Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Πως βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα χωρίς να δεις τις μεταγραφές και με τον Στεφενς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ;
Καλα ας φερει 5-6 καλους παιχτες με προσωπικοτητα και βλεπουμε αν μπορειςsourmenetes έγραψε: Δεν μπορεί σε 2 μήνες να χτίσεις ομαδα οποιον και να φέρεις.σιγουρα θα γίνει κάποια κίνηση η οποία να μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο αλλά λεφτά για πέταμα να ψάξετε άλλου.
Έτσι δε φτιάχνονται ομάδες.
σε μικρο διαστημα να φτιαξεις ομαδα.
Ολα τα εχουμε δοκιμασει,ας το δοκιμασουμε κι αυτο μια φορα.
Αν αναφερεσαι σε μενα,eorptol έγραψε:Πως βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα χωρίς να δεις τις μεταγραφές και με τον Στεφενς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ;
Σιγουρα ο προπονητης θα μας ανεβασει επιπεδο,αλλα οχι τοσο
ωστε να παρω πρωταθλημα απο την πρωτη χρονια.
Για μενα αν καταφερει η ομαδα να γινει καλυτερη απο ατρομητο και αστερα
ευχαριστημενος θα ειμαι...
Μα κάτσε να δεις που θα ειναι μετά τις μεταγραφές η ομάδα και πες εμένα δεν με εμπνέει η ομάδα και ειναι δεκτή η κρίση σου και θα φανεί αν έχεις δίκαιο προκαταβολικά όμως χωρίς να έχουμε δει ακόμη τίποτε ούτε απο εμάς ούτε απο τις άλλες ομάδες ,τέτοια απαισιοδοξία μπορεί να στηριχτεί μόνο σε άστρολογικές προβλέψεις
Πάντως αν πίστευα αυτα που πιστεύεις δεν θα πατούσα στην τούμπα και δεν θα ασχολουμουν καν με την ομάδα εδώ τρέχαμε με γουμενοπαγωνηδες τώρα που η ομάδα έχει όραμα θα βγάζουμε τέτοια απαισιοδοξία ;
Πάντως αν πίστευα αυτα που πιστεύεις δεν θα πατούσα στην τούμπα και δεν θα ασχολουμουν καν με την ομάδα εδώ τρέχαμε με γουμενοπαγωνηδες τώρα που η ομάδα έχει όραμα θα βγάζουμε τέτοια απαισιοδοξία ;
Σε πρωτη φαση η επιτυχια για μενα ειναι.
Να μπορω να βλεπω την ομαδα μου χωρις κολλυρια.
Να πηγαινω γηπεδο και να ευχαριστιεμαι καλο ποδοσφαιρο.
Μακαρι ο Σαββιδης να μας εκπληξει ευχαριστα με τις μεταγραφες
και παρουμε το πρωταθλημα.Αλλα χλωμο το βλεπω...ειδωμεν
Να μπορω να βλεπω την ομαδα μου χωρις κολλυρια.
Να πηγαινω γηπεδο και να ευχαριστιεμαι καλο ποδοσφαιρο.
Μακαρι ο Σαββιδης να μας εκπληξει ευχαριστα με τις μεταγραφες
και παρουμε το πρωταθλημα.Αλλα χλωμο το βλεπω...ειδωμεν
για μενα για αρχη επιτυχια ειναι να αποκτησει η ομαδα χαρακτηρα και ας μην παρει τιποτα φετος.
να μην ξαναδω το περσινο και προπερσινο τραβελι.
Συμφωνω απολυτα!!!!barlow4 έγραψε:για μενα για αρχη επιτυχια ειναι να αποκτησει η ομαδα χαρακτηρα και ας μην παρει τιποτα φετος.
Αλλα μην ξεχνιομαστε.Κυπελο εμεις η κανεις!!!
xrisitsapa έγραψε:Απο ολους αυτους που γραφεις, ουσιαστικα μονο για τον Χαλκια ακουγοταν κραξιμο, και αυτο μετα την πρωτη χρονια.Tolaros έγραψε:Χαλκιάς Ίβιτς Μπακαγιοκο Αναστασακος Βιτολο Κουτσιανικούλης Γκαβρανσιτς Σορλεν Κατσουράνης κ άλλοι τόσοι που δε μου έρχονται μάλλον πάνω από 1% το κόβω για τους αλανθαστους. Πραγματικά χαραμιζομαστε , η ΠΑΕ τα μάτια της βγάζει που δεν έχει εμάς για scouting.
Αν ο κωλογαυρος έπαιρνε Σκονδρα όπως πήρε Τοροσίδη κ Μανιάτη πάλι μιρλα θα είχαμε που ο Βαγγελας σκουπίζει την ελληνική αγορά κ δεν αφήνει τίποτα.
Κ στο κατω κάτω είπαμε για κάνα δύο μπαμ θα πάμε. Εγώ προτιμώ για 10αρι, φορ ή εξτρεμ. Εσείς για 6αρι θέλετε να τα χωσουμε;;
Αδικο ειχε τελικα ο κοσμος;
Για τους υπολοιπους ακουσες κανενα κραξιμο οταν ηρθαν; OXI. Επεσε μετα για καποιους, οταν δεν δικαιολογησαν με την αποδοση τους τα λεφτα που επαιρναν. Αρα που ηταν το λαθος;
Καλά περνά μια βόλτα στις πρωτες σελιδες από τα thread του Μπακα κ του Ηλία κ ξαναελα. Δες τι γράφανε για το δολοφόνο του Βιεϊρίνια κ τον αργό Σέρβο κ τι πάρτι κάναμε μόλις ήρθε ο Μέσι της Κρήτης κ ο αδερφός ο γκαβρα.
Κ φυσικά το δεύτερο σε ψήφους φετινό mvp που ήρθε για τα ένσημα
Αχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχα
Γελαω μονος μου 4:30 η ωρα το πρωι με το πρωτοσελιδο της Γατας!
Ετοιμαζει βομβα ο Ιβαν με............Παντελιτς.....
Αχαχαχαχαχαχα , μα καλα που πανε και τα βρισκουνε;
http://www.gazzetta.gr/sites/default/fi ... img629.jpg
http://www.gazzetta.gr/sites/default/fi ... img629.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος T.H.E.O.S την Κυρ 23 Ιουν 2013, 04:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
arrwstos
Το είδα κι εγώ και παραλίγο να πέσω από την καρέκλα. Καλά οι τύποι έχουν ξεφύγει εκεί στην γάτα. Ακούς εκεί βόμβα ο Πάντελιτς. "Βομβίδιο" μπορεί.
T.H.E.O.S έγραψε:Αχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχα, ΛΙΝΚ ΑΔΕΡΦΕ!!!!
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Εγώ το βλέπω από τώρα ότι τέλη Σεπτέμβρη θα φωνάζουμε Ολλανδε γκοου βιλατζ.
Εκτιμώ ότι πολύς κόσμος έχει μηδενική ανοχή γεγονός πού καθρεφτίζεται ήδη στις πρώιμες άδικες και παράλογες αντιδράσεις μεγάλου μέρους μελών εδώ.
Κι εμένα το άκουσμα της ενδεχόμενης μεταγραφής τζιωλη με παραξένεψε και προβληματίστηκα για το πώς θα κουμπωσει ο παίκτης με τους υπάρχοντες, ΟΜΩΣ εδώ και μερικές σελίδες ή κατάσταση έχει πραγματικά ξεφύγει και τρομάζω στην ιδέα ενός πιθανού διπλού μιας Ξάνθης ή ενός Εργοτέλη στις αρχές του πρωταθλήματος και των αντιδράσεων που θα επιφέρουν.
Υπομονή ρε παιδιά.
Η κριτική είναι καλοδεχούμενη αλλά η άκρατη γκρίνια και η ατέλειωτη καχυποψία είναι αφύσικα πράγματα.
Κάντε ένα κόπο και δώστε πίστωση στο νέο εγχείρημα.Τόσα χρόνια ατιτλοι είμαστε,τόσο καιρό λάθη βλέπουμε,αφήστε να κυλήσει πρώτα το νερό στο αυλάκι κι έπειτα περιμένετε τους σπόρους να φυτρώσουν.
Εκτιμώ ότι πολύς κόσμος έχει μηδενική ανοχή γεγονός πού καθρεφτίζεται ήδη στις πρώιμες άδικες και παράλογες αντιδράσεις μεγάλου μέρους μελών εδώ.
Κι εμένα το άκουσμα της ενδεχόμενης μεταγραφής τζιωλη με παραξένεψε και προβληματίστηκα για το πώς θα κουμπωσει ο παίκτης με τους υπάρχοντες, ΟΜΩΣ εδώ και μερικές σελίδες ή κατάσταση έχει πραγματικά ξεφύγει και τρομάζω στην ιδέα ενός πιθανού διπλού μιας Ξάνθης ή ενός Εργοτέλη στις αρχές του πρωταθλήματος και των αντιδράσεων που θα επιφέρουν.
Υπομονή ρε παιδιά.
Η κριτική είναι καλοδεχούμενη αλλά η άκρατη γκρίνια και η ατέλειωτη καχυποψία είναι αφύσικα πράγματα.
Κάντε ένα κόπο και δώστε πίστωση στο νέο εγχείρημα.Τόσα χρόνια ατιτλοι είμαστε,τόσο καιρό λάθη βλέπουμε,αφήστε να κυλήσει πρώτα το νερό στο αυλάκι κι έπειτα περιμένετε τους σπόρους να φυτρώσουν.
-
Dimg4
ΡΕΕΕΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!! Τωρα αρχισαμε, ΗΡΕΜΗΣΤΕ με την ηλιθια μιρλα καποιοι... απογοητευτηκα λεει ο αλλος...
- Mario Jardel
Πραγματικα ειναι τρελοι αυτοι "Γαλατες"!
ΥΓ.Καλά οι τυποι στη Γατα ποσα θελουν να μας τρελανουν;
ΥΓ.Καλά οι τυποι στη Γατα ποσα θελουν να μας τρελανουν;