Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από icue »

Εγω λεω να παρουμε τον Ιμπραιμοβιτς αντι για τον Τζεκο. Καημο το εχω.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Το φορ που ψάχνουμε είναι ο λιβαγια;

Δεν μπορώ καν να το φανταστώ .

Δηλαδή θα παίζει όλη η ομάδα για τον λιβαγια όπως είδαμε στα μεταξύ μας παιχνίδια;

Ένας παίκτης που δεν μπορεί να τα βρει με τον εαυτό του και εκδηλώνει τάσεις φυγής από κάθε ομάδα;

Να βρουν ένα φορ που να ταιριάζει με την φιλοσοφία της ομάδας μας , να ταιριάζουν τα χνωτα μας.

Προτιμώ αυτόν που έπαιξε στην Μπάρτσα ως ποδοσφαιρική φιλοσοφία και αντίληψη.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

paokspren έγραψε:Πως είναι δυνατόν να είμαστε χειρότεροι με τον Λιβάγια αντί για τον Σαματά. Η ποδοσφαιρική διαφορά είναι χαώδης και όσον αφορά το μεντάλιτι χίλιες φορές ένας παίκτης νικητής και ηγετικός, ακόμα κι αν είναι εγωκεντρικός, σε σύγκριση με τον δικό μας που ενεργητικά απέφευγε τις ευκαιρίες για γκολ γιατί φοβόταν να μη το χάσει.

Η χρυσόσκονη του πρωταθλήματος είναι η μόνη εξήγηση ότι πολλοί εδώ μέσα είναι οκ με τον Σαματά. Η ομάδα πέρυσι ήταν ληψή στην θέση του φορ και έφυγε και ο Τζήμας. Αν είχαμε ένα κανονικό επιθετικό πέρυσι αντί για τον Τανζανό θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα με άνεση.

Δεν έχεις άδικο αλλα άμα πάρουμε μόνο η κυρίως αυτο σαν γνώμονα τότε και με τον Μιριτέγιο είμαστε καλύτερα απο ότι είμαστε με τον Σαμάτα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

O Samatta ήταν αυτός που ήταν, αλλά ήταν στρατιώτης της ομάδας και έβαζε στην άκρη τον εαυτό του. Και η ομάδα καθ' ομολογία λειτουργούσε ρολόι. Κανείς δε νομίζω οτι ο Livaja αν έρθει θα είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματος. Είναι όμως την ίδια ώρα και μια ωρολογιακή βόμβα που θα τινάξει στον αέρα οτι χτίστηκε από την περσινή χρονιά.

Παρόλαυτά δε νομίζω οτι υπάρχει ούτε ένας (άντε ίσως να υπάρχουν και μερικοί ως εξαίρεση στον κανόνα) που να προτιμούν Samatta από Livaja.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

mbison έγραψε:Θα ρίξω βόμβα στο τοπικ κ θα πω ότι αν είναι να πωληθεί κάποιος για τη βιωσιμότητα του κλαμπ τώρα είναι η ευκαιρία να φύγει ο Αντρίγια. Και όχι οι γνωστοί νεαροί μας.
Θα το προτιμούσα και εγώ από την στιγμή που ο Despodov υπάρχει και δεν φεύγει ο Murg αλλά του χρόνου θέλω να πιστεύω αποχωρει να ελευθερωθεί και το 10+ να έρθει μέχρι 1 να εξτρέμ άλλος να παίζει όλη την πλευρά από το να φύγουν Κωνσταντέλιας/Κουλιράκης/Kotarski.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 29 Ιουν 2024, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tsm

Δημοσίευση από tsm »

Μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας η τιμή του Κοταρσκι ανέβηκε 2-3εκ.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Το τι βάση δίνετε σε έναν παπατζη, ένα παιδάκι του του τουιτερ είναι απίστευτο…
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

zarathustra79 έγραψε:O Samatta ήταν αυτός που ήταν, αλλά ήταν στρατιώτης της ομάδας και έβαζε στην άκρη τον εαυτό του. Και η ομάδα καθ' ομολογία λειτουργούσε ρολόι. Κανείς δε νομίζω οτι ο Livaja αν έρθει θα είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματος. Είναι όμως την ίδια ώρα και μια ωρολογιακή βόμβα που θα τινάξει στον αέρα οτι χτίστηκε από την περσινή χρονιά.

Παρόλαυτά δε νομίζω οτι υπάρχει ούτε ένας (άντε ίσως να υπάρχουν και μερικοί ως εξαίρεση στον κανόνα) που να προτιμούν Samatta από Livaja.
Και οι 2 έχουν ονόματα το θέμα είναι τι πρόταση θα φέρει
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Leonardo10 έγραψε:Το τι βάση δίνετε σε έναν παπατζη, ένα παιδάκι του του τουιτερ είναι απίστευτο…
Οποιος θελει ΠΑΟΚτσής και έχει τουίτερ ή ίνσταγκράμ τότε ας θέλει να τα πιστεύει.
Πρωσοπικά δεν έχω κανένα από τα 2 ούτε ίνσταγκραμ ούτε τουίτερ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

icue έγραψε:Εγω λεω να παρουμε τον Ιμπραιμοβιτς αντι για τον Τζεκο. Καημο το εχω.
Θα διαπραγματευθούμε ποσοστό μεταπώλησης;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

icue έγραψε:Εγω λεω να παρουμε τον Ιμπραιμοβιτς αντι για τον Τζεκο. Καημο το εχω.
Εσύ φίλε καλύτερα να παίξεις κανένα football-manager και θα έρθουν :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάει και η Ιταλία (αναμενόμενο), Πού πας ρε κατακαημένε Kotarski!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

paokspren έγραψε:Πως είναι δυνατόν να είμαστε χειρότεροι με τον Λιβάγια αντί για τον Σαματά. Η ποδοσφαιρική διαφορά είναι χαώδης και όσον αφορά το μεντάλιτι χίλιες φορές ένας παίκτης νικητής και ηγετικός, ακόμα κι αν είναι εγωκεντρικός, σε σύγκριση με τον δικό μας που ενεργητικά απέφευγε τις ευκαιρίες για γκολ γιατί φοβόταν να μη το χάσει.

Η χρυσόσκονη του πρωταθλήματος είναι η μόνη εξήγηση ότι πολλοί εδώ μέσα είναι οκ με τον Σαματά. Η ομάδα πέρυσι ήταν ληψή στην θέση του φορ και έφυγε και ο Τζήμας. Αν είχαμε ένα κανονικό επιθετικό πέρυσι αντί για τον Τανζανό θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα με άνεση.
Κι εγώ δεν είμαι ενθουσιασμένος
Γιατί δεν είναι ένα project με ορίζοντα, πέρα από δυο χρόνια
Αλλά όλα τα παραπάνω ισχύουν
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

icue έγραψε:Καποιοι ειχατε αναρωτηθει τι κερδιζει ο παπατζης στο τουιτερ αφου εκει δεν υπαρχει καποιο εσοδο. Ο εξυπνος αυτος παπατζης αφου μαζεψε εναν ικανο αριθμο για το κοπαδι του, τωρα προμοταρει το instagram του για να "αποκαλυψει" εκει το φορ.

Επισης ο αλλος ο παπατζης ο Βελγος αρδ που μας ειπε για κρισιμες ωρες για τον Κοταρσκι, ειδα στο τουιτερ του καποια στιγμη οτι εδινε τελειωμενο του Τσαμπι Αλονσο στην Λιβερπουλ. Καλα ειχε παει αυτο.

Τελος αν ποτε φωναξετε την κοπελα που γραφει στο sdna για συνεντευξη, θα ηθελα να την ρωτησετε πως ειναι να εισαι το τζουκ μποξ των μανατζαραιων.
Εννοείται ότι αυτό ισχύει. Και κάποιοι τσιμπάνε...
Αλήθεια ποιο είναι το Instagram του :D :mrgreen: :roll: ?
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

:|
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”