25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
falconakis

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από falconakis »

Συνεχίζω να πιστεύω στις ικανότητες του...
Ίσως η όλη ιστορία είναι μια προσπάθεια του Τούντορ να τον ξυπνήσει για τα καλά...
Το γεγονός είναι ότι με τον Γλύκο τραυματία και με το επίπεδο ετοιμότητας του Μελλισά και εγώ στην θέση του Τούντορα θα ήθελα τερματοφύλακα...
Πάντως ξανα λέω ότι έχει τα προσόντα να γίνει βασικός στον ΠΑΟΚ για πολά πολά χρόνια και εύχομαι να μην ξαναδούμε το έργο που βλέπουμε με τον Λούκας...(να θυμίσω λουλούκα που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ αλλά απ ότι φαίνεται κάνει για την Ντέπορ και την Αθλέτικο Μαδρίτης)

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

thanos-xanthi έγραψε: αλλωστε εχει συμβολαιο για αλλα 3 χρονια, ενω του Τουντορ ληγει το καλοκαιρι..
Γκουχ,γκουχ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πάντως το ότι σήμερα όλοι οι ραδιοφωνατζήδες που έκραζαν τον ψηλό σήμερα λένε ότι είναι καλός και γιατί δεν παίρνει ευκαιρίες, πραγματικά με ξεπερνάει... :lol: :twisted:

Απλά τώρα άλλοι κράζουν Φράνκ και άλλοι Τούντορ, που δεν τον πίστεψαν... :lol: :lol:

Ε Ξ Ο Σ Τ Ρ Α Κ Ι Σ Μ Ο.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

[quote="falconakis"]Συνεχίζω να πιστεύω στις ικανότητες του...
Ίσως η όλη ιστορία είναι μια προσπάθεια του Τούντορ να τον ξυπνήσει για τα καλά...
Το γεγονός είναι ότι με τον Γλύκο τραυματία και με το επίπεδο ετοιμότητας του Μελλισά και εγώ στην θέση του Τούντορα θα ήθελα τερματοφύλακα...
Πάντως ξανα λέω ότι έχει τα προσόντα να γίνει βασικός στον ΠΑΟΚ για πολά πολά χρόνια και εύχομαι να μην ξαναδούμε το έργο που βλέπουμε με τον Λούκας...(να θυμίσω λουλούκα που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ αλλά απ ότι φαίνεται κάνει για την Ντέπορ και την Αθλέτικο Μαδρίτης)

Συμφωνώ 100% μαζί σου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αληθεια το paokisweden που χαθηκε,θα ειχε ενδιαφερον να μας εδινε στοιχεια για το πως εμφανιζοταν στο Σουηδικο πρωταθλημα ο Ολσεν.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εγώ πάλι είμαι 100% με τον Τούντορ και διαφωνώ μαζί του μόνο ως προς το επικοινωνιακό.
Ο Όλσεν ήρθε στην ομάδα σαν ένας έτοιμος και ενδεκαδάτος τερματοφύλακας, πήρε τις ευκαιρίες του τις οποίες δεν άρπαξε. Άρπαξε μόνο γκολ και κάποια από αυτά έτσουξαν αρκετά.
Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός, ούτε αν μείνει ή φύγει, αλλά ο υποβιβασμός του σε 3ο με 4ο τερματοφύλακα, οφείλεται ΜΟΝΟ σε αυτόν.
Ας πρόσεχε.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Γλύκο εσύ ;; :lol:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

falconakis έγραψε:Συνεχίζω να πιστεύω στις ικανότητες του...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ακριβώς κ εγώ το ίδιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εγώ τον πιστεύω αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να κάνει κάτι αλλιώς αδικεί την ομάδα και τον εαυτό του

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:Εγώ τον πιστεύω αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να κάνει κάτι αλλιώς αδικεί την ομάδα και τον εαυτό του

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Εγώ πιστεύω σε σένα αλλά πρέπει να βελτιώσεις τις εξόδους.Γι αυτό χρειάζεται ένα παίκτης σαν τον Στοχ δίπλα σου..αυτός ξέρει τέλεια από ''εξόδους''.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χαχαχαχα Χαχαχαχα καλό!!! Έγραψες

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μακαρι να σταθει στο υψος του αυριο αν παιξουμε, εστω απο θεμα εγωισμου, παρα το αχρειαστο αδειασμα του χωρις ναναι σιγουρο αν θα χρειαστεί...
Ελα που απ'ο,τι φαινεται, θα χρειαστει..
Έτσι, με παραδειγμα αυτο το σκηνικο, ας κοιτάξουν οι υπευθυνοι να εχουν καλυτερη πολιτικη κ διαχειριση του έμψυχου δυναμικου, ανεξαρτητα αν τους πιστευουν ή οχι.. ;)
Τουλάχιστον οσο δεν εχουν τις επαρκεις εναλλακτικες..

Υ.Γ. και για να μη μπερδευονται μερικοι, δεν ειναι κωλοτουμπες τα παραπανω απο καποιον που τον κριτικαρε ή ειχε σοβαρες αμφιβολιες αν μπορει να ξεπερασει ευκολα τις αδυναμιες του..(ασε που θα ηθελα να παρει σοβαρη 2η ευκαιρια για να αποδειξει αν τα ξεπερασε..)
Λεγεται απλη λογικη "προσεχεις για να εχεις" ακομα και αν δεν πολυ-πιστευεις καποιον, χωρις να βρισκεσαι προ εκπληξεων και αναγκαζεσαι να παιζεις με μελισσα σε ντερμπι ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 19 Ιαν 2016, 23:06, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αλήθεια πιστεύεις ότι θα παιξει;
Ο Μελισσας θα ξεκινήσει πάλι, τελείωσε αυτός όσο είναι ο τουντορ στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τα ρεπορτάζ λένε πως στην προπόνηση ήταν με τους βασικούς. Τώρα ποιος θα παίξει αύριο, μόνο ο Τουντορ το ξέρει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”