Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από ace79grpaok »

τα δικα μου ποστ?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

klainmein έγραψε:Υπάρχει τρόπος να κάνεις hide κάποιο μέλος και να μη σου εμφανίζει τα post του;
Sorry για το off topic
Δοκίμασε να τον βάλεις στους εχθρούς, στο προφίλ σου
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Η γκρίνια, η μίρλα και η μιζέρια έχει περάσει σε άλλο επίπεδο εδώ μέσα...
Έχουμε έναν από τους καλύτερους ΤΔ -αν όχι τον καλύτερο- στον κόσμο και δεν μπορούμε να χαρούμε.

Από το "Ξέρει ο Frank" και το "Υπομονή και τα καλύτερα έρχονται"... έχουμε περάσει πλέον στο "Τι κάνει τόσο καιρό ο Frank" και το "Έχουμε αργήσει και η υπομονή μας εξαντλείται"... και οδεύουμε ολοταχώς στο "Τον πούλο άχρηστε Δανε!" και στο "Εμπαίζεις τον λαό του ΠΑΟΚ!".

Κατά τα άλλα θέλουμε να γίνουμε και Ευρωπαικό club... ρε Ελλαδιστάν και πολύ μας είναι!!!!

ΥΣ. Καλά ρε! Δεν έχεις καταλάβει που ήρθες??? Εδώ θέλουμε λειτουργία ομάδας και επίπεδο παιχτών στυλ Barca σε 3 εβδομάδες!!!! Τι 3 χρόνια και π@παρίες???? Ο ΠΑΟΚτσής δεν περιμένει τόσο!!!!
Υπομονή και στήριξη και δανέζικες μ@λακίες να ούμε....
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

ace79grpaok έγραψε:εγω βλεπω την ζελα που σε εκανε γκομενα φετος να κλεινει το ροστερ της απο τωρα ενω ειχε ιδι μια ετοιμη ομαδα και εσυ που εχεις ΤΙΣ ελλειψεις να εισαι τρεις λαλλουν και 2 χορευουν ,κατσε να δουμε τους παικτες και ο σαλπι να δουμε τι θα δειξει και λοιπες πιπες το παιχνιδι με τους κροατες ειναι κομβικο στο να ξεκινησει καλα η χρονια χωρις γκρινια αν ειναι να αρχισουμε τα περσινα ,δνε πειραζει που αποκλειστηκα στο κυππελο δεν πειραζει που εφυγε η ευρωπη εγω θα ειμαι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ και τα λεω τωρα,οπβως ειπε και ο ατηενς τα καλα παικτακια τα κλεινεις τωρα αν ειναι να δινω 1,2 εκ σε καποιον για να περιμενω μεχρι 31/8 για να κλεισω τα κενα κρατουσα και ζηση :evil:
Να του κανουμε και μπαν απο το φόρουμ του αρνεσεν που μας πούλησε παπα, μα ειναι δυνατόν σε 10 μερες να μην έκλεισε ολο το ρόστερ;;;

Αλλα τέτοιον θελετε να ερθει να πει τι θελουμε στοπερ,6αρι,εξτρέμ και φορ, ωραια λοιπόν αυριο κλείνουμε βιβιαν, μπαλαφα, τονι γκονζαλες και Τόργκελε. Ωραια σας τις εκανα τις μεταγραφές πετυχα! Αλλα τοτε θα ελεγες γιατι να μην κρατησω τον βρυζα αν ειναι να κανω αυτές τις μεταγραφές!!!

"Ο ζητιάνος που ανεβηκε σε άλογο καλπάζει ισαμε να πεσει το ζώο κατω"
(Ερρικος ΣΤ',μέρος 3, πράξη 1)

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

ace79grpaok έγραψε:εγω βλεπω την ζελα που σε εκανε γκομενα φετος να κλεινει το ροστερ της απο τωρα ενω ειχε ιδι μια ετοιμη ομαδα και εσυ που εχεις ΤΙΣ ελλειψεις να εισαι τρεις λαλλουν και 2 χορευουν ,κατσε να δουμε τους παικτες και ο σαλπι να δουμε τι θα δειξει και λοιπες πιπες το παιχνιδι με τους κροατες ειναι κομβικο στο να ξεκινησει καλα η χρονια χωρις γκρινια αν ειναι να αρχισουμε τα περσινα ,δνε πειραζει που αποκλειστηκα στο κυππελο δεν πειραζει που εφυγε η ευρωπη εγω θα ειμαι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ και τα λεω τωρα,οπβως ειπε και ο ατηενς τα καλα παικτακια τα κλεινεις τωρα αν ειναι να δινω 1,2 εκ σε καποιον για να περιμενω μεχρι 31/8 για να κλεισω τα κενα κρατουσα και ζηση :evil:
Εσύ κοιτάς τη ζέλα για να κρίνεις τον ΠΑΟΚ, μάλιστα. Συγκρίνεις δηλαδή μια ομάδα νέα καιεπιτυχημένη με κορμό, με μια διαλυμένη με ψυχολογία 0 και επίσημο ματς 1 μήνα+ νωρίτερα απτην άλλη ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΜΕ ΜΑΛΙ ΑΦΕΛΑΙ.
Athens έγραψε:Σαλπι και Τζαβέλλας πάθος και θέληση έχουν
..αγωνιστικα χαρακτηριστικά δεν εχουν
Κάποτε είχαν αλλα πέρσι βαλθήκαμε να βγάλουμε τους πάντες άχρηστους. Βλέπω συνεχίζουμε και φέτος απο νωρίς.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

ace79grpaok έγραψε:τα δικα μου ποστ?
ναι ρε συ ace, με κουράζεις... Έχει 10 μέρες που ανέλαβε επίσημα, δεν έχει 2 μήνες. Τι νόημα έχουν όλα αυτά που λες, εάν την πρώτη μέρα στην Ολλανδία έχεις +3 με 4 παίκτες; έφτασε εκείνη η μέρα; Θα είναι χώμα αυτοί οι παίχτες εάν χάσουν 5 μέρες τρέξιμο στη Νέα Μεσήμβρια; Μην ξεχνάς ότι δε θα πάρεις Κουμάλο και παίχτες που πρέπει να χάσουν 7 κιλά ξέρω γω...Θα πάρεις ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ από ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ που θα έρθουν μετά από διακοπές και τα εργομετρικά τους θα είναι σαν του Κάτσε στο τέλος της προετοιμασίας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

επειδη λεω οτι 26/6 δεν εχει γινει μεταγραφη σε θεση που ποναμε και λεω οτι η ζελα εκλεισει το ροστερ της ειμαι γκρινιαρης ,οκ εγινε εγω φταιω και ειμαι κουραστικος που λεω τα προφανη ,το να λες τα προφανη δεν ειναι "αρνεσεν τον πουλο"ουτε θελω λειτουργεια μπαρτσελονα σε 3 βδομαδες" ,οσο γιατι συγκρινομαι με την ζελα το κανω γιατι με αυτην θα κοντραρεσαι του χρονου οχι με την τσελσι.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Μερικοι δινετε την εντυπωση οτι δεν ειστε ΠΑΟΚ αλλα αλλης ομαδας υποστηρικτες και μπαινετε επιτηδες στο φορουμ για να βαζετε φυτιλια.. Ξερω θα παρεξηγηθητε απο αυτο αλλα πρεπει να σας βαλει σε σκεψεις για τον τροπο που λετε αυτα που λετε..

Ο βαζελος λοιπον που εκλεισε ηδη τους παικταραδες του :

Πηρε τον Εσσιεν που ειναι ενα μεγαλο ονομα , αλλα επειδη εχουμε δει πολλα στο ποδοσφαιρο , μπορει να του βγει καλος , αλλα μπορει να του βγει και γκοβου,φλαβιο κονσεισαο, τοτσε κτλ...

Πηρε τον LOD εναν παικτη που δεν τον ξερει ουτε η μανα του των 300 χιλ. και αλλα χρονια αν τον φερναν στον βαζελο θα τους παιρναν με τις τοματες..

Πηρε τον καλτσα ελευθερο που οκ εκανε καλη σεζον σε μικρη ομαδα , αλλα στη δικη μου ομαδα μεταξυ παγκου και κερκιδας θα ταν..

Πηρε και τον Wemmer ενα δεξι μπακ απο τον μεγαλο συλλογο που λεγεται Πατερμπορν.... ελευθερο και αυτον...

Τρομακτικες μεταγραφες φιλε.. τι να σου πω...............................
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

καλα απο εδω και μπρος η αντιθετη γνωμη θα ειναι ενδειξη μη παοκοφροσυνης ,το ακουσαμε και αυτο
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Athens έγραψε: Γιατί δεν ανακοίνωσε το μπατζετ ο Φρανκ όπως σε όλες τις μεγάλες ομάδες;
Για πες το ανακοινωθέν μπάτζετ δέκα «μεγάλων» ομάδων. Δώσε και τα λινκ, να μαθαίνουμε.
ace79grpaok έγραψε:26/6 και ουτε ΜΙΑ μεταγραφη ,εξτρεμ ουτε για δειγμα αν κανεις φλωκο απο τους λοκομοτιβας μην ζητας τα ρεστα,οσο για χθες καλος χρυσος ο αρνεσεν αλλα για μεταγραφες ΜΟΥΓΚΑ
Αδερφέ, η τωρινή ομάδα ΛΟΓΙΚΑ περνάει αέρα τους Κροάτες, όπως πέρασε πέρσι τους Μολδαβούς, πιο πριν τους Ισραηλινούς και παλιότερα τους Νορβηγούς. Η μόνη μεταγραφή που πραγματικά χρειάζεται είναι του γκολκήπερ, αφενός επειδή δεν ξέρω σε τί κατάσταση βρίσκεται ο Γλύκος και αφετέρου επειδή δεν έχουμε άλλον τερματά, εκτός των πιτσιρικάδων.
Άλλωστε, αν φέρεις τώρα (ή και δέκα μέρες πριν, το ίδιο ακριβώς είναι) πέντε παίκτες, δύσκολα θα τους βάλεις όλους μαζί σε επίσημο ματς, ειδικά αν είναι και ξένοι. Ο Χαρίσης π.χ. μπαίνει και αύριο να παίξει.

Η πρόβλεψή μου είναι ότι δεν θα δούμε πάνω από 5-6 μεταγραφές ακόμη. Ίσως βάζω και πολλές.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Παλτα ρε φιλε εχουμε , γιατι να παρουμε καινουρια???

Να παρουμε παικτες τωρα στα γρηγορα για να κλεισουμε το ροστερ γρηγορα?? Και αν αυτοι που θα κλεισουμε γρηγορα εινα παλτα τι θα τα κανουμε? προσαναμα για το τζακι???

Προτιμω να παρω παικτες που θα αξιζουν (εστω με ενα μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας) παρα να παρω παικτες τυπου λοντ ,βεμερ και καλτσα...

Δηλαδη ρε Ace πες οτι σου φαιρνε τον καλτσα για εξτρεμ στα γρηγορα , τι θα λεγες??? Τελεια επειδη θα ειναι απο 1/7 στην ομαδα??
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ενταξει αυτους μπορει, αυτους παιρνει ο βαζελος.
Απο εκει και περα ειναι γεγονος οτι εχουμε μεινει πολυ πισω στο μεταγραφικο σχεδιασμο. Ο βαζελος παιζει 15 μερες μετα απο μας και εχει κλεισει το ροστερ, η Αεκ κι αυτη κλεινει το ροστερ αλλα παιζει 25 Αυγουστου πρωτο ματς, ενω οι απογονοι ειναι στην ιδια φαση με μας, αλλα εχουν άλλα τρεχαματα.

Αλλά, αν ειναι να φερουμε παιχτες για να φερουμε, καλυτερα να μην φερουμε κανεναν. Πρεπει να γινουν μεταγραφες σωστες και οχι γιατι πιεζουμε εμεις. Ο Αρνεσεν εχει τα κονε κι αν θελει μπορει να φερει αυριο 10 παιχτες. Αλλα το θεμα ειναι να μην ψαχνουμε παλι σε 6 μηνες να τους διωξουμε. Οποτε καλυτερα αργα αλλα προσεκτικα βηματα, παρα βιασυνες.

Ενταξει με Λουκας, Μακ, Γκολασα, Κλαους, Ρατς, Γλυκο, Κατσε, Τζιολη, Σκονδρα, Βιτορ, Κοστα τους Κροατες τους περνας ευκολα ή δυσκολα.

Γενικα την ευθυνη την εχει 100% ο Αρνεσεν, οποτε δεν χρειαζεται αγχος. Ειναι τοπ επιπεδου, ας του δωσουμε χρονο και θα τον κρινουμε.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Οσο κουραστικος ειναι καποιος που γκρινιαζει συνεχως,αλλο τοσο κουραστικοι γινονται οσοι προσπαθουν να τον νουθετησουν.Ο καθενας εχει την αποψη του και κρινεται γι αυτην στο περασμα του χρονου(ειτε δικαιωνεται ειτε γινεται ρομπα).Οποιος θελει χειροκροταει και στηριζει οποιος δεν συμφωνει,δεν το κανει με βαση τα δικα του κριτηρια για το τι θεωρει καλο για την ομαδα.Αυτη η συνεχης αντιπαραθεση των πολλων με οποιον εκφερει αντιθετη αποψη μονο εποικοδομητικη δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Αυτο που ειναι κουραστικο ειναι η γκρινια χωρις νοημα.

Αφου το ΞΕΡΟΥΜΕ οτι τα καναμε σκατα περσι και τα προηγουμενα χρονια και οτι ειμαστε πισω και θα υποφερουμε γι αυτο.

Και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο τωρα.

Ποιο το νοημα να βγαινεις και να λες οτι ο βαζελος ειναι ποιο μπροστα χρονικα και εχει ποιο ετοιμη ομαδα? Ναι φυσικα ειναι ποιο μπροστα αφου εμεις παλι στο μηδεν φτασαμε.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

παοκαρα23 έγραψε:Οσο κουραστικος ειναι καποιος που γκρινιαζει συνεχως,αλλο τοσο κουραστικοι γινονται οσοι προσπαθουν να τον νουθετησουν.Ο καθενας εχει την αποψη του και κρινεται γι αυτην στο περασμα του χρονου(ειτε δικαιωνεται ειτε γινεται ρομπα).Οποιος θελει χειροκροταει και στηριζει οποιος δεν συμφωνει,δεν το κανει με βαση τα δικα του κριτηρια για το τι θεωρει καλο για την ομαδα.Αυτη η συνεχης αντιπαραθεση των πολλων με οποιον εκφερει αντιθετη αποψη μονο εποικοδομητικη δεν ειναι.
Από πότε δεν είναι εποικοδομητική μία αντιπαράθεση και ένας διάλογος; Δηλαδή τι κάνουμε εδώ μέσα;
Και αν ήμουν επιθετικός με το "με κουράζεις" στο ace, συγγνώμη ειλικρινά. Δεν ήθελα να τον θίξω, απαντώντας στον ace απάντησα ουσιαστικά σε όλους αυτούς που μιζεριάζουν ενώ πάει να ξεκινήσει μία καινούργια κατάσταση, που όπως φαίνεται θα βελτιώσει πολλά πράγματα στον σύλλογο. Δε νομίζω, απλά, ο Άρνεσεν να είναι τύπος που "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν"...Η ιστορία του στο χώρο δεν έδειξε ποτέ κάτι τέτοιο. Και δεν είναι στην Τσέλσι που όλοι παρακαλάνε να πάνε ούτε στο Ολλανδικό πρωτάθλημα που έχει πολλά μάτια στραμμένα πάνω του...Είναι πιο δύσκολη η δουλειά του στο να πείσει κάποιον παίκτη να έρθει εδώ. Αν έρθει, θα έρθει για τον Άρνεσεν, όχι για τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, σε αυτό το σημείο είμαστε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”