Ευκολακι, ο Ρουντβενςnothu έγραψε:Ο τοσκιτσης ανέβασε φωτογραφία κομανετσι πριν λίγο. Μάλλον κάποιος κωλοτουμπιασε. Ποιος είναι το θέμα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Dimitris_L4
Μακαρι να βγω ψευτης αλλα κατι δεν παει καλα με Τσιμιροτ. Το πραγμα αρχιζει και βρωμαει..
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Και γω ετσι πιστευω και Μακαρι δλδ , κακώς τον εχουμε υποτιμημένο ...
Ο τοιβονεν πιο δύσκολο να ρθει πιστευω
Αυτο που με θορυβεί ειναι η υπόθεση τσιμεροτ που πιστευω αν γινει μαλλλον θα ναι η κορυφαία μετεγγραφη χωρίς να τον ξερω
Ο τοιβονεν πιο δύσκολο να ρθει πιστευω
Αυτο που με θορυβεί ειναι η υπόθεση τσιμεροτ που πιστευω αν γινει μαλλλον θα ναι η κορυφαία μετεγγραφη χωρίς να τον ξερω
όσον αφορά τον Ρουντβενς που ειπώθηκε για ήττα ενώ ήρθε για να μιλήσει πρώτα και δεν έκλεισε,
ίσως να παίχτηκε και το σενάριο αν θες να σε περιμένω και να είμαι stand by έλα να κάνουμε εξετάσεις να δούμε ότι είσαι οκ και μετά περιμένουμε, που μου φαίνεται πολύ λογικό.
Εμένα πάντως η άμυνα είναι το ζόρι μου, εκεί πρέπει να ανεβούμε πολλά κλικ. Να μας απειλούν με αίτηση, όπως κάποτε με τον Σάντος.
ίσως να παίχτηκε και το σενάριο αν θες να σε περιμένω και να είμαι stand by έλα να κάνουμε εξετάσεις να δούμε ότι είσαι οκ και μετά περιμένουμε, που μου φαίνεται πολύ λογικό.
Εμένα πάντως η άμυνα είναι το ζόρι μου, εκεί πρέπει να ανεβούμε πολλά κλικ. Να μας απειλούν με αίτηση, όπως κάποτε με τον Σάντος.
- PaokPatraG4
Πάντως από τα βίντεο του Αντώνη δείχνει παίχτης που προωθεί την μπάλα στην επίθεση...τέτοιον με τόση σιγουριά στις μπαλιές του δεν έχουμε...Το αποκορύφωμα από αυτά που δείχνει να έχει είναι ότι ενώ είναι δεξιοποδαρος βγάζει κάτι σαρανταρες μπαλιές διαβήτη με το αριστερό απίστευτες...Βέβαια όλα στο χορτάρι θα φανούν...οπότε υπομονή αν και από τα βίντεο με έχει "ψησει" ο πιτσιρικας φαίνεται ότι το εχει.... Ηδωμεν!!!!
- Josey Wales
Ακριβώς, αν τον αφήσεις στο κέντρο και βάλεις ένα βαρέλι στην περιοχή, θα βάλει τρίποντα με ποσοστά Πρέλεβιτς. Το άλλο είναι ότι αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα την κίνηση των συμπαιχτών του στο χώρο.PaokPatraG4 έγραψε:Πάντως από τα βίντεο του Αντώνη δείχνει παίχτης που προωθεί την μπάλα στην επίθεση...τέτοιον με τόση σιγουριά στις μπαλιές του δεν έχουμε...Το αποκορύφωμα από αυτά που δείχνει να έχει είναι ότι ενώ είναι δεξιοποδαρος βγάζει κάτι σαρανταρες μπαλιές διαβήτη με το αριστερό απίστευτες...Βέβαια όλα στο χορτάρι θα φανούν...οπότε υπομονή αν και από τα βίντεο με έχει "ψησει" ο πιτσιρικας φαίνεται ότι το εχει.... Ηδωμεν!!!!
- theodorsalonika
τζαμπα χολοσκατε....ολοι ειναι κλεισμενοι.(ετσι λεω εγω)!!!απλα λιγο υπομονη ...γα@@@ω την γραφεικοκρατια μου μεσα και τα αεροπλανα μου!!!!
αλλα δεν μασαμε..ενα ειναι σιγουρο..οι μεταγραφες ολες ειναι μελετημενες και δεν παιρνουμε οποιον να ναι.επιτελους μια φορα να παμε με σχεδιο ,πειθαρχια,και δυναμισμο!!!εφτασε η ωρα να βουλωσουν στοματα,οι παικτες,η διοικηση,ο μεγαλος κοσμος μας..οποτε το μονο που πρεπει να κανουμε εμεις ειναι sold out...τα αλλα επονται!!!ολοι ΤΟΥΜΠΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!!!!

αλλα δεν μασαμε..ενα ειναι σιγουρο..οι μεταγραφες ολες ειναι μελετημενες και δεν παιρνουμε οποιον να ναι.επιτελους μια φορα να παμε με σχεδιο ,πειθαρχια,και δυναμισμο!!!εφτασε η ωρα να βουλωσουν στοματα,οι παικτες,η διοικηση,ο μεγαλος κοσμος μας..οποτε το μονο που πρεπει να κανουμε εμεις ειναι sold out...τα αλλα επονται!!!ολοι ΤΟΥΜΠΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!!!!

- Dimitris_L4
- Dimitris_L4
Εγινε αδερφε. Εχεις δικιο απλα στη γενικοτερη ανησυχια με τσιμιροτ το ανεβασα..μαλακια μου...εγω συγγνωμηDimitris_L4 έγραψε:------
Φίλε πραγματικά λυπάμαι αλλά όπως έχουμε ξεκαθαρίσει, άρθρα απο ΣΤΗΜΕΝΑ και ΒΡΩΜΕΡΑ μμε ΔΕΝ γίνεται να ανεβαίνουν και θα περιορίζονται στο μέτρο του δυνατού.
Ευχαριστώ για τη κατανόηση. Rainmaker
παιδια και εγω ανησυχω για τον τσιμιροτ αλλα οπως ελεγα χθες δεν νομιζω οτι συμβαινει κατι. Απλα οι τζορμπατζογλου σαν μεγα αρδ ηξερε οτι δεν θα κουνιεται φιλο σημερα και μας εβαλε φυτιλι με την αρδια του.
παντως η παε εχει μεγα προβλημα στον τομεα τις επικοινωνιας, ενα τουιτ να βγαζανε θα το λυναν το θεμα αμεσα.
παντως η παε εχει μεγα προβλημα στον τομεα τις επικοινωνιας, ενα τουιτ να βγαζανε θα το λυναν το θεμα αμεσα.
Πάντως και να μην έρθει ο Τσίμιροτ δεν έγινε και η συντέλεια του κόσμου. Ο παίκτης θα κοστίσει 1,3εκ περίπου για να έρθει + ποσοστό μεταπώλησης. Είναι πολύ δύσκολο να κρίνει τέτοια μεταγραφή ο οπαδός. Παιχνίδια της ομάδας του δεν έχουμε δει, και το πρωτάθλημά τους είναι κατώτερο του δικού μας. Τα στατιστικά που κάνει το αμυντικό χαφ είναι διαφορετικά και δεν φαίνονται. Βλέπω μόνο γκολ και ασίστ στο τράνσφερ και έχει λίγα. Θα ήθελα πολύ να υπήρχε σελίδα με αναλυτικά στατς: κλεψίματα, Km/αγώνα, τάκλιν, πάσες/αγώνα και ποσοστό επιτυχίας αυτών.
Από κει και πέρα ο χοντρός πλερώνει τόσους μισθούς με σκοπό να πλήττουν τη συσπείρωσή μας και τη θετική μας αύρα. Λογικό κάθε μέρα να βλέπουμε περίεργα άρθρα. Όσο τους διαβάζουμε και επηρεαζόμαστε καλά μας κάνουν. Το θέμα είναι να τους διαβάζεις για να διασκεδάζεις (όπως έκανα χθες εγώ παρακολουθώντας Βελόπουλο σε ένα τοπικό κανάλι που πουλούσε βιβλία με το κιλό). Τζάμπα διασκέδαση οι ΑΡΔ λέμε

Από κει και πέρα ο χοντρός πλερώνει τόσους μισθούς με σκοπό να πλήττουν τη συσπείρωσή μας και τη θετική μας αύρα. Λογικό κάθε μέρα να βλέπουμε περίεργα άρθρα. Όσο τους διαβάζουμε και επηρεαζόμαστε καλά μας κάνουν. Το θέμα είναι να τους διαβάζεις για να διασκεδάζεις (όπως έκανα χθες εγώ παρακολουθώντας Βελόπουλο σε ένα τοπικό κανάλι που πουλούσε βιβλία με το κιλό). Τζάμπα διασκέδαση οι ΑΡΔ λέμε

- Dimitris_L4
Τη δευτερα ο τσιμιροτ θα ειναι εδω..ετσι ειπε ο φρανκ..ησυχασα λιγο..
που το ειπε? λινκ?Dimitris_L4 έγραψε:Τη δευτερα ο τσιμιροτ θα ειναι εδω..ετσι ειπε ο φρανκ..ησυχασα λιγο..
- paokovios1974
Αυτη η κουφαλα που πηγε να δημιουργησει το θεμα γραφει και στο βρωμοσκυλο,ετσι για να αντιλαμβανομαστε ορισμενα πραγματα.
- Dimitris_L4
Δν ειναι σε αρδ παλι καλα..αλλα ετσι ειπε..παντως για γκει εδειξε οτι δν ξερει τιποτα και ειπε οτι αν και στο ποδοσφαιρο ολα γινονται δεν νομιζει να γινει κατι το διαφορετικο απο αυτα που ξερουμε και τον περιμενουν δευτερα κανονικα.slowcrow έγραψε:που το ειπε? λινκ?Dimitris_L4 έγραψε:Τη δευτερα ο τσιμιροτ θα ειναι εδω..ετσι ειπε ο φρανκ..ησυχασα λιγο..