Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Για το ρόστερ τα έχω ξαναπει και θα το πω πάλι γιατί φαίνεται κάποιοι ΔΕΝ λένε να καταλάβουν...
Το ρόστερ της ομάδας αυτό είναι ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ εκτός από 2-3 προσθήκες..
Όσοι ονειρεύονται ότι ο Σαββίδης θα φέρει ένα καράβι παίκτες να αλλάξει πλευρό...
Στα του παιχνιδιού απολαύσαμε μία ακόμη ποδοσφαιρική πανδαισία από τον προπονητή που δήλωσε πως ο αποκλεισμός στην Ευρώπη δεν ήταν αποτυχία και με τόσο κόπο ο ΠΑΟΚ έκτιζε όλα αυτά τα χρόνια...!!!
Ρώτησα την προηγούμενη Κυριακή , ρωτάω και σήμερα...
Σε ποιο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπαλάρα και κέρδισε?
Με την κούλα, μήπως με τον νιόνιο, μήπως με τον Πλατανιά?
Κάποια στιγμή η κωλοφαρδία σταματάει, αυτό έγινε σήμερα και θα ξαναγίνει...
Στο 1ο γκολ των λαγών αλλάζουν 7-8 πάσες και κοιτάνε σαν χάνοι οι δικοί μας...
Το ότι εδώ και πολλές αγωνιστικές φωνάζουμε μερικοί ότι άμυνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ με αυτόν τον ανεκδιήγητο παίκτη που μας κουβάλησε, αυτό είναι εμμονή και εμπάθεια..
Ομάδα τουρλουμπούκι, πρώτη σε ΚΟΚΚΙΝΕΣ στις 11 αγωνιστικές..
18/11 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (2-0) Χακόμπο
4/11 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (1-2) Λάζαρ
20/10 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (1-0) Λόρενς
6/10 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (1-1) Γλύκος
30/9 ΠΑΟΚ-Άρης (4-1) Κατσικάς, Λόρενς
23/8 ΠΑΟΚ-Ραπίντ (2-1) Λάζαρ
Τέτοιο μπουρδέλο σαν τον ΠΑΟΚ των 11 αγωνιστικών χρόνια είχα να δω...
ΥΓ. Αναμένω με αγωνία τις δηλώσεις Δώνη για το παιχνίδι με το γάβρο....
Όσοι ονειρεύονται ότι ο Σαββίδης θα φέρει ένα καράβι παίκτες να αλλάξει πλευρό...
Στα του παιχνιδιού απολαύσαμε μία ακόμη ποδοσφαιρική πανδαισία από τον προπονητή που δήλωσε πως ο αποκλεισμός στην Ευρώπη δεν ήταν αποτυχία και με τόσο κόπο ο ΠΑΟΚ έκτιζε όλα αυτά τα χρόνια...!!!
Το ότι εδώ και πολλές αγωνιστικές φωνάζουμε μερικοί ότι άμυνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ με αυτόν τον ανεκδιήγητο παίκτη που μας κουβάλησε, αυτό είναι εμμονή και εμπάθεια..
18/11 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (2-0) Χακόμπο
4/11 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (1-2) Λάζαρ
20/10 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (1-0) Λόρενς
6/10 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (1-1) Γλύκος
30/9 ΠΑΟΚ-Άρης (4-1) Κατσικάς, Λόρενς
23/8 ΠΑΟΚ-Ραπίντ (2-1) Λάζαρ
Με τα ψίχουλα που είχε για μπάτζετ τί περιμένατε δηλαδή;Πάλι κάναν Βιερίνια;Λίγα είναι αυτά τα λαχεία.
Εγώ τον Λόρενς και τον Βιβιάν τους θεωρώ πολύ καλούς παίκτες.
Επειδή λοιπόν αναπόφευκτα κάθε χρονιά την συγκρίνεις με τις προηγούμενες,μετά τον Σάντος (που είχε βεβαια 18 μύρια μπάτζετ) εγώ θεωρώ τον Δώνη τον καλύτερο που έχει περάσει.
Επειδή λοιπόν αναπόφευκτα κάθε χρονιά την συγκρίνεις με τις προηγούμενες,μετά τον Σάντος (που είχε βεβαια 18 μύρια μπάτζετ) εγώ θεωρώ τον Δώνη τον καλύτερο που έχει περάσει.
moican4 έγραψε:Για το ρόστερ τα έχω ξαναπει και θα το πω πάλι γιατί φαίνεται κάποιοι ΔΕΝ λένε να καταλάβουν...
Στα του παιχνιδιού απολαύσαμε μία ακόμη ποδοσφαιρική πανδαισία από τον προπονητή που που δήλωσε πως ο αποκλεισμός στην Ευρώπη δεν ήταν αποτυχία...!!!
Οτι πέρσυ και πρόπερσυ ήμαστε πολύ καλύτεροι και παίζαμε μπαλάρα ας πούμε και φέτος δεν βλεπόμαστε..
Εμ βέβαια τα Γιάννενα λόγου χάρη με το υπέρ διπλάσιο μπάτζετ απο εμάς και την ποδοσφαιρικη τους ιστορια βρήκαν αυτόν τον αργεντινο που κενταει ενώ εμείς πήραμε τον Λωρενς που τον θεωρείς και παιχταρα και τον Βιβιαν που τον έχεις δει σε 1 παιχνίδι...Odi έγραψε:Με τα ψίχουλα που είχε για μπάτζετ τί περιμένατε δηλαδή;Πάλι κάναν Βιερίνια;Λίγα είναι αυτά τα λαχεία.
Καμία σχέση...
Ούτε για αστείο μην το λες αυτό Odi.....
Κάτσε δες κανένα παιχνίδι περσινό γιατί δεν τα θυμάσαι καλά...
moican4 έγραψε:Για το ρόστερ τα έχω ξαναπει και θα το πω πάλι γιατί φαίνεται κάποιοι ΔΕΝ λένε να καταλάβουν...
Να αλλαξω πλευρο εγω δλδ?
ΚΑι εγω αυτο θελω, οχι ενα καραβι παιχτες, αλλα 3 προσθηκες, οχι 2, ΤΡΕΙΣ.
Ο Δωνης που μας κουβαλησε δυο σεντερμπακ ο ενας καλυτερος απ τον αλλο, απο την β ομαδα kiteflying της τοτεναμ,
να βρει και τη λυση αμυντικα.
Επαιξες με τον 10ο του πρωταθληματος και εχασες.
Μπραβο.
Τωρα που θα πεις οτι δεν παιξαμε καλα, εξηγα μας που ηταν η επιθεση, που η αμυνα, και που το κεντρο.
Για τριγωνα ουτε καν θα σε πω.
6 και σημερα.
Τα Γιάνεννα που είναι 7 βαθμούς κάτω;Και έχουν 2 παίκτες στους 11;Ποιον παίκτη από τέτοιες ομάδες είδατε να πιάνει στον ΠΑΟΚ;Τα ίδια λέγατε και για Κουτσιανικούλη και Φιλομένο.lamosas έγραψε:Εμ βέβαια τα Γιάννενα λόγου χάρη με το υπέρ διπλάσιο μπάτζετ απο εμάς και την ποδοσφαιρικη τους ιστορια βρήκαν αυτόν τον αργεντινο που κενταει ενώ εμείς πήραμε τον Λωρενς που τον θεωρείς και παιχταρα και τον Βιβιαν που τον έχεις δει σε 1 παιχνίδι...Odi έγραψε:Με τα ψίχουλα που είχε για μπάτζετ τί περιμένατε δηλαδή;Πάλι κάναν Βιερίνια;Λίγα είναι αυτά τα λαχεία.
Εσένα ο Λώρενς ας πούμε σε χαλάει;
Εγώ από ένα μας τον Βιβιάν τον έβγαλα παικταρά και εσύ παλτό.
Το καλοκαίρι χτίστηκε μια ομάδα η οποία θα μπορεί να σταθεί οικονομικά. Το αν θα μπορούσε να σταθεί και αγωνιστικά, ήταν κάτι το οποίο απασχολούσε μοναχά όσους βρίσκονταν στην κοσμάρα τους. Εμάς δηλαδή
Η ομάδα πρέπει να έχει Έλληνα προπονητή. Ο καλύτερος Έλληνας προπονητής είναι ο Δώνης. Και κάπου εδώ τελειώνει για εμένα η συζήτηση περί προπονητή.
Η ομάδα πρέπει να έχει Έλληνα προπονητή. Ο καλύτερος Έλληνας προπονητής είναι ο Δώνης. Και κάπου εδώ τελειώνει για εμένα η συζήτηση περί προπονητή.
κερδισε τον ρουλη ο ΠΑΣ και εγινε μπαρτσελονα ? και που ξερω αν ο βιτσεντι πως λεγετε δεν ειναι ενας βερον και αυτος ? η τουμπα εχει πολλες απαιτησεις θελει αντερα να αντεξεις ......
Moican πέρσυ τα αποτελέσματα άλλα λέγανε..Θέλεις να στα θυμίσω ένα-ένα;Τί να την κάνω την μπάλα όταν με παίρνει και η Τρίπολη και ο Ατρόμητος και τα Γιάνεννα και ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός και φέρνω Χ με τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα και τον Αρη; (μόνο τα εντός έβαλα) Τί να την κάνω την μπάλα;moican4 έγραψε:Καμία σχέση...
Πιστεύεις οτι αν παίζαμε μπαλάρα και δεν παίρναμε αποτελέσματα δεν έκραζαν τον Δώνη;Θα λέγαν όλοι "το αποτέλεσμα" μετράει και το ξέρεις κ εσύ πολύ καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Κυρ 18 Νοέμ 2012, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+1926eorptol έγραψε:η τουμπα εχει πολλες απαιτησεις θελει αντερα να αντεξεις ......
βαζουμε και προπονητη στο σκηνικο ομως
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ας μιλησουν τωρα οι δωνολαγνοι,εμεις οι εμπαθεις ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!
αλλα ρε συ τρενο,με τον κωλο μπαρμπουνια πιανεις...
κοκκινη ο γλυκος και ανακαλυψες τον χακομπο που η κοινωνια ολη τον ζητουσε!!
και σημερα...
τραυματιας ο τουριστας απ'τον δενδροποταμο και επιτελους εβαλες το δεξι μπακ των επομενων χρονων!!!
αληθεια,τι παραπανω να σου δωσει ο φευγατος εττο απ'τον πιτσιρικα και μας τον φορτωνεις καθε αγωνιστικη,μου λες;;
οσο για το σημερινο γυαλιστερο φουσκωτο απλα επιβεβαιωσες το ακατοικητο του κρανιου,τι να λεμε...

αλλα ρε συ τρενο,με τον κωλο μπαρμπουνια πιανεις...
κοκκινη ο γλυκος και ανακαλυψες τον χακομπο που η κοινωνια ολη τον ζητουσε!!
και σημερα...
τραυματιας ο τουριστας απ'τον δενδροποταμο και επιτελους εβαλες το δεξι μπακ των επομενων χρονων!!!
αληθεια,τι παραπανω να σου δωσει ο φευγατος εττο απ'τον πιτσιρικα και μας τον φορτωνεις καθε αγωνιστικη,μου λες;;
οσο για το σημερινο γυαλιστερο φουσκωτο απλα επιβεβαιωσες το ακατοικητο του κρανιου,τι να λεμε...
Ξαναθυμίζω
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ
1)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί μας αρέσει το ποδόσφαιρο που βλέπουμε.
2)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί παρ όλο που
α.εχουμε κακό ρόστερ ή τέλος πάντων όχι καλλίτερο των άλλων ομάδων (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
β.δεν μας πάει η διαιτησία (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
γ.βασικοί παίκτες είναι ντεφορμέ (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
έχει κάνει την υπέρβαση και έχει την ομάδα στην δεύτερη θέση.
3)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί είναι ισάξιος αν όχι καλλίτερος των προκατόχων του.
4)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν είμαστε εμπαθείς.
5)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν είμαστε από αυτούς που πάντα κράζουν.
6)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν έχουμε δίπλωμα προπονητή και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το σύστημα που παίζει..
7)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν πρέπει να κριθεί πριν το τέλος της χρονιάς.
8)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν εξυπηρετούμε κάποια συμφέροντα.
9)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δωνη γιατί δεν έχουμε σκοτεινά κίνητρα.
10)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Οποιος υποστηρίζει το 1 να σηκώσει το χέρι!
Αποτελέσματα που δεν θα δούμε ΠΟΤΕ με τον Δώνη
παο-ΠΑΟΚ = 0-2
αεκ-ΠΑΟΚ = 0-2
Τότεναμ-ΠΑΟΚ=1-2
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ
1)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί μας αρέσει το ποδόσφαιρο που βλέπουμε.
2)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί παρ όλο που
α.εχουμε κακό ρόστερ ή τέλος πάντων όχι καλλίτερο των άλλων ομάδων (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
β.δεν μας πάει η διαιτησία (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
γ.βασικοί παίκτες είναι ντεφορμέ (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
έχει κάνει την υπέρβαση και έχει την ομάδα στην δεύτερη θέση.
3)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί είναι ισάξιος αν όχι καλλίτερος των προκατόχων του.
4)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν είμαστε εμπαθείς.
5)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν είμαστε από αυτούς που πάντα κράζουν.
6)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν έχουμε δίπλωμα προπονητή και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το σύστημα που παίζει..
7)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν πρέπει να κριθεί πριν το τέλος της χρονιάς.
8)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν εξυπηρετούμε κάποια συμφέροντα.
9)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δωνη γιατί δεν έχουμε σκοτεινά κίνητρα.
10)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Οποιος υποστηρίζει το 1 να σηκώσει το χέρι!
Αποτελέσματα που δεν θα δούμε ΠΟΤΕ με τον Δώνη
παο-ΠΑΟΚ = 0-2
αεκ-ΠΑΟΚ = 0-2
Τότεναμ-ΠΑΟΚ=1-2
Έχουμε την ομάδα που μας αξίζει...το ήξερα οτι σαν λαός είμαστε αμπαλοι λόγω της εκτεταμένης (σχεδόν 30χρονης) επίδρασης του κακού ποδοσφαίρου με μικρές αναλαμπες αλλα όχι και τόσο...