Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Όπως και να έχει δε συγκρίνονται. Πρέπει να είναι αρδιά πάντως αυτό με τον Ομπίνα και να μην υπάρχει καθόλου θέμα.
Δε γίνεται να ισχύει ότι είναι προτεραιότητα ο Νίνης και εναλλακτική ο Ομπίνα. Θα χαζέψουμε δηλαδή.
Είναι σα να λέμε ότι είναι προτεραιότητα ο Τριποτσέρης και εναλλακτική ο Σέρχιο Ράμος.
Δε γίνεται να ισχύει ότι είναι προτεραιότητα ο Νίνης και εναλλακτική ο Ομπίνα. Θα χαζέψουμε δηλαδή.
Είναι σα να λέμε ότι είναι προτεραιότητα ο Τριποτσέρης και εναλλακτική ο Σέρχιο Ράμος.
-
black death
- teo4giannitsa
Οι Αφρικανοί δηλώνουν όσο αισθάνονται. Ο Αρμάντου ακόμα παίζειblack death έγραψε:Με τους Νιγηριανούς ποτέ δεν ξέρεις. Γράφει 26, μπορεί να είναι και 34...
Armagedonas έγραψε:Kαι γιατί ρε φίλε Μπάνε,να προσπαθούν όλοι να "βρούνε τον εαυτό τους" στον ΠΑΟΚ????
έλεος πια...Κέντρο σωματικής και ψυχικής αποκατάστασης γίναμε
Διάβασα Νίνης και μου κόπηκε η όρεξη,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση,το κάνουν επίτηδες!!!
Αυτός είναι ο επιτελικός που θα μας ανεβάσει επίπεδο?
Άντε φέρτε και τον Φορναρόλι να τελειώσουν αυτές οι φετινές μεταγραφές να ησυχάσουμε.
Εγω το μονο που θελω να μου πεις αν συμφωνουμε για την ποιοτητα του νινη?
Και αν τα 300 που θα στοιχησει ειναι καλο ντιλ για την αξια του.
Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε γιατι οπως ξερεις δεν αποφασιζουμε εμεις αλλα αυτος που πληρωνει.
Και οπως ξερεις αυτος ο κυριος εχει δηλωσει επανειλημενα οτι θελει ελληνες που να κανουν τη δουλεια και μονο αν δεν βρεθουν αυτοι τοτε να προχωρησουμε σε ξενες λυσεις.
Τι να κανουμε να τα βαψουμε μαυρα? η να δωσουμε πιστωση χρονου και καλη ενεργεια στην ομαδα?
- ace79grpaok
Αυτό ακριβώς εννοούσα ο Obinna έχει 246 συμμετοχές συνολικά και 66 γκολ και ασσίστ(0.27 περίπου ένα στα 4 ματς σκοράρει ή δίνει ασσίστ). Ο Νίνης έχει 197 με 52 γκολ και ασσίστ συνολικά(0.27 και αυτός) ο ένας είναι 23 και έλληνας ενώ ο άλλος 26 με τραυματισμό και ξένος μιας και είναι Νιγιριανός. Αλλά νόμιζα οτι τα ταλέντα μας τα τρώνε Βραζιαλιάνοι τώρα έμαθα οτι είναι χειρότεροι και απο Νιγιαριανούς. Εκτός και αν πάρει και τους δυο και πάω πάσο
στο αβαταρ σου ποιος ειναι?Armagedonas έγραψε:Kαι γιατί ρε φίλε Μπάνε,να προσπαθούν όλοι να "βρούνε τον εαυτό τους" στον ΠΑΟΚ????
έλεος πια...Κέντρο σωματικής και ψυχικής αποκατάστασης γίναμε
Διάβασα Νίνης και μου κόπηκε η όρεξη,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση,το κάνουν επίτηδες!!!
Αυτός είναι ο επιτελικός που θα μας ανεβάσει επίπεδο?
Άντε φέρτε και τον Φορναρόλι να τελειώσουν αυτές οι φετινές μεταγραφές να ησυχάσουμε.
Ρε niks; Τι ακριβώς εννοείς;niks έγραψε:αν παρουμε Μερκελ θελω και το Σαμαρά της Σελτικ
αλλιως δεν...
Θέλεις να βλέπεις Merkel και Σαμαρά να παίζουν το ένα δυό; Και να τους καραφλίασουμε με μνημονιακο ποδόσφαιρο;
Ας φέρουμε τότε για να βλέπουμε και ωραία τρίγωνα τον Thomsen
(http://www.transfermarkt.de/de/johnny-t ... 23111.html)
Βάζεις και έναν Draghi και σπέρνεις παντού τρόμο!
http://www.transfermarkt.de/de/christia ... 76231.html
Αν πάρουμε πάντως Merkel δε αποκλείω καθόλου να παρασέρνεται η κερκίδα μας και να χειροκροτάει σε περίπτωση αποβολής του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Πέμ 29 Αύγ 2013, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Τις ομάδες του Νιγηριανού δεν πρόκειται να τις δει ο Νίνης ούτε στον ύπνο του.sotos26 έγραψε:Αυτό ακριβώς εννοούσα ο Obinna έχει 246 συμμετοχές συνολικά και 66 γκολ και ασσίστ(0.27 περίπου ένα στα 4 ματς σκοράρει ή δίνει ασσίστ). Ο Νίνης έχει 197 με 52 γκολ και ασσίστ συνολικά(0.27 και αυτός) ο ένας είναι 23 και έλληνας ενώ ο άλλος 26 με τραυματισμό και ξένος μιας και είναι Νιγιριανός. Αλλά νόμιζα οτι τα ταλέντα μας τα τρώνε Βραζιαλιάνοι τώρα έμαθα οτι είναι χειρότεροι και απο Νιγιαριανούς. Εκτός και αν πάρει και τους δυο και πάω πάσο
Κακώς το συζητάμε και αδικούμε και το Σωτηράκη, που δεν είναι και άσχημη επιλογή.
εγώ γιατί απ'όσο έχω δει τον ομπίνα, έχω καταλάβει ότι είναι απλά ένας δρομέας?
κάτι σε καβαρά.
τρέξιμο και ταχύτητα αλλά τίποτα ουσιώδες
κάτι σε καβαρά.
τρέξιμο και ταχύτητα αλλά τίποτα ουσιώδες
Για αυτό είπα και τα 2 μάτςSick Bastard έγραψε:Να βρει και να βάλει και το ματς του Γεωργιάδη στο Λονδίνο με την Τόττεναμ, στο καπάκιK_geo έγραψε:Για το νινη θα παρακαλουσα καποιον αν μπορει να βρει και να βαλει τα ματς της ζελας με τη ρομα. Αν καποιος που θα το (ξανα) δει εχει οποιοδηποτε παραπονο τοτε θα πω οκ.
Για μαντλουνγκ και εγω προβληματιζομαι κυριως λογω ταχυτητας.....
επίσης μπορεί να βάλει κάποιος το 0-1 της ζέλας μέσα στη Τούμπα....
αμπαλος ειναι ο νινης.γερασε καπου στα 20.
δεν παιρνεις πρωταθλημα με τα λιμα της ζελας.
απο εδω εχει περασει ενας αρισταρχος φουντουκιδης.ενας φορης γεντζης.
δεν μπορει να με φερνεις νινη.
υγ.εγω αν δεν κανει ο σαββιδης ακριβως οπως ονειρευομαι τον ΠΑΟΚ θα τους κραζω μια ζωη,μπορει και να τους κυνηγησω.για ενα σασταλεγα ζουμε.
δεν παιρνεις πρωταθλημα με τα λιμα της ζελας.
απο εδω εχει περασει ενας αρισταρχος φουντουκιδης.ενας φορης γεντζης.
δεν μπορει να με φερνεις νινη.
υγ.εγω αν δεν κανει ο σαββιδης ακριβως οπως ονειρευομαι τον ΠΑΟΚ θα τους κραζω μια ζωη,μπορει και να τους κυνηγησω.για ενα σασταλεγα ζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 29 Αύγ 2013, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε μαγκες τι σχεση εχει ο ομπινα με τον νινη?
εμεις αποτι ξερω ψαχνουμε 10αρι,ειναι σαν να λεμε οτι παιρνουμε τον τζαβελα για κεντρικο αμυντικο
εμεις αποτι ξερω ψαχνουμε 10αρι,ειναι σαν να λεμε οτι παιρνουμε τον τζαβελα για κεντρικο αμυντικο
Πάντως ειναι γεγονός ότι υπαρχει μια τάση, τους παίκτες που γνωρίζουμε απο τη θητεία τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα να τους υποτιμαμε, ενίοτε να τους ξεφτιλιζουμε κιόλας...
Τρανα παραδείγματα ο Νινης, ο Κατσουρανης, ο Ίβιτς, ο Χαλκιας, ο Μπακαγιοκο και πολλοί άλλοι (που δεν υπαρχει λόγος να αναφέρω μιας και τους ξέρουμε όλοι)...
Πολλοί απο αυτούς μας διέψευσαν με την απόδοση τους (πχ Ίβιτς, Μπακαγιοκο, Αναστασακος, Φωτάκης, κτλπ), κάποιοι μας ξεφτιλισαν (πχ Κατσουρανης), ενώ κάποιοι μας επιβεβαίωσαν (Φιλομενο, Σπυροπουλος, Σαλπιγγιδης, κτλπ)...
Ας κάνουμε λίγη υπομονη λοιπόν και να μην ξεχνάμε ότι το μπατζετ μας, ειτε μας αρέσει είτε όχι, ειναι το περσινο συν ενα 20% ή έστω λιγο παραπάνω... Και ότι ο μεγαλομέτοχος μας δεν έδειξε ο άνθρωπος ότι έχει πρόθεση να σπρώξει αυτη τη στιγμη σημαντικα λεφτα στο τραπέζι και να τινάζει την μπανκα στον αέρα... Έχουμε μια ακριβή μεταγραφη (Λουκας 700.000€) και δυο ακριβά συμβόλαια (Στοχ 1.000.000€ & Στεφενς άλλο ένα)... Όλα τα αλλα ήταν στο μιλητό (Ροναλντινιο, Ντρογκμπα, Πιαττι, κτλπ)... Οπότε προς το παρόν ας μην ονειρευόμαστε γαλαξίες αστέρων... Σε σχέση με το ρόστερ μας ο Τζαβελλας (Λινο στα 37 & Σπυροπουλος) και ο Νίνης (Βουκιτς στην τελευταια του σεζόν και κανας Λορενς) ειναι μια χαρα προσθήκες...
Υ.Γ. Απορώ γιατι κάποιοι έχετε θεοποιησει τον (σημερινό) Βουκιτς... Ειναι μια καλη λύση, ένας καλός ποδοσφαιριστής που στα νιάτα του ήταν παρα πολυ καλός, αλλα στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ότι μπορει να πάρει την ομάδα στην πλάτη του... Είδα τοσο λάθος...; Έγινε κάτι τέτοιο σε κάποιο παιχνίδι και δεν το είδα (όχι ότι αποκλείεται αλλα δεν νομίζω)...;
Τρανα παραδείγματα ο Νινης, ο Κατσουρανης, ο Ίβιτς, ο Χαλκιας, ο Μπακαγιοκο και πολλοί άλλοι (που δεν υπαρχει λόγος να αναφέρω μιας και τους ξέρουμε όλοι)...
Πολλοί απο αυτούς μας διέψευσαν με την απόδοση τους (πχ Ίβιτς, Μπακαγιοκο, Αναστασακος, Φωτάκης, κτλπ), κάποιοι μας ξεφτιλισαν (πχ Κατσουρανης), ενώ κάποιοι μας επιβεβαίωσαν (Φιλομενο, Σπυροπουλος, Σαλπιγγιδης, κτλπ)...
Ας κάνουμε λίγη υπομονη λοιπόν και να μην ξεχνάμε ότι το μπατζετ μας, ειτε μας αρέσει είτε όχι, ειναι το περσινο συν ενα 20% ή έστω λιγο παραπάνω... Και ότι ο μεγαλομέτοχος μας δεν έδειξε ο άνθρωπος ότι έχει πρόθεση να σπρώξει αυτη τη στιγμη σημαντικα λεφτα στο τραπέζι και να τινάζει την μπανκα στον αέρα... Έχουμε μια ακριβή μεταγραφη (Λουκας 700.000€) και δυο ακριβά συμβόλαια (Στοχ 1.000.000€ & Στεφενς άλλο ένα)... Όλα τα αλλα ήταν στο μιλητό (Ροναλντινιο, Ντρογκμπα, Πιαττι, κτλπ)... Οπότε προς το παρόν ας μην ονειρευόμαστε γαλαξίες αστέρων... Σε σχέση με το ρόστερ μας ο Τζαβελλας (Λινο στα 37 & Σπυροπουλος) και ο Νίνης (Βουκιτς στην τελευταια του σεζόν και κανας Λορενς) ειναι μια χαρα προσθήκες...
Υ.Γ. Απορώ γιατι κάποιοι έχετε θεοποιησει τον (σημερινό) Βουκιτς... Ειναι μια καλη λύση, ένας καλός ποδοσφαιριστής που στα νιάτα του ήταν παρα πολυ καλός, αλλα στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ότι μπορει να πάρει την ομάδα στην πλάτη του... Είδα τοσο λάθος...; Έγινε κάτι τέτοιο σε κάποιο παιχνίδι και δεν το είδα (όχι ότι αποκλείεται αλλα δεν νομίζω)...;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Πέμ 29 Αύγ 2013, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.