Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από astronaut »

danirifle έγραψε:και γω έτσι λέω ρε τάγμα, αλλά αν πάρεις αυτούς πας κοντά στο διπλασιασμό του φετινού μπάτζετ
Ο Λούκας, συνολικά, δεν έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από Σάλπι & Παπ.
Ο Ελ Τσάκο από Κατσικά & Τζαβέλλα & (το μισό συμβόλαιο του) Ίνιγο.
Ο Στοχ από Μαντούρο & Μάρτενς & Σπυρόπουλο.
Μόνο ο Νάτχο θα ήταν υπέρβαση.
Λεφτά υπάρχουν αλλά πάνε αλλού...
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Εδώ συμφωνώ απόλυτα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο ΠΑΟΚ που θα διεκδικεί πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει 4 καλά εξτρέμ, που να μπορούν να παίξουν βασικοί. Δεν θα είναι όλοι Στοχ γιατί το budget μας δεν είναι τόσο ψηλό, αλλά θα μπορούν να τον αντικαταστήσουν σε περίπτωση τραυματισμού, τιμωρίας, ή ξεκούρασης. Μπορεί ο Lucas Perez να μην είναι το καλύτερο εξτρεμ, αλλά σίγουρα μπορεί να παίξει σαν ένα αξιοπρεπές εξτρέμ, όπως είναι βέβαιο ότι φέτος μας έλλειψε ΠΟΛΥ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:ο Λουκάς έχει παρα πολυ καλη τριπλα. ειδικά κατα μέτωπο που μπορεί να εκμεταλεύεται την καλή του επιτάχυνση.

ακόμα και στη ντεπορτίβο που τον έχω δει κανα δύο αγώνες (ακούς che? :D ) , δείχνει αυτό το στοιχείο ....

δεν θυμαμαι ρε σεις, σε ποιον αγώνα ήταν, με Καλλονή ή Παναιτωλικό, που έκανε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τρίπλα αδειάζοντας δυο παίχτες με μια κατα μέτωπο κίνηση στα δεξιά έξω απο τη μεγάλη περιοχη... γυρνώντας την μετά στον Ολίσε που έκανε το γκολ... :?

γενικά, πιστεύω ότι περυσι μαζι με Βούκαρο, Μπίμπρας, Λίνο, Στόχ ίσως και Κατσουράνη, ήταν απο τους πιο technically gifted παιχτες της ομάδας μας.

αλλά ότι είναι λιγο "χαλαρός" ειδικά στα μεγάλα ματς, και εγώ συμφωνω. βεβαια δεν ξερω αν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, αλλά ήταν και η πρωτη του χρονιά, γιατι ας πούμε στην Καρπάτι όταν έπαιξε με ΠΑΟΚ ήταν ο παίχτης που ξεχώρισε.....

Ρε ολοι με τι που γινεσται μπλε θελετε να με ανεβαζεται την πιεση

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Γραψε με μπλε στυλο 100 φορες ο λουκας ειναι τιτικα και ξανασυζηταμε
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

K_geo έγραψε:ο Λουκάς έχει παρα πολυ καλη τριπλα. ειδικά κατα μέτωπο που μπορεί να εκμεταλεύεται την καλή του επιτάχυνση.

ακόμα και στη ντεπορτίβο που τον έχω δει κανα δύο αγώνες (ακούς che? :D ) , δείχνει αυτό το στοιχείο ....

δεν θυμαμαι ρε σεις, σε ποιον αγώνα ήταν, με Καλλονή ή Παναιτωλικό, που έκανε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τρίπλα αδειάζοντας δυο παίχτες με μια κατα μέτωπο κίνηση στα δεξιά έξω απο τη μεγάλη περιοχη... γυρνώντας την μετά στον Ολίσε που έκανε το γκολ... :?

γενικά, πιστεύω ότι περυσι μαζι με Βούκαρο, Μπίμπρας, Λίνο, Στόχ ίσως και Κατσουράνη, ήταν απο τους πιο technically gifted παιχτες της ομάδας μας.

αλλά ότι είναι λιγο "χαλαρός" ειδικά στα μεγάλα ματς, και εγώ συμφωνω. βεβαια δεν ξερω αν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, αλλά ήταν και η πρωτη του χρονιά, γιατι ας πούμε στην Καρπάτι όταν έπαιξε με ΠΑΟΚ ήταν ο παίχτης που ξεχώρισε.....
Η πεντάρα με Καλλονή στην Νέα Σμύρνη.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Θα ήθελα να έχουμε Μακ, Κλάους, Φανούρη, Λούκας, Πόζογλου, Κουλούρη μαζί με ένα εξτρέμ τύπου Αντελίνο/Σιμάο, για να εναλλάσσονται μπροστά ανάλογα με τον αντίπαλο.

Οι μέσοι με Κάτσε, Νομπόα, Γκολάσα, Τζιόλη, Μαντούρο χρειάζονται ενίσχυση στον δημιουργικό τομέα, ιδανικά με τον ίδιο τον Νάτχο. Αν δεν μπορούμε να τον κλωνοποιήσουμε, δεν θα με χαλούσε κάτι πιο αθλητικό τύπου Ζέκα.

Αμυντικά πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βρεθούν δύο στόπερ. Δύο ψηλοί, ο ένας να είναι πιο γρήγορος και ο άλλος πιο μυαλωμένος και μπαλαδόρος. Ο Βίτορ και ο Κόστα αλληλοσυμπληρώνονται και σε μία ομάδα με σφιχτές τις γραμμές, η οποία θα αμύνεται στα 2/3 του γηπέδου, πιστεύω ότι θα διακριθούν. Λείπει το ύψος όμως και το αριθμητικό βάθος στον πάγκο.

Από τέρμα είμαστε καλά, εκτός αν βρεθεί κάτι πάρα πολύ εξαιρετικό.

Συμπερασματικά, το υλικό της ομάδας έχει αρκετές και πάρα πολύ ποιοτικές σταθερές.
Έναν σοβαρό προπονητή χρειάζεται και διετή στήριξη από έναν συγκροτημένο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα είναι μέλος μίας αποφασισμένης και στιβαρής διοίκησης.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ξέχασα να αναφέρω το κενό στο αριστερό μπακ, όπου ιδανικός θα ήταν ο κλώνος του Σταφυλίδη...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γιατι δεν κραζει κανεις ενω παμε να παρουμε Λορια; :mrgreen:

Δεν τον εχω δει πολυ αλλα απο το λιγο που τον ειδα δεν μου γεμισε το ματι. Τοσο καλος ειναι;

Εντωμεταξυ για εναν μεγαλο ΠΑΟΚ, ο Ιτανζ και ο Γλυκος θα ηταν μια χαρα δευτεροι τερματαδες. Γιατι μου φαινεται οτι ο Λορια ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτους και οτι ο ΠΑΟΚ χρειαζεται τερματοφυλακα απο το πανω ραφι;

Και γιατι ενω εχουν παγωσει ολες οι μεταγραφες λογω τεχνικου διευθυντη, αυτη προχωραει;
Δηλαδη αμα ερθει ο καινουριος ΤΔ και του φανουν και οι 3 τερματαδες μετριοι, τι θα κανουμε;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν νομίζω να συμφωνήσουμε (άσχετα απο το άν τον πόνταρα στον ξερόλλα... :) ) και αν γινει κατι, πιστεύω θα είναι το πολύ πολύ ένα προσύμφωνο με σκοπό να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τδ, προπονητή και φυσικά την υπόθεση του Ιτάνζ.

έπειτα θα ληφθεί και η όποια -τελικη- απόφαση.

τουλάχιστον έτσι το κόβω εγω.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η αλήθεια είναι ότι με τις καλές υποδομές που έχουμε θα έπρεπε τόσα χρόνια να έχουμε βγάλει έναν σωστό τερματοφύλακα. Έναν με μπόι από 1,90 και πάνω και με σωστή επιτέλους έξοδο, που αυτή τη στιγμή δεν την έχει κανένας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Από το ινπαοκ:

Χθες, Τετάρτη, έγιναν δύο συναντήσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ Ιάκωβου Αγγελίδη με τον Γκεόργκι Λόρια, τον Γεωργιανό εκπρόσωπό του και τον Ιταλό ατζέντη του.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας στον έμπειρο τερματοφύλακα. Η πρόταση του Δικεφάλου φθάνει στις 900.000 ευρώ με τα μπόνους για 4 χρόνια, με τον παίκτη να ζητάει περισσότερα, αλλά τον Ιάκωβο Αγγελίδη να είναι ξεκάθαρος, πως σε ότι αφορά τις πάγιες απολαβές η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει.

Σήμερα αναμένεται η τελευταία και καθοριστική συνάντηση των δύο πλευρών, ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το μεταγραφικό θέμα, είτε θετικά είτε αρνητικά .
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

παοκαρα23 έγραψε:
aoratos έγραψε:Καταλαβαίνω το παραλληρισμό που έκανες για τον Πίρλο αδερφέ σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του και όχι το ύψος του. Καταλαβαίνω επίσης την σημασία ύπαρξης ενός παίκτη σε ρόλο κυμματοθραύστη μπροστά από την γραμμή άμυνας κοντρολαρισμένο και με καλή μακρινή μεταβίβαση, ρόλο που τον υπηρέτησε καλά κατα διαστήματα ο Τζιόλης και ακόμα καλύτερα ο Γκαρσία. Παρόλο που ο Νομπόα είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις του κέντρου δεν θα ήθελα να τον δω να ξεκινά τόσο χαμηλά στο γήπεδο. Όπως προείπα μου θυμίζει σε αγωνιστικά χαρακτηριστικά τον καλό Κατσουράνη του Σάντος και μάλιστα πιο κοντρoλαρισμένο και λιγότερο τσαπατσούλη στις μεταβιβάσεις και γι αυτό θα πρέπει ο προπονητής να βρει τρόπο να ανεβαίνει μέτρα μέσα στο γηπεδο και να παίρνει γκολ και ασσιστ απ' αυτόν. Αν δει κανείς τα νούμερα του στην Ρωσία θα καταλάβει τι εννοώ. Όσον αφορά την ταχύτητα σίγουρα δεν είναι μαμούνι στυλ Βίτολο/ Κάτσε αλλά θεωρώ ότι έχει αθλητικά προσόντα χαφ box-to-box και το κοντέρ κόβει πολλά χιλιόμετρα. Θεωρώ ότι είναι σε πολυ καλό επίπεδο σε αυτό ειδικά όταν αποκτήσει ρυθμό. Πιστεύω ότι θα δούμε πολύ ωραία πράγματα με ένα ακόμα σκυλί 8αρι δίπλα του και τον Κάτσε. Επαναλαμβάνω ότι δεν υποτιμώ τον ρόλο του κυμματοθράυστη μπροστά από την γραμμή άμυνας αλλά πιστεύω ότι όποιο value προσφέρει η παρουσία ενός τέτοιου παίκτη μπορεί να υπερκαλυφθεί όταν το CB ξέρει να διαβάζει σωστά το γηπεδο και μπορεί να βγαίνει και να καθαρίζει την φάση και φυσικά όταν υπάρχουν χαφ με οξυδέρκεια που ξέρουν να κλείνουν χωρους.
Οσον αφορα τον Νομποα σιγουρα εχει δειξει στοιχεια box to box χαφ(τα γκολ στη Βεροια και ΠΑΟ ειναι ενδεικτικα)
απλα με προβληματιζουν τα τρεξιματα κι η αντοχη του.Πιθανον βρισκωντας αγωνιστικο ρυθμο κι εχοντας και δυο χαφ σαν αυτα που περιεγραψες να μπορει να ανταποκριθει σ ενα τετοιο πλανο.Σωστη η παρατηρηση σου για τους αμυντικους.Η "εμμονη" μου στην αναγκη ενος παικτη σε ρολο "κυμματοθραυστη" οφειλεται στο οτι οι κεντρικοι αμυντικοι μας(Βιτορ,Κοστα) δεν ειναι τα κλασικα στοπερ που θα βγουν μπροστα να καθαρισουν φασεις.Ο Βιτορ ισως θα μπορουσε να το κανει αυτο αλλα επειδη ειναι αργος σε περιπτωση λαθους θα αφησει εκτεθειμενο τον Κοστα.Γι αυτο σε ενα τετοιο πλανο η μεταγραφη ενος γρηγορου στοπερ ειναι απαραιτητη.
Συμφωνώ με την ανάγκη απόκτησης ενός γρήγορου στόπερ. Πιστεύω ότι η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι αυτή που η ομάδα έχει την περισσότερη ανάγκη ενίσχυσης μετά τα εξτρέμ. Μπορεί βέβαια να είμαι και λίγο επηρεασμένος απο το γεγονός ότι ο Κόστα μέχρι στιγμής δεν έχει 'τραβήξει'. Από Ελλάδα ο Γούτας φαντάζει ως πολύ καλή περίπτωση, αν και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, και θα ήθελα να δω έναν εκ των Μαλεζά ή Φυτανίδη ως τέταρτη επιλογή πίσω από τους Πορτογάλους και το ταλέντο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε δύο παίκτες, ειδικά αν ο ένας είναι ο Γούτας. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αξιόλογο από Ελλάδα. Ξέρω ότι έχει γραφτεί για τον M'Bow της Λειβαδιάς αλλά δεν εχω καθόλου άποψη για το επίπεδο του.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ολοι πολυ καλοι σλινταρ
εμεις τι θα παρουμε ομως το καλοκαιρι ?
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Εγώ θέλω Gago για αμυντικό χαφ πάντως, πάντα μου άρεσε. Τελειώνει το συμβόλαιο του, του χρόνου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”