10. Thomas Murg
- ΑποστόληςΑ
- Amsterdamer_87
Re: 10. Thomas Murg
Αυτο που μου αρεσει στον Μουργκ ειναι που φρεναρει μεχρι να σαβουριαστουν στις "σακουλες" οι αμυντικοι και
μετα εκτελει..
Κατι που τεινει να εκλειψει με το νεο στυλ ποδοσφαιρου..
Κατα τα αλλα κι εγω δεν τον πιστευα καθολου και χαιρομαι που με διαψευδει..
Ευχομαι να εχει υγεια και την αναλογη διαρκεια κι ας μεινει εδω αλλα τρια χρονια..
μετα εκτελει..
Κατι που τεινει να εκλειψει με το νεο στυλ ποδοσφαιρου..
Κατα τα αλλα κι εγω δεν τον πιστευα καθολου και χαιρομαι που με διαψευδει..
Ευχομαι να εχει υγεια και την αναλογη διαρκεια κι ας μεινει εδω αλλα τρια χρονια..
φευγει τετ α τετ και κει που του φωναζουμε ρε σουταρε, σουτ ρε μαλακα, βαλτο...με απολυτη ψυχραιμια σαν ενας παγωμενος απο συναισθηματα ποδοσφαιριστης ...πλασαρει ευστοχα και πανηγυριζουμε ολοι μετα τα δραματικα δευτερολεπτα που του φωναζαμε....οντως φετος του βγαζω το καπελο απιστευτη παικτουρα
- sourmenetes
- Moderator
Οι περισσότεροι επιθετικογενεις παίκτες πάνε να "σκοτώσουν" τον αντίπαλο τερματοφυλακα και συνήθως το χάνουν.
Ο μουργκ και στην Τρίπολη και στην Κηφισιά έχει το επίπεδο και την ψυχραιμία να κάνει το δύσκολο,ασχετα αν το θεωρούμε εύκολο.
Μπράβο Μουργκ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μουργκ και στην Τρίπολη και στην Κηφισιά έχει το επίπεδο και την ψυχραιμία να κάνει το δύσκολο,ασχετα αν το θεωρούμε εύκολο.
Μπράβο Μουργκ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Daskalos_4
Αυτο ακριβως. Ο Μεγας Τόμας εχει τοση αυτοπεποίθηση που ενω μπορει να "σιγουρεψει" το γκολ με ένα δυνατο πλασέ, επιλέγει ενα ανεμικο σουτακι υπολογισμενο όμως με απολυτη ακρίβεια ωστε να περασει ξυστα απ τον τερματοφυλακα ή τον αμυντικο. Κοινως τους κανει πλακα.
Αυτό μου κάνει και μένα τη μεγαλύτερη εντύπωση. Φοβερά ψύχραιμος , παγωμένος. Και μετά ούτε πανηγυρίζει.nunies4 έγραψε:Εχετε καταλαβει οτι μιλαμε για τον απολυτο finisher του πρωταθληματος;; Πασχιζω να θυμηθω στο ελληνικο πρωταθλημα τα τελευταια πολλα χρονια ποδοσφαιριστη με τοση σιγουρια και ευκολια σε τελειωματα φασεων. Ανιωθος. Εκει που την πλειοψηφια των ποδοσφαιριστων τους πιανει ζαλαδα (απεναντι απο το τερμα) αυτος ειναι λες και κατεβαζει παλμους και βλεπει το τερμα 20 μετρα μεγαλυτερο
Στο γκολ στην Τίπολη στο 1-3 φώναζα συνεχώς σούταρε με το πήρε την μπάλα και αυτός ο αθεόφοβος έκανε 3 προσποιήσεις μέχρι να το στάξει , σα σε προπόνηση
εντιτ, τα λέει και ο Άθενς πιο πάνω
- kataramenos5
Πωωω με τις υπερβολες.Να τον δωσουμε αμα ειναι σε καμια Λιβερπουλ ξερω γω που χει και θεματακια
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Να υπενθυμίσω ότι ο Αυστριακός έχει ένα μεγάλο προσόν, που δεν συναντάται εύκολα: Μπορεί και τριπλάρει, μοιράζει ΚΑΙ σκοράρει και με τα δύο πόδια, επομένως όπως και να του έρθει η μπάλα, από αριστερά, δεξιά, μπροστά ή πίσω, δεν έχει πρόβλημα.
- kataramenos5
Δεν υπαρχουν λογια φετος για τις εμφανισεις του.Δεν θυμαμαι ποτε παρομοια περιπτωση ξανα
- ΑποστόληςΑ
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Τι έγινε...ακόμη ανανέωση.
Θα μας τον πάρουν το καλοκαιρι και θα ψάχνουμε 2ο δεκαρ.
Θα μας τον πάρουν το καλοκαιρι και θα ψάχνουμε 2ο δεκαρ.
Τις προηγουμενες μερες εγραφαν οτι ειχαν δηθεν ξεκινησει συζητησεις κ ηταν σε καλο δρομο
Τον ιδιο οταν τον ρωτησαν ειπε οτι δεν υπαρχει ακομα κατι
Πιστευω οτι ισχυει οτι η εισηγηση του Λουτσεσκου ειναι θετικη για ανανεωση οποτε λογικα ειναι θεμα χρονου
Τον ιδιο οταν τον ρωτησαν ειπε οτι δεν υπαρχει ακομα κατι
Πιστευω οτι ισχυει οτι η εισηγηση του Λουτσεσκου ειναι θετικη για ανανεωση οποτε λογικα ειναι θεμα χρονου