95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
TransferMania

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από TransferMania »

Με βαση την ηλικια, ναι ειναι.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

CCCP έγραψε:
Ο τζιμας που είναι το καλύτερο ταλέντο που χουν βγάλει οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ εδώ και 20 χρόνια
ΩΩΩΩΩΩΩΧ αμαν μωρε με αυτες τις υπερβολες ελεος. Ουτε του Τζολη ειναι καλυτερος προς το παρων ουτε του Κωνσταντελια ουτε του Κουλιερακη ουτε εχει δειξει μεχρι τωρα οτι εχει περισσοτερο ταλεντο απο αυτους.
Είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη στην ηλικία του αυτο λέει πολλά!!!
San4

Δημοσίευση από San4 »

Θα δούμε τι θα κάνει αλλά σαν πακέτο έχει το μεγαλύτερο ποτενσιαλ από όλους. Anyways δεν ήταν αυτό το ποιντ του σχολίου .
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

CCCP έγραψε:
Ο τζιμας που είναι το καλύτερο ταλέντο που χουν βγάλει οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ εδώ και 20 χρόνια
ΩΩΩΩΩΩΩΧ αμαν μωρε με αυτες τις υπερβολες ελεος. Ουτε του Τζολη ειναι καλυτερος προς το παρων ουτε του Κωνσταντελια ουτε του Κουλιερακη ουτε εχει δειξει μεχρι τωρα οτι εχει περισσοτερο ταλεντο απο αυτους.
Το παιδί έχει δείξει από πολύ μικρό ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει και στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική. Εσυ μπορεί να μην έχεις ιδέα για το ταλέντο του παιδιού γιατί τον έχεις δει μόνο όσο τον έβαζαν στην πρώτη ομαδα, που κι εκεί έδειξε τα πάντα, αλλά όταν θα το δεις να συμβαίνει (καλά να είναι στην υγεία του) και να διαπρέπει, ακόμη και τότε θα πεις από εγωισμό ότι κατά λάθος συνέβη, του έτυχε ο Κλοζε κτλ
Το μόνο που δεν θα πεις είναι ότι δεν ήξερες ή δεν κατάλαβες τον παίχτη.

Εδώ πέρυσι γράφονταν από διάφορους αίσχη πως το παιδί ζήτησε λέει από τον προπονητή να μην παίζει γιατί είχε πανελλήνιες και τώρα που το διαψεύδει ο ίδιος και λέει πως ήθελε πάντα να παίζει και τώρα βρήκε εμπιστοσύνη και και, δεν βγήκε ένας, μόνο ένας ρε γαμώ, ή να πει έφαγα παπά που το άκουσα και συγγνώμη που το αναπαρηγαγα ή που το έβγαλα από το μυαλό μου όλο αυτό για να δικαιολογήσω την πίστη στον Σαμάτα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Eagle1980 έγραψε:
CCCP έγραψε:
Είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη στην ηλικία του αυτο λέει πολλά!!!
Και ο Endrick τι είναι, μπασκετμπολίστας;
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

figurehead4 έγραψε:Ας μην λέμε έτσι εύκολα για πέρυσι και το σχολείο γιατί όπου σταθεί ο μικρός ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ βγάζει παράπονο που δεν έπαιζε και πετάει και σπόντες για το αν ασχολήθηκε κανείς μαζί του όπως ο Κλόζε.
Βρήκε την ευτυχία εκεί που τον πιστεύουν και άνοιξε τα φτερά του.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει για κάθε παίχτη στον κόσμο, ακόμη και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία που είναι στο ρόστερ μας, πόσο μάλλον για μικρά παιδιά
Μα δεν λεω το αντίθετο αδερφε. Αυτο που σχολιαζω ειναι το πώς του τα εφερε η ζωη μεσα σε τοσο λιγο καιρο που βρισκεται σημερα ενα βημα πριν να τον αποκτησει καποιο ευρωπαικο μεγαθηριο. Ενω πριν λιγους μηνες ηταν ενα σχολιαροπαιδο! Πολυ τον χαιρομαι τον μπαγασα.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Λίγο νηφαληότητα παιδιά.....είναι ένα χαρισματικό, ταλαντούχο παιδί που ξεδιπλώθηκε στη Β Γερμανίας....Το τι θα γίνει και αν θα γίνει ας δούεμε...αλλά μ@λακίες ότι είναι το καλύτερο φορ στην Ευρώπη και ο καλύτερος παίχτης δείχνει μόνο το πόσο άμπαλο χωριό είμαστε εδώ στο Ελλάντα....

Ψυχριαμία και μακάρι το παιδί να διαπρέψει......
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

figurehead4 έγραψε:Ας μην λέμε έτσι εύκολα για πέρυσι και το σχολείο γιατί όπου σταθεί ο μικρός ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ βγάζει παράπονο που δεν έπαιζε και πετάει και σπόντες για το αν ασχολήθηκε κανείς μαζί του όπως ο Κλόζε.
Βρήκε την ευτυχία εκεί που τον πιστεύουν και άνοιξε τα φτερά του.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει για κάθε παίχτη στον κόσμο, ακόμη και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία που είναι στο ρόστερ μας, πόσο μάλλον για μικρά παιδιά
Σε ποιες δημόσιες τοποθετήσεις έβγαλε παράπονο ότι δεν έπαιζε? Αν εδώ δεν τον πίστευαν θα του έβαζαν 18 μύρια ρήτρα? Όταν οι εικασίες γίνονται δεδομένα τότε ξεκινά το πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εικασίες; Έχεις διαβάσει έστω μια συνέντευξη του; Και αν ναι, δεν τα λέει όλα αυτά; Δηλαδή πρέπει να πει ονομαστικά δεν με έβαζε ο Λουτσέσκου, δεν με πιστευε ο Λουτσέσκου, δεν με δούλεψε ο Λουτσέσκου για να τι δεχτείς; Ακόμη παίχτης του ΠΑΟΚ είναι, άσε που ποτέ δεν θα πει με ονομα κάτι και καλά θα κάνει.
Λέει όμως δεν έπαιζα και θέλω να παίζω, μου δείχνουν εμπιστοσύνη, μου δίνει ο Κλοζε συμβουλές, δουλευει μαζί μου...

ΟΚ ρε φίλε. Εσύ μείνε με την εντύπωση ότι το παιδί ήταν καλά εδώ και τον χειρίστηκε άψογα ο προπονητής.
Πολύ καλά εκανε η διοίκηση με τον δανεισμό. Τον έσωσε. Με τη ρήτρα όχι, αλλά θα μου πει κάποιος γιατί θα έπαιζε εστω του χρόνου; Όχι φυσικά! Αλλά με τρελαίνει ότι δεν τους ενοχλεί αυτό.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

στο τελος θα μας πειτε οτι ειναι εγκλημα αν πουληθει και παρουμε 23-24 εκ.. μην τρελαθουμε.. προφανως και τον πιστευουνε παρα πολυ γιαυτο κριθηκε σωστο να παει καπου να παιξει βασικος.. το οτι τσαλοφ κ τισου δεν την πετυχαινουν δεν φταει στην λογικη του δανεισμου.,.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Βασικά, ήδη ειπώθηκε ότι είναι έγκλημα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

figurehead4 έγραψε:Εικασίες; Έχεις διαβάσει έστω μια συνέντευξη του; Και αν ναι, δεν τα λέει όλα αυτά; Δηλαδή πρέπει να πει ονομαστικά δεν με έβαζε ο Λουτσέσκου, δεν με πιστευε ο Λουτσέσκου, δεν με δούλεψε ο Λουτσέσκου για να τι δεχτείς; Ακόμη παίχτης του ΠΑΟΚ είναι, άσε που ποτέ δεν θα πει με ονομα κάτι και καλά θα κάνει.
Λέει όμως δεν έπαιζα και θέλω να παίζω, μου δείχνουν εμπιστοσύνη, μου δίνει ο Κλοζε συμβουλές, δουλευει μαζί μου...

ΟΚ ρε φίλε. Εσύ μείνε με την εντύπωση ότι το παιδί ήταν καλά εδώ και τον χειρίστηκε άψογα ο προπονητής.
Πολύ καλά εκανε η διοίκηση με τον δανεισμό. Τον έσωσε. Με τη ρήτρα όχι, αλλά θα μου πει κάποιος γιατί θα έπαιζε εστω του χρόνου; Όχι φυσικά! Αλλά με τρελαίνει ότι δεν τους ενοχλεί αυτό.
Μια χαρά την διάβασα κ δεν εξέφρασε κανενα παράπονο για το χρόνο συμμετοχής του. Όπως ότι είπε ότι έχει αλλάξει κατά 90% . Για αυτό το λόγο έγινε ο δανεισμός κ εκεί που έγινε. Γεγονός που τον κάνει πετυχημενο. Κ με την ρήτρα που μπήκε αποδεικνύεται ότι τον υπολογίζουν κ ξέρουν περί τίνος πρόκειται. Ναι ή ομάδα δεν μας έχει συνηθίσει σε σωστές κινήσεις που δείχνουν προγραμματισμό αλλά εδώ έπραξαν άψογα. Κ εφόσον πουθενά δεν είπε αυτά που γράφεις, παρουσιαζοντας τα ως δεδομένα, καλό θα είναι να σημειώνεις ότι αυτή είναι η άποψή σου κ όχι ή θέση του παίχτη.
Να σου πω λοιπόν πως δεν τα γράφω αυτά για να στηρίξω τον Λουτσέσκου γιατι όπως έχει πει ξεκάθαρα ο ίδιος δεν ήθελε να φύγει ο τζιμας. Εύκολα όμως του χρεώνεται από όσους δεν συμφωνούν με αυτό το δανεισμό ότι δεν έμεινε στην ομάδα ίσως θα πω εγώ για να στηρίξουν με κάθε τρόπο το αφήγημα του εμμονικου Λουτσέσκου που φταίει κ για την τρύπα του όζοντος
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Είμαστε σίγουροι ότι μιλάμε ακόμα για ένα παιδί 19 χρονών το οποιο έβαλε 10 γκολ σε μια μεσαία ομάδα της Β Γερμανίας;
San4

Δημοσίευση από San4 »

Μιλάμε για ένα παιδί που μόλις έκλεισε τα 19 και θεωρείται ο καλύτερος παίχτης μιας ομάδας με την χρηματιστηριακή αξία του αρη (δηλαδή είναι ο αντίστοιχος μορον απλά είναι μόλις 19) , έχει συνδυασμό ταχύτητας και σωματοδομής που δεν έχουμε δει σε έλληνα επιθετικό εδώ και καμία 20ετια σίγουρα, τριπλάρει και έχει ήδη τελειώματα έτοιμου παίχτη. Επίσης η ομάδα του είναι μόλις 6 βαθμούς από την πρώτη θέση του πραωτθληματος και ο 22χρονος τζολης που έκανε τα ίδια πέρσι σε αυτό το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή θεωρείται ο πιο ακριβός παιχτης του βελγιου.

Ότι ο τζιμας θα φέρει 20 εκ πρόταση είναι δεδομένο. Το ότι θα παίζει αλλού του χρόνου κι όχι στον ΠΑΟΚ όχι ακόμα νομιζω.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ νόμιζα ότι μιλούσαμε για τον χααλαντ πάντως και τα εγκλήματα που κάναμε. Υπερβολές
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”