Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό ο Καλαντάτζε (ή όπως αλλιώς λέγεται) έχει Γεωργιανό επίθετο. Σίγουρα είναι Ρώσος;
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

marley 4 έγραψε:Σπερα....

Μεταγραφή θα γίνει ο Χάρι για φέτος δύσκολα
Καλος ο ρωσσος αλλά όχι κάτι σπουδαίο έλα όμως που δεν χρειαζόμαστε σπουδαίο διαγώνιο έχουμε επιθετική πολυφωνία που μας επιτρέπει να βάλουμε στην ομάδα κάτι πιο κάτω απο το επίπεδο γκομεζ
Η γρια δεν θα πουλήσει σε εμάς ο μόνος τρόπος είναι η ύπαρξη σχετικού όρου στο συμβόλαιο διαγώνιο θα βρούμε

Μιας και ήρθα να πω και κανα 2 πράγματα

1 ένιωσα περήφανος και επιτέλους γεμάτος ΠΑΟΚ στα ματς με τους Κροάτες είναι τέτοια η επίδραση καλμαζιδη στην ομάδα που δεν φοβάμαι τίποτα και κανεναν χωρίς καλμα θα είχαμε αποκλειστεί μεταδίδει πίστη και πάθος τα συνδυάζει με γνώση με οργάνωση γνωρίζουν οι παίχτες τι να κάνουν ξέρουν ότι θα βγουν στο γήπεδο όσα έχουν δουλέψει και πετυχαίνει αυτό κανένας σακογλου κανένας σωτηρίου κτλ δεν θα είχε ίδια απόδοση ίδιο πάθος ίδια θέληση ίδια αυτοπεποίθηση αν δεν υπήρχε ο καλμα

2 επειδή λοιπόν ο καλμα έχει κάνει μια ομάδα που δύσκολα θα χάνει ακόμα και αν έχει διαγώνιο εμένα κατέβηκε να πάρει την νίκη και τίποτα αλλο στο Ρέντη καλά παίξαμε ήμασταν άτυχοι αδικιθηκαμε κιόλας αλλά πήγαμε για νίκη και ειμαστε στεναχωρημένος που δεν ήρθε
Δεν υπάρχει μπράβο για την ήττα δεν υπάρχει παίξετε καλά δεν πειράζει και τέτοια ξέρουμε ότι έπαιξαν καλά ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν ήταν υπερ μας αλλα μπράβο για την ήττα δεν υπάρχει

Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό συνήθως δι ει και τον τίτλο επειδή κάποια φορά Δεν βγήκε ο κανόνας δεν σημαίνει ότι θα παραδώσουμε το πλεονεκτήματα έδρας για μια θεωρία όλες οι ομάδες σε όλα τα σπορ παλεύουν για αυτο η στατιστική εξηγεί τον λογο
Καιρός να γίνουμε πραγματιστες

3 τα ματς με σκρα γνώμη είναι ότι μας συμφέρει να αποκλειστουμε θα μας κάνει πιο καλό τα νοκ άουτ ματς θα μεγαλώσει και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και η κρυφή ελπίδα που έχω για μεγάλη πορεία εκεί
Η ομάδα θέλει πρόκριση ότι είναι να γίνει θα γίνει λοιπόν
Επιβάλλεται η παρουσία κόσμου στο Παλατάκι

ΥΓ Γενικά μεν αλλά η νοοτροπία του τμήματος είναι πάμε για κούπες αν δεν έρθουν επιστρέφουμε πιο δυνατοί
Έχουμε ομάδα που νιώθει πόσο δύναμη έχει θα μπει με το εφηβικό να κερδίσει την μικτή κόσμου και θα βλέπεται πίστη και πείνα στα μάτια των παιχτών
Νιώστε ΠΑΟΚ και Αφήστε την διαχρονική μιζέρια μακριά ....
Συμφωνώ 100% με το πόστ σου Marley4. Άντε να εξηγήσεις αυτά στους συνοπαδούς μας, που πιστεύουν οτι οι έδρες σπάνε για πλάκα, οτι υπάρχουν περήφανες και αξιοπρεπείς ήττες για τους Πρωταθλητές. Θύμισέ τους οτι καμία άλλη ομάδα δεν έσπασε δύο έδρες στα πλέυ όφ, εκτός απο τον ΠΑΟΚ πέρσι και οτι αυτό δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο. Θύμισέ τους οτι στο πρώτο μας πρωτάθλημα, ΜΕ ΓΚΟΜΕΖ, είχαμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Δυστυχώς, η κουλτούρα τριτοτέταρτου που μαστίζει το ποδόσφαιρο και του αιώνιου λούζερ στο μπάσκετ, κατατρέχουν και τα υπόλοιπα τμήματα. Ενώ δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε τμήματα όπως το βόλευ να εμπνέουν το ποδόσφαιρο και την κουλτούρα και συμπεριφορά των οπαδών και των παραγόντων μας. Ωστόσο αυτή είναι μεγάλη συζήτηση και ο χρόνος λίγος.

Σχετικά με το Γκόμεζ και την απόκτηση νέου ξένου διαγωνίου, απο την αρχική, τραγική διάγνωση ακόμη τα πράγματα ήταν σχετικά ξεκάθαρα. Οι συνέπειες, η αποθεραπεία και οι επιπτώσεις του συγκεκριμένου τραυματισμού είναι ξεκάθαρες. Εγώ που ήμουν ακριβώς πίσω απο εκεί που συνέβει ο τραυματισμός, πάγωσα. Ευχόμουν να μην είναι αυτό που τελικά διαγνώστηκε, αλλά ο τρόπος που κρατούσε το χέρι του ήταν ενδεικτικός. Κάποιοι επέλεξαν το κλασσικό ΑΡΔ Παοκτσήδικο αυτοπαραμυθιασμα, τύπου "...σε δύο βδομάδες ξαναμπαίνει προπονήσεις το τέρας, σε ενα μήνα παίζει κανονικά". Η άγνοια της οπαδικής μας βάσης και της πόλης γενικότερα είναι ένα άλλο διαχρονικό θέμα, για πολύ συζήτηση. Ίσως αν ο Γκόμεζ ήταν λίμπερο ή πασαδόρος, να ξαναέπαιζε σε κορυφαίο επίπεδο, σχετικά σύντομα.

Απο εκεί και πέρα οι επιλογές είναι επίσης ξεκάθαρες. Ο Σακόγλου και ο Σαφράνοβιτς έχουν τεντωθεί. Ελπίζω να μην -ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ- αρρωστήσει κάποιος απο αυτούς γιατί τότε φοβάμαι οτι θα σερνόμαστε. Βασικά δεν ξέρω αν σε περίπτωση λείψει ο Σακόγλου τι γίνεται, δηλαδή ποιος μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Και με έναν διαγώνιο, τόσες διοργανώσεις, δεν βγαίνουν απο πλευράς κόπωσης και φθοράς.

Και κάτι τελευταίο. Ακόμη και πρίν τον τραυματισμό του Γκόμεζ, με τη θέση ξένου διαθέσιμη, ο Στρατηγός Καλμαζίδης, έκανε κάποιες σκέψεις για μετατροπή του Γκόμεζ σε ακραίο(με Σεπέδα διαγώνιο). Ο Γκόμεζ ίσως να είχε κάποιον τραυματισμό στο ίδιο σημείο και πολλοί που παρακολουθούσαν και τα φιλικά είχαν επισημάνει οτι έπαιζε κάπως χαλαρά, ενώ φορούσε και κάποιες ταινίες στο σημείο. Υποπτεύομαι οτι ο τραυματισμός ισως πρωτοπαρουσιάστηκε στην Τουρκία.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Βλέπω όλοι λέτε ότι δυστυχώς πάμε για άλλο διαγώνιο...

Αν ισχύει, δεν ξέρω τι επιλογές υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι θα είναι λίγες και ότι δε θα βρούμε κάτι αντάξιο του Γκόμεζ.

Μήπως ξέρει κανείς πώς και ο Γιοβάνοβιτς είναι χωρίς ομάδα; Πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίχτες του πρωταθλήματος. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι μία αξιοπρεπής λύση.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Παιδιά πριν λίγο είδα σε σχολια σε γνωστό αθλητικό site ότι πάμε να κλείσουμε κουβανο με πολωνικό διαβατήριο για διαγώνιο....του τεστιν Wilfredo Leon....δεν είναι εδω κ ο παληκαρος που είναι κοντά στο Βόλλεϋ να μας ενημερώσει λιγακι....κάπου Εμιρατα νομίζω παίζει αυτός....

Υ.Γ. Ίσως και να έκανε λάθος αυτός που το έγραψε γιατί ο Wilfredo Leon είναι ακραίος νομίζω κ εμείς ψάχνουμε για διαγώνιο εάν δεν κάνω λάθος....
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

κι εγω νομιζω ο λεον οτι ειναι ακραιος
παντως χρειαζεται αντικαταστατης του γκομεζ, οσο το δυνατον συντομοτερα

υγ 1-1 στα σετ γαβρος με βαζελο, ωραιο ματς, ισοδυναμες ομαδες
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Εγώ πιστεύω στο θαύμα που λέγεται γκομεζ
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Γκομεζ μετά από τέτοιο τραυματισμό να πιάσει την απόδοση που είχε τα προηγούμενα χρόνια....ο ώμος στο βόλλεϋ είναι ο χειρότερος τραυματισμός....
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ο Λεον παιζει σαν ακραιος στη Ζενιτ Καζαν και το συμβολαιο του ειναι μεγαλυτερο απο ολο το μπατζετ της ομαδας μας....
Που το διαβασες αυτο?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

29 ποντους ο Αγκαμεζ με 63% στην επιθεση
τον καθαρισε τον βαζελο μονος του
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Τι Λεον λετε ρε παιδια....;;θα μας φυγει το κεφαλι....
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Το ξέρω ότι ο Λεον είναι αυτή τη στιγμή ίσως ο Μεσσι ή ο Ροναλντο του βόλλεϋ....το έγραψε κάποιος στα σχόλια γνωστού σάιτ στο λαιβ του αγώνα γαυρος-βαζελος αλλά λογικά πατριάρχης....Σορρυ παίδες δεν είμαι ο τύπος που θα γράφω παπάδες και τα συναφή....
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δεν ειπα ρε αδερφε οτι εισαι παπατζης..απλως αυτος που το εγραψε ειναι νυχτας...το μονο που στεκει ειναι οτι πλεον παιζει στα εμιρατα...
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

@ PaokPatraG4
Εγω απλως ρωτησα που το διαβασες
@ Dimitris_L4
Ο Λεον στη Ζενιτ παιζει και πρεπει να ειναι και τραυματιας
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Nαι οντως φιλε μου..ειδα στο wiki οτι τη σαιζον 15-16 επαιξε στο καταρ προδανως για καποια ματς θα ηταν..λαθος μου..
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Αδερφια, επειδη ειμαι ΑΣΧΕΤΟΤΑΤΟΣ...μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι ενω ειμαστε στην 4η θεση με ρεκορ 5 4 θεωρουμαστε φαβορι για τον τιτλο;ευχαριστω!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”