν εδω μεσα δεν εχεις συμπληρωσει καλα καλα 100 ποστ (οχι τιποτα αλλο,απλα για να ξερουμε τι καπνο φουμαρεις,που λεει και ο λαος) και μπαινεις σε ενα τοπικ στο οποιο δεν εχεις ξαναποσταρει κανοντας τη συγκεκριμενη ερωτηση,χωρις καμια διευκρινηση,περιμενεις απο εμενα να μην την παρω ως 100% προβοκατορικη;
Ασε που με κατι τυπους με παρομοιο νικ με το δικο σου εχω θεμα,χρονια εδω μεσα.
Ακου ασπρομαυρα Ιωαννινα,ειναι σα να γραφομουν εγω ως ασπρομαυρη Κορινθια,θα ημουν το μεγαλυτερο τρολ του διαδικτυου.
Γιαυτο εγραψα,απο εδω και περα απο εμενα θα παιρνουν ολοι την απαντηση που τους αξιζει,αν νομιζεις οτι σε αδικησα καλη καρδια.
Ασε που με κατι τυπους με παρομοιο νικ με το δικο σου εχω θεμα,χρονια εδω μεσα.
Ακου ασπρομαυρα Ιωαννινα,ειναι σα να γραφομουν εγω ως ασπρομαυρη Κορινθια,θα ημουν το μεγαλυτερο τρολ του διαδικτυου.
Γιαυτο εγραψα,απο εδω και περα απο εμενα θα παιρνουν ολοι την απαντηση που τους αξιζει,αν νομιζεις οτι σε αδικησα καλη καρδια.
@obanebane, επειδή διαβάζω το 99% όλων των posts εδώ μέσα (στο forum εννοώ) εδώ και πάνω από ένα χρόνο, εμπεριστατωμένα και παράλληλα φιλικότατα σου επισημαίνω, ότι ο @aspromaura ioannina και ο @GI4NNEN4, απολύτως καμία σχέση δεν μπορεί να έχουν ποιοτικά-οπαδικά με τον άλλον φίλο, με το εξ Ιωαννίνων ορμώμενο nickname και την τρομερή και αποδεδειγμένη με πολλά posts του συμπάθεια προς τα "μαύρα κοράκια"...

Ρε συ goran,οκ το πιθανοτερο ειναι,να ειναι τα πραγματα οπως τα λες.
Η ερωτηση αυτη καθαυτη σου μοιαζει φυσιολογικη;
Οκ ισως να ημουν λιγο παραπανω επιθετικος απο οσο πρεπει,αλλα επειδη ξερω-ξερουμε τι γινεται και εδω μεσα και αλλου, μολις ο ΠΑΟΚ σηκωσει λιγο κεφαλι (ας ειναι και σε ενα αθλημα με μικρη απηχηση στον κοσμο) εμφανιζονται διαφοροι με τετοιου ειδους ερωτησεις,οι λογοι ειναι προφανεις.
Οταν η ομαδα σου εχει δυο τιτλους στη σειρα ,δε μπαινεις σε φορουμ οπαδων της,που εισαι και μελος για να κανεις τετοια ερωτηση,και μαλιστα με τον τροπο που διατυπωθηκε.
Η ερωτηση αυτη καθαυτη σου μοιαζει φυσιολογικη;
Οκ ισως να ημουν λιγο παραπανω επιθετικος απο οσο πρεπει,αλλα επειδη ξερω-ξερουμε τι γινεται και εδω μεσα και αλλου, μολις ο ΠΑΟΚ σηκωσει λιγο κεφαλι (ας ειναι και σε ενα αθλημα με μικρη απηχηση στον κοσμο) εμφανιζονται διαφοροι με τετοιου ειδους ερωτησεις,οι λογοι ειναι προφανεις.
Οταν η ομαδα σου εχει δυο τιτλους στη σειρα ,δε μπαινεις σε φορουμ οπαδων της,που εισαι και μελος για να κανεις τετοια ερωτηση,και μαλιστα με τον τροπο που διατυπωθηκε.
Έχοντας διαβάσει όλα τα posts του @aspromaura ioannina ως τώρα (αν δεις σε κάποιο άλλο topic μάλιστα έχω γράψει ότι τα εκτιμώ πολύ μάλιστα) και βλέποντας με κεφαλαία γράμματα να διευκρινίζει ότι "ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ" (με το βόλεϊ), ναι, την θεώρησα φυσιολογικότατη φίλε μου Μπάνε, γι αυτό μάλιστα και έσπευσα να απαντήσω, δίχως ατυχώς όμως να σε "προλάβω"...Έχεις μεν τα δίκια σου κι εσύ αλλά...
Τέσπα, ακόμα μια παρεξήγηση θαρρώ λόγω της υπέρμετρης και παθιασμένης αγάπης όλων μας για τον Π.Α.Ο.Κ. και πιθανά γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος!!!!
Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, μιας και παίρνεις κι εσύ πίσω την "απαξίωση" που σου καταμαρτυράει ο φίλος...
Υ.Γ. @aspromaura ioannina, ελπίζω "νερό κι αλάτι" αδερφέ...Καλή συνέχεια σε όλους μας...
είμαστε!!!!

Τέσπα, ακόμα μια παρεξήγηση θαρρώ λόγω της υπέρμετρης και παθιασμένης αγάπης όλων μας για τον Π.Α.Ο.Κ. και πιθανά γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος!!!!

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, μιας και παίρνεις κι εσύ πίσω την "απαξίωση" που σου καταμαρτυράει ο φίλος...

Υ.Γ. @aspromaura ioannina, ελπίζω "νερό κι αλάτι" αδερφέ...Καλή συνέχεια σε όλους μας...