"Ρίχτα χύμα" ρε παλίκαρε !!! Ρίχτα μπας και τα διαβάσουν και ξυπνήσουν πολλοί "κοιμώμενοι" κι από δω μέσα !!!
ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ "ΜASTER" Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΙΔΙΚΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΝΟΜΙΖΟΥΝ"
Ξανά μανά μία από τα ίδια: "Γεια σά ρε λεβένταρε Αρκαδοπόντιε", πες τα να αγιάσει το στόμα σου !!!goran 64 έγραψε:Για πολλοστή φορά θα τον επαινέσω με το γνωστό πλέον: "ΓΕΙΑ ΣΑ ΡΕ ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΕ"...![]()
![]()
![]()
"Ρίχτα χύμα" ρε παλίκαρε !!! Ρίχτα μπας και τα διαβάσουν και ξυπνήσουν πολλοί "κοιμώμενοι" κι από δω μέσα !!!
ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ "ΜASTER" Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΙΔΙΚΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΝΟΜΙΖΟΥΝ"!!!
Δεν νομίζω ότι ο Χάρης Μαρκόπουλος έφυγε απο το Κόροιβο
Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αρκαδικό...
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00, θε μεταδοθεί σε παράλληλη μετάδοση από το Novasports2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.
Ο Δικέφαλος με 28 βαθμούς είναι στην 6η θέση (ισόβαθμος με άλλους τρεις!) και ο Αρκαδικός του Χάρη Μαρκόπουλου στην 13η με 25. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη επί της Πάτρας με 82-59 (!) και δείχνει να συνέρχεται από το κακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, Τζόουμς, Καββαδάς και Στεφανίδης τράβηξαν το σκοράρισμα των γηπεδούχων.
RoMaN έγραψε:Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!
Αλλά μια φορά που σας καλέσαμε για τσιπουροκατάνυξη, μόνο εγώ, ο Ντίνος και ο MpouJr ήμασταν...
Μέσα κι εγώ φυσικά με μεγάλη μου χαρά μάλιστα!!! Συγχαρητήρια για την πρόταση!!! Αν το προετοιμάσουμε κανένα μήνα, ελπίζω να μαζευτούμε καμιά 50αριά τουλάχιστον, απ όλη την Βόρεια Ελλάδα (και γιατί όχι κι απ την υπόλοιπη κι απ την Αθήνα όσα παιδιά μπορέσουν) και θα είναι πολύ ωραία θαρρώ να ανταλλάσσουμε απόψεις για τον Π.Α.Ο.Κ. και όχι μόνο, κοιτάζοντας ο ένας στα μάτια τον άλλον!!!abg12d34 έγραψε:το ζητημα ειναι οτι το σαιτ (παοκμανια) πλεον εχει δημιουργισει ενα .....ρευμα....αρκετα δυνατο θα ελεγα
καιρος ειναι το ......ρευμα....αυτο να περασει σε ενα αλλο .....επιπεδο.....
κατι ποιο πρακτικο κατι σαν....λεσχη....ας πουμε
ΠΑΟΚ ειμαστε και με τα καλα μας και με τα κακα μας και δεν γινετε μονο να μιλαμε μεσα απο τα πληκτρολογια
συνδεσμος με την ....σκληρη..... έννοια δεν γινετε να γινουμε
αλλα μια λεσχη???
θα ελεγα οτι για αρχη καλο θα ηταν επιτελους να γινει μια .....πρωτη....συνάντηση
να γνωριστουμε ρε παιδια μικροι μεγαλοι πρεπει να..... κοιταχτουμε ....στα ματια
εαν υπαρχει ΠΑΟΚτσιδικο ....κίνημα...αυτο για να δυναμωσει, η κουβεντα και η αντιπαραθεση εκ του....ασφαλους....δεν αρκει