5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
thrix

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από thrix »

Μερικές χιλιάδες* σελίδες παραπάνω ο αδελφός μου DimisK που δεν είχα ποτέ την τιμή να γνωρίσω έγραψε γι αυτά που σπείραμε και αυτά που θερίζουμε τώρα.
Αδερφέ Platon μη ζητάς να σβηστεί τίποτα τώρα. Είναι αργά.

*ένα από τα μεγαλύτερα σε έκταση τόπικ έγινε αυτό ενός ανθρώπου (που αν μείνει στην ομάδα, όπως έχω γράψει θα τον χειροκροτήσω με όλη μου την καρδιά) που μέχρι προχθές δεν ήξερε καν τι θα πει ΠΑΟΚ. Σήμερα αυτός είναι ο εκφραστής της ιδεολογίας μας.

Αφού είπα ότι δεν θα ξαναποστάρω εδώ ... τί θέλω και μπλέκω πάλι?
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Γεια σου ρε αδερφε li4

Τι θα γινει ρε εκει στην ΠΑΕ. Θα περιμενουμε πολυ για την ανανεωση του γιγαντα ; Ο Λεοντιαδης πως το ειπε ; Α ρε μαγκες.....μας εφαγε ο νεοελληνισμος. Ξεχναμε. Πολυ ευκολα ξεχναμε. Πολυ φρου φρου και αρωματα στην Τουμπα. Σε αυτους που τα χωνεται στον Παυλαρα, το μονο που λεω, κριμα. Οχι τιποτε αλλο, αλλα θα τον βλεπετε για πολυ καιρο ακομα. Και εσεις, αλλα και ολοι οι υπολοιποι εν Ελλαδι. Αλλα ετσι ειναι. Ονειρα για σεντονια και μαλιστα το ειχατε σιγουρο.....αυτοι που κραζετε. Και σας χαλασε τα ονειρα ο Παυλος. Μονο αυτος. Σας εκλεψε τα 10 μυρια, που ειπε και ενας αλλος. Στην τσεπη σας θα πηγαινανε. Λες και απο το Ουεφα δε θα βγαλεις. Λες και δεν ξερετε οι ιδιοι, πως μονο με εναν πακετο επειχηρηματια θα μπορεσουμε να κανουμε αποτομη προοδο. Ολα αυτα τα ξερετε, αλλα πρεπει να σας τα χωσει καποιος χοντρα στη μαπα για να την παρετε χαμπαρι. Να πατησετε γη, να δειτε την πραγματικοτητα.. Για συνερθετε ορισμενοι.....

Οπως ειδατε, μιλησα γενικα, εκτος ενος. Οποιος εχει προβλημα με τα λεγομενα μου, απαντηση μονο με pm. Ειπαμε γνωμες ειναι και μπορει να ειναι διαφορετικες.

Υ.Γ. Το θεμα μας δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με το αυριανο παιχνιδι. Οποτε οι γνωμες συνεχιζονται. Το μυαλο μας ειναι εκει. Ελπιζω να ειναι και των παικτων.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Φιλε μου Αriskatiforos αλλαξε σε παρακαλω το χαρακτηρισμο σου για το Σιμαο που εκτος απο εξυβριστικος, ειναι και ρατσιστικος...

Μας βλεπουν ολοι τωρα και το σαϊτ παρακολουθειτε, το ξερεις... Μη μας βαζεις σε μπελαδες...

Ευχαριστω εκ των προτερων...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Pegasus1589 έγραψε:Αληθεύει ότι ο Γκαρσία δεν παίρνει 600.000€ το χρόνο βρέξει χιονίσει αλλά ότι τα λεφτά που θα πάρει εξαρτώνται από το πόσα παιχνίδια θα παίξει;
:shock:
Ισχυει κατι τετοιο;
Platon έγραψε:Φιλε μου Αriskatiforos αλλαξε σε παρακαλω το χαρακτηρισμο σου για το Σιμαο που εκτος απο εξυβριστικος, ειναι και ρατσιστικος...

Μας βλεπουν ολοι τωρα και το σαϊτ παρακολουθειτε, το ξερεις... Μη μας βαζεις σε μπελαδες...

Συμφωνω,καλο θα ειναι να μην υπαρχουν ρατσιστικοι χαρακτηρισμοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Τετ 13 Μάιος 2009, 00:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Platon έγραψε:Φιλε μου Αriskatiforos αλλαξε σε παρακαλω το χαρακτηρισμο σου για το Σιμαο που εκτος απο εξυβριστικος, ειναι και ρατσιστικος...

Ήρθες αργά τανγκό!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αργο ή γρηγορο τανγκο αδερφε Thrix, αρκετα προβληματα εχουμε σαν σαϊτ δε γουσταρω να φαμε και καμια μηνυση για λογια που γραφουμε χωρις να τα σκεφτουμε πρωτα.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Για το συμβόλαιο και τα παιχνίδια πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν ξέρω κάτι σίγουρα, γι'αυτό ρωτάω. Δε θέλω να αρχίσω να σπέρνω μια φήμη που άκουσα ότι την άκουσαν και του την είπαν και Κανάκης...
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

gash04 έγραψε:
The Great Gatsby έγραψε:http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 71&cc=5739

συγγνωμη αυτο ειναι το σωστο

και το έψαχνα και δεν το έβρισκα αλάνι μου.
RC= red cards όπου και αν πήγε αυτός ο κακός ο άνθρωπος.
Ζήτω το γκρίχελαντ.

des kai ton Fabio
http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 06&cc=5739
ena klik ligoteres kartes

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Μέχρι κι ο ορφανός (είπα κι εγώ, καιρό είχε να εμφανιστεί!) θυμήθηκε να κάνει δηλώσεις για τον Γκαρσία!!! Ρε άντε από 'δώ όλοι οι πικραμένοι! Ο Γκαρσία θα μείνει είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, γιατί είναι παιχταράς!!! Μέχρι πέρισυ λέγανε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει παίχτες με @@ κι όχι γατάκια και τώρα ο Γκαρσία έγινε ο δολοφόνος! Γι' αυτά που κάνουνε οι παίχτες του gay ή του λαγού ή της άρθρο44 ή του τυριού, γιατί δεν μιλάει κανένας;!; Ο Γκαρσία τραυματίστηκε κι έμεινε ένα μήνα εκτός απ' τον ίδιο παίχτη που χτύπησε και το ball-boy προχθές! Κι επειδή τώρα τον βάλανε στο στόχαστρο τι μπορεί να κάνει ο Γκαρσία; Σίγουρα είναι οξύθυμος, δεν πρέπει να αντιδράει έτσι γιατί είναι επαγγελματίας κλπ αλλά είναι κι άνθρωπος ρε παιδιά! Μεγάλο λάθος αν τον διώξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι' αυτά που γίνανε αυτές τις μέρες...
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Όσο περνά ο καιρός τόσο πιο πολύ πιστεύω ότι πρέπει να μείνει ο Γκαρσία στην ομάδα όχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά και για την μεθεπόμενη.
Πόσοι από αυτούς που κράζουν τον Γκαρσία πιστεύουν ότι θα μας άφηναν να διεκδικήσουμε το chl σε ενα ματς στο ΟΑΚΑ με το βάζελο? Αν το πιστεύετε ότι θα χαθεί λόγω Γκαρσία το chl, δεν μπορώ να πω τίποτα, ίσως να μην ξέρω εγώ την ελληνική πραγματικότητα.
Αυτός ο παίκτης τονίζει την διαφορετικότητά μας.
Έχει πέσει όλη η αθήνα πάνω στον παίκτη, να φύγει ή μάλλον να τον δίωξουμε! Μήπως νομίζετε ότι θέλει κανείς το καλό του ΠΑΟΚ εκτός από μας?
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Δεν φευγει ο Παμπλο
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δε νομίζω και γω να φύγει.Μετα που ηρέμησα νομίζω πως αυτός ο παίκτης είναι αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ τον φετινο!!!Του χρόνου δε νομίζω αλλά προσθέτει ποιότητα μεγάλη και λύσεις....

:?
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

πλεον ειναι απροκαλυπτοι και προκλητικοι οι ανθρωποι...
δεν ειναι δυνατον να φαει 4 αγωνιστηκες γι'αυτο (το τιποτα κατ'εμε) ο παμπλο... :roll:
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Mε πρόστιμο, χωρίς έφεση και χωρίς καν να κληθεί σε απολογία!!! :evil:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Και με τον Ορφανό να λέει τις δικές του παπαριές, σαν να λέει καλά του έκαναν...ρε τι είναι τούτοι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”