Αμα θες να ανέβεις επίπεδο πρέπει να κάνεις μεγάλες πωλήσεις. Ο γαυρος το κάνει εξαιρετικά αυτό τα τελευταια χρόνια, άσχετα αν δεν τα επενδύει στην ομάδα ότι βγάζει.Αμα πάρεις 10 εκατομμύρια από τον Πρίγιοβιτς μπορείς να πάρεις 3 παίχτες με αυτά τα χρήματα. Ουδείς αναντικαταστατος.Dimg4 έγραψε:Στην τσεπη σου θα μπουν? Οπαδοι ειμαστε οχι λογιστες. Ομαδα θελουμε να φτιαξουμε η να γινουμε γαυροι που χαιρονται οταν κανει καλη πωληση ο πρεζας λες και παιρνουν ποσοστο πωλησης?Petros1988 έγραψε:Ψηλέ όσο και να σε πάω τα 10 μύρια είναι πολλά! Γίνεσαι η πιο ακριβή μεταγραφή στην Ιστορία της ομάδας! Κορδελιτσα και δώρο Μπρικιτς για να κάθεται στον πάγκο!
9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Ποια ομαδα σε ολο τον πλανητη που θελει το πρωταθλημα και στο μισο του το διεκδικει κανονικοτατα, πουλαει εκεινη την στιγμη τον πρωτο σκορερ της; Ειναι περα απο καθε ποδοσφαιρικη λογικη αυτο.
Και μιλαμε για ποδοσφαιριστη που 99% θα ειναι στο ροστερ της Σερβιας στο Μουντιαλ το καλοκαιρι.
Για μενα θα επρεπε να ημασταν ξεκαθαροι στο θεμα Πριγιοβιτς, ειδικα αν οπως γραφεται μαλιστα, ο ιδιος ο ποδοσφαιριστης δεν εχει καμια καΐλα να φυγει τωρα.
Δεν πωλειται ο Πριγιο τωρα. Μετα την κατακτηση του πρωταθληματος το συζηταμε.
Και εγω ειμαι της αποψης οτι κανενας δεν ειναι αναντικαταστατος και ολοι εχουν μια τιμη στο ποδοσφαιρο, ο παρανομαστης ομως σε αυτη την σκεψη πρεπει να ειναι η καταλληλη στιγμη και το καλο της ομαδας.
Επειδη καναμε λαθος οπως αποδειχτηκε σε περιπτωσεις οπως ο Κλαους ή ο Κατσε ξερω γω δεν σημαινει οτι προταση ερχεται και ειναι καλη οικονομικα πουλαμε.
Εχουμε ενα πρωταθλημα να παρουμε και ο Πριγιοβιτς ειναι το πιο δυνατο χαρτι μας στο θεμα γκολ
Και μιλαμε για ποδοσφαιριστη που 99% θα ειναι στο ροστερ της Σερβιας στο Μουντιαλ το καλοκαιρι.
Για μενα θα επρεπε να ημασταν ξεκαθαροι στο θεμα Πριγιοβιτς, ειδικα αν οπως γραφεται μαλιστα, ο ιδιος ο ποδοσφαιριστης δεν εχει καμια καΐλα να φυγει τωρα.
Και εγω ειμαι της αποψης οτι κανενας δεν ειναι αναντικαταστατος και ολοι εχουν μια τιμη στο ποδοσφαιρο, ο παρανομαστης ομως σε αυτη την σκεψη πρεπει να ειναι η καταλληλη στιγμη και το καλο της ομαδας.
Επειδη καναμε λαθος οπως αποδειχτηκε σε περιπτωσεις οπως ο Κλαους ή ο Κατσε ξερω γω δεν σημαινει οτι προταση ερχεται και ειναι καλη οικονομικα πουλαμε.
Εχουμε ενα πρωταθλημα να παρουμε και ο Πριγιοβιτς ειναι το πιο δυνατο χαρτι μας στο θεμα γκολ
- White Ranger
O Prijovic με την δική μου γνώμη δεν φεύγει τώρα το είπε και ο Michel.
Αν έρθει 10χαρτιά η ρήτρα από όσο λένε 10(εγώ ήξερα 8) καλός να φύγει ρε παιδιά μέχρι 31 Ιαν κάτι θα βρεθεί γιατί θα μας κακοπέσει να είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή 10χαρτιά στην ιστορία του συλλόγου;
Σε 6 μήνες που δεν ανανεώνουν έχει και τον Pukki της Bröndby και τον Gavranovic της Rijeka τον Ferreyra της Shakhtar
+ αγοράζεις κανέναν σε καλή τιμή 1-2χαρτιά. Αφού στο πρόγραμμα είναι και η προσθήκη που θέλουμε και επιθετικό άλλον εκτός Prijovic-Κουλούρη.
Αν έρθει 10χαρτιά η ρήτρα από όσο λένε 10(εγώ ήξερα 8) καλός να φύγει ρε παιδιά μέχρι 31 Ιαν κάτι θα βρεθεί γιατί θα μας κακοπέσει να είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή 10χαρτιά στην ιστορία του συλλόγου;
Σε 6 μήνες που δεν ανανεώνουν έχει και τον Pukki της Bröndby και τον Gavranovic της Rijeka τον Ferreyra της Shakhtar
+ αγοράζεις κανέναν σε καλή τιμή 1-2χαρτιά. Αφού στο πρόγραμμα είναι και η προσθήκη που θέλουμε και επιθετικό άλλον εκτός Prijovic-Κουλούρη.
- painkiller4
Συμφωνώ μέχρι τελείας.DimitrisS έγραψε:Ποια ομαδα σε ολο τον πλανητη που θελει το πρωταθλημα και στο μισο του το διεκδικει κανονικοτατα, πουλαει εκεινη την στιγμη τον πρωτο σκορερ της; Ειναι περα απο καθε ποδοσφαιρικη λογικη αυτο.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
john4serres
Αν ο Πριγιο γλυκαθει από τα εκατομμύρια των Κινέζων δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα σκάσουν τα 10 χαρτιά της ρήτρας.
Απλά ίσως του βγει σε κακό το κινέζικο πρωτάθλημα με το μουντιάλ που έρχεται.
- White Ranger
* Χέστηκε για το Mundial αν πέφτει το χρήμα άφθονο στο συμβόλαιο του κανά 2,5-3χαρτιά το χρόνο.john4serres έγραψε:Αν ο Πριγιο γλυκαθει από τα εκατομμύρια των Κινέζων δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα σκάσουν τα 10 χαρτιά της ρήτρας.
- ΑποστόληςΑ
- The_Stalker
Αδερφέ, πρώτον ο gay το κάνει εξαιρετικά γιατί κλέβει επί δεκαετίες το πρωτάθλημα και παίζει τσουλου χωρίς να το αξίζει. Ας το πάρω κι εγώ όχι 20, 4-5 φορές μόνο, να δεις τι "εξαιρετικά" μπορώ να το κάνω μετά. Δεύτερον, υπάρχει το σωστό timing για την πώληση και το να πουλήσεις αυτή τη στιγμή Πρίγιο είναι εγκληματικό.Dakos4 έγραψε:Αμα θες να ανέβεις επίπεδο πρέπει να κάνεις μεγάλες πωλήσεις. Ο γαυρος το κάνει εξαιρετικά αυτό τα τελευταια χρόνια, άσχετα αν δεν τα επενδύει στην ομάδα ότι βγάζει.Αμα πάρεις 10 εκατομμύρια από τον Πρίγιοβιτς μπορείς να πάρεις 3 παίχτες με αυτά τα χρήματα. Ουδείς αναντικαταστατος.Dimg4 έγραψε:Στην τσεπη σου θα μπουν? Οπαδοι ειμαστε οχι λογιστες. Ομαδα θελουμε να φτιαξουμε η να γινουμε γαυροι που χαιρονται οταν κανει καλη πωληση ο πρεζας λες και παιρνουν ποσοστο πωλησης?Petros1988 έγραψε:Ψηλέ όσο και να σε πάω τα 10 μύρια είναι πολλά! Γίνεσαι η πιο ακριβή μεταγραφή στην Ιστορία της ομάδας! Κορδελιτσα και δώρο Μπρικιτς για να κάθεται στον πάγκο!
Τρίτον, και δεν απευθύνεται μόνο στον Dakos4, επαναλαμβάνω ότι ο Ιβάν ΔΕΝ έχει ανάγκη από λεφτά. Αντιθέτως, έχει ανάγκη από τίτλους. Όπως κι εμείς οι οπαδοί, περισσότερο απ' όλους.
The_Stalker έγραψε:......το να πουλήσεις, αυτή τη στιγμή, Πρίγιο είναι εγκληματικό.
......ο Ιβάν ΔΕΝ έχει ανάγκη από λεφτά.
Αντιθέτως, έχει ανάγκη από τίτλους.
Συμφωνώ μέχρι τελείας, αν και
Εγω παντως πιστευω οτι κανουμε παιχνιδι, κρατωντας το θεμα στην επικαιροτητα για να γινεται ντορος γυρω απ'το ονομα του (πολυ καλο που επαναλαμβανεται κ το πόσο της ρητρας)
Μεταξυ μας αν υπηρχε προταση 10 μυριων του εβαζα κορδελα και τον πηγαινα αεροδρομιο.Την ιδια στιγμη βεβαια στο αεροδρομιο θα πρεπει να ερχεται ο αντικαταστατης αλλα παικτης οπως αυτος ο Τικινιο με αγορα (λεμε τωρα).
Μεταξύ μας, άντε μωρέ, "ας πάει και το παλιάμπελο"...
Αν το πεις και παράεξω όμως, "κινδυνεύεις" να σε χαρακτηρίσουν από μέγα τζογαδόρο έως λογιστή της ΠΑΕ...
Αν το πεις και παράεξω όμως, "κινδυνεύεις" να σε χαρακτηρίσουν από μέγα τζογαδόρο έως λογιστή της ΠΑΕ...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εδώ δεν έχουμε δεύτερο επιθετικό να καλύψει τον πριγιο, να τον στείλουμε και αυτόν!
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ ότι πρέπει να πουλήσουμε τον Πριγιο και να δώσουμε δανεικούς τους Κουλούρη και Μυστα για να πάρουν παιχνίδια.