Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Θελω να δω ποιους θα παρουμε στα εξτρεμ (γκουντμουντσον ..μακαρι πραγματικα μακαρι!!! ) ! ελπιζω σε κατι πολυ καλο! με στοχ - κρασιτς ξερει κανενας τι γινεται? παιζει να ερθει κανενας απο τους δυο? για νατχο δεν το συζηταμε πλεον απο οτι καταλαβα!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

jibbie έγραψε:ο πιτσιρικος της ΑΖ ακουγεται για Πρεμιερ..
μπα μια ομαδα απο τσαμπιονσιπ μονο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πια πρέμιερ;
Εδώ λαίμαι ότι ο πάικτης είναι στη Θεσσαλονίκη!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πια πρέμιερ;
σιγουρα η παπασ?
:P
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

aisiodoksos έγραψε:Θελω να δω ποιους θα παρουμε στα εξτρεμ (γκουντμουντσον ..μακαρι πραγματικα μακαρι!!! ) ! ελπιζω σε κατι πολυ καλο! με στοχ - κρασιτς ξερει κανενας τι γινεται? παιζει να ερθει κανενας απο τους δυο? για νατχο δεν το συζηταμε πλεον απο οτι καταλαβα!
Για την τύχη αυτών των παικτών θα γνωρίζουμε σε ένα μήνα. Ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει προσφορά και εάν αυοί βρουν καλύτερη, μπορει να επανέλθει. Είναι θέμα διαπραγματεύσεων, επομένως θα πάρει χρόνο.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

μα που θα βρουν χειροτερα! :mrgreen: επρεπε ηδη να εχουν υπογραψει!!!! πρεμιερ το παλικαρι? ενα ενα γκρεμιζονται τα ονειρα μου..παει ο βιειρι παει και ο γκουντ...ααααααααααχ ατιμη ζωη! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ace79grpaok έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πια πρέμιερ;
σιγουρα η παπασ?
:P
Το ινπαοκ γράφει ακριβώς τα ίδια με παραπάνω: Νέος, διεθνής, Ευρωπαίος, θεωρείται μεγάλο ταλέντο και ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Δε νομίζω να είναι ο Ισλανδός της ΑΖ...Δε θα γράφανε τα παιδιά στο inpaok "Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στην Τούμπα αναφέρουν πως πρόκειται για ταλέντο στο οποίο αξίζει να επενδύσει η ΠΑΕ..." αφού για αυτόν δε θα χρειαζόταν καν έρευνα...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Off topic και επειδη εκανα ενα review στις προηγουμενες σελιδες και ειδα μια ανοδο των τονων:
Παιδια επειδη το τσουβαλιασμα ειναι κακο πραμα απλα να πω οτι δεν ειναι ολοι οι δημοσιογραφοι, ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. Οπως και στο πολιτικο ρεπορταζ υπαρχουν και δημοσιογραφοι (λιγοτερο προβεβλημενοι προφανως απο το μιντιακο συστημα του Λαμπρακη-Ψυχαρη) σοβαροι, ετσι και στο αθλητικο ρεπορταζ αν ψαξεις χωρις προκαταληψεις θα βρεις. Βρειτε καποιον που ταιριαζουν τα χνωτα σας και μην τσουβαλιαζετε.

Το τσουβαλιασμα τυπου "ολοι ιδια σκατα ειναι" ηταν η απαρχη της ανοδου του πολιτικου μορφωματος της σιχαμενης ΧΑ συνεπικουρουμενο απο τον Νο1 ρουφιανο Μακη Τριανταφυλλοπουλο (ο οποιος για την ιστορια ηταν ο πρωτος που σε δημοσκοπηση εβγαλε τη ΧΑ απο το "αλλο κομμα" και της εδωσε το ποσοστο 0,2% αλλα με το ονομα της) και τον ακροδεξιο Αντωνη Σαμαρα. Αποψη μου ειναι αυτη, φιλικα προς ολους.

On topic mode on:
Στα μεταγραφικα ο γκουντμουντσον μου κανει και με το παραπανω, για τον Ρατ εγραψα το ποσο πολυ τον πιστευω, ενω καψουρα μου οπως εχω ξαναπει ειναι οι νεαροι σερβοι (βλεπε λαζοβιτς, νινκοβιτς της παρτιζαν) οι οποιοι τα τελευταια χρονια εχουν και μεγαλη μεταπωλητικη αξια.

Συν την σωστη αξιοκρατικη και ομαλη ενταξη οσο το δυνατων περισσοτερων ταλεντων απο την Κ20 του μεγαλου Βλανταν Ιβιτς.

Για φετος εχω ενα πολυ καλο προαισθημα το ξαναγραφω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

[youtube]gC_4-V9sIHQ#t=753[/youtube]

Στο 12:30. Το χε πει ο Άγγελος αλλα δε δώσατε σημασία.
Εχει χιλιάδες συνεργάτες .ΕΔΩ ΜΕΣΑ. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Aγγελε ακουσε με και φερε τον Ερναντεζ της Παλερμο.Θα σου ελεγα να παρεις και τον σουπερΜαριο αλλα ειναι αλμυρουτσικος και θα ανεβασει πιεση ο Ιβαν... :D
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

χαιρετώ τους "φίλους" (τους οποίους διαβαζω συχνα τα τελευταία χρόνια) και ελπίζω να είναι καλοδεχούμενο το πρώτο μου πόστ

διαβαζω για "Νέος, διεθνής, Ευρωπαίος, θεωρείται μεγάλο ταλέντο" και δεν βλέπω το όνομα που αναφέρθηκε εδω και λίγες ημέρες... Λάζοβιτς!

υγ! ΔΕΝ ακουω ραδιόφωνα της σαλονίκης ακόμα και όταν βρίσκομαι στην σαλονίκη (εκός απο λίγο κλαψα fm για το χάζι) ... το λέω γιατί απλά τα θεωρώ ότι πιο ΑΣΧΗΜΟ για τον ΠΑΟΚ και ότι πιο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τον ΠΑΟΚτσή το να συμμετέχει σε αυτά!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εμένα ο Ρατ μου αρέσει και ας είναι και 33 έχει μεγαλύτερη καρριερα απο τον Lomic και γεμάτες σεζόν, ο νεαρός διεθνής ταλέντο πρέπει να είναι κάτω απο 20 ,ο Ολλανδός που είναι ελεύθερος και το συζητάει ΜΑΚΑΡΙ να είναι ο Ισλανδός τον γουστάρω πολύ
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Απ'τη μία ο Άγγελος πασχίζει για τα στεγανά της ομάδας απομακρύνοντας όλους τους "επιρρεπείς" (Σβούρα, Ιωσηφίδη, ΓουΧου, Ζιώγα) και απ'την άλλη "κάποιος" από τη διοίκηση έκανε τη διαρροή για τον Μπαρκαουάν...
Εκτός αν από μόνος του ο Κοσμίν θέλησε να κονομήσει ένα χαρτζηλίκι από τα αρδάκια. Αν όμως δεν έβγαλε τις διακοπές του είναι λακαμάς στο τετράγωνο που τους δίνει πληροφορίες.
Όπως και να'χει τα αρδάκια φαίνεται να βρήκαν μιά ακόμη κερκόπορτα στο πρόσωπο του Κοσμίν και πλέον πρέπει να αρχίσει τις μάπες ο Άγγελος...

ΆΓΓΕΛΕ ΕΜΠΡΟΣ & ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ!
Τάραξέ τους και μη μασάς τίποτα! Ο ΛΑΟΣ είναι με το καλό του ΠΑΟΚ!

* Ο μπουχέσας24 λέει ότι Ιωσηφίδης & Σβούρας θα μετακινηθούν στα γραφεία(!) στην Τούμπα, ενώ για τον ΓουΧου ότι έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα...
Με μακροπρόθεσμα συμβόλαια καλύπτουν τον κώλο τους (τα αγνά) τα ΠΑΟΚτσάκια...
Ελπίζω το Μαράκι να τους στείλει όλους αδιάβαστους το συντομότερο... Και να δημοσιεύσει την αποζημίωση του καθενός...
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Εγω θα θελα λουκας ρομερο απο βελεζ! και μικρος και ταλενταρα και παιχταρα! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”