5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από DamoN »

Η μεγάλη τους διαφορά με τον κουλιε να είναι καθηγητής σε αυτό είναι στο μυαλό .
4 παιχνίδια με μια κίτρινη ο κουλιε ήταν εκτός την έφαγε στο προτελευταίο ματς για να κόψει αντεπίθεση .
Στο Χαριλάου από την άλλη ο μιχα ενώ έβλεπε διαιτητή καμικάζι έφαγε δεύτερη κίτρινη με συνοπτικές διαδικασίες. Κάνει μλκια ο κουλιε πέναλτυ με Μπόρατς μετά βάζει γκολακι. Κάνει μλκια ο μιχα αυτογκόλ με κρασνονταρ μετά προσπαθούσε να βγει αλλαγή .
Και δυστυχώς αυτό δεν δουλεύεται από κανέναν προπονητή , το έχεις μέσα σου .
Να μην παρεξηγηθώ και ποδοσφαιρικά ο κουλιε σε ότι είπατε είναι πολύ ανώτερος .
Ο μιχα μπορεί και είναι μια αξιόπιστη λύση για το ροτεισον αλλά σε καμία περίπτωση έτοιμος για βασικός .
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Metagrafakias έγραψε:
marsantos έγραψε:Παιδιά, ο Μιχαηλίδης είναι ψυχαρα και τρελό ΠΑΟΚτσακι.
Όμως δεν μπορούμε να βαφτίσουμε το κρέας ψάρι.
Η διαφορά Μιχα - Κουλιε φάνηκε πέρυσι στο Ισραήλ όταν στο ημίχρονο έγινε αλλαγή ο Κουλιε στη θέση του Μιχα. και κλείδωσε η άμυνα.
Ο Μιχα έχει κάτι που δεν το έχουν κορυφαία στόπερ στην Ευρώπη. Έχει υψηλής ακριβείας μακρινή συρτή μπαλιά. Αυτό δίνει μεγάλο πλεονέκτημα όταν μια ομάδα θέλει να χτίσει από πίσω σπάζοντας με ασφάλεια την πίεση του αντιπάλου.
Σε όλα τα άλλα όμως δεν παίρνει καλό βαθμό.
Δεν είναι αλτικος, δεν είναι γρήγορος, δεν είναι εκρηκτικός. Έχει αργές περιστροφές. Έχει μεγάλη αδυναμία όταν πρέπει να βγει να μαρκάρει στο πλάι. Δεν μπορεί να βγει πρωτος στη μπάλα. Οταν το επιδιώκει συνήθως υποπιπτει σε φαουλ οποτε μοιραία η ομάδα δε μπορεί να ανεβαίνει μετρα στο γήπεδο. Έχει κακές τοποθετήσεις και ύστερει στο ψηλό παιχνίδι. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δε θα τον ήθελα ούτε για αναπληρωματικο στόπερ. Η παρουσία του στα 2 ματς με τη Λαμία όταν έπρεπε να μπει να δώσει ανάσες ήταν ενδεικτική.
Είναι ένας αμυντικός με χαρισματικα προσόντα στο επιθετικό κομμάτι αλλά πολύ μέτριος στα αμυντικά καθήκοντα.
το λεω εδω και χρονια οτι ο Μιχαηλιδης ειναι αμυντικο χαφ
Και εγω επισης..
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Γερασίμου έγραψε:Με επιπλέον δουλειά, τόσο η αλτικότητα, όσο και η εκρηκτικότητα-ταχύτητα στα 10-15 μέτρα που απαιτούνται για την αναχαίτιση στην άμυνα, βελτιώνονται. Μαζί με αυτά και η περιστροφή που θα τον κάνουν στόπερ υψηλού επιπέδου.
Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει, είναι παθιασμένο ΠΑΟΚτσάκι και θα προσφέρει πολλά στην ομάδα.
Μιχαηλιδη μπορείς
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

theo-drama έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι είναι κ θέμα ψυχολογίας.

Εγώ λέω ότι τώρα που έφυγε ο Κουλιε, ότι μπορεί να το δείξει κ αυτό το κομμάτι της δύναμης.

Εγώ τον πιστεύω ακόμη.
Ας πάρει τα συνεχή ματς κ βλέπουμε.
...
Theo καλησπέρα.
Έχεις δίκιο τόσο για τα συνεχή ματς όσο για το κομμάτι της ψυχολογίας.
Όντως αν έχει μια συνεχή ροή παρουσιών μπορεί να δείξει πράγματα.
Όμως..
Θα σου θέσω τον εξής διπλό προβληματισμό.
α) Το κομμάτι της ψυχολογίας είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν θυμάσαι στον Κουλιεράκη το πρώτο πρώτο αβαντάζ που του αναγνώρισαν και ο Λουτσέσκου και ο Μπότο ήταν ότι ήταν ψυχρός εκτελεστής. Δεν επηρεαζόταν και δεν ένιωθε τίποτα. Είναι βασικό προτέρημα ο στόπερ σου να είναι ρομπότ.
Στον Μίχα, αν θυμάσαι σε περυσινή συνέντευξη του Ρασβάν, η ψυχολογία είναι ασταθής και μάλιστα έλεγε ο Λουτσέσκου ότι προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να τον προκαλέσει και να τον ανεβάσει.
Όταν ο βασικός σου στόπερ είναι ευάλωτος ψυχολογικά παίρνεις ρίσκο.

β) Ανέφερες μερικά προσόντα του Μίχα.
Έχει κ
Κεφαλια
Κ καλύτερο φαουλ

Κ πολύ άριστη μακρινή μεταβίβαση, πράγμα που δεν το είχε ο Κουλιε
Είναι πολύ σωστή αναφορά σου στα προτερήματά του.
Παρατηρείς όμως κάτι;
Δεν υπάρχει αναφορά σε αμυντικά προτερήματα.
Αυτό ακριβώς πάνω κάτω έγραψα κι εγώ. Πολλά επιθετικά προτερήματα. Κανένα αμυντικό.
Καλώς ή κακώς όμως ο Μίχα είναι αμυντικός. Δε γίνεται το βασικό σου στόπερ να μην είναι επαρκής στα αναγκαία αμυντικά του καθήκοντα.

Εν κατακλείδι, επειδή μου αρέσει να γκρινιάζω πριν τα γεγονότα και όχι μετά από άσχημα αποτελέσματα.
Διαβάζοντας και το άρθρο του 24 καταλαβαίνω ότι ο Μίχα πάει για αναβάθμιση.
Σήμερα λοιπόν που δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος θα πω το εξής.
Τα περισσότερα παιδιά που είναι υπέρ της αναβάθμισης του Μίχα λένε ότι πιστεύουν σε αυτόν. Μόνο και μόνο η χρήση της λέξης "πιστεύω" αυτόματα σημαίνει ότι παίρνουμε μεγάλο ρίσκο. Ένας παίκτης που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα σε τι επίπεδο μπορεί να σταθεί. Άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί και άλλοι ότι δεν μπορεί.
Ο ίδιος ο προπονητής εδώ και 2 χρόνια τον έχει ξεκάθαρα αναπληρωματικό. Δεν είναι καν μεταξύ βασικής και πάγκου. Δλδ ακόμα και ο Μουργκ υπάρχουν πολύ σοβαρά παιχνίδια τα οποία ξεκίνησε αυτός βασικός έναντι του Ντέλια. Ο Μίχα είχε πάντα ξεκάθαρο δεύτερο ρόλο.
Εγώ λοιπόν βλέπω ότι αυτόν που είχε αναπληρωματικό ο πρωταθληματικός ΠΑΟΚ πάει τώρα για αναβάθμιση με τη λογική ότι τώρα μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία και τώρα μπορούμε να πιστέψουμε σε αυτόν.
Αυτό για μένα είναι τζόγος. Η θέση του βασικού στόπερ δεν είναι η θέση του αναπληρωματικού αριστερού μπακ. Δεν μπορεί σε τόσο νευραλγική θέση να πηγαίνεις από την αρχή της σεζόν με στοίχημα.
Το θέμα λοιπόν είναι το εξής. Ο Μίχα πάει για βασικός με Ατρόμητο, Βάζελο και πρώτο ευρωπαϊκό. Αν τελικά αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει τι γίνεται μετά; Μεταγραφές γιοκ. Βγαίνει η καρδιά της Ευρώπης και όλος ο πρώτος γύρος με τέτοιο σημαντικό κενό;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

marsantos έγραψε:
Ο ίδιος ο προπονητής εδώ και 2 χρόνια τον έχει ξεκάθαρα αναπληρωματικό. Δεν είναι καν μεταξύ βασικής και πάγκου. Δλδ ακόμα και ο Μουργκ υπάρχουν πολύ σοβαρά παιχνίδια τα οποία ξεκίνησε αυτός βασικός έναντι του Ντέλια. Ο Μίχα είχε πάντα ξεκάθαρο δεύτερο ρόλο.
;
Marsantos εν γενει συμφωνουμε αλλά ....Μισιτς.
Ο Λουτσε ξερει καλυτερα αλλα δεν ειναι αλλανθαστος.
Ας παρει παιχνιδια και θα φανει.
Οσον αφορα το ψυχολογικο αλλο να νοιωθεις (σχεδον) σιγουρος για τη θεση κι αλλο να φοβασαι οτι το παραμικρο λαθος θα σε στειλει.
Δεν εχουν ολοι τα ιδια αντερα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Kat, εννοείται ότι ο Λούτσε δεν είναι αλάνθαστος.
Όμως αυτός θα είναι πάλι προπονητής.
Η διαφορά του Μίσιτς με τον Μίχα είναι ότι ο Μίσιτς ήταν 5 μήνες στον ΠΑΟΚ και ο Λούτσε αργεί να βάλει καινούριους πόσο μάλλον σε μια ομάδα που πήγαινε τραίνο για το αήττητο. Ο Μίχα είναι κλεισμένα 3 χρόνια υπό τις οδηγίες του Ρασβάν. Έχει πλήρη εικόνα για αυτόν ο Ρασβάν.
Εννοείται το παιδί να πάρει παιχνίδια. Και θα τα πάρει γιατί όποιος και να έρθει Παναιτωλικό, Ατρόμητο, βάζελο και πρώτο ευρωπαϊκό αυτός θα τα πάρει.
Το θέμα είναι το τι γίνεται αν μετά και τα συνεχή παιχνίδια δείξει ότι δεν μπορεί. Οι μεταγραφές θα έχουν τελειώσει.
Τέλος πάντων ότι και να πούμε εμείς άλλοι αποφασίζουν.
Μία λύση υπάρχει για μένα. Από τη στιγμή που θα έρθει μόνο ένα στόπερ, αυτό πρέπει να είναι τούμπανο και να μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και δεξιά και αριστερά. Όχι σαν τον Ίνγκασον που όποτε έπαιζε αριστερά ήταν σαν να έπαιζε με 2 δεξιά παπούτσια.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Εγώ θεωρώ πως πάλι αναπληρωματικός θα είναι...Δηλ. το στόπερ που θα έρθει θα παίζει δεξιά?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Γερασίμου έγραψε:Με επιπλέον δουλειά, τόσο η αλτικότητα, όσο και η εκρηκτικότητα-ταχύτητα στα 10-15 μέτρα που απαιτούνται για την αναχαίτιση στην άμυνα, βελτιώνονται. Μαζί με αυτά και η περιστροφή που θα τον κάνουν στόπερ υψηλού επιπέδου.
Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει, είναι παθιασμένο ΠΑΟΚτσάκι και θα προσφέρει πολλά στην ομάδα.
Δυστυχώς φίλε μου αλλά στα χρόνια που έχει ο μιχα...στην πλάτη του αυτά τα χαρακτηριστικά δεν βελτιώνονται...

Ελάχιστα ίσως όσο τα...δουλευεις..αλλα στην πρώτη παύση ξανά στις...εργοστασιακές ρυθμίσεις...

Για τον Μιχαηλίδη το τρένο τις βελτίωσης των φυσικών του χαρακτηριστικών έφυγε μετα τον τραυματισμό του..χωρίς αυτόν...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ο Κουλιερακης εχει πιο μυωδη σωματοτυπο απο τον Μιχαηλιδη
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι αν περναγε έναν τραυματισμο οπως του Μιχαηλιδη, θα μπορουσε να επανελθει
Επισης φαινοταν οτι ο Κουλιερακης ειχε πιο δυνατη ψυχολογια απο τον Μιχαηλιδη, αλλα αυτο ειναι συγκυριακο
Γενικα συγκρινουμε ανομοια πραγματα
Ως λαθερ κ οι δυο θα ελεγα οτι ηταν πανω κατω στο ιδιο επιπεδο
Απλα ο ενας εχασε το τρενο του εξωτερικου λογω του τραυματισμου
Αν δεν εχει καποιο αλλο τραυματισμο ο Μιχαηλίδης, πιστευω οτι θα δικαιωσει αυτους π τον πιστευουν, που ισως αισθανομαστε καποια στιγμη, τρομερα τυχεροι, που αυτο το παιδί δεν εφυγε απο τον ΠΑΟΚ, στα 20 του
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

kataramenos5 έγραψε:
marsantos έγραψε:
;
Marsantos εν γενει συμφωνουμε αλλά ....Μισιτς.
Ο Λουτσε ξερει καλυτερα αλλα δεν ειναι αλλανθαστος.
Οσον αφορα το ψυχολογικο αλλο να νοιωθεις (σχεδον) σιγουρος για τη θεση κι αλλο να φοβασαι οτι το παραμικρο λαθος θα σε στειλει.
Δεν εχουν ολοι τα ιδια αντερα

Επειδή τώρα μπήκα κ διαβασα, αυτό ήθελα να απαντήσω στον μαρσαντο, αλλά με πρόλαβες.

Τωρα που θα ξέρει ότι αυτός θα είναι βασικος(αναμένουμε 1 σέντερ μπακ λογικά) για τώρα κ ίσως μέχρι 2 μήνες, μπορεί κ να αλλάξει η ψυχολογία του και να παίξει με πάθος όπως ο Κουλιε.

Όσο αφορα τα αμυντικά του καθήκοντα, εγω τον πιστεύω κ τον περιμένω, να μου δείξει το τσαγανό του κ άλλα στοιχεία.

Μπορεί να βελτιωθεί με τα παιχνίδια που θα παίρνει, μαζί με την ψυχολογία, που θα είναι στο ζενίθ του.

ΥΓ.
Ο Μισιτς ήταν πολύ πιο μεγάλος, όταν του ήρθε ο τα πλας του ανθρώπου.
Ο Μιχαηλιδης, μικρός έφαγε τον μηνίσκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τετ 21 Αύγ 2024, 00:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Στο ζενιθ θα ειναι η ψυχολογια του ως βασικος
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Για μένα που έχω παρακολουθήσει τον Γιάννη από έφηβο, στη θέση του αριστερού στόπερ στον ΠΑΟΚ έφυγε ένας παιχταράς με 12+3 μύρια και έμεινε στη θέση του ένας αντίστοιχος παιχταράς. Ξέρω ότι πολλοί διαφωνούν, αλλά αυτά που έχω δει να κάνει αυτό το παιδί, δεν τα είχα δει από κανέναν πιτσιρικά.
Τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξει μια για πάντα πως είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που βγήκαν από τις ακαδημίες μας.
Μπόνους το ότι πρόκειται για άρρωστο ΠΑΟΚτσή
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Special 4 έγραψε:Στο ζενιθ θα ειναι η ψυχολογια του ως βασικος

Καλά μου τα λες του γερου :mrgreen:

Διορθώθηκε ευχαριστώ.

Όπως επίσης καλά το είπες κ για τον τραυματισμό του, που τον πήγε πισω.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Montrealiotis »

figurehead4 έγραψε:Για μένα που έχω παρακολουθήσει τον Γιάννη από έφηβο, στη θέση του αριστερού στόπερ στον ΠΑΟΚ έφυγε ένας παιχταράς με 12+3 μύρια και έμεινε στη θέση του ένας αντίστοιχος παιχταράς. Ξέρω ότι πολλοί διαφωνούν, αλλά αυτά που έχω δει να κάνει αυτό το παιδί, δεν τα είχα δει από κανέναν πιτσιρικά.
Τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξει μια για πάντα πως είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που βγήκαν από τις ακαδημίες μας.
Μπόνους το ότι πρόκειται για άρρωστο ΠΑΟΚτσή
Τι ήταν αυτά που είδες φιλε figurehead4?
Νομίζω δεν είναι σχετικά με τα αμυντικά του καθηκοντα. Γιατί σε αυτά δεν ήταν ποτέ καλός. Ούτε πριν τον τραυματισμό του.

Ιδιαίτερη συμπάθεια δεν του είχα ποτέ (όχι ότι μου ήταν αντιπαθής βέβαια) αλλά μετά το ματς με το σκουλίκι και την συνέντευξη του τον γουστάρω με χίλια γιατί είναι άρρωστο Παοκι. Τον θέλω στην ομάδα, απλά όχι για βασικο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kayde έγραψε:Μονο εγω τον θεωρω πολυ καλο παικτη?
Τοσο αμπαλος ειμαι? -ισως-
Μπες μεσα ρε Γιανναρε και παρτους σβαρνα ολους,το εχεις.Μας εχουν ζαλισει για αριστερο αμυντικο,τον εχουμε στην ομαδα,αλλα εμεις θελουμε μεγαλεια.Ηρθε η σειρα σου παικταρα μου.
Ειμαστε δυο ,ειμαστε ...τέσσερις ,ειμαστε χιλιοι δεκατέσσερις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”