Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από dimbar »

Μελετώ το ζήτημα της ΑΜΚ εδώ και καιρό.Δέν μπορώ να φανταστώ ότι σε όλη την Ελλάδα δεν υπαρχουν 1000 ΠΑΟΚτσηδες να βάλουν 1000 ευρώ ο καθένας, δεν γίνεται είναι στατιστικά αδύνατο.Από την άλλη πρίν λίγη ώρα σταμάτησα για βενζίνη σε ενα βενζινάδικο ανάμεσα Κρύα Βρύση - Αλεξάνδρεια , το μαγαζί ήταν γεμάτο σύμβολα του ΠΑΟΚ.Ρωτάω τον βενζινά <μετοχές της ΠΑΟΚΑΡΑΣ πήραμε?>, με κοιτάει με απορία βλέπει τον δικέφαλο στο πορτοφόλι μου και απαντάει κοκκινίζοντας <ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!>
Το συμπέρασμα μου είναι οτι η ΑΜΚ απέτυχε (προσωπική άποψη) γιατί δεν υποστηρίχθηκε , λες και η ίδια η διοίκηση δεν την πίστευε.
Το θέμα επιλογής ΜΑΡΦΙΝ, οικονομικής κρίσης, αποκλεισμού απο κύπελο και διάφορα άλλα τέτοια έπαιξαν ρόλο αλλά όχι τον σημαντικότερο.Δεν είναι δυνατόν να έχει η ΠΑΕ τα στοιχεία 21000 κατόχων διαρκείας που είναι ''πελάτες΄' και εν δυνάμει μέτοχοι και να μην τους <στοχεύσει> με μία επιστολή έστω, για να μην πώ με επανειλημένα τηλεφωνήματα και οργανωμένη προσέγγιση.
21000χ50ευρω=1050000
1000άτομαχ1000ευρώ=10000000
Αυτός θα έπρεπε να είναι ο ελάχιστος στόχος.
Δεν με στεναχωρεί τόσο το χαμηλό ποσό που συγκεντρώθηκε όσο η αδυναμία της διοίκησης να <σμπρώξει> το θέμα.
Κατά τα άλλα ας βρεθεί ένας τρόπος να προβάλλεται αυτή η κατ΄ εμέ αποτυχία της ΑΜΚ σε κάθε συζήτηση στο φόρουμ που έχει να κάνει με μεταγραφές και μεγάλα λόγια.
Και κάτι τελευταίο, είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά για κάποιον να πάει στην τράπεζα για να πάρει μετοχές με 10 και 20 ευρώ, απο την άλλη όντως για πολύ κόσμο το 50αρι ή το 100άρι αυτη την εποχή πονάει.Κι όμως υπάρχουν τρόποι να <πάρουμε> και το 10ρικο ας πούμε απο ένα πιτσιρικά νόμιμα και νομότυπα και να τον κάνουμε κομάτι του ΠΑΟΚ δίνοντας του 30 μετοχές, αλλά να διευκολύνουμε και αυτόν πού ζορίζεται με το 50αρι ή το 100αρι.Είμαι σίγουρος ότι ιδέες μπορούν να υπάρξουν πολλές, ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ είμαστε!
΄Οραμα και έμπνευση χρειαζεται, τρέλλα έχουμε δόξα τον Θεό.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εδω και μια εβδομαδα καθε πρωι ειχα μυνημα να παρω μετοχες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ε τι αλλο να κανουν να μας παρουν απο το χερι ? οσοι πηραν διαρκειας και συμμετειχαν περσυ στην αυξηση ηταν ενημεροι μπροουσαν να γινουν και περισσοτερα σιγουρα αλλα τουλαχιστον τα 21.000 διαρκειας και οι 11.500 μιρκομετοχοι ηταν ενημερωμενοι....
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αδερφέ όλοι μας ήμασταν ενημερωμένοι αν κι εγώ μήνυμα δεν πήρα, νομίζω αυτό ισχύει μόνο σε όσους είναι γραμμενοι στην αντίστοιχοι υπηρεσία.Ομως εκείνο που λέω είναι ότι η συμμετοχη στην ΑΜΚ έπρεπε να <πουληθει>
στούς υπάρχοντες <πελάτες> όπως και σε νέους.Οποιοι είναι επαγγελματίες πωλητές ή ανθρωποι του μάρκετινγκ
καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

5800 συμμετοχή και 620000 η κατάθεση.
4% κάλυψη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Είναι ζήτημα οργάνωσης και συμμετοχής.
Είμαστε Έλληνες. Κάτι το οποίο, πέρα απο τα θετικά του,σε πολύ μεγάλο βαθμό σημαίνει και ξιπασμένοι, ραγιάδες,φυγόπονοι, λεζαντάκηδες και κακόβουλοι.

Ξιπασμένοι για το προκλητικό και συνάμα προσβλητικό ύφος που έχουμε όταν είναι για να πουλήσουμε μυαλό και γνώση, αλλά από πραγματική διάθεση συμμετοχής σε ένα κοινό στόχο, παπάρια.

Ραγιάδες, γιατί θα είμαστε μια ζωή ντεμέκ τσαμπουκάδες για κάτι που έκαναν τα αφεντικά μας, είτε στη δουλειά, είτε στο κράτος, είτε οπουδήποτε, και ποτέ για κάτι που καταφέραμε με τον ιδρώτα μας γιατί απλά είμαστε και
Φυγόπονοι, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι σήμερα ενώ μπορούμε να το αναβάλλουμε, γιατί δεν έχουμε δουλέψει ποτέ πραγματικά πολύ και άρα δεν έχουμε δει και τους καρπούς που η πραγματική δουλειά αποδίδει (και όχι αυτά τα ημίμετρα που βλέπουμε και λόγω απειρίας, δηλώνουμε έκθαμβοι και λέμε, μωρέ μπράβο!)

Λεζαντάκηδες, γιατί μόνο στο ψου ψου και στο μπλα μπλα είμαστε ικανοί, γιατί η πολύ μαγκιά τρέχει απ τα τρέντυ μπατζάκια μας, γιατί δεν κουνάμε τον κώλο μας για τίποτα, κ επειδή δήθεν μας ενημερώνει ένας κολλητός για τις εξελίξεις, το παίζουμε ειδήμονες, θαρρείς πια και σε κάθε εταιρία και ομάδα συμμετέχουν στο δς καμιά χιλιάδα άτομα, άρα έχουν όλοι απο πενήντα γνωστούς να ενημερώσουν.

Κακόβουλοι, γιατί περιμένουμε τη στραβή να κατεδαφίσουμε όσα οι λίγοι με κόπο χτίζουν. Εις τον αιώνα τον άπαντα, αυτό κάναμε.Ειδικά απο την ίδρυση του ελληνικού ψευδοκράτους και έπειτα.

Προφανώς υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που δεν έχουν τίποτα απο όλα αυτά, και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Αλλά φαίνεται ανήκουν κι αυτοί στους χαζούς,σαν κάτι γεροντάκια που πήγαν σήμερα για μετοχές και τους ειρωνεύονταν υπάλληλοι που δίνουν λεφτά στον ΠΑΟΚ για να χαίρεται ο τέο.

Προσωπικά ΔΕΝ πήρα μετοχές και ντρέπομαι γι αυτό. Είναι ζήτημα προσωπικό που πράγματι δεν μου επέτρεψε να πάρω, αλλά είμαι υπόλογος γιατί ΔΕΝ έκανα το σκατό μου παξιμάδι για να βρω τον τρόπο.

Και είμαι υπόλογος απέναντι στο έστω και ένα παλικαράκι που μπαίνει εδώ με αγωνία να μάθει για τον ΠΑΟΚ, είμαι υπόλογος απέναντι σε μένα τον ίδιο. Αλλά τα γράφω όσα γράφω, γιατί ξέρω οτι θα είμαι πάντα εδώ για να βοηθάω, όσο μπορώ.
Δεν θα φύγω ποτέ, πάντα θα σκύβω το κεφάλι και δεν θα πουλάω αρχηγιλίκι. Γιατί απλά θα είμαι στρατιώτης. Αλλά σε έναν τόπο με διοικητές και διευθυντές, που να το πώ και να μη γελάσουν.
Γιατι έχω διάθεση συμμετοχής, χωρίς να ζητάω αντάλλαγμα.
Και η συμμετοχή δεν έρχεται να σου χτυπήσει την πόρτα.
ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Ας σκύψουμε λοιπόν το κεφάλι, για δουλειά, και ας μην το παίζουμε τόσο δυστυχισμένοι. Προσωπικά, μέσα στα τόσα σκατά αυτών των ημερών, είμαι τρισευτυχισμένος για τον ΠΑΟΚ. Γιατί όλα πάνε καλά. Κι ας χρωστάμε και δυο δραχμές. Κι ας φύγει και ο Σάντος. Κι ας μην πάρω και τίτλο. ΚΛΑΙΝ.
Μου φτάνει που θα είμαι μαζί με κόσμο, και θα παλεύω για κάτι. Αυτό ναι, είναι κίνημα. Έχει νόημα. Και αποκλείεται να διαψευστεί.
Γι αυτό, το μόνο που με χαλάει, είναι οτι ακόμα συζητάμε για μαλακίες, αντί να χτίσουμε στόχους για τρία χρόνια απο σήμερα, και οχι για το αμα έκλασε ο μασέρ χτές στη σουρωτή.
Αν χτίσουμε σωστά τα θεμέλια, απλά δεν θα μας σταματάει τίποτα. Και είμαστε η πρώτη ομάδα που έχει τα φόντα να χτίσει αυτά τα θεμέλια. Χωρίς φανφάρες και λεφτάδες, χωρίς πιστόλια και μπράβους. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Θέλω συμμετοχή.

Υ.Γ. Και, συγγνώμη, αλλά δεν θα ασχοληθώ με κουβέντες του στύλ, τόσα διαρκείας πήραμε κλπ κλπ. Άμα είναι να συζητάμε για τον τόοσο παθιασμένο λαό, που επιδυκνύει τα διαρκείας του, τότε κλάφτα χαράλαμπε. Μια απ τα ίδια.
kos

Δημοσίευση από kos »

η αυξηση πραγματικα δεν πουληθηκε σωστα.

4000 σποτακια και 120,000 σμσ δεν βοηθησαν οσο βοηθησε 1 συνεντευξη του σαντος. απο ολους τους ανθρωπους που ειναι στην ομαδα μονο ο σαντος μιλησε στον κοσμο στην διαρκεια της αυξησης. η διοικηση εδωσε μια συνεντευξη τυπου πριν αρχισει η αυξηση και με αλλα 25 θεματα.

ο σαντος μιλησε και εγινε θεμα για 3 μερες:
-η ομαδα εχει αναγκη απο χρηματα για να ανεβει επιπεδο
-θελω 3 παικτες για πρωταθλημα
-πρεπει να μεγαλωσει το μπατζετ κτλ κτλ

κανεις αλλος δεν κατεβηκε να μιλησει στον κοσμο. ακομη και στην γερμανια θεωρω οτι τα αποτελεσματα θα ηταν διαφορετικα εαν εκανε το ταξιδι ο βρυζας ή ο ζαγορακης. διαφορετικο ειδικο βαρος εχουν αυτοι οι δυο.

υπαρχει οραμα αλλα κανεις δεν το ακουσε εδω και 15 μερες. οχι τιποτα καινουργιο αλλα να βγει καποιος να μιλησει στον κοσμο.
-ποια τα σχεδια για την αγωνιστικη εξελιξη της ομαδας, ποιο ειναι το νεο πλανο?
-πως παει το προπονητικο, τι κεφαλαια θελει για να τελειωσει κτλ, κτλ.

η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου επρεπε ειναι οπως ειναι οι εκλογες για τα κομματα. νουμερο ενα θεμα. ολοι πρεπει να τρεχουν για αυτο. απο τον προεδρο μεχρι τον τελευταιο υπαλληλο.

στα χρηματα μπορει να μην υπηρχε μεγαλη διαφορα αλλα για συμμετοχη υπαρχουν τεραστια περιθωρια.

ελπιζω στην επομενη να υπαρξει καλυτερη οργανωση.
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

ioanmits έγραψε:
peris έγραψε:
μονο εμεις, δηλαδη ουτε καν αυτην την φορα καποιος απο την διοικηση..εμενα αυτο μου λεει πολλα...
έβαλάν φίλε μην βιάζεσαι... όχι πολλά,οπως την άλλη φορά, αλλά έβαλαν... θα τα διαβάσεις αύριο στις εφημερίδες... και ο Θοδωρής και ο Βιολίδης και 1-2 ακόμη...
Οκ με καλυψατε
akaklas

Δημοσίευση από akaklas »

Το θέμα της αυξησης ειναι σημαντικο αλλα δεν γινεται καθε τρεις και λιγο να γινεται αυξηση. Δυστυχως δεν υπαρχουν πλεον εσοδα και στηριζομαστε για την λειτουργεια της ομαδος στην αυξηση , αυτο ειναι καπως δυσνοητο απο την αποψη οτι ονομαζουμε αυξηση την βοηθεια προς την ομαδα και χαιρομαι πραγματικα γι'αυτο αλλα φυσικα εκτος του θεαθηναι δεν σημαινει κατι.
Το αλλο που με χαροποιει ειναι οτι ειμαι εν δυναμει συναδελφος με τον Βγενοπουλο ,τον Γιαννακοπουλο και τον Λαυρεντιαδη αφου οπως αυτοι εβαλαν καποια χρηματα και πηραν μετοχες ετσι κι εγω εκανα το ιδιο , η μικρη διαφορα στα χρηματα δεν μου λεει τιποτα .
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

πήγα κι εγώ εδώ στην Ξάνθη και κατέθεσα τον οβολό μου μέσα στη βροχή και σκέφτηκα μάλιστα ότι είμαι τυχερός που υπάρχει στην πόλη η Μάρφιν
ρώτησα και την κοπελίτσα αν υπήρχε προσέλευση ΠΑΟΚτσίδων για αγορά μετοχών και μου είπε το αισιόδοξο "ΝΑΙ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ"
χάρηκα με τη σκέψη ότι τα πήγαμε καλά
πριν λίγο που είδα για τα 620 χιλιάρικα μου πέσανε τα αυτιά
προτείνω λοιπόν κάποιοι να μαζέψουν τον κώλο τους, τη μαγκιά τους και την τύχη τους να ζούνε στην πόλη που ζει και ο ΠΑΟΚ μας και να αφήσουν τα λόγια τα παχιά και τα οπαδιλίκια
αισθάνθηκα τουλάχιστον ντροπή για το αποτέλεσμα της αύξησης
την άλλη φορά που θα μαλώνουν κάποιοι με τα φιλαράκια τους τα ασπόνυλα για το ποιοι είναι οι περισσότεροι στην πόλη ας σκεφτούν λίγο και τη σημερινή ημέρα

ΥΓ μην φανταστείτε ότι έχωσα πολλά, 50 ευρουλάκια μπορούσα και τόσα έβαλα
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αυτό πάλι που ειρωνεύονται καημένοι ταμίες της τράπεζας; Όπως ο Λυριτζής και ο Οικονόμου τα σιχάματα ειρωνεύονταν στην πρώτη αύξηση. Όσο εξαιρετικά ηλίθιοι και αν είναι, δεν ξέρουν ότι αγοράζουμε ΜΕΤΟΧΕΣ; Δεν ξέρουν ότι ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ οπότε ακόμα και ψυχρά οικονομικά να το δεις δε χάνουμε κάτι αλλά επενδύουμε; Δεν μπορώ να ακούω τον κάθε μ@λ!κα να λέει το κομμάτι του επειδή ζει στον κόσμο του.

10€ μπορούν να βρουν οι περισσότεροί μας αλλά τελικά μαζεύτηκαν λίγοι νέοι μέτοχοι. Για πολλούς λόγους αυτή η ΑΜΚ δεν πέτυχε το στόχο της που ήταν να μαζευτούν πολλοί νέοι μέτοχοι. Ελπίζω τουλάχιστον τον Ιούνιο να είμαστε καλά (οικονομικά)...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gash04 έγραψε:5800 συμμετοχή και 620000 η κατάθεση.
4% κάλυψη.
Τελευταία ημερα κι εγώ προστέθηκα στη λίστα!
Ουφφφφφ

Λοιπόν, βλέπω μόλις 4% του συνολικού ποσού!
Αλλά βλέπω και 5.800 νέοιυς κατόχους!

Ας τα πάρω ένα ένα.
Αυτό που μετρούσε περισσότερο τί ήταν? Η συσπείρωση ή το συνολικό ποσό?
Αν ήταν η συσπείρωση, πήγαμε καλά, συγκριτικά με την προηγούμενη αύξηση!
Γιατί μιλάμε για ένα διάστημα 10 εργάσιμων ημερών (μόνο, η πρώτη ουσιαστικά ήταν μούδιασμα) όπου σε αυτές τις 10 μέρες, έδωσαν το παρών παραπάνω από τους μισούς που είχαν συνεισφέρει την προηγούμενη φορά σε 23 ημέρες που κράτησε η περσινή αύξηση.. Βέβαια, σε αυτό το ποσό συγκαταλέγονται και οι φίλοι μας που είναι στη Γερμανία, πολλοί εκ των οποίων την περασμένη φορά, μάλλον δεν έδωσαν παρών..

Αν μιλάμε για το ποσό, φτάνει να θυμήσουμε, τα ποσά που έβαλαν μόνο το τελευταίο τριήμερι της πρώτης αυξησης, Βρύζας, Ζαγοράκης, Βιολιδης, Σαχπαζίδης..
Εδώ έγινε μία αύξηση που στηρίχτηκε αποκλειστικά στον κόσμο του ΠΑΟΚ!
Κι όμως, σε περίοδο ισχυρής οικονομικής στενότητας, οι 620 χιλιάδες δεν απέχουν τρομερα αό τον αρχικό στόχο της διοίκησης, δηλαδή τα περίπου 700 χιλιάρικα..

Ναι, δεν είναι αυτή η δυναμική του ΠΑΟΚ..
Ναι, αν ο κάθε ΠΑΟΚτσής έπραττε το καθήκον του θα είχαμε μεγαλύτερα νούμερα..

Αλλά,
ο ΠΑΟΚτσής είναι μεροκαματιάρης, οικογενειαρχης, με υποχρεώσεις και φυσικά καταχρεωμένος όπως οι περισσότεροι.. Αυτό δεν είναι υπεράσπιση όσων δεν δήλωσαν συμμετοχή, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μερικές παραμέτρους που εμείς τις θεωρούμε ότι "νταξει μωρέ, ΠΑΟΚ είσαι", πολλοί δεν μπορούν να τις ασπαστούν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών..

Συνεχίζουμε και προχωράμε.
Μπράβο σε όλους που έδωσαν έστω και 10 ευρώ για την αύξηση..
Σημασία είχε η κίνηση κι όχι το ποσό..

Το καλοκαίρι και πάλι ραντεβού για τα διαρκείας μας!
Και φυσικά, περιμένω και κίνηση του ερασιτέχνη για εγγραφή μας..
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Ρε παιδιά θα με τρελάνετε.

210 εκατομύρρια δραχμές σε 10 μέρες

Είναι λίγα?

Ένα θέμα που πρέπει να λυθεί είναι πως πολλοί ντρέπονται να βάλουν 10-20-30 ευρώ.Αν μαζεύονταν πολλοι όπως στη Γερμανία με τέτοια ποσά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο το ποσό, είναι σίγουρο αυτό.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

tigon4 έγραψε:
gash04 έγραψε:Τιγκόν θα με τρελάνεις σήμερα.
Μάλλον είσαι ντεφορμέ.

Για να σε ρωτήσω λοιπόν μπρε αδερφέ.
Η πηγή για την πλεροφορία που δίνεις είναι ο θούπερ θρία?

ρε παιδια 11.500 + 6000 = 17.500.............που κανω λαθος ?

ο τζορμπατζογλου ειπε 6.000 νεοι μετοχοι.
tigon και τα δυο νουμερα (11500 και 6000) ειναι τα ατομα που αγορασαν μετοχες, χωρις ομως να αποκλειεται καποιοι απ τους πρωτους (11500) να "ανηκουν" και στους δευτερους (6000)... πιθανον κα αρκετοι... γι αυτο δε στεκει η προσθεση.... ;)
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

NEOI NEOI NEOI NEOI NEOI NEOI NEOI NEOI NEOI NEOI NEOI NEOI μέτοχοι λέει...άρα είναι διαφορετικά άτομα από αυτούς που έβαλαν στην προηγούμενη αύξηση... από εχθές ακόμα με αυτό ασχολούμαστε.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Brigate4 free4 μάλλον θα τρελαθούμε όντως στο τέλος :shock:

Τόσο για το ποσό μεταφρασμένο σε δραχμές όσο και για την συμμετοχή με νέους μετόχους
:shock:

Η πραγματικότητα έδειξε ότι ήταν big failure η ΑΜΚ και ένα απο τα ποιο εντυπωσιακά αυτογκόλ του παίχτη με την φανέλα νούμερο 12 αλλά κυρίως ακόμα τραγικότερο για τα μεγάλα πορτοφόλια που για άλλη μια φορά έλαμψαν δια της απουσίας τους.
Συμπερασματικά θέμα για προβληματισμό της διοίκησης.
Αν τώρα θέλετε να συζητάμε υπο άλλους όρους για το θέμα συγνώμη δε θα πάρω.

Υ.Γ
Μόνοι άξιοι όσοι έβαλαν ακόμα και το 10ευρω.
Αυτοί ήταν οι ποιο συγκινητικοί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”