Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από che4 »

υπαρχει πουθενα αλλου το ονομα αυτο εκτος απο φωτο μπιλ και αρδ....δηλαδη στο σαιτ παε στην προπονηση κτλ

αν οχι μαλλον ειναι μλκιες ολα και τζαμπα η μανουρα ασε που εκει που θα ειμασταν στην 95 φτασαμε στην 130 σχεδον και αντε τωρα να περασουν αλλες 70 για να ερθςι ο νατχο :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

παντως αν συμβει το παραπανω θα αποδειχθει η θεωρια των αρδ και νομιζω πως μετα επιβαλεται αμεσα η επιστροφη ρομαν.....
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισραηλινου μεσου Bibras Natkho για τα επόμενα 3 χρόνια...
Επίσης ενημερώνει ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Juan Insaurralde για συμβόλαιο 2 ετών καθώς και με την ομάδα του για ελεύθερη μεταγραφή..Αύριο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για υπογραφές...Τέλος μεθαύριο θα γίνει η παρουσίαση του νέου προέδρου κ.Αγγελίδη απο τον κ.Σαββίδη όπου ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει δύο μεταγραφές ακόμα....

Υ.Γ.Τέτοια έπρεπε να διαβάζουμε και να σχολιάζουμε...όχι μίρλα και γκρίνια...Αλλά ΠΑΟΚ είσαι....

Υ.Γ.2 Φίλε μου Μανιακέ δεν είμαι διακοπές......το νου σου...........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τρί 05 Αύγ 2014, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Κάποιος φωτο vgazei
κάποιος "φανελα" allazei
κάπου σε κάποια χώρα
τώρα μπορεί να uπογραφει

Και μένα τι με νοιάζει
εδώ έχει πάντα ΑΡδ
μόνο που με τρομάζει
οπότε λέω θα φύγω
είχα πει θα φύγω, είχα πει

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ
κι αυτό το καλοκαίρι
πατημένο f5 κολλάει στο χέρι

Κάποιος κοιτάει την ώρα
κάποιος να γράψει τρέχει
είμαι ακόμα εδώ

Έχει αδειάσει η πόλη
βλέπω τον zisao
έχουνε σκάσει όλοι
όχι δεν είναι ο duglao

Και μένα τι με νοιάζει
εδώ έχει πάντα ΑΡδ
μόνο που με τρομάζει
οπότε λέω θα φύγω
είχα πει θα φύγω είχα πει

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ
κι αυτό το καλοκαίρι
πατημένο f5 κολλάει στο χέρι

Κάποιος για darbo γραφει
δεν έχει ιδέα τι τρέχει
είμαι ακόμα εδώ

είναι επικίνδυνοι οι επισκέπτες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αν ειναι παραμυθι θα εχουν γινει ρομπα οι αρδ αλλα και εμεις οι ευκολοπιστοι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

είμαι από αυτους που λενε ότι σαν λαος ειμαστε για τα σκυλια.........αλλα......ή μαλλον ΑΛΛΑ.....

εχεις το βοηθο προπονητη που εσυ προσελαβες 1 μηνα χωρις συμβολαιο και ξαφνικα φευγει......(ουτε στο χωριο μου αυτά)

ΑΝ λεμε αν ενας δανεικος ξεχωρισε (χωρις να ναι ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ) είναι ο πελκας και τον διαχειρίζεται ο πολ...τον δινεις δανεικο χωρις να ανανεωσεις (γιατι/?) ενώ εχεις ανανεωσει τη σαρα και τη μαρα κατά καιρους......με ρητρα 350 000 και 40%.....ενώ σε 6 μηνες ληγει που σημαινει ότι το ποσο προς τα κατω θα παει είναι ευκολως εννουμενο......
και όλα αυτά σε θεση που χουν φυγει ΟΛΟΙ......από ολισε ,γατι, νινη, στοχ, λουκας......εχεις παρει μονο Μακ μαζι με τον παλαιμαχο πρωην παικτη σαλπι....και φερνεις για ΔΟΚΙΜΗ? έναν 22 χρονο με 0 συμμετοχες.....

οσοι φευγουν (και σημαιες βλ ΛΙΝΟ) εχουν παραπονα για διγλωσσια ιβαν -βρυζα...που ο βρυζας αν και εχει πεσει πολύ στην υποληψη μου δεν τους δινει λιγοτερα από μονος του.....

ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΙΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....
ενταξει και οι καλυτεροι οπαδοι να μασταν που δεν ειμαστε αθ α γκρινιάζουμε....ΣΕΒΟΜΑΙ τη δουλεια του αγγελου τον οποιο αν και αρνητικος αρχικα για φετο , τον εχω σε υποληψη τοσο για τις ικανότητες του στην προπονητικη οσο και ως ανθρωπο...

Οποτε μη μας κραζουμε ....δικαιολογημένα είναι τα παραπονα.....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

παντως αν γινει καμια στραβη με το ευρωπαικο ματς θα μιλαμε για τεραστια αποτυχια,τοσο της ομαδος οσο και του ιβαν σαββιδη που θα εχει καταφερει να εχει η ομαδα 2 στους 3 αποκλεισμους απο την ευρωπη απο τη μερα που ηρθε.

παντως δεν ειναι τυχαιο πως οι περισσοτεροι ΠΑΟΚτσιδες δεν βλεπουν ουτε οραμα αλλα ουτε και προοπτικη εως τωρα.με αποτελεσμα οπως και περσι ετσι και φετος αναμενεται μια αδεια και κρυα Τουμπα για τους περισσοτερους αγωνες της ομαδας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 05 Αύγ 2014, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ολα στην ομαδα μας βαινουν καλως.

Παμε για το απολυτο στο πρωταθλημα.. κυπελλο για πλακα .. και στο ουεφακι τουλαχιστον μεχρι τους 8.

Σημερα ηρθε για δοκιμη ενα αλογατο.. wonder kid και εσεις κραζετε.

Ηρεμια παιδια.. ολα ειναι under control.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Ψάχνοντας και εγώ να βρώ περισσότερα για τον Darbo βρήκα και αυτό από Ιταλικό site

http://www.maidirecalcio.com/2014/07/18 ... krona.html

Δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω copy paste το κείμενο μεταφρασμένο στα Αγγλικά αλλά μέσες άκρες λέει ότι ο παίχτης ενώ είχε υπογράψει στην Κροτόνε σε συνεργασία με την Μπαγέρν Μονάχου καθώς οι Γερμανοί πιστεύουν στις δυνατότητες του παίχτη αλλά μετά κάτι γράφει για εμπλοκή της Λαντσκρόνα αν κάποιος αδερφός είναι γνώστης της Ιταλικής θα βοηθούσε καλύτερα στην κατανόηση του κειμένου...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σχετικά φρέσκα νέα :

Απο την ΠΑΕ η απάντηση-κλίμα που δίνεται στο αν επιβεβαιώνει την έλευση Νταρμπό, είναι : " Κι αν έρθει για δοκιμές ένας Χ Νταρμπό, είναι λόγος για μπινελίκια και διάλυση;"

Αυτό, κατ εμέ, δεν είναι λάθος. ΑΝ δηλαδή έρθει ο παίκτης και τον τεστάρουν, δεν έγινε και τίποτα. Εφόσον δηλαδή δεν ανήκει καν στη σφαίρα των μεταγραφών προς ενίσχυση της φετινής ομάδας, κλπ κλπ

ΤΟ θέμα είναι πως επανερχόμαστε στο ίδιο ερώτημα : Δυο βδομάδες πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων και με τεράστια κενά στο ρόστερ, θεωρεί ο Βρύζας και οι χ άλλοι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού, πως είναι ώρα για τεστ ενός ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ περίεργου παίκτη;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δηλαδη λειπει σχεδον το 1/3 της βασικης ενδεκαδας και καθομαστε και ασχολουμαστε με καποιον 22χρονο που εχει να παιξει μπαλα μια τριετια ?δηλαδη ακμα και να αποκτηθει ως μπακ απ,ειναι καλυτερος απο τον ποζογλου που το παιδι ειναι 18 και εχει καταπληκτικα στοιχεια?
γιατι δηλαδη να καπελωθει ο μικρος?

εγω λεω να κοιταξουν να σοβαρευτουν ολοι τους εκει περα απο τον μεγαλυτερο εως τον μικροτερο γιατι ο ΠΑΟΚτσης εχει παθολογικη αγαπη με την ομαδα του και δεν μπορει να βλεπει την καψουρα του να σε αυτα τα χαλια

υγ ελπιζω να μην ξαναζησει ο αγγελος αλλη μια ντεπρετσεν και ιβαν αλλη μια ραπιντ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

paok kerkyra έγραψε:Ψάχνοντας και εγώ να βρώ περισσότερα για τον Darbo βρήκα και αυτό από Ιταλικό site

http://www.maidirecalcio.com/2014/07/18 ... krona.html

Δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω copy paste το κείμενο μεταφρασμένο στα Αγγλικά αλλά μέσες άκρες λέει ότι ο παίχτης ενώ είχε υπογράψει στην Κροτόνε σε συνεργασία με την Μπαγέρν Μονάχου καθώς οι Γερμανοί πιστεύουν στις δυνατότητες του παίχτη αλλά μετά κάτι γράφει για εμπλοκή της Λαντσκρόνα αν κάποιος αδερφός είναι γνώστης της Ιταλικής θα βοηθούσε καλύτερα στην κατανόηση του κειμένου...
ε αυτα που λες λεει απλα λεει στο τελος οτι η κροτονε χαλαστηκε με την κλοπη του παικτη απο τη λαντσκρονα αλλα λεει οτι μαλλον στη διοικηση της κροτονε ειχαν προβλημα με τη συνοδεια του παικτη (συνοδεια λεει οντως) μαλλον εννοει το μανατζερ (η καμια μανα του ξερωγω τι να πω).
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

δεν ξερω αν ειμαστε ροδελμπου εν μεσω εξελίξεων -αλλαγων προεδριας κλπ αλλα αυτό που βγαινει προς τα εξω είναι ένα χωριο ,,,

και μιας και ειμαστε στο τοπικ των μετεγγραφών, που είναι οι λιστες κλπ κλπ.....από περσι ξεραν τι παικτες θελαμε....εδώ ο γαβρος πηρε μποτια πριν καν πουλησει τον μανωλα.....

ακομα και του λουκας ξαχασα να καναρωτησω αν ανανεωσε.....?

ο Γκαρσια αν π.χ τωρα δε μεινει τι εικονα είναι αυτή πουυ βγαζουμε σε αυτά εχουν απαντησεις ? ή μαλλον τους νοιαζει......

αλλαζουμε μοντελα σαν τα πουκαμισα...μια με δανεικούς και ακριβους μια του βαζελου με νεους....
εχουμε έναν μαναττζερ να αλωνιζει και να μας πουλαει και τρελα....

Οποτε το πρόβλημα μας κυριοι της διοικησης δεν είναι το παιδακι ο νταρμπο αλλα όλα μαζι.....
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εμένα για μανατζερικό μου φαίνεται. Π.χ. πάρτε και αυτόν πάει πακέτο με τον άλλο κλπ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ή απλα και μονο να ξανακουστεί το ονομα του και τσιμησει κανενας ....αλλα δεν τους εχουμε καμια εμπιστοσυνη πλεον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”