Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σε κάθε δημοσίευση του Γιώργου τσακωνόμαστε μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

simba έγραψε:
Ή ότι ξέρω κάποια πράγματα, που όμως δεν λέγονται τόσο φόρα παρτίδα...Εδώ μέσα για παράδειγμα..
Κατα τ'αλλα, οποιος ξερει κατι,
ή μιλαει (αποδεικνυοντας με καποιον τροπο την αξιοπιστια των λεγομενων του) ή σιωπα..
Μεση λυση δν υπαρχει..
Μην αποκλείεις πράγματα, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια σε παρακαλώ...Εντύπωση δεν θέλω να κάνω, δεν είναι του στυλ μου...Μ αυτό που έγραψα σιώπησα...Εσύ έγραψες για λάσπες κ.τ.λ. και θεώρησα σωστό να απαντήσω... Ελπίζω να κλείσει το θέμα εδώ...
Ksenitemenos4 έγραψε:ε οχι και απο εσενα ρε γκοραν αυτο το ξερω αλλα δεν μπορω να πω στο φορουμ....
Γιατί ksenitemenos4? Έχω κάτι ιδιαίτερο εγώ? Δεν καταλαβαίνω...Αν θέλεις μου το εξηγείς...
Κάποια που δεν λέγονται εδώ, δεν τα λέω εδώ και δεν είναι το πρώτο αυτό, να ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εξ ιδιων? οχι δα.

Αφου δε θες να κανεις εντυπωση αλλα ουτε να αποκαλυψεις τι "ξερεις", για ποιο λογο εγραψες ο,τι εγραψες?

Ειτε σιωπεις χωρις να γραψεις αυτο το κατι (οπως κι αλλα παρομοια), ειτε μιλας..Ειναι εξαιρετικα απλο.

Γιατι στο τελος, αυτο το κατι καταληγει να'ναι μια αστηρικτη λασπη, που μεταδιδεται ως φημη, αναπαραγεται απο πολλους και μετα γινεται "αληθεια", οπως αυτα που γραφονταν για βλαντο..

Ας ειμαστε πιο προσεκτικοι..Ελπιζοντας να κλεισει το θεμα αυτο, αλλα και να σταματησουν παρομοια σχολια που δημιουργουν τετοια "θεματα".

Εξαλλου, για παρομοιο λογο εφαγαν μπαν καποιοι σημερα (για οσα εγραψαν για σαμπρανο ή για πριγιο)
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σε κάθε δημοσίευση του Γιώργου τσακωνόμαστε μεταξύ μας.
:pano:
Τσακωνόμαστε Αποστόλη γιατί βλέπουμε τον προπονητή ότι δεν τραβάει το παλικάρι και αυτός τον στηρίζει!
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

goran 64 έγραψε:
simba έγραψε:
Ή ότι ξέρω κάποια πράγματα, που όμως δεν λέγονται τόσο φόρα παρτίδα...Εδώ μέσα για παράδειγμα..
ή μιλαει (αποδεικνυοντας με καποιον τροπο την αξιοπιστια των λεγομενων του) ή σιωπα..
Μεση λυση δν υπαρχει..
Μην αποκλείεις πράγματα, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια σε παρακαλώ...Εντύπωση δεν θέλω να κάνω, δεν είναι του στυλ μου...Μ αυτό που έγραψα σιώπησα...Εσύ έγραψες για λάσπες κ.τ.λ. και θεώρησα σωστό να απαντήσω... Ελπίζω να κλείσει το θέμα εδώ...
Ksenitemenos4 έγραψε:ε οχι και απο εσενα ρε γκοραν αυτο το ξερω αλλα δεν μπορω να πω στο φορουμ....
Γιατί ksenitemenos4? Έχω κάτι ιδιαίτερο εγώ? Δεν καταλαβαίνω...Αν θέλεις μου το εξηγείς...
Κάποια που δεν λέγονται εδώ, δεν τα λέω εδώ και δεν είναι το πρώτο αυτό, να ξέρεις...
επειδη ειχα την εντυπωση οτι αν ηξερες κατι θα το ελεγες...δεν καταλαβαινω καθολου αυτο το επιχειρημα, οτι ξερω αλλα δεν ειναι για το φορουμ κτλ κτλ. οπως ειπε και ο σιμπα, αν δεν θελεις να πεις δεν λες τιποτα απολυτως, αυτο το 'ξερω αλλα σιωπω λεγοντας σας ομως οτι ξερω'' το βρισκω χειροτερο απο το να ελεγες, οσο συνταρακτικο και να ειναι αυτο που ξερεις...
Άβαταρ μέλους
goran 64

simba έγραψε:Εξ ιδιων? οχι δα.

Αφου δε θες να κανεις εντυπωση αλλα ουτε να αποκαλυψεις τι "ξερεις", για ποιο λογο εγραψες ο,τι εγραψες?

Ειτε σιωπεις χωρις να γραψεις αυτο το κατι (οπως κι αλλα παρομοια), ειτε μιλας..Ειναι εξαιρετικα απλο.

Γιατι στο τελος, αυτο το κατι καταληγει να'ναι μια αστηρικτη λασπη, που μεταδιδεται ως φημη, αναπαραγεται απο πολλους και μετα γινεται "αληθεια", οπως αυτα που γραφονταν για βλαντο..

Ας ειμαστε πιο προσεκτικοι..Ελπιζοντας να κλεισει το θεμα αυτο, αλλα και να σταματησουν παρομοια σχολια που δημιουργουν τετοια "θεματα".

Εξαλλου, για παρομοιο λογο εφαγαν μπαν καποιοι σημερα (για οσα εγραψαν για σαμπρανο ή για πριγιο)
"Ε όχι δα"?
Ορίστε τι έγραψες...Επειδή έχετε (πληθυντικός ευγενείας, όπως φαντάζομαι ότι τον χρησιμοποιείς κι εσύ) εσείς άγνοια κι επειδή λέω για κάποια πράγματα δηλώνω "προσωπική εκτίμηση" σημαίνει ότι έχω άγνοια για όσα λες εσύ?
simba έγραψε:
Απ'οσα εχω διαβασει τον τελευταιο χρονο γκοραν, δυσκολα...
Κρινοντας τοσο απ'την αγνοια σου (αντιστοιχη με τη δικη μας) σε διαφορα φλεγοντα ζητηματα,
οσο και απ'τις επισημανσεις σου (οταν αναφερεσαι σ'αυτα) οτι προκειται για προσωπικες εκτιμησεις και οχι πληροφορηση..

Μεση λυση δν υπαρχει..
Simba, αυτό είναι το πρώτο που γράφω και ενοχλήθηκες? Στο παρελθόν λίγα έχω γράψει για το ότι δεν πάμε καλά?
Το ότι δεν τρώω μπαν, δεν σε βάζει σε καμιά σκέψη ότι αυτό που ξέρω το ξέρουν και (κάποιοι τουλάχιστον) μοντς?

Simba...Τζάμπα θέμα κάνεις και κουράζουμε τον κόσμο...Σου ζήτησα να το λήξουμε και επιμένεις αλλά ως εδώ...

Υ.Γ. Αν υπάρχουν μοντς που δεν ξέρουν τι ξέρω, ας να μου ζητήσουν τον λόγο και θα τους τεκμηριώσω όσα ξέρω!!

Υ.Γ. 2...Ksenitemenos4, ελπίζω να καλύφθηκες κι εσύ με τα παραπάνω σχόλια μου...Παραπάνω δεν μπορώ, sorry!!!!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Κάποια πράγματα ρε μάγκες δεν είναι βγαίνουν παρά έξω....Ας το αφήσουμε εδώ κι ας συνεχίσουμε!!!
Ksenitemenos4

ε ωραια ρε παιδια, αν ειναι να μην βγαινουν παρα εξω αλλα τα ξερει ο χ 'γκοραν' και 'κωστας' , τουλαχιστον μην λετε τιποτα απολυτως γιατι ετσι μας μπριζωνετε ολους....οταν δεν θες να πεις κατι δεν γραφεις σεντονια κατω απο τη φωτο με τον σαντος, κατανταει καπως κουραστικο αυτο το πραγμα....καθε φορα θα μυριζουμε τα νυχια μας ποιος ξερει τι και πως και ποιος λεει παραμυθια
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ειλικρινά σέβομαι το γεγονός οτι κάποιοι ξέρετε 2 πραματα παραπάνω και δεν τα αναφέρετε για δικους σας λόγους . Απλά αφού ισχύει κάτι τέτοιο δεν βρίσκω το λόγο να πει ο οποισδήποτε οτι ξέρω αλλά δεν μιλάω, ο καθένας μετά θα κάνει τις δικές του υποθέσεις και θα γινουμε ρδελομπου στο συγκεκριμένο τοπικ, το οποίο έτσι και αλλιώς προκαλεί εντάσεις. Αλήθεια δεν το λέω με κακία και σέβομαι ιδιαίτερα τα παλιά μέλη, αλλά δεν νομίζω οτι είμαι παράλογος
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ksenitemenos4 έγραψε:ε ωραια ρε παιδια, αν ειναι να μην βγαινουν παρα εξω αλλα τα ξερει ο χ 'γκοραν' και 'κωστας' , τουλαχιστον μην λετε τιποτα απολυτως γιατι ετσι μας μπριζωνετε ολους....οταν δεν θες να πεις κατι δεν γραφεις σεντονια κατω απο τη φωτο με τον σαντος, κατανταει καπως κουραστικο αυτο το πραγμα....καθε φορα θα μυριζουμε τα νυχια μας ποιος ξερει τι και πως και ποιος λεει παραμυθια
Δεν καταλαβαινόμαστε θαρρώ...
Έχω ξαναγράψει μεγαλύτερα σεντόνια και δίχως φωτογραφία, δεν τα χεις δει? Αδιαφορώ...
Όσα ξέραμε ξέρουμε, τίποτα νέο...Τώρα ενοχληθήκατε ξαφνικά?
Άντε σας παρακαλώ πολύ κάντε μου την χάρη επιτέλους και λήξτε το...
Ksenitemenos4

αλλο το σεντονι ρε γκοραν για ενα θεμα που λες την αποψη σου, και αλλο το σεντονι για ενα θεμα που υποτιθεται 'δεν ειναι να βγαινει παρα εξω' και 'δεν μπορω να πω περισσοτερα αλλα ξερω κατι' ..... ελα τωρα , εσυ μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις....και εμεις φταιμε που δεν το ληγουμε κιολας? το κλεινω εδω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ρε συ ksenitemenos4, μου την είπαν και το απάντησα αυτό που λες...Με είπαν λασπολόγο, καταλαβαίνεις ή όχι?
Είδες τίποτα που να μην έχω ξαναγράψει στο αρχικό μου post? Μην θέλεις να με τρελάνεις, σε παρακαλώ δηλαδή...
Λήξτο να χαρείς...
Ksenitemenos4

το οτι μπορει να το εχεις ξαναγραψει δεν σημαινει κατι, εαν απλα το εγραψες σαν προσωπικη αποψη....τωρα ολοι καταλαβάμε οτι ξερεις κατι η λες οτι ξερεις κατι παραπανω...εγω πρωτη φορα ας πουμε διαβαζω οτι εχεις πει στους μοντ κατι πανω σε αυτο το θεμα...τελος απο εμενα, αλλα ειναι απλο πιστευω, εαν πραγματικα δεν θελεις να βγει κατι παραεξω, δεν το τριγυριζεις μονιμως ενα θεμα κατ'αυτον τον τροπο....το ληγουμε εδω...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Α ρε γκοραν...
Αυτο που ειπα ειναι οτι σε τοσα, μα τοσα ζητηματα ή γεγονοτα μες στην ομαδα, εχει φανει ξεκαθαρα (οταν δεν το δηλωνεις και εσυ ο ιδιος, και επιδιδεσαι σε προσωπικες εκτιμησεις/εικασιες) οτι εχεις την ιδια αγνοια που εχουμε σχεδον ολοι.

Απλα, ενοχλουμαι με εικασιες κ αστηρικτα σεναρια..ιδιως οταν αναπτυσσονται, λογω εμμονικης απεχθειας προς καποια ατομα..

Δλδ το να θελει μια ομαδα (με λαθος επιλογες προπονητων, κακη οργανωση κ στελεχη που αδυνατουν να στηριξουν το αγωνιστικο τμημα) τον Σαντος, δεν ειναι κατι απολυτα λογικο και ποδοσφαιρικα σωστο, αλλα σημαινει οτι υπαρχει καποιο σκοτεινο πλανο της "συντροφιας του δαχτυλιδιου" που λυνει και δενει στην παε...
Της ιδιας μαλιστα που επεισε τον ιβαν να διωξει τον Βλαντο (τον οποιο στα πλειοφ, ειχε ξεφτιλισει στα αποδυτηρια.. κατι που θεωρουμε τελειως ασχετο με τη φυγη του γιατι πως αλλιως θα αναπτυχθουν οι συνωμοσιολογιες)..

Και ολα αυτα, δν ειναι προιον της (επαναλαμβανομενης) αποστροφης σου τοσο προς τον συγκεκριμενο κοουτς οσο και προς καποιων ατομων στην παε, αλλα καποιας εσωτερικης πληροφορησης σου (και καποιων μοντς)

Οoooooook!

Οπως να υποθεσω και αυτο ή αυτες οι εικασιες (απ'τη μεση και κατω) ή τοσα αλλα για σαββιδηδες, μιχελ, παικτες..Ολα προιον του ιδιου ρεπορταζ (που "ξερουν και επιβεβαιωνουν κάποιοι μοντς").

Για να το ληξω και εγω με τη σειρα μου, οπως και να'χει
Ειτε σιωπεις χωρις ν'αφηνεις αιχμες και υπαινιγμους, ειτε μιλας...Ειναι εξαιρετικα απλο νομιζω.

Υ.Γ.
Οντως, οι μοντς θα μπορουσαν να απαντησουν γιατι δε γινεται μια συσταση (χεστηκα για τα μπαν, αφου δν υπαρχει τπτ το προσωπικο) γι'αυτα, επιβεβαιωνοντας οτι υπαρχει μια κοινη γραμμη για τετοιου ειδους σχολια (οπως πολυ σωστα εγινε σημερα κ με αλλα μελη)
Ksenitemenos4

φανταζομαι απο το σχολιο του ΚωσταςΠεραια οτι εχουν πραγματι πληροφορηθει κατι απο τον γκοραν....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”