Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ζήτησε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους, για να συμπληρώσετε τα όποια στοιχεία μπορεί να μην έχετε δώσει, για να σας αποδοθούν οι μετοχές.
Πληροφορίες εδώ: http://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/1459-anak0106
Η ΚΑΕ ζήτησε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους, για να συμπληρώσετε τα όποια στοιχεία μπορεί να μην έχετε δώσει, για να σας αποδοθούν οι μετοχές.
Αν είναι ο Τζόλης να μπορεί να σου εξασφλίσει την ίδια απόδοση (16 γκολ + 10 ασίστ) τα 300Κ είναι πολύ λίγα. Συνήθως το ποσό που δίνεις είναι σχετικό με την σημερινή απόδοση του παίκτη + την προοπτική εξέλιξης, όταν αυτή υπάρχει. Ομοίως, δεν απαιτείς καλύτερα νούμερα από το Ζίβκοβιτς, αλλά θέλεις να τα επαναλάβει, και αν προκύψει καλύτερη απόδοση, καλοδεχούμενη. Ο εργοδότης όμως απαιτεί επαγγελματισμό, ειδικά όταν ο νεαρός από τα 40Κ πάει στα 300Κ.
Ο επαγγελματισμός κ από τίς 2 πλευρές δέν έχει να κάνει με το ποσο του μισθου. Επαγγελματίας οφείλεις να είσαι είτε παιρνεις/δίνεις περισσότερα είτε λιγότερα.
Η τοποθέτησή μου δεν έχει να κάνει με το τι θα συμβεί και αν πραγματικά θα σπρωχτεί χρήμα για την ενίσχυση με έμψυχο υλικό. Ξεκάθαρα έχει να κάνει με τη διαχείριση της εικόνας, αλλά και του Οπαδού, που είναι ο πελάτης της επιχείρησης, αφού έχουμε φτάσει σε αυτό το "άψυχο" επίπεδο του μάνατζμεντ και του αποκρυφισμού.Gospi έγραψε:Το θεμα Seaman είναι, τι θα γινει αν τελικα οντως χρειαζομασταν μεταγραφες...seaman έγραψε:O Γκαρσία ζητούσε μεταγραφές και ενίσχυση. Δεν βόλευε...
Το έγραψα και πριν μέρες ότι παίζει να τη βιώσουμε και αυτή τη φάση.
Ρε τον Καντουρί. Πως αυξάνει η προσφορά για την υπογραφάρα του μέσα σε λίγες μέρες.
Τι θα γινει αν καψουμε και την επομενη χρονια...
Ποσες ασπιδες εμειναν αραγε αν καψουν και τον Λουτσε?
Μονο ενας χαζος θα εκανε τετοιες κινησεις.
ελπίζω να μην ειναι τοσο χαζοι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά το πιστεύω ότι παίζει να ζήσουμε στιγμές που θα συζητηθεί και το ότι ο Πάμπλο ήθελε μεταγραφές και για αυτό τον φάγανε. Πότε θα γίνει αυτό? Ας μην έχουμε υπογραφές το επόμενο 15ήμερο ή τουλάχιστον κάποιες διαρροές συγκεκριμένες για το που κινούμαστε και τα ξαναλέμε επ αυτού.
Ως παιδί θυμάμαι με λαχτάρα να περιμένουμε να ανέβουν οι εφημερίδες στη μαρκίζα και να τις κατεβάζουμε κλέφτικα το καλοκαίρι να διαβάσουμε για κάνα όνομα.
Που βοηθάνε όλα αυτά τα στεγανά? τα media που, ας πούμε ότι, προμοτάρουν τον ΠΑΟΚ πως θα "επιβιώσουν" χωρίς είδηση? Τι θα πουλήσουν? Φιλοσοφίες και εικασίες για το τι σκέφτεται ο καθένας στην ΠΑΕ? Και αν αυτά βαρέσουν λουκέτο εσύ τι θα κάνεις μετά? Θα αυτοπροβάλλεσαι και πως? κάτι πρέπει να δώσεις για να πάρεις σε αυτό το παιχνίδι για να είσαι στην επικαιρότητα.
Ή θα χαλάσουν οι μεταγραφές γιατί θα διαρρεύσουν ονόματα στο ineternet?
Δεν ξέρει δηλαδή η επαγγελματική πιάτσα και τα μανατζερικά γραφεία το τι υπάρχει προς πώληση ή δανεισμό?
Το paokmania, το sdna και το χοντροδέκα περιμένουν για να κλέψουν τις συμφωνίες?
Δεν μπορεί να προμοτάρεις το PAOKtv και να προσφέρεις ένα σωρό υλικό που νομίζεις ότι ενδιαφέρει τον πελάτη, αλλά όχι πληροφορίες για το σχεδιασμό και την εξέλιξη της Ομάδας και τις μεταγραφές, που αυτά είναι κυρίως που ενδιαφέρουν τον οπαδό. Από τη συνέντευξη Λουτσέσκου δηλαδή τι πληροφόρηση πήραμε για τα μεταγραφικά? Να μεν αλλά, οι καινούριοι, οι παλιοί, να τους δούμε, κάτι διαφορετικό θα πάρουμε, μπάλανς.
Ο γαύρος κάθε μέρα διαβάζει για τους μεταγραφικούς στόχους της Ομάδας του, ο βάζελος το ίδιο, ο χάρτινος το αυτό. Εμείς τοίχο, πληροφόρηση καμία, μόνο στήριξη πρέπει να δίνουμε. Εμείς πάμε να τους πιάσουμε στον ύπνο...
Θέλω να πω ότι, παρακολουθώ ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το βλέπω τα παιχνίδια. Έχει και άλλα πράγματα που ενδιαφέρουν, όπως αυτή η κουβέντα που κάνουμε. Αν δεν ενδιέφερε η συζήτηση και η αναμονή των μεταγραφών θα περιμέναμε απλά και αδιάφορα τις ανακοινώσεις. Και ναι ρε γαμότο, σε όλο τον πλανήτη οι οπαδοί με τις μεταγραφές ασχολούνται και από αυτές τρέφονται.
Έχεις δίκιο seaman.
Πραγματικά δεν ξέρω σε τι οφείλεται,όλο αυτό το κρυφτό.
Οποιαδήποτε δικαιολογία και να σκεφτώ,μου φαίνεται από αβάσιμη έως αστεία.
Τώρα όσον αφορά την στήριξη,επειδή έχω αναφερθεί αρκετά.
Αυτό που αγαπάς με πάθος το στηρίζεις,ακόμα και όταν δεν σου ανταποδίδει τίποτα.
Πραγματικά δεν ξέρω σε τι οφείλεται,όλο αυτό το κρυφτό.
Οποιαδήποτε δικαιολογία και να σκεφτώ,μου φαίνεται από αβάσιμη έως αστεία.
Τώρα όσον αφορά την στήριξη,επειδή έχω αναφερθεί αρκετά.
Αυτό που αγαπάς με πάθος το στηρίζεις,ακόμα και όταν δεν σου ανταποδίδει τίποτα.
Φυσικά ... Άλλωστε υπάρχουν ῾᾽μη ανυπόστατες φήμες᾽᾽ στο μεταγραφικό; 
Το κλειδί είναι οι γρήγορες πωλήσεις. Το πίστευα και πέρυσι με τον απκομ και η πώληση έγινε στο χειρότερο δυνατό timing.
Πρέπει να γίνει γρήγορη πώληση σβι και αντικατάσταση του πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Να θυμίσω ότι πέρυσι ο Λημνιός έπιασε περισσότερα από τον Πέλκα και θεωρώ πως ένας από τους λόγους ήταν ο χρόνος πώλησης. Και των δύο τα συμβόλαια ήταν στον τελευταίο χρόνο ο ένας πουλήθηκε στην αρχή και ο άλλος στο τέλος του καλοκαιριού.
Πρέπει να γίνει γρήγορη πώληση σβι και αντικατάσταση του πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Να θυμίσω ότι πέρυσι ο Λημνιός έπιασε περισσότερα από τον Πέλκα και θεωρώ πως ένας από τους λόγους ήταν ο χρόνος πώλησης. Και των δύο τα συμβόλαια ήταν στον τελευταίο χρόνο ο ένας πουλήθηκε στην αρχή και ο άλλος στο τέλος του καλοκαιριού.
-
Μπαρκαρούτσος
Κι αν ο Swiderski βάλει καναδυό γκολ στο Euro;
Άσε που αν πάει, ο ΠΑΟΚ θα βγάλει λεφτά από την παρουσία του εκεί.
- Shivaspace
έχω αρχίσει και τις συμπαθώ τις σκανδιναβικές ομάδες, μας ξελασπώνουν, μια με Βέρν, μια με Τσόλακ, τώρα με Bergvs40 έγραψε:Λήγει το συμβόλαιο και του Marcus Berg. Την ερχόμενη σεζόν θα είναι 35 όμως για ένα νορμάλ ποσό, μου φαίνεται μια αξιόπιστη ποιοτική λύση, από έναν επαγγελματία. Αν θέλει να πέσει στα 400-500Κ για μονοετές...
Υγ: Λάθος μου, μόλις είδα ότι έκλεισε στην Göteborg
Αν είχαμε ακόμα τον Ρέμπε θα τους πουλούσε σούπερ γρήγορα ο γάτος. Κανά πεντακοσάρικο χιλιάρικα τον καθένα. Πάρε κόσμε 24άχρονους διεθνείς παίκτες, πάρε Πέλκα, πάρε Άκπομ. Πολύ θα ήθελα να μάθω πώς ξεφόρτωσε τον Στόχ και τον Βέρν. Ποιός ξέρει τι αποζημείωση πλήρωσε ο Ιβάν.
-
john4serres
off-topicΜπαρκαρούτσος έγραψε:ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Το μεγαλύτερο μέρος των συμβολαίων τους και χωρίς καμία αμφιβολία για αυτόMagpies4 έγραψε:Αν είχαμε ακόμα τον Ρέμπε θα τους πουλούσε σούπερ γρήγορα ο γάτος. Κανά πεντακοσάρικο χιλιάρικα τον καθένα. Πάρε κόσμε 24άχρονους διεθνείς παίκτες, πάρε Πέλκα, πάρε Άκπομ. Πολύ θα ήθελα να μάθω πώς ξεφόρτωσε τον Στόχ και τον Βέρν. Ποιός ξέρει τι αποζημείωση πλήρωσε ο Ιβάν.
-
john4serres
Όλοι είμαστε Polska! (αρκεί να κάνει συμμετοχές ο Karol)Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κι αν ο Swiderski βάλει καναδυό γκολ στο Euro;
Από το Onsports σε "γραμμή" με αυτά που κουβεντιάζαμε χτες για τα χαρακτηριστικά του τεχνικού ή του αθλητικού ή του Δ/ντή σκέτο τέλος πάντων
Η απόφαση του Σαββίδη δεν πρόκειται να τραβήξει περισσότερο, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως θέλει να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο που δεν θα του βάζει «κόκκινες γραμμές» στις επιθυμίες του σε ό,τι αφορά την οργάνωση και την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.