10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από nikolasf »

παοκαρα23 έγραψε:μαλλον εσυ πρεπει να το ξαναδεις μαζι με τα υπολοιπα που ο υπερπροπονηταρας τον εβαλε δεκαρι.μαζι με τα στατιστικα του Εσσιεν που παρεθεσες που εγραφες για 5-6 παιχνιδια οτι εχει παιξει αλλα τελικα με το σημερινο ηταν 9(απ τα 12 που εχει δωσει ο βαζελος δλδ απ τις 28/11).Και μαντεψε:σ ολα βασικος(σε ενα μονο βγηκε στο 70).και σ ολα τα ματς για το πρωταθλημα(για το κυπελλο ελλειψε σε παιχνιδια με λιμαδακια και στον επαναληπτικο με τον Πας).Για να μαθαινουμε λιγο τι παει να πει διαχειρηση μεγαλου παικτη που μπορει να προερχεται απο τραυματισμο,απο μακροχρονια απουσια,κτλ.Ευτυχως που δεν ηρθε κι αυτος σε μας δλδ,θα τον ειχαμε στειλει για αποσυρση. Τελος απο μενα δεν γουσταρω αλλες κουβεντες
Φέρτε ρε τον ΓΧ χθες μπας και δούμε άσπρη μέρα!!!!
Αυτός αξίζει στον ΑΠΟΚ και τους ΠΑΟκτσήδες προπονητές της κερκίδας απλά γιατί σκέφτονται το ίδιο!!!!!

Εγώ δεν δέχομαι να υποβαθμίζω άλλο την νοημοσύνη μου γιαυτό δεν ξαναγράφω

ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε τζαμπα γραφω. ειπε κανεις αυτο; αιντιμαλε.

οποιος κανει τον κοπο και δεν το ειδε στη διαρκεια του αγωνα, με την εισοδο μπερμπατοφ παιζαμε 4231 επιθεση και 442 αμυνα.

παω στοιχημα 2000 Ευρω οντι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κ_geo αγγιζεις τα ορια της υπερβολης με τις αναφορες σε συμπεριφορες κλπ..
Οπως ειπε και ο μινγκους σ'ενα ποστ, τετοιοι παικτες σε μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ, οπως κ να το κανουμε, θελουν εξυπνης διαχειρισης.
Μην ξεχνας
Σε 2-3 ματς που επρεπε να ξεκινησει βασικος (οχι τα χαζα που λενε καποιοι τεταρτη-κυριακη ή βρεξει χιονισει βασικος μπερμπα), δεν ξεκινησε, 2 κυριακες μπορουσε να παιξει συνεχομενα βασικος ως σεντερ φορ και δεν επαιξε,
και ειδικα σημερα πιστευω το περιμενε μετα τη μη συμμετοχη στην Ξανθη...
Οποτε, για παικτη της καλιμπρας του, ειναι λογικος ο συσωρευμενος εκνευρισμος (οπως φανηκε εξαρχης στη φαση με το φαουλ που ανεφερες) και η ελλειψη ηρεμιας (μπαινοντας και ως 10αρι σε μια ομαδα που με νωθρο κλαους και τους μακ-γκαρι μετριους στο β') που εδειξε και παρασυρθηκε σ'αυτη τη φαση..
Αλλα γενικα ας ηρεμησουμε ολοι, δε βγαζει πουθενα ολο αυτο ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Odi έγραψε:Ντάξει τελικά δεν είναι μεγάλος φορ.Μια καριέρα ψέματα.Γατάκι sir Alex Που τον έβαζες φορ,ενώ δεν ήθελε.Για αυτό και σε κρέμασε βέβαια και έβαλε μόνο 48 γκολ.

Τώρα εντάξει για το αν θέλει να τρώει ξύλο ως φορ,την στιγμή που έχει αγωνιστεί στο σκληρότερο πρωτάθλημα του κόσμου ως φορ και έχει βάλει 94 γκολ,είναι αστείο να το συζητάμε.
Ε και? Ειναι ενας πιο αργος Κλαους αφου :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν είδα τη φάση ξεκάθαρα πάντως από την αρχή μόλις μπήκε στο παιγνίδι άρχισε τις αγκωνιές λες και ήθελε εσκεμμένα να αποβληθεί, Αυτό μόνο μου φτάνει.
Απαράδεκτη συμπεριφορά αλλά μάλλον δεν μας γουστάρει, απλά. Ισως φταίει και ο Τούντορ και κάπου και οι δύο τράβηξαν το σκοινί και φτάσαμε ως εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 25 Ιαν 2016, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βασικα εγω εχω βαρεθει να κραζουν τον τζαβελλα και τον οποιο τζαβελλα τα δινει ολα και να ειμαστε μη μου απτου για ενα τυπο που στην τελικη μας εχει κρεμασει ουκ ολογες φορες και φαινεται οτι μας εχει γραμμενους στα @@ μου. κουραστηκα και παιρνω το μπουλο μονος μου. καθηστε με τη μπαλαδοφατσα τον τσιριγωτη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

K_geo έγραψε:ε τζαμπα γραφω. ειπε κανεις αυτο; αιντιμαλε.

οποιος κανει τον κοπο και δεν το ειδε στη διαρκεια του αγωνα, με την εισοδο μπερμπατοφ παιζαμε 4231 επιθεση και 442 αμυνα.

παω στοιχημα 2000 Ευρω οντι.
Τι σημασία έχει;;;Ο άνθρωπος είναι σέντερ φορ και δεν παίζει σέντερ φορ!!Γιατί να τον έχω 10αρι;;;Δεν είναι 10αρι,δεν μπορεί να κριθεί ως δεκάρι!!

Έχεις ακυρώσει τον πιο σπουδαίο παίκτη σου και κατηγορείς τον ίδιο για αλαζονική συμπεριφορά (επειδή αποβλήθηκε)!!!,βγάζεις συμπεράσματα για εκνευρισμούς και κρέμασμα της ομάδας χωρίς λόγο και τον κρίνει αγωνιστικά συνυπολογίζοντας όλους τους παράγοντες εκτός από το ότι δεν παίζει στην θέση του!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nikolasf έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Δε γινεται να απομυθοποιησουμε και Μπέρμπα

Εφιάλτη βλεπω μαλλον
Απλά φίλε ακόμα και να ταίριαζε στο σύστημα του Γρηγόρη, ακόμα και να έβγαζε 90άλπτα σε κάθε ματς, κόβω το χέρι μου ότι το σύστημα θα έκανε το παν για να τον απομυθοποιήσει... "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"

Το ίδιο έγινε και όταν ο Γκαρσία είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του... Τηρουμένων των αναλογιών για να μην παρεξηγηθώ! 8-)
Μόνο που στην περίπτωση του Μίτκο, αυτός δεν έχει προσφέρει ακόμα τίποτε, ενώ ο Γκαρσία;

Η "φάση" τώρα, είναι πανομοιότυπη της "κόντρας" Γκαρσία-Δώνη, όπου και τότε ήμουν με τον προπονητή (κι ας μην τον γούσταρα καθόλου) γιατί ήταν καθαρά θέμα "ιεραρχίας" ρε Νικόλα...

Κι επειδή του έκανε την μπλούζα ΧΧΧL ο άλλος έπρεπε αυτός να "δώσει δικαίωμα" στον κόρακα να μας αφήσει με 10;

Δεν έβλεπε πως "το πήγαινε το έργο" το κοράκι; Ότι ζητούσε μία αφορμή μόνο γιατί οι άλλοι κατέρρεαν;

Αν όχι, τι σκατά έμπειρος, "πανέξυπνος" και "μεγάλος" παίχτης είναι; :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 25 Ιαν 2016, 01:36, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χαμήλωσε τους τόνους ρε σεις έλεος

Μετα τα πλει οφ και τον τελικό κυπέλλου σφαζόμαστε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

spyretto έγραψε:Δεν είδα τη φάση ξεκάθαρα πάντως από την αρχή μόλις μπήκε στο παιγνίδι άρχισε τις αγκωνιές λες και ήθελε εσκεμμένα να αποβληθεί, Αυτό μόνο μου φτάνει.
Απαράδεκτη συμπεριφορά αλλά μάλλον δεν μας γουστάρει, απλά.
Ναι ρε συ, οχι οτι του εχει γ@μησει την ψυχολογια ο κροατης στον παγκο. Αυτος δε μας γουσταρει. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε μερικους, ο τουντορ πανω απο ολα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

spyretto έγραψε:Δεν είδα τη φάση ξεκάθαρα πάντως από την αρχή μόλις μπήκε στο παιγνίδι άρχισε τις αγκωνιές λες και ήθελε εσκεμμένα να αποβληθεί, Αυτό μόνο μου φτάνει.
Απαράδεκτη συμπεριφορά αλλά μάλλον δεν μας γουστάρει, απλά. Ισως φταίει και ο Τούντορ και κάπου και οι δύο τράβηξαν το σκοινί και φτάσαμε ως εδώ.
Χλωμό να ξεκίνησε της αγκωνιές.Μία εδωσε,αφού ο άλλος του είχε μεγαλώσει 3 νούμερα την φανέλα.

Όσο για τα φάουλ,τα μισά ούτε φάουλ ήταν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αδιάφορος με νευρα παντως δεν ταιριάζει

Ας τα βρουν

Καλυτερα που γίνε τωρα

ΜαΙ με το δεκαρ στα πλέι-οφ εκδικηση
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ελπίζω να δω από δω και πέρα κάνα παιχνίδι. Εσύ σίγουρα είσαι πιο ΠΑΟΚ από εμένα οπότε respect Ston k_ geo
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

εσείς του berba δηλαδή τι προτείνεται?μια σας φταίνε οι συμπαίκτες του που είναι αμπαλοι , μια σας φταίει ο τούντορ,τι θέλετε δηλαδή? να διώξουμε όλους τους παίχτες-προπονητή και να χτίσουμε ομάδα πάνω σε έναν 35χρόνο? μπας και πάρει τα πάνω του? γελάνε και οι πέτρες.... :redcard:
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Αυτο που πατε να βγαλετε το μπερμπατοφ παλτο και προβληματικο μετα απο τοσα χρονια τεραστιας καριερας ξεπερναει καθε λογικη. Πειτε αν θελετε οτι εκανε λαθος σημερα, αλλα σε λιγο θα τον βγαλετε κ τοργκελε. Ελεος

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”