Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Με ξιφολόγχη επάνω κομπλέMaxpaok έγραψε:Εγώ είμαι με τον Γκουερινο.
Το όπλο επ ώμου!!!!
Ετοιμοι για έφοδο
- invincible
Εγώ δεν βγαίνω και λέω πράγματα για μεταγραφές με πηγή τον εαυτό μου.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εσένα σε ρώτησε κανένας ποιος είσαι; Όποιος γουστάρει είναι.invincible έγραψε:Ποιος είναι ο ginola ? Δημοσιογράφος ? ή άνθρωπος μέσα από την ΠΑΕ ? ή μένει εκεί στην Κλεάνθους κοντά και ακούει πρώτη είδηση για μεταγραφές ?
Οσο για αυτούς που λένε ξανά ξανά ότι θα βγει 2ος ο Αλαφούζος το ξανά λέω κοίτα μην βγάλει 2 δικές του ομάδες (παλετας) του χρόνου ο χόνδρος στο τσουλου για να έχει πιο σίγουρο το μαρκετ πουλ ....
Μου αρέσει που μου σβήνουν ποστ εμένα λες και οι άλλοι μιλάνε για μεταγραφές χωρίς να υπάρχουν μεταγραφές...
Τέλος πάντων αποχωρώ ξανά από το φορουμ .... προσπαθούν πάλι να με διώξουν με τον τρόπο τους. Θα επανέρθω μονο όταν υπάρχουν μεταγραφές να μην είμαι εκτός θέματος.
Στην προετοιμασια θα αποκτηθουν κατα εμε περα τους 3 που αναφερονται Näsberg/Quagliata+Kotarski για την προετοιμασια σιγουρα θα ερθουν αρ.μπακ 100% εξτρέμ(winger) 100% και ίσως καθυστερησουν λιγο για το 10αρι μετα θα κοιτανε πωλησεις παιχτων και θα ερθουν οι υπολοιποι παιχτες στις θεσεις που πονάμε.
επομενος μη περιμενουμε πολλα οπως το βλεπω εγω το θεμα γιατι δε γινεται με την 1 να φερει ο Boto 12πχ παιχτες
επομενος μη περιμενουμε πολλα οπως το βλεπω εγω το θεμα γιατι δε γινεται με την 1 να φερει ο Boto 12πχ παιχτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 28 Μάιος 2022, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβώς έτσι και νομίζω αυτό επιθυμούμε οι περισσότεροι όταν αναφερόμαστε στο να παραμείνουν κάποιες σταθερές στην ομάδα.joshua έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα,πιο απλα δεν γινεται.Θες να κρατησεις τον Βιερινια για ενα συνθετο ρολο και να αποκτησεις δυο αριστερα μπακ? Καντο,μια χαρα...Αν εχεις σκοπο ομως να παρεις εναν 22χρονο απο τη χψ Μποαβιστα και να τον πλαισιωσεις με τον Βιερινια και τον Τσαουση κλαφτα...Θες να κρατησεις τον Κρεσπο για ενα συνθετο ρολο και να αποκτησεις 2 στοπερ ακομα? Καντο,μια χαρα...Αν εχεις σκοπο ομως να μεινεις με Ινγκασον,Κρεσπο,Νασμπεργκ κλαφτα...Θες να κρατησεις Μπισεσβαρ για ενα συνθετο ρολο και να αποκτησεις τρεις μεσοεπιθετικους,ο ενας τουλαχιστον με αξιολογο βιογραφικο? Καντο μια χαρα...Αν εχεις σκοπο να μεινεις με Κουαλιατα και Μπισεσβαρ στο δεκα,κλαφτα....
Έχει κάποιος αριθμούς για το ποιοί έχουν φορέσει περιβραχιόνιο αρχηγού φέτος (αυτοί είναι οι σταθερές);
Ωραία λογική...invincible έγραψε:Ποιος είναι ο ginola ? Δημοσιογράφος ? ή άνθρωπος μέσα από την ΠΑΕ ? ή μένει εκεί στην Κλεάνθους κοντά και ακούει πρώτη είδηση για μεταγραφές ?
Και όλοι εμείς ποιοι είμαστε που λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας;
Προσωπικά πάντως εγώ από τα γραφόμενα του δεν τον έχω για κάποιον ξερολα που κρίνει τους πάντες και τα πάντα...Αλλά σαν κάποιον που έχει καποια inside info , συμμερίζεται την αγωνία μας και είπε να μοιραστεί δύο τρία πράγματα επιδερμικά.
Ούτε επίδειξη ξερολιασης έκανε ούτε πονηρός το έπαιξε.
Ακόμα και να το έκανε όμως διαλέγεις τι κρατάς και τι όχι.
Ειμαι της άποψης ότι η προοπτικη ανανεωσης των 3 συν Σβαμπ μπορει να ειναι ιδιαίτερα χρησιμη, υπο ορισμενες συνθήκες.
Θεωρω οτι το κρισιμοτερο σημειο του σχεδιασμου θα ειναι η απαλλαγη απο Μουργκ, Τέηλορ και οι πιθανες πωλησεις Τσολακ και Αουγκουστο. Αν οι παραπανω αντικατασταθούν τελικα απο παικτες σε καλη και παραγωγικη απο πλευρας στατιστικων ηλικια, οι τρεις μπορουν να λαβουν εναν πολυ χρησιμο συμπληρωματικο ρολο. Ιδιαίτερα προβληματικο θα ειναι, αν ο Λουτσεσκου περιμενει να παρει περισσοτερα απο αυτα που μπορουν να δωσουν. Το ιδιο εγινε με Κουρτιτς ο οποιος πρωτη φορα στα 33 του εφτασε 50 και παιχνιδια. Με δευτερη σεζον σε πιο πολλα ματς εκεινη πριν απο 10 χρονια. Κραζαμε εναν παικτη που εκανε την πιο φορτωμενη χρονια του σ εμας. Εκει λοιπον ερχεται η ποιοτικη ταχυδυναμη. Για να μη λεμε Αντελινο, Μπισε ή Κρεσπο και κλαιμε.
Εν ολιγοις, ρόλος υπαρχει, οχι ομως του βασικου μπακ, ουτε του βασικου δεκαριου. Aν συμβει θα ειναι παταγωδης αποτυχια.Ποιοτικες προσθηκες σε καποια ματς ομως μπορουν να ειναι.
Θεωρω οτι το κρισιμοτερο σημειο του σχεδιασμου θα ειναι η απαλλαγη απο Μουργκ, Τέηλορ και οι πιθανες πωλησεις Τσολακ και Αουγκουστο. Αν οι παραπανω αντικατασταθούν τελικα απο παικτες σε καλη και παραγωγικη απο πλευρας στατιστικων ηλικια, οι τρεις μπορουν να λαβουν εναν πολυ χρησιμο συμπληρωματικο ρολο. Ιδιαίτερα προβληματικο θα ειναι, αν ο Λουτσεσκου περιμενει να παρει περισσοτερα απο αυτα που μπορουν να δωσουν. Το ιδιο εγινε με Κουρτιτς ο οποιος πρωτη φορα στα 33 του εφτασε 50 και παιχνιδια. Με δευτερη σεζον σε πιο πολλα ματς εκεινη πριν απο 10 χρονια. Κραζαμε εναν παικτη που εκανε την πιο φορτωμενη χρονια του σ εμας. Εκει λοιπον ερχεται η ποιοτικη ταχυδυναμη. Για να μη λεμε Αντελινο, Μπισε ή Κρεσπο και κλαιμε.
Εν ολιγοις, ρόλος υπαρχει, οχι ομως του βασικου μπακ, ουτε του βασικου δεκαριου. Aν συμβει θα ειναι παταγωδης αποτυχια.Ποιοτικες προσθηκες σε καποια ματς ομως μπορουν να ειναι.
-
Κοτάρσκι - Μεταγραφή
Λύρατζης - Σάστρε
Μεταγραφή - Μεταγραφή (Βιειρίνια)
Ίνγκασον - Μιχάι
Νάσμπεργκ - Μιχαηλίδης (Κρέσπο)
Ντάγκλας - Τσιγγάρας
Κούρτιτς - Σοάρες - Μεταγραφή (Σβαμπ)
Ζίβκοβιτς - Ζαμπά
Μεταγραφή - Ελ Καντουρί
Μεταγραφή (Μπίσεσβαρ) - Κουαλιατά
Ολιβέιρα -Τσολακ - Κούτσιας
Εφόσον μείνουν οι Βιειρίνια Μπίσεσβαρ Κρέσπο Σβαμπ ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας, το ένα αριστερό εξτρέμ και το αριστερό μπακ. Μια τρύπα στο νερό η ανανέωση. Γιατί δεύτερο καλό κεντρικό αμυντικό δε θα έχεις (της αξίας Ίνγκασον) , αναβάθμιση στους χαφ δε θα κάνεις, αξιόπιστη δεύτερη λύση στο αριστερό μπακ δε θα έχεις, στα εξτρέμ οι εναλλακτικές είναι δράμα , ενώ κι ο επιτελικός θα είναι στοίχημα. Στους επιθετικούς επίσης κανείς δεν είναι φορ ολκής. Συμπέρασμα.. κουτσά στραβά θα παλέψεις για είσοδο στους ομίλους, στην πεντάδα θα βγεις, το κύπελλο είναι συνάρτηση και της τύχης. Δεν μπορεί όμως να είσαι σίγουρος για δεύτερη θέση, πρωτάθλημα ούτε κατά διάνοια, ενώ και η πορεία στην Ευρώπη φαντάζει δύσκολο να επαναληφθεί.
Εγώ θα πω καμία έκπτωση στη ριζική ανανέωση αφού και σε αντίθετη περίπτωση το ταβάνι είναι ίδιο.
Λύρατζης - Σάστρε
Ίνγκασον - Μιχάι
Ντάγκλας - Τσιγγάρας
Ζίβκοβιτς - Ζαμπά
Μεταγραφή - Ελ Καντουρί
Εφόσον μείνουν οι Βιειρίνια Μπίσεσβαρ Κρέσπο Σβαμπ ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας, το ένα αριστερό εξτρέμ και το αριστερό μπακ. Μια τρύπα στο νερό η ανανέωση. Γιατί δεύτερο καλό κεντρικό αμυντικό δε θα έχεις (της αξίας Ίνγκασον) , αναβάθμιση στους χαφ δε θα κάνεις, αξιόπιστη δεύτερη λύση στο αριστερό μπακ δε θα έχεις, στα εξτρέμ οι εναλλακτικές είναι δράμα , ενώ κι ο επιτελικός θα είναι στοίχημα. Στους επιθετικούς επίσης κανείς δεν είναι φορ ολκής. Συμπέρασμα.. κουτσά στραβά θα παλέψεις για είσοδο στους ομίλους, στην πεντάδα θα βγεις, το κύπελλο είναι συνάρτηση και της τύχης. Δεν μπορεί όμως να είσαι σίγουρος για δεύτερη θέση, πρωτάθλημα ούτε κατά διάνοια, ενώ και η πορεία στην Ευρώπη φαντάζει δύσκολο να επαναληφθεί.
Εγώ θα πω καμία έκπτωση στη ριζική ανανέωση αφού και σε αντίθετη περίπτωση το ταβάνι είναι ίδιο.
- Σουριναμέζος
Θα είχε νόημα να φύγουν οι γερόλυκοι αν η μεταγραφική στόχευση ήταν σε ηλικίες 26-30, από την στιγμή που ΟΛΟΙ όσοι έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό είναι παιδιά 20-24 με ελάχιστες περγαμηνές στην καριέρα τους ελπίζω να μείνουν όλοι, ο Βιεϊρίνια, ο Μπίσε, ο Κρέσπο, ο Ομάρ και ίσως και ο Σβάμπ.
-
Ζαμπα μην τον βαζεις καν..makispaspartou έγραψε:Κοτάρσκι - Μεταγραφή
Λύρατζης - Σάστρε
Ίνγκασον - Μιχάι
Ντάγκλας - Τσιγγάρας
Ζίβκοβιτς - Ζαμπά
Μεταγραφή - Ελ Καντουρί
3 εξτρεμ θα παμε οπως λεει και η φορτσα..
Καντουρι πιθανως για πουλο
Εγω αντι για σβαμπ θα εδινα διπλασιο συμβολαιο και θα επαιρνα εναν καλυτερο
Αν πας με μπισεσβαρ κουλιατα στο 10 κλαφτα, εκει θες παικταρα, ελπιζω να παρουν
Κρατηστε τους γερους και το 1 στα 13 θα ειναι μια ευχάριστη αναμνηση σε σχέση με αυτα που θα δούμε φέτος.Δεν εχει γιατρεια αυτη η ομαδα
- thanos-xanthi
Ο Μποτο πάντως είναι εδώ Ξάνθη για καφέ
Τώρα για ποιο λόγο είναι εδώ ...ποιος ξέρει
Τώρα για ποιο λόγο είναι εδώ ...ποιος ξέρει
Γιατί ρε συ Μάκη? Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνουν όλοι εκ των Μιχάι, Ζαμπά, ελ Καντουρι, τσολακ?
Όπως επίσης θα μείνουν και οι τέσσερις σωματοφύλακες?
10αρι δεν πιστεύουμε ότι θα έρθει πλέον του κουαλιατα και της υποτιθέμενης παραμονής του μπισε?
Όπως επίσης θα μείνουν και οι τέσσερις σωματοφύλακες?
10αρι δεν πιστεύουμε ότι θα έρθει πλέον του κουαλιατα και της υποτιθέμενης παραμονής του μπισε?
Να ηταν μονο τα λεφτα για πεταμα, θα ταν καλα...joshua έγραψε:Iσως γιατι τους τελευταιους 5 μηνες δεν εκανε απολυτως τιποτα? Τελευταιο γκολ τον Οκτωβριο και ασιστ τον Γεναρη? Εχουμε λεφτα για πεταμα και λεμε δεν μαμιεται ενας παικτης λιγοτερο,ενας περισσοτερο? Α ξεχασα τον θελουμε για 20λεπτα,ο Κουαλιατα θα παιξει 50 90λεπτα και 10 70λεπτα...ron-swanson έγραψε:Αν μπορει να κρατησει τον Μπισεσβαρ με ενα χαμηλοτερο συμβολαιο γιατι να μην το κανει; Βασικουρα ηταν, παιχτη που να μπορει να κανει την ιδια δουλεια δεν εχεις στο ροστερ και στην τελικη δεν φταιει αυτος που οι Μουργκ, Μιτριτσα και Καντουρι δεν προσεφεραν τιποτα φετος.
Καταλαβαινω την αναγκη για ανανεωση. Κι εγω θελω να δω νεους και καλυτερους ποδοσφαιριστες, αλλα σημερα που μιλαμε ο μονος μεσοεπιθετικος που μπορει να κρατησει με ασφαλεια την μπαλα για να ανεβει η υπολοιπη ομαδα ειναι ο Μπισεσβαρ. Ειδαμε οταν δεν επαιζε τι εικονα ειχαμε.
Δυστυχως εμεις εχουμ και βαθμους και στοχους για πεταμα, γ αυτο επιμενουμε στους ιδιους ανεπαρκεις παιχτες.
Ο Μπισε ουτε περσι προσφερε κατι. Απλα στην τραγικοτητα της ομαδας στο πρωτο μισο της σεζον φανηκε οταν ειχε αναλαμπες ποιοτητας. Αν μεινει ο Μπισε απλα πεταμε λευκη πετσετα και για του χρονου. Χιλια χρονια Βρακας ή Κωνσταντελιας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι παραστάσεις που έχουν αυτοί οι παίκτες χρειάζονται. Σε οποιαδήποτε ομάδα, σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ. Οποιοσδήποτε έχει παίξει ομαδικό σπορ το καταλαβαινει