Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Undesired No 1

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 04:14
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 06:52Α! Θέλω να ρωτήσω κάτι τους ιθύνοντες του Σ.Φ. ΠΑΟΚ "Θύρα 4" και τους λοιπούς υποστηρικτές αυτών. Το σύνθημα : "Βαριά, βαριά, του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί, να πάει στα μποuρδελ@", το φωνάζουμε μόνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα? Ρωτάω, για να ξέρω μην τυχόν και μου 'ρθει να το φωνάξω καμιά φορά στο Παλατάκι..!!
Δεν μπορούν να σε απαντήσουν, τελείωσε το μελάνι στο φαξ από τον Ιούνιο και δεν μπορούν να μιλήσουν τώρα.

ΥΓ: Έχασε το ποδόσφαιρο.

Εικόνα
Εσύ δεν ήσουν που έκραζες τους ΣΦ που δεν πατούσαν στο παλατάκι;

Βλέπω τώρα κάνεις επιλεκτικές εμφανίσεις , σίγουρα πολύ εποικοδομητικές απ όσο βλέπω.

Με ποιο δικαίωμα να κράξουν οι ΣΦ ένα τμήμα το οποίο το είχαν παρατημένο στη μοίρα του ακόμη και επι Χατζόπουλου;

Ξέρω , ξέρω περίμεναν τον Μπουντούρη να το σώσει 😂

Και με ποιο δικαίωμα να κράξεις γενικά μια διοίκηση δύο τριών μηνών λόγω μερικών κακών αποτελεσμάτων; Χωρίς να της δώσεις κανένα δικαίωμα στο λάθος;

Τον Ιβαν που έκανε πέντε χρόνια να φέρει τίτλο τον έκραξε κανείς για κάτι Δωνηδες, Τούντορ, Τσιστιάκοφ , Αγγελιδηδες κάτι αγκαλιες με τον Αλαφούζο και ένα καράβι παλτά που έφερε ώσπου να στρώσει το καράβι;

Οχι. Αυτός πλήρωνε , αυτούς έφερνε, ιδέα δεν είχε. Και λογικό.

Σίγουρα πάντως του δύο πρώτους μήνες του με κάτι Βίβιαν , Κουμαλο, Λιαμ Λόρενς και λοιπούς αστείους που έχαναν από την Καλλιθέα , δεν τον έκραζε κανείς.

Α ρε καημένε ΠΑΟΚ.. Γεμάτος με οπαδούς των απόψεων τους, άδειος από οπαδούς του συλλόγου.
Undesired No 1

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Taseos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 08:03 Έχεις πάει στην Κορέα του κιμ ;
Τι χιούμορ Θεέ μου..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”