Razvan Lucescu
- Amsterdamer_87
Re: Razvan Lucescu
Λιγο ελειψε να ξαναπαθουμε το καζο του Βολου
Να ειναι καλα ο Πασχαλακης που εβγαλε το 2-2
Να ειναι καλα ο Πασχαλακης που εβγαλε το 2-2
Α μαλιστα...ετσι τον μετρας τον ΠΑΟΚ εσυ και την στηριξη στην ομαδα; Με νικες, μπαλαρα και τροπαια;paok düsseldorf έγραψε:πρωτα παρουσιαζεις μια ομαδα που παιζει καλο ποδοσφαιρο και μετα το γεματο γηπεδο ερχεται απο μονο του.nunies4 έγραψε:Ίσως να χρειαζόμαστε ένα γεμάτο γήπεδο να βάζουμε πίεση στον αντίπαλο είπε ο Τζένεραλ...
Τι άλλο να πει; Έχετε την εντύπωση ότι είναι μόνο δική του άποψη; Ότι δεν το συζητάνε στα αποδυτήρια;;
Αλλά είπαμε.....εμείς επανάσταση και η ΠΑΕ από κοντά με το κλείσιμο της 4
ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΟΝΟΜΑΤΟ ακομη και αν παιρνεις αποτελεσματα ,γεματο γηπεδο λιγο δυσκολο.
Το να θες γεματο γηπεδο για να κερδισεις τα γιαννενα και να μην παθαινεις καζο απο τον βολο ,ε αυτο πρεπει να πιστευει οτι απευθυνεται σε ιθαγενεις
Τοτε συγνωμη αλλα αλλον ΠΑΟΚ στηριζουμε. Και σιγουρα για διαφορετικους λογους.
Εγω ειμαι της πιο παλιας σχολης οταν καποιοι ακομα παλαιοτεροι απο εμενα ελεγαν "Ο δικος μας ΠΑΟΚ δεν χανει ΠΟΤΕ"
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
-
john4serres
Ευρώπη:
Για πρώτη φορά στην ιστορία του μάλιστα ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να πανηγυρίσει τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του μάλιστα ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να πανηγυρίσει τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες.
Ναι αλλα δεν τον ενδιαφερει τον κοουτς η Ευρωπη, δεν ειναι προτεραιοτητα τουjohn4serres έγραψε:Ευρώπη:
Ξεβρακωνει πολύ κόσμο ο Ρουμάνος.
Επιπλέον δεν έχει σταματήσει να μιλάει για δύο πράγματα.
Για την αυτοπεποίθηση η οποία θα πρέπει να υπάρχει στην ομάδα και για θετική ενέργεια που θα πρέπει να υπάρχει στα πέριξ της ομάδας.
Βέβαια κάποιοι επιμένουν στην γκρίνια και στην αρνητικότητα, περιμένοντας ένα κακό αποτέλεσμα η μία κακή εμφάνιση για να βγάλουν όλη τη χολή τους.
Το ότι τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πλέον η Αχίλλειος πτέρνα της ομάδας ας μας προβληματίσει όλους
Για την αυτοπεποίθηση η οποία θα πρέπει να υπάρχει στην ομάδα και για θετική ενέργεια που θα πρέπει να υπάρχει στα πέριξ της ομάδας.
Βέβαια κάποιοι επιμένουν στην γκρίνια και στην αρνητικότητα, περιμένοντας ένα κακό αποτέλεσμα η μία κακή εμφάνιση για να βγάλουν όλη τη χολή τους.
Το ότι τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πλέον η Αχίλλειος πτέρνα της ομάδας ας μας προβληματίσει όλους
+1renegade έγραψε:Ξεβρακωνει πολύ κόσμο ο Ρουμάνος.
-
Dimg4
Δεν τον καιει η Ευρωπηaivas19 έγραψε:Ναι αλλα δεν τον ενδιαφερει τον κοουτς η Ευρωπη, δεν ειναι προτεραιοτητα τουjohn4serres έγραψε:Ευρώπη:
Ναι λεγε εσυ παλι τα δικα σου, πρωτος στον ομιλο εισαι. Που και να τον εκαιγε.Dimg4 έγραψε:Δεν τον καιει η Ευρωπηaivas19 έγραψε:Ναι αλλα δεν τον ενδιαφερει τον κοουτς η Ευρωπη, δεν ειναι προτεραιοτητα τουjohn4serres έγραψε:Ευρώπη:
apple64 έγραψε:+1renegade έγραψε:Ξεβρακωνει πολύ κόσμο ο Ρουμάνος.
-
Dimg4
Ναι λεγε εσυ παλι τα δικα σου, πρωτος στον ομιλο εισαι. Που και να τον εκαιγε.[/quote]aivas19 έγραψε:Δεν τον καιει η ΕυρωπηDimg4 έγραψε:Ναι αλλα δεν τον ενδιαφερει τον κοουτς η Ευρωπη, δεν ειναι προτεραιοτητα τουaivas19 έγραψε:Ευρώπη:
Ε γνωμη μου ειναι τι θες τωρα? Εγω σου λεω οτι δε θα κυνηγησει κατι παραπανω γιατι θελει οπωσδηποτε τιτλο ελλαδα.
Razvan Lucescu
Ε γνωμη μου ειναι τι θες τωρα? Εγω σου λεω οτι δε θα κυνηγησει κατι παραπανω γιατι θελει οπωσδηποτε τιτλο ελλαδα.[/quote]Dimg4 έγραψε:Ναι λεγε εσυ παλι τα δικα σου, πρωτος στον ομιλο εισαι. Που και να τον εκαιγε.aivas19 έγραψε:Δεν τον καιει η ΕυρωπηDimg4 έγραψε: Ναι αλλα δεν τον ενδιαφερει τον κοουτς η Ευρωπη, δεν ειναι προτεραιοτητα του
Κι εσυ την γνωμη μου σχολιαζεις τι να θελω; Το θεμα ειναι τα δεδομενα. Η πρωτια στον ομιλο και η χρησιμοποιηση ολων των βασικων πριν το ματς με τον γαυρο δειχνει οτι μια χαρα καιγεται. Αν χασει την κυριακη μενει 4 βαθμους πισω. Το κατι παραπανω ειναι να παει στους 8 αν προκριθει στους 16; Γιατι αν προκριθει τελικα απευθειας στους 16 ειναι η καλυτερη βαθμολογικη μας συγκομιδη εδω και ποσα χρονια. Τι αλλο να κανει, να κατεβαινει με την κ19 στο πρωταθλημα για να βαζει τους βασικους στην Ευρωπη;
-
Dimg4
Σχολιασα την μπηχτη σου προς εμενα γιατι εγω ειχα πει οτι δεν τον ενδιαφερει. Μακαρι να παμε και τελικο, αλλα εχει δειξει ο Λουτσεσκου οτι ειναι ρεαλιστης και πως με αυτο το ανωμαλο ροστερ δεν γινεται να ξεθεωθεις και να μεινεις 5ος στην Ελλαδα.
Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες που δουλεύεις, αυτά που καταφέρνεις και κάνεις είναι εξωπραγματικά.
Από μένα πολλά συγχαρητήρια Ράζβαν :ugeek:
Από μένα πολλά συγχαρητήρια Ράζβαν :ugeek:
Με Ολιβειρα Καντουρι και Κουρτιτς θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα αλλά...