33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Βαρέθηκα διαβάζω είτε αφορισμούς από την μία,είτε δικαιολογίες από την άλλη..
Αυτός είναι ο Κλάους.Βάζει ένα στα τρία,ίδιος και απαράλλαχτος τόσα χρόνια στην ομάδα.Καμιά βελτίωση,καμια εξέλιξη.Αφού δεν είχε ανταγωνισμό ποτέ,δεν ένιωσε ποτέ πίεση "πρέπει να σκυλιάσω,γιατί τρώω πάγκο".
Τι να λέμε τώρα.
Όσοι τον σταυρώνουν μετά το χθεσινό πράττουν λάθος.Αυτοί όμως που τώρα κατάλαβαν πως χρειαζόμαστε άλλου είδους φορ,είναι να απορείς.
Αυτός είναι ο Κλάους.Βάζει ένα στα τρία,ίδιος και απαράλλαχτος τόσα χρόνια στην ομάδα.Καμιά βελτίωση,καμια εξέλιξη.Αφού δεν είχε ανταγωνισμό ποτέ,δεν ένιωσε ποτέ πίεση "πρέπει να σκυλιάσω,γιατί τρώω πάγκο".
Τι να λέμε τώρα.
Όσοι τον σταυρώνουν μετά το χθεσινό πράττουν λάθος.Αυτοί όμως που τώρα κατάλαβαν πως χρειαζόμαστε άλλου είδους φορ,είναι να απορείς.
- Καπετάνιος
Δε σε εχω βρησει ρε Κλαους ποτε γιατι εισαι ΠΑΟΚτσακι και την πονας την ομαδα. Εισαι αμπαλος ομως ρε αγορι μου και το ξερεις. Γιατι πας να κανεις το σκαφτο; Αφου το ξερεις οτι δε μπορεις να το κανεις. Τη πρωτη επαφη εχεις τη γμμενη, ξερεις να εισαι στη φαση τη σωστη στιγμη. Ασε τις παπαριες και σπρωξτη ενα μετρο πιο διπλα αφου τον βλεπεις τον αλλον που ερχεται με φορα.
Είναι τραγικό να σταυρώνουμε τον Κλάους επειδή δεν έβαλε τρία γκολ για να καθαρίσει το παιχνίδι, θεωρώντας δεδομένο ότι μπορεί σε κάθε παιχνίδι να βάζει τρία γκολ. Μα ούτε ο Μέσσι δεν το καταφέρνει αυτό....
Το αν είναι παιχτούρα ή άμπαλος ή μέχρι που μπορεί να φτάσει, θα το δείξει η ιστορία. Είναι νωρίς ακόμα για τέτοια συμπεράσματα.
Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις και στηρίζουμε όλη την ομάδα σε ένα παίχτη, το ίδιο κάναμε και με το Σάλπι. Τραγικό λάθος. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να σου δώσει το 100% σε 60 παιχνίδια, θα έχει κακές μέρες, τραυματισμούς, θα κουραστεί και επιπλέον το άγχος ότι όλοι στηρίζονται πάνω του, αφού δεν υπάρχει εναλλακτική.
Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και κυνηγάς πρωταθλήματα και διακρίσεις πρέπει να έχεις πολλές εναλλακτικές, να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των παιχτών και να μπορείς να τους ξεκουράζεις όλους ανά διαστήματα χωρίς να σε διασέρνει ο αντίπαλος. Όλοι παίζουν και όλοι κάθονται στον πάγκο.
Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο Κλάους, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ισάξιο ή καλύτερο γκολτζή που θα μοιραστεί μαζί του τα παιχνίδια. Καμία σοβαρή ομάδα δεν στηρίζει την επίθεσή της σε ένα μόνο παίχτη!

Το αν είναι παιχτούρα ή άμπαλος ή μέχρι που μπορεί να φτάσει, θα το δείξει η ιστορία. Είναι νωρίς ακόμα για τέτοια συμπεράσματα.
Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις και στηρίζουμε όλη την ομάδα σε ένα παίχτη, το ίδιο κάναμε και με το Σάλπι. Τραγικό λάθος. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να σου δώσει το 100% σε 60 παιχνίδια, θα έχει κακές μέρες, τραυματισμούς, θα κουραστεί και επιπλέον το άγχος ότι όλοι στηρίζονται πάνω του, αφού δεν υπάρχει εναλλακτική.
Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και κυνηγάς πρωταθλήματα και διακρίσεις πρέπει να έχεις πολλές εναλλακτικές, να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των παιχτών και να μπορείς να τους ξεκουράζεις όλους ανά διαστήματα χωρίς να σε διασέρνει ο αντίπαλος. Όλοι παίζουν και όλοι κάθονται στον πάγκο.
Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο Κλάους, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ισάξιο ή καλύτερο γκολτζή που θα μοιραστεί μαζί του τα παιχνίδια. Καμία σοβαρή ομάδα δεν στηρίζει την επίθεσή της σε ένα μόνο παίχτη!

Νομιζω οτι το παιχνιδι ηταν ενδεικτικό για τις δυνατοτητες του κλαους. Ειναι πολυ καλος σε γκολ με μια επαφή εκει παστελωνει.
Καλες τοποθετήσεις μεσα στο κουτί.
Μπορει και παιζει στα ορια του οφσάιντ οταν οι αντίπαλοι αμυντικοι δεν ειναι πολυ γρήγοροι.
Μπορει να βγαλει κ ασίστ αν χρειαστει.
Απο κει και περα με τη μπαλα στα ποδια κατω του μετρίου.
Κακο κοντρολ.
Μετριότατο σουτ.
Ανύπαρκτη τριπλά.
Μηδενική έκρηξη.
Γενικό συμπέρασμα οσο κραταει μπαλα τοσο το χειροτερο. Ειναι πολυ καλος οταν σουτάρει με τη μια η δίνει ασίστ με τη μια.
Σιγουρα δεν πρεπει να φυγει και που να παει αλλωστε, αλλα σιγουρα θελουμε κι αλλο φορ.
Νομιζω οτι ο κλαους ειναι κλασσικος Έλληνας. Μεσα στο παιχνιδι θα τα δωσει ολα, θα σκιστεί, αλλα στην προπόνηση θα πει λιγο δε βαριεσαι. Αυτο νομιζω ειναι η αιτία που δεν βελτιώνεται γενικότερα και φαινεται κ στα εργομετρικά. Αν το αλλαξει θα ειναι προς όφελος όλων.
Εκει που ειμαι λιγο απόλυτος ειναι οτι δεν πρεπει να ειναι αρχηγός. Δε νομιζω οτι ειναι ηγετική προσωπικοτητα δε το εχουν ολοι αυτο τι να κανουμε. Ας παστελωνει και δε χρειαζεται να ειναι αρχηγός.
Μπορει και παιζει στα ορια του οφσάιντ οταν οι αντίπαλοι αμυντικοι δεν ειναι πολυ γρήγοροι.
Κακο κοντρολ.
Μετριότατο σουτ.
Ανύπαρκτη τριπλά.
Μηδενική έκρηξη.
Γενικό συμπέρασμα οσο κραταει μπαλα τοσο το χειροτερο. Ειναι πολυ καλος οταν σουτάρει με τη μια η δίνει ασίστ με τη μια.
Σιγουρα δεν πρεπει να φυγει και που να παει αλλωστε, αλλα σιγουρα θελουμε κι αλλο φορ.
Νομιζω οτι ο κλαους ειναι κλασσικος Έλληνας. Μεσα στο παιχνιδι θα τα δωσει ολα, θα σκιστεί, αλλα στην προπόνηση θα πει λιγο δε βαριεσαι. Αυτο νομιζω ειναι η αιτία που δεν βελτιώνεται γενικότερα και φαινεται κ στα εργομετρικά. Αν το αλλαξει θα ειναι προς όφελος όλων.
Εκει που ειμαι λιγο απόλυτος ειναι οτι δεν πρεπει να ειναι αρχηγός. Δε νομιζω οτι ειναι ηγετική προσωπικοτητα δε το εχουν ολοι αυτο τι να κανουμε. Ας παστελωνει και δε χρειαζεται να ειναι αρχηγός.
- edgecrusher
Η φάση της προβολής 9.5/10 φορές στην Ελλάδα θα γινόταν γκολ, όμως με τον τερματά των 20Μ δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Κατά τη γνώμη μου ο Κλάους έχει επαναπαυτεί στα 15-20 γκολ/χρονιά που κάνει (κυρίως όμως με μέτριους αντιπαλούς) και (δυστυχώς) φαίνεται ότι δε δούλεψε ώστε να γίνει ουσιαστικά καλύτερος και να ανέβει επίπεδο. Μακάρι ο Ίβιτς να βρει το κουμπί του και να τον βελτιώσει.
Γνώμη μου είναι ότι τα 15-20 γκολ του τον κάνουν απαραίτητο συμπλήρωμα αυτής της ομάδας, αλλά οι εμφανείς τεχνικές/σωματικές ελλείψεις του κάνουν επιτακτική την απόκτηση ενός καλύτερου φορ.
Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο Σολσκιερ του ΠΑΟΚ, να μπαίνει ως αλλαγή και να παστελώνει. Αρκεί να αντέχει τον πάγκο.
Κατά τη γνώμη μου ο Κλάους έχει επαναπαυτεί στα 15-20 γκολ/χρονιά που κάνει (κυρίως όμως με μέτριους αντιπαλούς) και (δυστυχώς) φαίνεται ότι δε δούλεψε ώστε να γίνει ουσιαστικά καλύτερος και να ανέβει επίπεδο. Μακάρι ο Ίβιτς να βρει το κουμπί του και να τον βελτιώσει.
Γνώμη μου είναι ότι τα 15-20 γκολ του τον κάνουν απαραίτητο συμπλήρωμα αυτής της ομάδας, αλλά οι εμφανείς τεχνικές/σωματικές ελλείψεις του κάνουν επιτακτική την απόκτηση ενός καλύτερου φορ.
Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο Σολσκιερ του ΠΑΟΚ, να μπαίνει ως αλλαγή και να παστελώνει. Αρκεί να αντέχει τον πάγκο.
- Καπετάνιος
@Aquila μπραβο ρε φιλε. Σαν να τα εγραψα εγω. Ακριβως οπως τα ειπες.
Εχουμε τσακωθει με αδερφια μας.. να φωναζουμε χρονια τωρα οτι ο συγκεκριμενος ειναι ενας πολυ πολυ μετριος ποδοσφαιριστης.
Το ενα και μοναδικο ταλεντο που εχει .. δυστυχως δεν δουλεψε ποτε για να το εξελιξει.
Ο ΠΑΟΚ πλεον εχει ξεπερασει τον κλαους και πρεπει να παει παρακατω με εναν φορ ΟΛΚΗΣ.
Εμενα ο κλαους εκτος απο ποδοσφαιρικη αξια .. δεν με γεμιζει και σαν προσωπικοτητα με ολο το στυλακι που εχει για αρχηγος του ΠΑΟΚ. Εκει η ομαδα θελει κατι πολυ διαφορετικο.
Το ενα και μοναδικο ταλεντο που εχει .. δυστυχως δεν δουλεψε ποτε για να το εξελιξει.
Ο ΠΑΟΚ πλεον εχει ξεπερασει τον κλαους και πρεπει να παει παρακατω με εναν φορ ΟΛΚΗΣ.
Εμενα ο κλαους εκτος απο ποδοσφαιρικη αξια .. δεν με γεμιζει και σαν προσωπικοτητα με ολο το στυλακι που εχει για αρχηγος του ΠΑΟΚ. Εκει η ομαδα θελει κατι πολυ διαφορετικο.
Σας διαβάζω περίπου ένα χρόνο παίδες θα ήθελα να πω την γνώμη μου για τον Κλαους. Όπου κάνω λάθος διόρθωστε με. Σε ποιον τομέα απο αυτούς που υστερούσε έκατσε να δουλέψει για να γίνει καλυτερος; Σε κανεναν. Γιατί; Λόγω έλλειψης ανταγωνισμου. Παοκι ναι το ξέρω Μπράβο του. Είχε προτάσεις από ομάδα του εξωτερικού; αν ναι γιατί δεν θέλησε να παει; Καλύτερα πρώτος στο χωριό που λέμε; Αν όχι τι βλέπουμε εμείς σε έναν παίχτη που δεν το βλέπει έστω και μία μικρομεσαία Ευρωπαϊκή ομάδα; Και κάτι τελευταίο που δεν μου άρεσε προσωπικα. Γιατι τόση υπεροψία στο πανηγυρισμό του ρε παιδιά; Οτι και καλά εγώ ποιός άλλος. Μην μου πείτε ότι είχε πίεση επιθετικός που είχε πίεση δεν το κάνει ετσι. Και ξαναρωτω στο τέλος δεν ταιριάζε ο περεειρα σε αυτον τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιξε ο ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια;
- και 1 επισκέπτης
aquila έγραψε:Νομιζω οτι το παιχνιδι ηταν ενδεικτικό για τις δυνατοτητες του κλαους. Ειναι πολυ καλος σε γκολ με μια επαφή εκει παστελωνει.
Κακο κοντρολ.
Μετριότατο σουτ.
Ανύπαρκτη τριπλά.
Μηδενική έκρηξη.
συμφωνω. όπως και με τον assarkost στο ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Κλαους αλλα η ελλειψη εναλλακτικης..
για αυτό δεν γυάλισες ποτε στον Δον Φερνάντου.... χαβαλεδάκιας...
στο πρώτο παιχνίδι γυάλιζε το μάτι του.. χθες.... χαλαρά να ούμε... ΠΑΟΚ είσαι
στο πρώτο παιχνίδι γυάλιζε το μάτι του.. χθες.... χαλαρά να ούμε... ΠΑΟΚ είσαι
- Sick Bastard
12 μύρια.edgecrusher έγραψε:Η φάση της προβολής 9.5/10 φορές στην Ελλάδα θα γινόταν γκολ, όμως με τον τερματά των 20Μ δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

μπροστά στον Σιλεσεν ήσουν Τσίρλεσεν.... το σκατό στην κάλτσα.... ούτε ο Τόργκελε το έχανε αυτό...
Mīngus έγραψε:Τις αρετές του Κλάους τις έχουμε επισημάνει πολλάκις. Και οι αριθμοί του είναι πραγματικά αξιοσέβαστοι. Αλλά δυσκολεύομαι να θυμηθώ πάνω από 5-10 γκολ που να έχει βάλει με πάνω από μια επαφή. Όταν η μπάλα θέλει κουβάλημα και μεσολαβούν μέτρα ή δευτερόλεπτα ή όταν χρειάζεται προσωπική ενέργεια, τρίπλα, σπάσιμο μέσης, κλάφτα Χαράλαμπε.
- john4serres
O Kλάους αυτος ηταν, αυτος ειναι και αυτος θα ειναι.
ΔΕΝ εχει τριπλα ΔΕΝ εχει ενεργειες μεγαλου επιθετικου, πως να το κανουμε ;
Αν δεν θελετε να τον βλεπετε, πιέστε την παε για αντικατασταση του.
ΔΕΝ εχει τριπλα ΔΕΝ εχει ενεργειες μεγαλου επιθετικου, πως να το κανουμε ;
Αν δεν θελετε να τον βλεπετε, πιέστε την παε για αντικατασταση του.
- kataramenos5