19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- ΑποστόληςΑ
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Υπάρχε περίπτωση σήμερα η Εθνική Ελπίδων να νικήσει;
Μόνο αν παίξει επιθετικά σωστά, με τον Κουτσια να αλωνίζει απο δεξιά και να βγάζει σέντρες τρομακτικής ακριβείας στο κεφάλι του Σάκη.
Όπως την είδα όμως στο πρώτο παιχνίδι δεν μου γέμισε το μάτι. Ίσως επειδή βρέθηκε πίσω στο σκορ, νωρίς.
Μόνο αν παίξει επιθετικά σωστά, με τον Κουτσια να αλωνίζει απο δεξιά και να βγάζει σέντρες τρομακτικής ακριβείας στο κεφάλι του Σάκη.
Όπως την είδα όμως στο πρώτο παιχνίδι δεν μου γέμισε το μάτι. Ίσως επειδή βρέθηκε πίσω στο σκορ, νωρίς.
Φιλε δεν υπερβαλλεις. Εγω τον φετφα τον ειδα σε ολα τα ματς φετος γιατι μου ειχε κινησει την περιεργεια και οσο τον εβλεπα τοσο πιο πολυ με γυρνουσε το μυαλο με το δικο μας το γατι. Ναι γατι. Δεν ειναι υποτιμητικο, ειναι ο τροπος που εχει φερθει στην ομαδα που ενω δεν εχει φραγκο εκανε την υπερβαση πονταροντας στην εξελιξη του. Την υποτιθεμενη εξελιξη του.
Η ουσια ειναι οτι εμεις κλαιμε τα λεφτα μας τωρα, αλλα αυτος θα κοπαναει το κεφαλι του καποια στιγμη εαν εχει λιγη τσιπα εγωισμου γιατι πεταξε στα σκουπιδια αυτο που χιλιαδες αλλοι ποδοσφαιριστες μονο ονειρευονται
Η ουσια ειναι οτι εμεις κλαιμε τα λεφτα μας τωρα, αλλα αυτος θα κοπαναει το κεφαλι του καποια στιγμη εαν εχει λιγη τσιπα εγωισμου γιατι πεταξε στα σκουπιδια αυτο που χιλιαδες αλλοι ποδοσφαιριστες μονο ονειρευονται
- ΑποστόληςΑ
Θα κάνει σήμερα την υπέρβαση ο Βασίλης!
Θα παίξει την μπαλάρα που ξέρει και ποτέ δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ! Και θα σκοράρει στην Ισπανία!
(Όσο ζω, ελπίζω)
Θα παίξει την μπαλάρα που ξέρει και ποτέ δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ! Και θα σκοράρει στην Ισπανία!
(Όσο ζω, ελπίζω)
- Aureliano Buendia
Χαλαρώστε ρε παιδιά που την είπατε αμέσως, ένα ωραίο καυστικό αστειάκι έκανε ο MANIAKOS.MANIAKOS έγραψε:για να σε δουμε και σημερα φετφα των φτωχων.....
Πολύ στην τσίτα είμαστε και η έλλειψη χιούμορ δεν είναι καλό σημάδι.
- Maximus
Καποιος κακομοίρης που έχασε την ευκαιρια να μπει στο δημοσιο ή δεν είπε "ναι" σε καποια καλη δουλεια, μπορει καποια στιγμή να βαρέσει το κεφάλι του στον τοίχο για την π@π@ρια που εκανε...dj_timo έγραψε: Η ουσια ειναι οτι εμεις κλαιμε τα λεφτα μας τωρα, αλλα αυτος θα κοπαναει το κεφαλι του καποια στιγμη εαν εχει λιγη τσιπα εγωισμου γιατι πεταξε στα σκουπιδια αυτο που χιλιαδες αλλοι ποδοσφαιριστες μονο ονειρευονται
...Αλλά καποιος που ναι μεν δεν επαιξε σε υψηλο επίπεδο, αλλά μετά απο 5-6 χρόνια έχει 1.000.000 Ευρώ στην τράπεζα, δεν νομίζω να βαρέσει το κεφάλι του πουθενά! Αντε, μπορει να στεναχωρηθει λιγακι...οσο πατάει η γάτα...
ΥΓ.
Τα εχω ισοπεδωσει ολα..το ξερω!

Ποτέ δεν ξέρεις για το δημόσιο.....
όλο και κάποια θέση .......κηπουρού μπορεί να υπάρξει!
όλο και κάποια θέση .......κηπουρού μπορεί να υπάρξει!

το σημερινο μηνυμα το εΛΑΒΕς ΜΠΙΛΙ?
μπα...θα ειχε λαβεις και τα προηγουμεαν........
η γενια του 88 τελειωσε και τωρα αντε να ακουστεις.......
μπα...θα ειχε λαβεις και τα προηγουμεαν........
η γενια του 88 τελειωσε και τωρα αντε να ακουστεις.......
Με το μυαλό που (δεν) έχει όλο και κάποια θα βρεθεί να του τα "μασήσει"...Maximus έγραψε:Καποιος κακομοίρης που έχασε την ευκαιρια να μπει στο δημοσιο ή δεν είπε "ναι" σε καποια καλη δουλεια, μπορει καποια στιγμή να βαρέσει το κεφάλι του στον τοίχο για την π@π@ρια που εκανε...dj_timo έγραψε: Η ουσια ειναι οτι εμεις κλαιμε τα λεφτα μας τωρα, αλλα αυτος θα κοπαναει το κεφαλι του καποια στιγμη εαν εχει λιγη τσιπα εγωισμου γιατι πεταξε στα σκουπιδια αυτο που χιλιαδες αλλοι ποδοσφαιριστες μονο ονειρευονται
...Αλλά καποιος που ναι μεν δεν επαιξε σε υψηλο επίπεδο, αλλά μετά απο 5-6 χρόνια έχει 1.000.000 Ευρώ στην τράπεζα, δεν νομίζω να βαρέσει το κεφάλι του πουθενά! Αντε, μπορει να στεναχωρηθει λιγακι...οσο πατάει η γάτα...
ΥΓ.
Τα εχω ισοπεδωσει ολα..το ξερω!
κανονικα πρεπει ο εργοτελης να μας δσει και τον καρελη τζαπα.........
- Maximus
Μπα...σιγα μην ειδε το ματς! Βολτιτσα με γυναικα ηταν...cronos έγραψε:Κάτσε να βλέπεις φετφα τώρα!
Πρόσεχε όμως γιατί βγάζει μάτια.....

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
τον είδες τον φέτφα αγόρι μου? Πασίτσες ωραίες, κοντινές και σε συμπαίχτη, και όχι σε αντίπαλο!
απλό ποδοσφαιράκι και όχι μπόουλινγκ!
απλό ποδοσφαιράκι και όχι μπόουλινγκ!