Για αυτά που μετέφερε παραπάνω ο φίλος..icue έγραψε:Για απλα γεγονοτα μιλας ή για τις "ειδησεις¨του;proedros έγραψε:Γιατί βλέπεις κάτι από αυτά που λέει που να μην ισχύει;;icue έγραψε:Ο Μπουζας απο το μετροπολις που τις προαλλες βαλαν στο σαιτ τους σχεδον ολη την αθλητικη εκπομπη του μεγκα σε κομματια και καλα σαν "ειδησεις" και ηταν 15 λεπτα το καθε βιντεο;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Δεν καταλαβαίνω πότε έγινε ο Μάτος ή ο Βιερι αναπληρωματικοί;;Μια χαρά θα μπορούσαν να παίζουν δεξί μπακ και οι δυο και να μοιράζονται και την θέση...50 ματς θα έχεις φέτος...Shadow έγραψε:proedros έγραψε:
Δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων φίλε αλλά κυρίως θέμα προπονητή...Αν αυτός είχε θέσει βέτο για κάποιον παίκτη όπως κάνει για τον Γιαννούλη θα ήταν στην ομάδα...Αν π.χ. ο Γιαννούλης ζητήσει 1.000.000 για αναπροσαρμογή θα του το δώσουν...Μην εθελοτυφλείτε...
Να ζητήσει βέτο για ποιον??? Για αναπληρωματικούς ή ρολίστες παίκτες όπως θα ήταν ο Μάτος, ο Βιειρίνια ή ο Μπισεσβαρ με μισθούς διπλάσιους των βασικών? Τι λέμε τώρα? Ποιος προπονητής στον κόσμο θα το έκανε αυτό και θα "είχε αποδυτήρια"?
Νταξει να του χρεώσουμε πράγματα του Άμπελ, αλλά όχι και το πως είναι κουρεμένο το γκαζόν... σόρρυ δεν θα πάρω.
Σόρρυ αλλά αυτά δεν είναι και τόσο σοβαρά πράγματα.sourmenetes έγραψε:Obane στείλε μου το μέιλ σου στο sourmenetes@hotmail.com.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όποιος ξέρει κάτι το λέει, φτάνει με την μυστικοπάθεια.
Εδλω γίνονται πράματα και θάματα, η διοίκηση λες και ζει σε άλλο γαλαξία, οι εδώ υπεύθυνοι παίζουν κρυφτούλι και έχουν πάθει αφωνία, πάει πολύ να συνεχίζεται μία ακατανόητη μυστικοπάθεια και σε οπαδικά φόρουμ.
Εκτός κι αν είναι για διαφορετικό λόγο, οπότε συγνώμη εκ των προτέρων...
- sourmenetes
- Moderator
Αλητεία... Χαχαχσteod1980 έγραψε:Μετά θέλουμε η ΠΑΕ να επικοινωνεί με τον κόσμο και να μην τα κρύβει.
Εδώ τα κρύβουν στα mail οι οπαδοί οι ίδιοι....
- thanos-xanthi
ενταξει αφου το ειπανε ο Μπουζας και το μετροκωλις..παει να πει ισχυουν
διαλυομαστε απο βδομαδα δηλαδη?
ας περιμενουμε 3 μερες να δουμε τι αλλες αλλαγες θα γινουν στο ροστερ και συζηταμε μετα
ας περιμενουμε 3 μερες να δουμε τι αλλες αλλαγες θα γινουν στο ροστερ και συζηταμε μετα
Γιατί ρε φίλε πρέπει να στο πουν αυτοί για να καταλάβεις πως υπάρχουν υποστηρικτές και μη του Πορτογάλου μέσα στη διοίκηση;;;thanos-xanthi έγραψε:ενταξει αφου το ειπανε ο Μπουζας και το μετροκωλις..παει να πει ισχυουν
παντως ρε πουστη, της ακουαρελας γινεται απο φημες, ειδησεις, κτλ για τα παντα εκτος απο ενισχυση στην επιθεση. wtf?
- thanos-xanthi
αυτα γινονται παντου εκτος απο την εγκληματικη οργανωση που δεν τολμαει κανενας να κουνησει το δαχτυλακι του η να μιλησει
δεν περιμενω απο τετοια σιχαματα να εχουν καμια γνωση ουτε των μεταγραφικων, ουτε του τι συμβαινει μεσα στην παε
εικασιες γραφουν και οτιδηποτε για τα κλικ
δεν περιμενω απο τετοια σιχαματα να εχουν καμια γνωση ουτε των μεταγραφικων, ουτε του τι συμβαινει μεσα στην παε
εικασιες γραφουν και οτιδηποτε για τα κλικ
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφέ επί 2 μήνες ότι μαθαίναμε από παιδιά τα φιλτραρα και τα έβαζα εδώ μέσα.Bono. έγραψε:Σόρρυ αλλά αυτά δεν είναι και τόσο σοβαρά πράγματα.sourmenetes έγραψε:Obane στείλε μου το μέιλ σου στο sourmenetes@hotmail.com.
Εδλω γίνονται πράματα και θάματα, η διοίκηση λες και ζει σε άλλο γαλαξία, οι εδώ υπεύθυνοι παίζουν κρυφτούλι και έχουν πάθει αφωνία, πάει πολύ να συνεχίζεται μία ακατανόητη μυστικοπάθεια και σε οπαδικά φόρουμ.
Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα!!
Δεν κρατάω τπτ μόνο για μένα εκτός αν δεν μπορεί και δεν πρέπει να ειπωθεί
Έμαθα πριν 15 μέρες κάτι για μισιτς και επειδή το ηξερα από ένα σημείο δεν είπα τπτ.
Χθες γράφτηκε ότι έκανε επέμβαση ο μισιτς ξανά!
Προφανως δεν έπρεπε να βγω να πω κάτι. Καταλαβαίνεις τι λέω!
Ότι μπορώ να πω θα το πω.
Μην πιανεστε από τα πάντα. Φιλικά το λέω δεν έχεις δημιουργήσει κανένα θέμα, προς Θεού.
Παμε παρακατω!
Δεν νομίζω ρε φίλε να μην πάρουν παικτη αν φύγει ο Μπίσι..jibbie έγραψε:παντως ρε πουστη, της ακουαρελας γινεται απο φημες, ειδησεις, κτλ για τα παντα εκτος απο ενισχυση στην επιθεση. wtf?
Toν εχουμε κλεισει αυτον ηδη και τον κραταμε εκπληξη...Φιλε δεν γινεται να μην αποκτηθει παικτης εκει.Ειναι αυτη τη στιγμη η μονη γραμμη στην ομαδα που το προβλημα ειναι και ποσοτικο εκτος απο ποιοτικο.Αν δεν παρουν παικτη εκει ειναι απλα ανικανοι η ασχετοι,δεν υπαρχει μεση οδος.jibbie έγραψε:παντως ρε πουστη, της ακουαρελας γινεται απο φημες, ειδησεις, κτλ για τα παντα εκτος απο ενισχυση στην επιθεση. wtf?
Τουλάχιστον ξέρουμε αν είναι θετική εξέλιξη ή όχι;;sourmenetes έγραψε:Αδελφέ επί 2 μήνες ότι μαθαίναμε από παιδιά τα φιλτραρα και τα έβαζα εδώ μέσα.Bono. έγραψε:Σόρρυ αλλά αυτά δεν είναι και τόσο σοβαρά πράγματα.sourmenetes έγραψε:Obane στείλε μου το μέιλ σου στο sourmenetes@hotmail.com.
Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα!!
Δεν κρατάω τπτ μόνο για μένα εκτός αν δεν μπορεί και δεν πρέπει να ειπωθεί
Έμαθα πριν 15 μέρες κάτι για μισιτς και επειδή το ηξερα από ένα σημείο δεν είπα τπτ.
Χθες γράφτηκε ότι έκανε επέμβαση ο μισιτς ξανά!
Προφανως δεν έπρεπε να βγω να πω κάτι. Καταλαβαίνεις τι λέω!
Ότι μπορώ να πω θα το πω.
Μην πιανεστε από τα πάντα. Φιλικά το λέω δεν έχεις δημιουργήσει κανένα θέμα, προς Θεού.
Παμε παρακατω!
- bersekeros
Ισχύει αυτό ή τρολάρει ;Sick Bastard έγραψε:covid o Μoussa.
Βρείτε ποιος θα παίξει δεξι μπακ-χαφ και κερδίστε πλούσια δώρα
Αυτο για το οτι ο Μισιτς δεν θα επανελθει συντομα, ακουγεται εδω και μερες...
Ειναι επιτακτικη αναγκη η ενισχυση της ομαδας στα χαφ και στην επιθεση.
Και ο Ζαμπα δεν ξερουμε αν θα ξαναπαιξει μπαλα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι επιτακτικη αναγκη η ενισχυση της ομαδας στα χαφ και στην επιθεση.
Και ο Ζαμπα δεν ξερουμε αν θα ξαναπαιξει μπαλα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
η ειδηση ειναι οτι ο γιος του κερατα και η υπολοιπη ουεφα μαφια παγωνουν τα μπαλακια της Μπενφικα και της Μιλαν
gospi στο ινστα παιζει μεγαλη μπαλιτσα
gospi στο ινστα παιζει μεγαλη μπαλιτσα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Παρ 02 Οκτ 2020, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.