Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
++++
mpafe δεν είναι όμως πλειοψηφία αδερφέ. Είναι λάθος η εκτίμησή σου.
Οι περισσότεροι πιστεύω συμφωνούν με αυτά που γράφεις ... οι μεταγραφές όμως είναι κάτι πολύ ωραίο με το οποίο ασχολούνται ευχάριστα όλοι ακόμα και εμείς οι ηλικιωμένοι !!!
Τα χρέη είναι πάνω από όλα και ο Ιβάν έχει βάλει να ασχολούνται με το θέμα οι κατάλληλοι ανθρώποι. Δεν αργεί πιστεύω η στιγμή που το θέμα θα λυθεί. Μην ξεχνάς ότι η χώρα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο ! Θέλει το χρόνο το θέμα αλλά είμαι αισιόδοξος ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις ...
mpafe δεν είναι όμως πλειοψηφία αδερφέ. Είναι λάθος η εκτίμησή σου.
Οι περισσότεροι πιστεύω συμφωνούν με αυτά που γράφεις ... οι μεταγραφές όμως είναι κάτι πολύ ωραίο με το οποίο ασχολούνται ευχάριστα όλοι ακόμα και εμείς οι ηλικιωμένοι !!!
Τα χρέη είναι πάνω από όλα και ο Ιβάν έχει βάλει να ασχολούνται με το θέμα οι κατάλληλοι ανθρώποι. Δεν αργεί πιστεύω η στιγμή που το θέμα θα λυθεί. Μην ξεχνάς ότι η χώρα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο ! Θέλει το χρόνο το θέμα αλλά είμαι αισιόδοξος ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις ...
-
Armagedonas
Ναι ρε φίλε και έχουμε 10000% δίκιο εμείς που ζητάμε 2 παικταράδες του 1 εκ ο καθέναςmpafos4 έγραψε:
ΥΓ.Με λυπη μου διαπιστωνω πως η συντριπτικη πλειοψηφια των συνοπαδων μου,εχει πεσει παλι στην παγιδα.ΟΠως,πριν λιγα χρονια..που ζητουσαν ολοι απο το Ζαγορακη δυο παικταραδες,το Γεναρη,για να παρει η ομαδα πρωταθλημα.Ενω,ηταν,ηδη,μεσα με τα μπουνια!....Και μετα.....ζητουσαν και τα ρεστα.
1.θα τους ξεπληρώσουμε με 3 γεματες Τούμπες
2.θα έχουμε τεράστιο αγωνιστικό όφελος,που θα μεταφραστεί σε οικονομικό όφελος
Σκέψου με ανύπαρκτες μεταγραφές και μετριότατο ρόστερ είμαστε μία ανάσα από τον γαύρο...
(Και στο κάτω κάτω τα λεφτά αυτά δόθηκαν ή δίνονται ακόμα σε αποτυχημένες κινήσεις.)
- navigator11
mpafos4 έγραψε:Προεδρε......δεν αφηνετε τους Σαμαραδες και τους Βυντρες,λεω εγω?....
Γιναμε,ξαφνικα,ολοι μπρουκληδες!...
Ο ΠΑΟΚ,τη στιγμη που μιλαμε εχει μια θηλια στο λαιμο.Ειναι τα παγωμενα χρεη.Τα οποια καποια στιγμη θα ξεπαγωσουν και τοτε...ή θα πληρωθουν ή......αστα να πανε!
Το πρωτο πραγμα που πρεπει να γινει,ειναι αυτο.Καλες οι μεταγραφες....καλυτερος ο Βιερινια...αλλα....δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.
ΥΓ.Με λυπη μου διαπιστωνω πως η συντριπτικη πλειοψηφια των συνοπαδων μου,εχει πεσει παλι στην παγιδα.ΟΠως,πριν λιγα χρονια..που ζητουσαν ολοι απο το Ζαγορακη δυο παικταραδες,το Γεναρη,για να παρει η ομαδα πρωταθλημα.Ενω,ηταν,ηδη,μεσα με τα μπουνια!....Και μετα.....ζητουσαν και τα ρεστα.
Αν είναι να λυθεί το ζήτημα αυτό ΟΡΙΣΤΙΚΑ,μη σώσει και πάρει παίχτη μέχρι να φύγει από τον ΠΑΟΚ.
Απέραντο δίκιο έχεις.Πιστεύω πως πιέζει και προς την κατεύθυνση αυτή ή τουλάχιστον θέλω διακαώς να το πιστεύω ...
Ναι καλα με θυμίζει που λέγαμε παλαιότερα φέρε τον τάδε και θα πούλησεις 50.000 φανέλες θεωρίες για γεμάτες τούμπες κλπ. Ο λαος δυστυχώς δεν μπορει να ξεπληρώσει τίποτε ειδικα τώρα ....όσο για τα χρέη το κολοβαρανε στο κράτος γιατι πλεον ειναι και οι κιτρινιαρηδες στο κόλπο εμεις τώρα μπορούμε να πληρώσουμε αυτοι όμως οχι .....Armagedonas έγραψε:Ναι ρε φίλε και έχουμε 10000% δίκιο εμείς που ζητάμε 2 παικταράδες του 1 εκ ο καθέναςmpafos4 έγραψε:
1.θα τους ξεπληρώσουμε με 3 γεματες Τούμπες
2.θα έχουμε τεράστιο αγωνιστικό όφελος,που θα μεταφραστεί σε οικονομικό όφελος
Σκέψου με ανύπαρκτες μεταγραφές και μετριότατο ρόστερ είμαστε μία ανάσα από τον γαύρο...
(Και στο κάτω κάτω τα λεφτά αυτά δόθηκαν ή δίνονται ακόμα σε αποτυχημένες κινήσεις.)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
+1 και από μένα και αφήστε τα τρολ στον κόσμο τους.navigator11 έγραψε:mpafos4 έγραψε:Προεδρε......δεν αφηνετε τους Σαμαραδες και τους Βυντρες,λεω εγω?....
Γιναμε,ξαφνικα,ολοι μπρουκληδες!...
Ο ΠΑΟΚ,τη στιγμη που μιλαμε εχει μια θηλια στο λαιμο.Ειναι τα παγωμενα χρεη.Τα οποια καποια στιγμη θα ξεπαγωσουν και τοτε...ή θα πληρωθουν ή......αστα να πανε!
Το πρωτο πραγμα που πρεπει να γινει,ειναι αυτο.Καλες οι μεταγραφες....καλυτερος ο Βιερινια...αλλα....δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.
Αν είναι να λυθεί το ζήτημα αυτό ΟΡΙΣΤΙΚΑ,μη σώσει και πάρει παίχτη μέχρι να φύγει από τον ΠΑΟΚ.
Απέραντο δίκιο έχεις.Πιστεύω πως πιέζει και προς την κατεύθυνση αυτή ή τουλάχιστον θέλω διακαώς να το πιστεύω ...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Εγώ δεν θέλω 2 παίκτες του 1 εκ €. Εγώ θέλω (τι θέλω δλδ, ΑΠΑΙΤΩ) 4 παίκτες των 2 εκ €. Και όποιος φούστης πει οτι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι φυτάρα, αντιπαοκτζής και πρόβατο. Εξ άλλου, εγώ σε αντίθεση με σας τους νεοπαοκτζήδες του φέισμπουκ δεν έφυγα ποτέ...
ΥΓ : ...άλλο πράγμα είπα στο προηγούμενο ποστ. Ξαναλέω. ΤΑ-ΚΤΙ-ΚΗ γενική συνέλευση. Δεν πειράζει. Και αύριο/μεθαύριο μέρα είναι. Θα το γράψει και το Metrosport εξάλλου, οπότε θα ενημερωθούμε όλοι έγκαιρα και έγκυρα.
ΥΓ : ...άλλο πράγμα είπα στο προηγούμενο ποστ. Ξαναλέω. ΤΑ-ΚΤΙ-ΚΗ γενική συνέλευση. Δεν πειράζει. Και αύριο/μεθαύριο μέρα είναι. Θα το γράψει και το Metrosport εξάλλου, οπότε θα ενημερωθούμε όλοι έγκαιρα και έγκυρα.
-
Armagedonas
Και γιατί πέφτετε στην παγίδα ή στο ψευτοδίλημμα ότι αυτά τα 2 δεν συνδυάζονται?
Και επι Ζαγοράκη κάποιοι αφελεις λέγανε "δεν θέλω μεταγραφές αλλά προπονητικό κέντρο"
Και το κέντρο που εγινε είναι ελαττωματικό και μάλλον θα εγκαταλειφθεί και έγιναν άστοχες μεταγραφές δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ.
Συμπέρασμα.Το αγωνιστικό δεν μπορεί να μείνει απέξω από οποιονδήποτε σχεδιασμό!!!
Και επι Ζαγοράκη κάποιοι αφελεις λέγανε "δεν θέλω μεταγραφές αλλά προπονητικό κέντρο"
Και το κέντρο που εγινε είναι ελαττωματικό και μάλλον θα εγκαταλειφθεί και έγιναν άστοχες μεταγραφές δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ.
Συμπέρασμα.Το αγωνιστικό δεν μπορεί να μείνει απέξω από οποιονδήποτε σχεδιασμό!!!
- navigator11
Είναι ζήτημα ιεράρχησης. Ο πρώτος στόχος εύλογα πρέπει να'ναι το ξεκαθάρισμα της μπουγάδας με τα χρέη. Αν έχει την ευρωστία και τη διάθεση ο Ιβάν να ρίξει παράλληλα "πακέτα" και για την ενίσχυση του αγωνιστικού, ποιός θα πεί πως κακώς το πράττει; Εγώ τον θυμάμαι να αναφέρει πάντως πως δεν αρέσκεται να'χει χρέη,συνελλόντι ειπείν πως προτίθεται να λήξει το ζήτημα άπαξ δια παντός. Κατ'εμέ αυτό είναι δυσκολότερο απ'το να φτιάξει μιαν ανταγωνιστική ομάδα σε βραχύβιο διάστημα. Και επιτακτικότερο σαν ανάγκη για την παε.
Όταν στο τέλος του πρώτου γύρου είσαι δεύτερος με διαφορά από τον βάζελο είναι λογικό να αλλάζουν σκέψεις και πλάνα που είχες στις αρχές της περιόδου.
Η διάθεση να επενδυθούν περισσότερα λεφτά και να διασφαλιστεί η δεύτερη θέση εξυπηρετεί το σχέδιο τριετίας. Η συμμετοχή στα προκριματικά με την περαιτέρω ενίσχυση το καλοκαίρι αφήνει ελπίδες για πρόκριση.
Τα ποσά θα είναι πλέον μεγάλα και θα βοηθήσουν στην εξυγίανση αλλά και η ίδια η συμμετοχή στους ομίλους θα είναι εργαλείο στα χέρια του μεγαλομετόχου για χορηγίες.
Το ρίσκο σε περίπτωση αποτυχίας το αναλαμβάνει ο ίδιος και εφόσον είναι συνετός δεν συνεπάγεται και καταστροφή, στην τελική η διαφορά του επιχειρηματία από όλους τους υπόλοιπους είναι αυτή η ανάληψη του κινδύνου.
Επομένως ας μην συγχέετε η ενίσχυση με την εξυγίανση ιδίως τώρα που υπάρχει ιδιοκτήτης και μάλιστα ο συγκεκριμένος.
Η διάθεση να επενδυθούν περισσότερα λεφτά και να διασφαλιστεί η δεύτερη θέση εξυπηρετεί το σχέδιο τριετίας. Η συμμετοχή στα προκριματικά με την περαιτέρω ενίσχυση το καλοκαίρι αφήνει ελπίδες για πρόκριση.
Τα ποσά θα είναι πλέον μεγάλα και θα βοηθήσουν στην εξυγίανση αλλά και η ίδια η συμμετοχή στους ομίλους θα είναι εργαλείο στα χέρια του μεγαλομετόχου για χορηγίες.
Το ρίσκο σε περίπτωση αποτυχίας το αναλαμβάνει ο ίδιος και εφόσον είναι συνετός δεν συνεπάγεται και καταστροφή, στην τελική η διαφορά του επιχειρηματία από όλους τους υπόλοιπους είναι αυτή η ανάληψη του κινδύνου.
Επομένως ας μην συγχέετε η ενίσχυση με την εξυγίανση ιδίως τώρα που υπάρχει ιδιοκτήτης και μάλιστα ο συγκεκριμένος.
Έτσι είναι. Ποτέ δεν έγινε εξυγίανση με μέτριες ομάδες και οικονομία μόνο.Armagedonas έγραψε:Και γιατί πέφτετε στην παγίδα ή στο ψευτοδίλημμα ότι αυτά τα 2 δεν συνδυάζονται?
Αν φέρεις καλούς παίκτες θα τα πάρεις πίσω κ με το παραπάνω.
Αν δεν χτυπήσει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα τώρα που γυρνάει πότε θα το κάνει? όταν χαρίσουν στους άλλους τα χρέη κ ξανακάνουν ομάδες?
Και επιτέλους να δούμε την ομάδα σε όμιλο τσ.λιγκ.
Έχουν παίξει όλα τα χωριά εκεί. Μόνο με μια χρονιά εκεί, ξεφεύγεις...αν δεν έχεις Μπατατογούμενους.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Βασικά στα 30 χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα δεν έγινε ΠΟΤΕ εξυγίανση σε ΚΑΜΙΑ ομάδα. Αντίθετα θυμάμαι να πω άπειρα παραδείγματα μεγάλων (με ή χωρίς "") ομάδων τις οποίες τις έβαλαν ξανά και ξανά και ξανά μέσα και στο τέλος με κάποια ρύθμιση ή θαλασσοδάνειο δεν διαλύθηκαν.
Επίσης εκτός του Πανόπουλου, του οποίου όμως το μοντέλο "παράγω και πουλάω" παραείναι καλό για όλες τις ομάδες που (κατά δήλωσή τους) έχουν "γίγαντα λαό", κανένας και ποτέ δεν πήρε τα χρήματά του πίσω. Τουλάχιστο ΟΧΙ από το ποδόσφαιρο. Και για να τα πούμε και όλα του Πανόπουλου του έκατσε και η φάση με τον Γιανότσκο (όποιος θυμάται λίγο, κατάλαβε κιόλας).
Τώρα εγώ μπορεί να θυμάμαι και λάθος, οπότε αν όντως θυμάται κάποιος, κάποια περίπτωση επένδυσης σε ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας, όπου αυτός που τα έβαλε να τα πήρε και πίσω (εκτός του Πανόπουλου φυσικά) ας μου το υπενθυμίσει. Και παρακαλώ πολύ να μην αναφερθούμε στον "θείο".
Επίσης εκτός του Πανόπουλου, του οποίου όμως το μοντέλο "παράγω και πουλάω" παραείναι καλό για όλες τις ομάδες που (κατά δήλωσή τους) έχουν "γίγαντα λαό", κανένας και ποτέ δεν πήρε τα χρήματά του πίσω. Τουλάχιστο ΟΧΙ από το ποδόσφαιρο. Και για να τα πούμε και όλα του Πανόπουλου του έκατσε και η φάση με τον Γιανότσκο (όποιος θυμάται λίγο, κατάλαβε κιόλας).
Τώρα εγώ μπορεί να θυμάμαι και λάθος, οπότε αν όντως θυμάται κάποιος, κάποια περίπτωση επένδυσης σε ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας, όπου αυτός που τα έβαλε να τα πήρε και πίσω (εκτός του Πανόπουλου φυσικά) ας μου το υπενθυμίσει. Και παρακαλώ πολύ να μην αναφερθούμε στον "θείο".
Καλά μη περιμένεις να πει κανένας ότι ''εγώ βγήκα κερδισμένος απ'τη μπάλα''...
Τώρα σφίξαν οι κώλοι τουλάχιστον στην ουέφα.
Τώρα σφίξαν οι κώλοι τουλάχιστον στην ουέφα.
Armagedonas έγραψε:Και το κέντρο που εγινε είναι ελαττωματικό
Αυτο ο ΓΔ το βαφτισε ελαττωματικο λογω των θλασεων και των τραυματισμων .... Καπως επρεπε να τις δικαιολογησει .....Περιμενω μια σοβαρη εκτιμηση απο ανθρωπους του Ιβαν.....
Re: Απ: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Και γιαυτό o Δώνης φταίει; Ρε συ καρχαρία έλεος
Mια ερωτηση , και αν εχω αδικο θα ζητησω ταπεινα συγγνωμη....
Ποιος το βαφτισε ελαττωματικο και ποτε ?
( Μολις προσφατως απο τα παλαι ποτε προσκυνημενα προεδρικα φερεφωνα το ακουσαμε αυτο)
Ποιος το βαφτισε ελαττωματικο και ποτε ?
( Μολις προσφατως απο τα παλαι ποτε προσκυνημενα προεδρικα φερεφωνα το ακουσαμε αυτο)