Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
makispaspartou

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από makispaspartou »

http://www.transfermarkt.com/hachim-mas ... ler/253267
http://www.transfermarkt.com/omar-abdul ... ler/114149
Ποια η γνώμη σας για αυτούς τους δύο???
Θέλω επιτέλους μάγο στην Τούμπα!!
Να πηγαίνω να δω πέρα από την ομάδα και παίκτη.
Να κάνει καινούρια ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ο πρωτος δεν ερχεται σε μας για κανενα λογο! μονο δανεικος

τον δευτερο δεν τον ξερω αλλα παικτη που 24 χρονων εχει παιξει μπαλα μονο στα εμιρατα δεν....
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Για δανεικό μιλάω ρε συ...Αν και σε πτωτική πορεία φέτος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του ο Mastour..Απλά για δανεικός θα μπορούσε..
Ο άλλος είναι ο μάγος από τα Η.Α.Ε....Πως δεν έχει πάρει ακόμη μεταγραφή είναι απορίας άξιον..
Τέσπα..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

για δανεικο αν μπορεις να φερεις προτιμω τον δευτερο! απο την αποψη οτι μπορεις να τον αγορασεις

τον μαστουρ μπορεις για δανεικο θεωρητικα αλλα δεν τον αγοραζεις με τιποτα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ειναι γεγονος πως ξεκινησαμε νωριτερα απο καθε χρονια να κινουμαστε μεταγραφικα

πρεπει ο σαββιδης να εδωσε διορια στον μιχελ μεχρι και την 1η σεπτεμβριου οποτε και θα κριθει το κατα ποσο μπορει να ηγηθει του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ. Αν τα παει καλα θα υπογραψει τη διμηνη ανανεωση. Αλλιως, συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια. Καινουριος.

Αν και εγω πλεον δεν ειμαι των μεσοβεζικων λυσεων. Εχω εναρμονιστει πληρως με τη γραμμη Σαββιδη και αν παρ ελπιδα δεν βγουμε δευτεροι στα πο (συμφωνα παντα με τους στοχους που ετεθησαν τον γεναρη), πιστευω πρεπει να φυγει για να μη χαθει και η επομενη χρονια. Τωρα ευλογες θα ειναι οι αποριες οπως το τι θα κανουμε με τους παιχτες που θα εχει φερει οπως και γιατι οχι τον καινουριο προπονητη, μεχρι τοτε.

Η λυση ειναι η υπομονη και αν ο επομενος μας βγαλει κατα τυχη δευτερους τοτε θα πανηγυριζουμε και θα ξεχασουμε αυτα που λεγαμε φετος.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Καλη κινηση φαινεται ο Λεο Ματος αν τελικα τον παρουμε και εννοειται πρεπει να αποδειχθει στο χορτο. Κλεινεις την τρυπα της δεξιας πτερυγας με εναν πολυθεσιτη απο οτι καταλαβαμε ολοι, αφου επαιζε ως δεξι εξτρεμ αρχικα στην Ουκρανια, μεταφερθηκε στα μπακ στην συνεχεια και νομιζω εχει αγωνιστει και σαν αμυντικο χαφ.

Γενικα το σωμα του τον βοηθαει να αγωνιστει σε αρκετες θεσεις. Πρεπει να εχει τρομερο ποσοστο στην καριερα του με τις κεφαλιες. Οτι γκολ ειδαμε στα βιντεο ειναι κεφαλιες λογικα το μυριζεται απο αερως.

Σημαντικο που στην ουσια κλεινεις το πρωτο σου κενο απο τα 4-5 σημαντικα που εχεις αρχες μαιου, πριν καν τελειωσεις της σεζον. Μακαρι να εχουμε αναλογη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

makispaspartou έγραψε:http://www.transfermarkt.com/hachim-mas ... ler/253267
http://www.transfermarkt.com/omar-abdul ... ler/114149
Ποια η γνώμη σας για αυτούς τους δύο???
Θέλω επιτέλους μάγο στην Τούμπα!!
Να πηγαίνω να δω πέρα από την ομάδα και παίκτη.
Να κάνει καινούρια ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ!
Έλα ρε συ Μάκη...Βέβαια δεν έχω προσωπική άποψη για τα παλικάρια που πόσταρες αλλά......... :roll:

Μπροστά στον Mastour [(α) μας την πιο μεεγάάάληηηη - ωραίος για να κολλάει στο σύνθημα, δεν λέω - :D] ο Πέλκας δείχνει τόσο άντρας όσο ο συχωρεμένος ο Φουντουκίδης μπροστά στον Τουρσουνίδη!!! :P

Όσο για τον Άραβα, τι να πω; Είπαμε να τα αλλάξουμε όλα, αλλά απ τα U.A.E., μονάχα τα...πλακάκια θα μπορούσαμε να κάνουμε εισαγωγή!!! :o

:idea: Δούλεψα 8 χρόνια σε εισαγωγική εταιρία πλακιδίων και φέρναμε καραβιές από εκεί, γι αυτό και το αναφέρω... ;)

Πωπώ, μεγάλη πείνα έχουμε ρε παιδιά για κάναν παίχτη της προκοπής, το παραδέχομαι και για πάρτη μου!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

K_geo έγραψε:σερα4, θεωρώ ότι έχεις καταλάβει ότι δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά εκφράζω την τεράστια απορία μου γιατί υπάρχει αυτή η πρώϊμη "αγωνία" για μερικά θέματα... γενικά... πολύ νωρίς για κριτική τέτοιου είδους...

προσωπικά θεωρώ, ότι ο Προπονητής, αν δεν είναι τελικά ο Ίβιτς αυτός, ακόμα και μέσα Ιούνη να έρθει, υπάρχουν και ευκαιρίες σε ελεύθερους παίχτες που είναι αμαρτία να μην τις κυνηγάμε στο μεσοδιάστημα ειδικά άν είναι σε θέσεις που δεδομένα υπάρχουν κενά ή περιθώρια για ενίσχυση, υπάρχει και το γιουρο που θα αλλάξει σίγουρα τα δεδομένα γύρω απο τις μεταγραφικές αναζητήσεις/τάσεις παιχτών και ομάδων, η πιθανή πώληση λούκας που ίσως δώσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για να διαχειριστούν οι όποιοι αρμόδοι να το κάνουν...

αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάμε τα π.ο και να καταταχτούμε όσο ψηλότερα μπορούμε ώστε η ομάδα και ανάσες να πάρει αλλά και χρόνο να κερδίσει...

ασε δε που μέσα στη σειρά αγώνων μπορεί και... να αλλάξουμε άποψη για μερικούς ποδοσφαιριστές και τις ικανότητες τους... :roll:
γκεο δεν μιλαω για οποιαδηποτε πρωιμη αγωνια την οποια βρισκω ασκοπη και αβασιμη στο συγκεκριμενο σημειο που βρισκομαστε (ακομα δεν τελειωσε η φετινη χρονια)...

αναφερομαι σε αυτο που εγραψες περι ανοιγματος και διεκδικησεων μεχρι τις εκλογες οκτωβρη κλπ...

για να φτασουμε για παραδειγμα να μιλαμε για παιχτες θα πρεπει πρωτα να μαθουμε να λειτουργουμε με ενα υπευθυνο ατομο το οποιο θα εχει το ελευθερο να διαχειριστει ενα συγκεκριμενο μπατζετ...τονιζω να εχει απολυτη ελευθερια κινησεων...

για να φτασουμε να μιλαμε για πρωταθλημα θα πρεπει να καθιερωθουμε ως η δευτερη δυναμη και για να μιλαμε για δευτερο μπατζετ θα πρεπει να το δειχνουμε στον αγωνιστικο χωρο πραγμα το οποιο σε καμια περιπτωση δεν κανουμε...

ας δημιουργηθουν λοιπον οι αγωνιστικες σταθερες (σε παραγοντικο επιπεδο) και μετα μιλαμε και για παιχτες και για κυνηγι γαυρου κλπ...

αλλιως για αλλη μια χρονια στην αμμο παλατια θα χτισουμε και παλι ανεκδοτο θα γινουμε...

εκει παει το ποιντ μου...τωρα το να μιλησω για τον ματο και τον πατο αν δεν αλλαξουν καποια πραγματα καμια διαφορα δεν θα κανει...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σεραφείμ, ακούστηκε τίποτα και για τον Πάτο, τον βραζιλιάνο τον παιχταρά, τον πρώην της Μίλαν; :D

Υ.Γ. Τον είχα μεγάλη καψούρα αυτόν ρε παιδιά, ήθελα πολύ να τον δω στα ασπρόμαυρα, απολογούμαι... :oops:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οχι ρε τον εκοψε η υποεπιτροπη της επιτροπη αυτον...παμε για καλυτερο αφησανε να εννοηθει :twisted:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

νομιζω σερα φετος ειπανε πως δεν θα παρουμε τον πατο αλλα θα τον ξυσουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
eorptol έγραψε:Ε καλα ούτε στο στοίχημα δεν παίζει ότι σε κάθε κράξιμο θα αποθεωνεις τον συγγραφέα του ποστ όταν τσιριγωτη κάνεις ΕΝΑ θετικό σχόλιο για ΠΑΟΚ τότε θα θεωρήσω καλοπροαιρετη την κριτική σου και για το ματς Ντόρτμουντ ΠΑΟΚ :) :)

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι πολύ μεγάλος όμως..
Με μυαλό παιδιου του δημοτικού. Πες μου ότι μετράς κ τα παγωτά που τρως.
Εγώ ειμαι μυαλό δημοτικού, σωστά είμαι χαζός γιατί στο Ντόρτμουντ -ΠΑΟΚ είπα ένα μπράβο στην ομάδα ενώ έπρεπε να εξαφανίστω όπως κάνανε κάποιοι άλλοι, εκείνη την μέρα δεν υπήρχε περιθώριο για κράξιμο ;);)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sera4 έγραψε:οχι ρε τον εκοψε η υποεπιτροπη της επιτροπη αυτον...παμε για καλυτερο αφησανε να εννοηθει :twisted:
:lol: :lol:
:lol: :lol:

Έχω απολογηθεί ήδη για το τρολάκι, έτσι; No hard feelings... :D :opaokara:

Υ.Γ. Βasile, φέτος δηλαδή δεν τον ξύσαμε ακόμα;;; :P
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Εχουμε δρομο. Ορεξη και χρονο να χουμε...

Οπως λενε και πολλοι, "ειχαμε συνηθισει στις πρωτες θεσεις και τις κουπες και σας πειραζει που δυο συναπτα ετη βγαινουμε τελευταιοι". Γι αυτο σου λεω εχουμε δρομο ακομα να διανυσουμε...μονο μην πουμε εμεις οι ιδιοι το "τελευταιοι τελευταιοι μας περασανε ακομα κι οι εβραιοι" οταν με το κακο αυτοι ανεβουν. Γιατι εκει τα λαικα δικαστηρια δε θα συγκρατιωνται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Παρ 06 Μάιος 2016, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ο Κων/δης αν δεν είχε τους τραυματισμούς θα ήταν άνετα το βασικό δεξί μπακ της Εθνικής!

Εμένα έχει πιαστεί το χέρι μου στο πληκτρολόγιο να γράφω για αυτούς τους παιχταράδες!

http://www.transfermarkt.de/andrija-pav ... ler/188131
http://www.transfermarkt.de/darko-brasa ... eler/95641

Ειδικά ο πρώτος είναι ποιοτική και εφικτή επιλογή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”