László Bölöni
Re: László Bölöni
αν δε λέμε ονόματα, καλύτερα να μή λέμε τίποτα.. Φίλε Γκικα σε σένα αναφέρομαι..και πόσο μάλλον που δεν είσαι ένα οποιοδήποτε μέλος αλλά μπλέ.. αυτά τα μου είπαν , έκανε, άκουσα, είναι φανερό κ.λ.π.. δεν αρμόζουν..
abg12d34 έγραψε:γαμισετα και τωρα που ο αδωνης θα επαναφερει το πολυτονικο συνεχεια θα ειμαι μετεξετασταιος
που θα μπενει η δασεια που η ψιλη η περισπομενη που η αποστροφος
την εκατσα
Το θέμα ειναι ο Α-Δώνης τι θα επαναφέρει.......
- abc_o_ karpouzas
γκικα αν ενοεις τον κολκα ο ανθρωπας εδω και καιρο αρθρογραφη κατα το δοκουν χωρις να εχει καμια μα καμια πληροφορια οπως ολοι οι ντεμεκ πολεμικοι ανταποκριτες που ασχολουντε με τον ΠΑΟΚ
ο κολκας το μονο που γνωριζει ειναι πως καταπινουν την ...τουλουμπα
ο κολκας το μονο που γνωριζει ειναι πως καταπινουν την ...τουλουμπα
- abc_o_ karpouzas
- abc_o_ karpouzas
Μακαρι να χεις δικιο αλλα ο τυπος οταν ξεκιναει να φερνει κατι με τροπο, συνηθως εχει πληροφοριες.. Και τις εχει για να προετοιμαζει τν κοσμο.. Καπως ετσι χαλασαν οι σχεσεις διοικησης-κοσμου..
Sent from my E10i using Tapatalk
Εμεσως πλην σαφως αναφερθηκα σε συγκεκριμενο αρδ..Χωρικός έγραψε:αν δε λέμε ονόματα, καλύτερα να μή λέμε τίποτα.. Φίλε Γκικα σε σένα αναφέρομαι..και πόσο μάλλον που δεν είσαι ένα οποιοδήποτε μέλος αλλά μπλέ.. αυτά τα μου είπαν , έκανε, άκουσα, είναι φανερό κ.λ.π.. δεν αρμόζουν..
Την ημέρα που θα διώξουν το Μπόλονι αν τον διώξουν ο μη γέννητω.....θα παραγγείλω πίτσες.....με τη καρτα ανεργίας εχω και εκπτωση.......βιταμίνες με ένζυμα Q-10.......μια καφετιέρα έτοιμη.....και θα εισηγηθώ στην διοίκηση του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να ορίσουμε έκτακτους ΜΟΝΤ μιας εβδομάδας......γιατί θα μας χωρίσουν οι γυναίκες μας.
Κακόκεφος ο Μπολόνι στη συνέντευξη ή μου φάνηκε??
ΑΝ.. λέω ΑΝ.. έχουν σκοπό να τον διώξουν μετά το παιχνίδι.. σημαίνει οτι στέλνουν την ομάδα σαν πρόβατο στη σφαγή σ'ένα ματς που υπάρχει πιθανότητα να γίνει ιστορικό.. Για να μη μιλήσω για τον κόσμο που ταξίδεψε..
Αν το δω κι αυτό να συμβαίνει τότε φυλάξτε μου ένα μπαν με το που βγει η ανακοίνωση..
ΑΝ.. λέω ΑΝ.. έχουν σκοπό να τον διώξουν μετά το παιχνίδι.. σημαίνει οτι στέλνουν την ομάδα σαν πρόβατο στη σφαγή σ'ένα ματς που υπάρχει πιθανότητα να γίνει ιστορικό.. Για να μη μιλήσω για τον κόσμο που ταξίδεψε..
Αν το δω κι αυτό να συμβαίνει τότε φυλάξτε μου ένα μπαν με το που βγει η ανακοίνωση..
- abc_o_ karpouzas
ρε γκικα καθεσε και δινεις σημασια σε αυτον που ειπε το .....δεν παταει περιοχη....για το μεγαλητερο αμυντικο χαφ που πατησε το ποδι του στο βαλκανικο ακρωτηρι
εδω εμεις απο το πολλη το λεγε λεγε χωρις να εχουμε κατι συγκεκριμενο στα χερια ξερουμε ποσο στοιχησε η μεσημβρια, ποσοι εργατες δουλεψαν ,ποσους υπαληλους εχει ο βιολιδης στο μαγαζι του ,ποτε εβαψε τα μαλια της η γκομενα στα γραφεια που κανει τους καφεδες και μετα και απο την αποκαληψη του τιτανοτεραστιου μοκκα οτι ο σδοε εστειλε για τον ελενχο πιανολα υπαλληλο
εδω εμεις απο το πολλη το λεγε λεγε χωρις να εχουμε κατι συγκεκριμενο στα χερια ξερουμε ποσο στοιχησε η μεσημβρια, ποσοι εργατες δουλεψαν ,ποσους υπαληλους εχει ο βιολιδης στο μαγαζι του ,ποτε εβαψε τα μαλια της η γκομενα στα γραφεια που κανει τους καφεδες και μετα και απο την αποκαληψη του τιτανοτεραστιου μοκκα οτι ο σδοε εστειλε για τον ελενχο πιανολα υπαλληλο
- khaledfreepaok
Ο άνθρωπος έχει αποκαλέσει, τον ΠάμπλοΓκαρσία Μπαρμπαστρουμφ..abg12d34 έγραψε:ρε γκικα καθεσε και δινεις σημασια σε αυτον που ειπε το .....δεν παταει περιοχη....για το μεγαλητερο αμυντικο χαφ που πατησε το ποδι του στο βαλκανικο ακρωτηρι
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://blog.paok24.com/?p=1672
Βρε παιδιά τι ἒγινε, ποιος φεύγει και ποιος ἐρχεται; 10 ὥρες ἐίχα να ἀνοίξω το τόπικ να 'ὀύμε και βλέπω ἐίχαμε ἐξελίξεις