Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
- Sick Bastard
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Aγαπητέ κύριε πρόεδρε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βλέπω από τα ρεπορταζ των εφημερίδων,
ότι η απαράδεκτη διοίκηση της κούλας των προσφυγών, έχει φάει τον τόπο να βρει να φέρει τίποτα λεφτάκια
στην ομάδα. Τις προάλες μάλιστα, μιλούσε με κάτι Τούρκους μεγαλοκαρχαρίες. Ανεξάρτητα απο του τι κάνει η κούλα, εμείς, προεδρέ μου, κάνουμε τίποτα;
Ή περιμένουμε απο τον κύριο Βελλή να μιλήσει με την πλούσια ομογένεια της Αστόρια και του Σίνδνεϋ;
Ή μήπως περιμένουμε τα παιδιά του κ. Σαχπατζίδη να τα σκάσουν;
Να τολμήσω νσ ρωτήσω και κάτι άλλο; Το πόρισμα που ΔΕΝ δώσατε στην δημοσιότητα και ποτέ δεν μάθαμε ένα νούμερο από αυτό, έλεγε κάτι ότι είναι απαραίτητη η αλλάγή στον τρόπο χειρισμού των οικονομικών της ΠΑΕ, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντωνε. Εκεί πως πάμε; Γιατί πολλή μούγκα έχει πέσει....
Τι λετε κύριε πρόεδρε; Να περιμένω τη συνέντευξή τύπου; Καλά, θα περιμένω, αλλά το ξέρετε καλά κι εσείς, ότι συγκεκριμένη απάντηση δεν θα πάρω...Τι λέτε; Να κάνω υπομονή; Να κάνω...30 χρόνια υπομονή κάνω...
Α και κάτι ακόμα...Το να διώξετε τον Μπόλονι θα είναι τεράστιο λάθος και αγωνιστικό και οικονομικό.
Αν μετά απο τόσο καιρό στη διοίκηση δεν το έχετε καταλάβει, είστε απλά ανίκανος.
ότι η απαράδεκτη διοίκηση της κούλας των προσφυγών, έχει φάει τον τόπο να βρει να φέρει τίποτα λεφτάκια
στην ομάδα. Τις προάλες μάλιστα, μιλούσε με κάτι Τούρκους μεγαλοκαρχαρίες. Ανεξάρτητα απο του τι κάνει η κούλα, εμείς, προεδρέ μου, κάνουμε τίποτα;
Ή περιμένουμε απο τον κύριο Βελλή να μιλήσει με την πλούσια ομογένεια της Αστόρια και του Σίνδνεϋ;
Ή μήπως περιμένουμε τα παιδιά του κ. Σαχπατζίδη να τα σκάσουν;
Να τολμήσω νσ ρωτήσω και κάτι άλλο; Το πόρισμα που ΔΕΝ δώσατε στην δημοσιότητα και ποτέ δεν μάθαμε ένα νούμερο από αυτό, έλεγε κάτι ότι είναι απαραίτητη η αλλάγή στον τρόπο χειρισμού των οικονομικών της ΠΑΕ, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντωνε. Εκεί πως πάμε; Γιατί πολλή μούγκα έχει πέσει....
Τι λετε κύριε πρόεδρε; Να περιμένω τη συνέντευξή τύπου; Καλά, θα περιμένω, αλλά το ξέρετε καλά κι εσείς, ότι συγκεκριμένη απάντηση δεν θα πάρω...Τι λέτε; Να κάνω υπομονή; Να κάνω...30 χρόνια υπομονή κάνω...
Α και κάτι ακόμα...Το να διώξετε τον Μπόλονι θα είναι τεράστιο λάθος και αγωνιστικό και οικονομικό.
Αν μετά απο τόσο καιρό στη διοίκηση δεν το έχετε καταλάβει, είστε απλά ανίκανος.
Προεδρε, βγες και κλεισε τα στοματα στους επιδοξους Λασκαρελιες... Μαζεψε την " αυλη " σου....
Δεν ειναι τυχαιο , ολο αυτο το σκηνικο που εχει στηθει με τον Μπολονι... Γιατι 'η κρετινοι ειναι και τα βγαζουν απο το μυαλο τους , μονο και μονο , για να πουλησουν φυλλα και να εχουν ακροαματικοτητες 'η ξερουν κατι που ολοι εμεις δεν γνωριζουμε...
Κρατα τη σταση που τηρησες με τον πορτογαλλο.
Δεν φταιει κανενας Μπολονι , αν η ομαδα απαρτιζεται απο 35+ αρηδες και νεα παιδια που πρεπει να αποδειξουν οτι αξιζουν θεση βασικου....
Διεψευσε μας ολους ....
Δεν ειναι τυχαιο , ολο αυτο το σκηνικο που εχει στηθει με τον Μπολονι... Γιατι 'η κρετινοι ειναι και τα βγαζουν απο το μυαλο τους , μονο και μονο , για να πουλησουν φυλλα και να εχουν ακροαματικοτητες 'η ξερουν κατι που ολοι εμεις δεν γνωριζουμε...
Κρατα τη σταση που τηρησες με τον πορτογαλλο.
Δεν φταιει κανενας Μπολονι , αν η ομαδα απαρτιζεται απο 35+ αρηδες και νεα παιδια που πρεπει να αποδειξουν οτι αξιζουν θεση βασικου....
Διεψευσε μας ολους ....
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Καλα ακόμη. περιμένουμε τον λεφτα απο το Αμερικα η όπου αλλου τόσα χρονια και δεν μάθαμε ότι στον ΠΑΟΚ το πολυ πολυ ένας μικρομεσαίος να έρθει αν έρθει με 1-2 εκατ ευρω μην περιμένουμε τίποτε παραπάνω....
Συμφωνώ. Αλλά μην τρέχεις. Δεν ξέρω εκεί τι λέει ο καθένας. Αλλά ποδοσφαιρικά... προσωπικά με τρέλανε στο πείραμα, ο ΠΑΟΚ δεν Αριδαία εκεί ως προς το πείραμα. Στα άλλα συμφωνώ.moican4 έγραψε:Πρόεδρε, επειδή το πράγμα ξεφεύγει και επειδή δεν φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος παρά εσείς στην διοίκηση, μην τυχόν
και γίνει το "εγκλημα" Μπόλονι.
Σου ζήτησε παίκτες από την αρχή του ήρθε, και δεν αποκτήθηκαν πλην Λαζάρ και Σπαντάτσιο...
Κόψτε τις διαδόσεις στους γλύφτες σας, και κάθε σκέψη για κάτι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ που θέλετε ή σκέφτεστε να φέρετε.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει Αλμωπός Αριδίαιας με τα υποκατάστατα του χάβου, επειδή το θέλετε εσείς.
Ως εδώ και μη παρέκει, ελπίζω να μην γίνει τίποτα από όσα ακουγονται ΕΝΤΟΝΑ....
- Maximus
Δίκιο έχεις. Εγώ αμφιβάλω ακόμα και για το αν θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα...Argonaut4 έγραψε:Πλέον δεν είμαι βέβαιος για τίποτα.......περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα το πολύ.Πιστεύω μέχρι τότε θα ξέρουμε αν θα είναι ο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης πρόεδρος.
Εχω το κακό προαίσθημα ότι θα δούνε πολλά τα ματάκια μας.
Αμπαλε Ζαγορ..απ'το '70 είχαμε να παίξουμε Ευρώπη την άνοιξη και συ μας έβγαλες το 2010 δυο χρονιές συνεχόμενες..ουστ!!!
Περιμένουμε εξηγήσεις για Φλωρίδη, Άραβες, γιατί είναι τσίρκο τα αποδυτήρια και γιατί δεν έχει βρώμικα έξω απ την 7!
Περιμένουμε εξηγήσεις για Φλωρίδη, Άραβες, γιατί είναι τσίρκο τα αποδυτήρια και γιατί δεν έχει βρώμικα έξω απ την 7!
Τεο σε πιστεύουμε ρεεεεε...είσαι ότι καλύτερο έχει ο ΠΑΟΚ παραγοντικά εδώ και 25 χρόνια....
Απλώς βοηθησε μας γιατί η μ@λ$κία χτυπάει κόκκινο ώρες ώρες...

Απλώς βοηθησε μας γιατί η μ@λ$κία χτυπάει κόκκινο ώρες ώρες...
ΕΚμεταλλευσου το προεδρε...θελουμε νεα αρχη ..νεο πλανο....καθαρες κουβεντες και οχι μισολογα..οχι αλλο κρυφτουλι..
Εγω εξακολουθω να επιμενω οτι πρεπει να βγεις να στηριξεις τον προπονητη για να βουλωσεις στοματα.
Υ.Γ Τον ιβιτς μου φαινεται οτι τον ειδα λιγο στεναχωρεμενο σημερα μετα το τελος του αγωνα.
Δεν κανω καθολου πλακα ουτε ειρωνευομαι και ουτε ριχνω μομφη στον ιβιτς απλα λεω τι ειδα.
Υ.Γ Τον ιβιτς μου φαινεται οτι τον ειδα λιγο στεναχωρεμενο σημερα μετα το τελος του αγωνα.
Δεν κανω καθολου πλακα ουτε ειρωνευομαι και ουτε ριχνω μομφη στον ιβιτς απλα λεω τι ειδα.
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
έτσι....thief έγραψε:Τεο σε πιστεύουμε ρεεεεε...είσαι ότι καλύτερο έχει ο ΠΑΟΚ παραγοντικά εδώ και 25 χρόνια....
Απλώς βοηθησε μας γιατί η μ@λ$κία χτυπάει κόκκινο ώρες ώρες...![]()
![]()
![]()
![]()
obanebane έγραψε:Εγω εξακολουθω να επιμενω οτι πρεπει να βγεις να στηριξεις τον προπονητη για να βουλωσεις στοματα.
Το ίδιο είδα και γω.....και συμφωνώ σε όλα!