Εσύ δεν ήσουν που έκραζες τους ΣΦ που δεν πατούσαν στο παλατάκι;Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 04:14Δεν μπορούν να σε απαντήσουν, τελείωσε το μελάνι στο φαξ από τον Ιούνιο και δεν μπορούν να μιλήσουν τώρα.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 06:52Α! Θέλω να ρωτήσω κάτι τους ιθύνοντες του Σ.Φ. ΠΑΟΚ "Θύρα 4" και τους λοιπούς υποστηρικτές αυτών. Το σύνθημα : "Βαριά, βαριά, του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί, να πάει στα μποuρδελ@", το φωνάζουμε μόνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα? Ρωτάω, για να ξέρω μην τυχόν και μου 'ρθει να το φωνάξω καμιά φορά στο Παλατάκι..!!
ΥΓ: Έχασε το ποδόσφαιρο.
![]()
Βλέπω τώρα κάνεις επιλεκτικές εμφανίσεις , σίγουρα πολύ εποικοδομητικές απ όσο βλέπω.
Με ποιο δικαίωμα να κράξουν οι ΣΦ ένα τμήμα το οποίο το είχαν παρατημένο στη μοίρα του ακόμη και επι Χατζόπουλου;
Ξέρω , ξέρω περίμεναν τον Μπουντούρη να το σώσει
Και με ποιο δικαίωμα να κράξεις γενικά μια διοίκηση δύο τριών μηνών λόγω μερικών κακών αποτελεσμάτων; Χωρίς να της δώσεις κανένα δικαίωμα στο λάθος;
Τον Ιβαν που έκανε πέντε χρόνια να φέρει τίτλο τον έκραξε κανείς για κάτι Δωνηδες, Τούντορ, Τσιστιάκοφ , Αγγελιδηδες κάτι αγκαλιες με τον Αλαφούζο και ένα καράβι παλτά που έφερε ώσπου να στρώσει το καράβι;
Οχι. Αυτός πλήρωνε , αυτούς έφερνε, ιδέα δεν είχε. Και λογικό.
Σίγουρα πάντως του δύο πρώτους μήνες του με κάτι Βίβιαν , Κουμαλο, Λιαμ Λόρενς και λοιπούς αστείους που έχαναν από την Καλλιθέα , δεν τον έκραζε κανείς.
Α ρε καημένε ΠΑΟΚ.. Γεμάτος με οπαδούς των απόψεων τους, άδειος από οπαδούς του συλλόγου.