7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Για εμένα ο καντουρι στα άκρα δεν ήταν λαθος του Ρουμάνου. Από την στιγμή που έφυγε ο κάμπος ηταν επιλογή να μην παίζει με δύο καθαρά εξτρέμ. Οταν δεν ήταν ο καντουρι θα ήταν ο μπισε.
Το λάθος ήταν ότι στα χαφ προτιμούσε όλες τις παραλλαγές με σακχοφ Μάου κανιας και δεν τον έβαλε ποτέ. Ίσως για να μην εκτεθεί ο ίδιος ο Ρουμάνος.
Έχουν παίξει ποτέ μαζί επί Ρουμάνου μπισε πελκας καντουρι?
Το λάθος ήταν ότι στα χαφ προτιμούσε όλες τις παραλλαγές με σακχοφ Μάου κανιας και δεν τον έβαλε ποτέ. Ίσως για να μην εκτεθεί ο ίδιος ο Ρουμάνος.
Έχουν παίξει ποτέ μαζί επί Ρουμάνου μπισε πελκας καντουρι?
- constadine
Ο Αμπέλ Φερέιρα σε ερώτηση που δέχθηκε για το νέο ρόλο του Ελ Καντουρί στο πλάνο του, αποθέωσε τον Μαροκινό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το πω, αλλά θα το πω… Ο Ομάρ είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει μέχρι σήμερα!».
«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το πω, αλλά θα το πω… Ο Ομάρ είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει μέχρι σήμερα!».
- Notorious4
Γατα ο Πορτογάλος.... Τον παινευει για να μην το παίζει τραυματίας οπότε βαριέται 

Πραγματικά είναι απίστευτο αν τα ίδια κάνει κ στα επίσημα και βέβαια αν είναι υγιής..
Προσωπικά ποτέ δεν αμφέβαλλα για την οοιοθτου, φαίνεται πάντως οι πως οχταρι στο 442 είναι η θέση του η 8αρι στο 433.
Πάντως κ ο λουτσος κ ο αμπελ τον θεωρούσαν απαραίτητο..
Υγεία κ τύχη ομαρι αδερφέ

Προσωπικά ποτέ δεν αμφέβαλλα για την οοιοθτου, φαίνεται πάντως οι πως οχταρι στο 442 είναι η θέση του η 8αρι στο 433.
Πάντως κ ο λουτσος κ ο αμπελ τον θεωρούσαν απαραίτητο..
Υγεία κ τύχη ομαρι αδερφέ

Αυτές τις κάθετες πάσες ποιήματα εντωμεταξύ τις έκανε από το πρώτο ακόμα παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Βόλο..
Σε συνέχεια της κουβέντας που είχαμε στο νήμα των μεταγραφών.
Τελικά ποιός είναι άμπαλος, (α)ο νέος Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ που τον θεωρεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχει δουλέψει, ή (β)ο Έλληνας φίλαθλος σε πολλές περιπτώσεις μάλλον, φίλαθλος του ΠΑΟΚ που τον θεωρεί παίκτη της σειράς?

Τελικά ποιός είναι άμπαλος, (α)ο νέος Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ που τον θεωρεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχει δουλέψει, ή (β)ο Έλληνας φίλαθλος σε πολλές περιπτώσεις μάλλον, φίλαθλος του ΠΑΟΚ που τον θεωρεί παίκτη της σειράς?

- ΑποστόληςΑ
Ο παικτης μεχρι τωρα επαιζε σε θεση που δεν μπορουσε να προσφερει, ενω ειχε και πολλα θεματα τραυματισμων.
Φαντάσου τι προπονούσε μέχρι τώρα για να λέει τον Ελ καντουρί τον καλύτερο παίκτη που έχει προπονήσει
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Αυτο σκεφτηκα κιεγω με τη μια!!!!!renegade έγραψε:Φαντάσου τι προπονούσε μέχρι τώρα για να λέει τον Ελ καντουρί τον καλύτερο παίκτη που έχει προπονήσει

Χαχαχαχχαχαχαrenegade έγραψε:Φαντάσου τι προπονούσε μέχρι τώρα για να λέει τον Ελ καντουρί τον καλύτερο παίκτη που έχει προπονήσει
- Kostomanolis
Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει διάθεση και αν βρει το ρόλο που θα έχει στην ομάδα σημαντικό εν τέλει νομίζω δεν θα θέλει να φύγει
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
7.Omar El Kaddouri
Μα και ο λουτσος είχε θέσει βέτο ως προς την παραμονή του παικτου στο ρόστερ. Το θέμα του είναι οι συχνοί τραυματισμοί
β.Descartes έγραψε:Σε συνέχεια της κουβέντας που είχαμε στο νήμα των μεταγραφών.
![]()
![]()
![]()
Το πρόβλημα του Έλληνα οπαδού είναι πως νιώθει προπονητής που αδικήθηκε από την κοινωνία και αντί για την άκρη του πάγκου κάθεται στην κερκίδα. Αυτό το γράφει αυτός που φώναζε να φύγει η ποδοσφαιρική απάτη που λέγεται Δώνης. Επομένως δεν με βγάζω από το σύνολο. Έστω κι αν επιμένω πως ο τύπος αυτός κοροϊδεύει τον κόσμο.

Πάντως ο Ομάρ είναι εξαιρετικός παίχτης και στα φιλικά ήταν ο κορυφαίος.