Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Επικο αυτο με τον χιονι στην κεντρικη παντως.
Με την ευκαιρια για τα σκουφακια που ειπε ο φιλος πιο πανω γιατι δεν κανουμε καμμια κληρωσουλα για κανα εισητηριο κανα μικροδωρακι απο την μπουτικ η ακομα ακομα να βγαλουμε κ μπλουζακια/καπελακια paokmania βρε αδερφε (χωρις να βγαζει κανεις κερδος φυσικα)
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Με την ευκαιρια για τα σκουφακια που ειπε ο φιλος πιο πανω γιατι δεν κανουμε καμμια κληρωσουλα για κανα εισητηριο κανα μικροδωρακι απο την μπουτικ η ακομα ακομα να βγαλουμε κ μπλουζακια/καπελακια paokmania βρε αδερφε (χωρις να βγαζει κανεις κερδος φυσικα)
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- Μπαρκαρούτσος
Να μη βγάζει κανείς κέρδος; Οκ.
Να βγάλω εγώ μόνο, αφού δεν θέλει κανείς;
Να βγάλω εγώ μόνο, αφού δεν θέλει κανείς;

Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εγω μπορω να τα κανω το πολυ σε 1 λεπτο το θεμα θα ειναι αν με αφησεις...θα κανω ποστς με τελειεςDinos_Liverpool έγραψε:Άντε, άλλα 193 σου έχουν απομείνει...

- teo4giannitsa
RoMaN έγραψε:Και αυτό.mpouJr έγραψε:250 ποστπρεπει να αρχισω το τρολ δηλαδη?
Επίσης, σε ό,τι πει κάποιος, να εκφράζεις γνώμη ή να αντιδράς..
"Συμφωνώ", "διαφωνώ", "" (κλασσικό), "
" (επίσης κλασσικό) και λοιπά μονολεκτικά tosts θα επιταχύνουν τη διαδικασία..

Τι ακριβώς είναι το μονολεκτικό τοστ ;
- kataramenos5
Μόνο?Μιλάτε ρε παιδια,τζάμπα γράφω δηλαδή τοσο καιρό?Dinos_Liverpool έγραψε:Μέχρι τα 250, φίλε.
άσε καταραμένε, μας έπιασαν κορόιδα
ΥΓ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
πακέτο 250 ποστ
σε τιμή ευκαιρίας.
ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΥΓ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
πακέτο 250 ποστ
σε τιμή ευκαιρίας.
ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
- Dinos_Liverpool
Μόλις πιάσει τα 249 τοστ ο Πουθενάς, τα παίρνω αμπάριζα και του τα σβήνω όλα... και φτου κι απ' την αρχή!

Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!teo4giannitsa έγραψε:RoMaN έγραψε:Και αυτό.mpouJr έγραψε:250 ποστπρεπει να αρχισω το τρολ δηλαδη?
![]()
![]()
![]()
teo4giannitsa έγραψε:RoMaN έγραψε:Και αυτό.mpouJr έγραψε:250 ποστπρεπει να αρχισω το τρολ δηλαδη?
![]()
![]()
![]()
Κάποιος Αθηναίος αδερφός ας γράψει 2 λόγια για τον Δήμο του Περιστερίου
έκταση, σύνθεση, οπαδικές προτιμήσεις, οικονομία κτλ.
Ευχαριστώ.
Σορυ για το οφτόπικ αλλά δεν βρήκα το τόπικ σχολεια για άλλες ομάδες.
έκταση, σύνθεση, οπαδικές προτιμήσεις, οικονομία κτλ.
Ευχαριστώ.
Σορυ για το οφτόπικ αλλά δεν βρήκα το τόπικ σχολεια για άλλες ομάδες.

- kataramenos5
Δηλαδή τι θέλετε τώρα καταραμένος άνθρωπος ν ανοίξει το πρώτο αγωνιστικό τόπικ της χρονιας?
ΥΓ Mitsot@kis μη σου μπει καμια ιδέα.

ΥΓ Mitsot@kis μη σου μπει καμια ιδέα.
- Sick Bastard
Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει κάποιος λόγος που ασχολείστε με τους ανύπαρκτους στην κεντρική σελίδα, κάθε τόσο;
- sourmenetes
- Moderator
Εχει χαβαλε...
Πως να το κανουμε...
Βασικα γινεται για λογους ενημερωσης των απανταχου σκουληκιων γιατι μπερδευονται πολλες φορες και μπαινουν στο paokmania.
Και δευτερον, ο λογος ειναι οτι γινεται απο ενδιαφερον.Γιατι θα εχει πολυ ενδιαφερον το πως μπορει να σωθει φετος η αρμαδα του σουλη.

Πως να το κανουμε...

Βασικα γινεται για λογους ενημερωσης των απανταχου σκουληκιων γιατι μπερδευονται πολλες φορες και μπαινουν στο paokmania.
Και δευτερον, ο λογος ειναι οτι γινεται απο ενδιαφερον.Γιατι θα εχει πολυ ενδιαφερον το πως μπορει να σωθει φετος η αρμαδα του σουλη.
Μου δόθηκε (για χιλιοστή φορά) χθες η ευκαιρία να θίξω το θέμα της ορθογραφίας. Ο Ντίνος θεώρησε πως κακώς ανακίνησα το θέμα. Σίγουρα το έκανα στο λάθος τόπικ. Ελπίζω εδώ να μην υπάρχει πρόβλημα. Μιας και προσωπικά με ενοχλεί και με δυσκολεύει στην ανάγνωση, δεν το θεώρησα κακό να γράψω κάτι. Αφορμή δεν στάθηκε κάποιο μήνυμα με 1-2 λάθη. 1-2 λάθη κάνω κι εγώ. Αφορμή στάθηκε συγκεκριμένο άτομο το οποίο κάνει 1-2 λάθη σε κάθε λέξη. Μου φαίνεται τόσο τραβηγμένη η (αν)ορθογραφία του συγκεκριμένου ατόμου που υποψιάζομαι πως ίσως και να το κάνει επίτηδες. Όπως και να 'χει, η ανάγνωση των μηνυμάτων του είναι πραγματική ταλαιπωρία. Εγώ επάνω στον firefox έχω κι ένα λεξικό. Εύκολο είναι.
συμφωνώ και θα το επέκτεινα και όχι μόνο σε ακραίες περιπτώσεις σαν αυτή που περιγράφεις. Υπάρχουν 3-4 στάνταρ αλλά εξώφθαλμα λάθη που γίνοντε και τα κάνουμε πολλοί, π.χ. η κατάληξη "αι" που, αντί του "ε" χρησιμοποιέιτε στον πληθυντικό αντί στο ενικό και το αντίστροφο, καταλαβαίνεται τι εννοώ. Πολλές φορές μου έρχετε να διορθώνω αυτά τα λάθη αλλά διστάζω γιατί δεν μου αρέσει να φαίνομε ξερόλας ή σπασίκλας 

- Dinos_Liverpool
@GI4NNEN4
Βρε συ, μην είσαι παραπονιάρης! Και σε μένα αρέσει η ορθογραφία πάρα πολύ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε αυστηροί ούτε να κοροϊδεύουμε κάποιον για την ανορθογραφία του σε οπαδικό φόρουμ! Το ότι κάνει πολλά λάθη ο φίλος, είναι γεγονός και είναι όντως ενοχλητικό, αλλά τι να κάνουμε; Ίσως του γίνει κάποια σύσταση όταν το κλίμα θα είναι πιο ήρεμο και όχι στο σημείο που επέλεξες εσύ (εν μέσω αντιπαράθεσης, δηλαδή). Προχωράμε και μη μου κρατάς "μανιάτικο" για τη διαγραφή, Γιαννιώτη...
Βρε συ, μην είσαι παραπονιάρης! Και σε μένα αρέσει η ορθογραφία πάρα πολύ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε αυστηροί ούτε να κοροϊδεύουμε κάποιον για την ανορθογραφία του σε οπαδικό φόρουμ! Το ότι κάνει πολλά λάθη ο φίλος, είναι γεγονός και είναι όντως ενοχλητικό, αλλά τι να κάνουμε; Ίσως του γίνει κάποια σύσταση όταν το κλίμα θα είναι πιο ήρεμο και όχι στο σημείο που επέλεξες εσύ (εν μέσω αντιπαράθεσης, δηλαδή). Προχωράμε και μη μου κρατάς "μανιάτικο" για τη διαγραφή, Γιαννιώτη...