Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Darkm4n »

kosths BXL έγραψε:να φερει ενα 32χρονο απο το βολο ? να κανει τι ? δλδ θα βγαλουμε τον μπραντον να βαλουμε φαν βερτ ? δλδ οπως και να εχει να δωσουμε φραγκα στον μπεο...ε οχι ρε φιλε δεν θα δωσουμε δεν θα κανει νταβατζιλικι ο μπεος τον ΠΑΟΚ οσο και να θελουν καποιοι στην πολη να παρει λευτα ο μπεος
:arrow: Δε προκειται να συμβει πιστευω αυτό έχουμε στην επίθεση τους: Oliveira+Brandon και 3ο τον Κούτσια δύσκολα να πάρουμε 9άρι για εξτρεμο10αρι εκτος αν βρηκε +1 παιχτη ο Boto και βρεθηκε ομαδα για δανεισμο του Κουτσια ακραία περίπτωση δλδ για να ερθουν 2 παιχτες εξτρεμο10αρι και 9αρι (παλι πολλους εχουμε για 1 ματς την εβδομαδα ουσιαστικά 1φεύγει-ένας έρχεται). Ειδωμεν :idea:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αν τα ποσά στο transfermarkt αληθεύουν, χωρίς να υπολογίζονται μέσα:
-το bonus συμμετοχής στους ομίλους του Ch.L. από τη Ρέιντζερς που πήρε τον Τσόλακ,
- η πώληση Λάμπρου
- οποιοδήποτε ποσό πήραμε ή είναι να πάρουμε από το δανεισμό/πώληση Πέλκα στη Χαλ

από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα έχουμε: 8.950.000 αγορές και 7.850.000 πωλήσεις.

Επίσης έχουμε αποδεσμευτεί από συμβόλαια που σίγουρα δεν δόθηκαν σε κανέναν από αυτούς που ήρθαν:

-Βαρέλα 1.050.000
- Κρέσπο 650.000
- Πασχαλάκης 700.000
- Τσόλακ νομίζω κοντά στα 500.000
- Λάμπρου 450.000
- Τέιλορ 450.000 (ο Χριστός και η Παναγία)
- Μιχάι νομίζω κοντά στα 350.000

Δηλαδή έφυγαν κοντά στα 4 εκατομμύρια σε συμβόλαια. Λίγο πάνω, λίγο κάτω, εκεί γύρω είναι.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Darkm4n έγραψε:
kosths BXL έγραψε:να φερει ενα 32χρονο απο το βολο ? να κανει τι ? δλδ θα βγαλουμε τον μπραντον να βαλουμε φαν βερτ ? δλδ οπως και να εχει να δωσουμε φραγκα στον μπεο...ε οχι ρε φιλε δεν θα δωσουμε δεν θα κανει νταβατζιλικι ο μπεος τον ΠΑΟΚ οσο και να θελουν καποιοι στην πολη να παρει λευτα ο μπεος
:arrow: Δε προκειται να συμβει πιστευω αυτό έχουμε στην επίθεση τους: Oliveira+Brandon και 3ο τον Κούτσια δύσκολα να πάρουμε 9άρι για εξτρεμο10αρι εκτος αν βρηκε +1 παιχτη ο Boto και βρεθηκε ομαδα για δανεισμο του Κουτσια ακραία περίπτωση δλδ για να ερθουν 2 παιχτες εξτρεμο10αρι και 9αρι (παλι πολλους εχουμε για 1 ματς την εβδομαδα ουσιαστικά 1φεύγει-ένας έρχεται). Ειδωμεν :idea:
Η συζήτηση γίνεται λόγω Κούτσια. Μάλλον θα πάρουμε κάποιο φόρ λογικά (περαν του χάφ)
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Γτ πλεον δλδ δεν μας κανουν οι 30+ ηλικιακα παικτες δεν καταλαβαινω..ισορροπια θελει κ εκει απλως..ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι η ποιο νεανικη ομαδα δεν κανει κακο κ ενας εμπειρος ο οποιος αποδεδειγμενα ειναι γκολτζης και εχοντας προβλημα στα τελειωματα θα σου δωσει λυσεις και δεν καις ακομα και τον ολιβειρα, δεν εχεις κ αλλον επιθετικο του κουτιου π λεμε αρα γι αυτο να ερθει ο φαν φεερτ..τελος παντων δεν προκειται να γινει..κουβεντα να γινεται απλα.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Πάντως όλοι βρήκαν ομάδες ακόμα και ο τειλορ, εκτός από τον Βραζιλιάνο κλοουν και τον κύριο με το περμανάντ δεν τους ενοχλεί κανένας και κάνουν τουρισμό, αυτοί για να φύγουν θέλουν τεχνικές που γίνονται στο μεγάλο λιμάνι….αλλά βρήκαν και κάνουν
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Αντε για Ζαμπα να το καταλαβω. Βγαζει πολλα λεφτα. Αποκλειεται να τα παρει αλλου. Οποτε θελει να το εξαντλησει και μετα οτι μπορεσει να παρει ειναι κερδος. Για τον Μουργκ δε το καταλαβαινω. Πολλα δε βγαζει. Ονομα ειχε και πριν απο εμας. Μανατζερ εχει. Τι περιμενει; Αν μεχρι τωρα δεν καταλαβαν οτι δε θα φυγει τζαμπα τοτε ειναι εντελως χαζοι..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως αυτή την στιγμή ξεδιπλώνεται μιά διαπραγμάτευση με Βόλο που οι αρδ ψάχνουν να βρούν τί ακριβώς συμβαίνει. Έχει διαρρεύσει οτι συζητιέται δανεισμός Κούτσια στο Βόλο ίσως/μάλλον ως αντάλλαγμα για Φερνάντες. Φυσικά το έχει δηλώσει ο Δήμαρχος οτι θα ήθελε τον Κούτσια στο Βόλο η κάτι παρεμφερές. Τώρα εμείς θα πρέπει να βρούμε τρίτο φόρ και εκεί αρχίζει κανείς και ψάχνεται, εάν ο Μπότο έχει βρεί κάποιον (εκτός αν είναι ο Φαν Βεερτ).

Τέλος πάντων, φαίνεται οτι κάτι παίζει σήμερα και κανείς δεν ξέρει τις λεπτομέρειες. Ἐχουμε κι άλλες μέρες φυσικά, αλλά δεν αποκλείεται να βγεί κάτι σήμερα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Το μαρτύριο της σταγόνας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν ειχαμε ευρωπαικα ματς θα χρειαζόμασταν και φορ και δεκαρι.
Με μονα ματς ομως τα εγχωρια, και παρακολουθωντας τα 2 πρωτα ματς πρωταθληματος (οπου καναμε διψηφιο αριθμο φασεων με ανεση), θεωρω πως το δεκαρι δεν ειναι τοσο χρησιμο οσο ενας φορ κιλερ. Ως δεκαρι ή δευτερος επιθετικός μπορει να παιξει και ο Μπραντον. Στον φορ εχουμε θεμα.
Στην ελλαδα δεν δυσκολευόμαστε στο να δημιουργησουμε φασεις, αλλα στο να τις τελειωσουμε. Αυτο κυριως στα ματς με τους μικρους του πρωταθλήματος, που παιζουν ταμπουρι και εκει θελει δυνατο φορ με ικανοτητα να τελειωνει με την μια.
Εγω λοιπον ο ασχετος θα εφερνα φορ και οχι δεκαρι. Αν ηθελα να φερω και ακομη εναν, θα εφερνα εναν αριστερο εξτρεμ σαν τον Ναρει. Οχι δεκαρι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ιδανικα θες και τα 2. Δεν γινεται να πεις δεν θελω 10αρι γιατι δημιουργω πολλες φασεις. Η ομαδα πρεπει να βαλει ποικιλια και το απροβλεπτο στο παιχνιδι της. Το 90% των φασεων που δημιουργουμε ειναι απο πλαγιοκοπησεις απο τα εξτρεμ. Πρεπει οπωσδηποτε να προστεθει και το καθετο παιχνιδι απο τον αξονα. Αυτη η καθετη πασα που θα κοβει τα στοπερ στα 2. Εκει θες το 10 οπωσδηποτε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Magpies4 έγραψε:Πάντως αυτή την στιγμή ξεδιπλώνεται μιά διαπραγμάτευση με Βόλο που οι αρδ ψάχνουν να βρούν τί ακριβώς συμβαίνει. Έχει διαρρεύσει οτι συζητιέται δανεισμός Κούτσια στο Βόλο ίσως/μάλλον ως αντάλλαγμα για Φερνάντες. Φυσικά το έχει δηλώσει ο Δήμαρχος οτι θα ήθελε τον Κούτσια στο Βόλο η κάτι παρεμφερές. Τώρα εμείς θα πρέπει να βρούμε τρίτο φόρ και εκεί αρχίζει κανείς και ψάχνεται, εάν ο Μπότο έχει βρεί κάποιον (εκτός αν είναι ο Φαν Βεερτ).

Τέλος πάντων, φαίνεται οτι κάτι παίζει σήμερα και κανείς δεν ξέρει τις λεπτομέρειες. Ἐχουμε κι άλλες μέρες φυσικά, αλλά δεν αποκλείεται να βγεί κάτι σήμερα.
Χωρις να εχω ιδεα για την διαπραγματευση η αισθηση μου ειναι οτι το κλειδι για να τελειωσει η υποθεση ειναι να υπογραψει ο Κουτσιας την ανανεωση συμβολαιου
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Gospi στο φορ όμως έχεις το περιθώριο να βελτιωθείς . Εννοώ έχεις 2 παίχτες ο ένας είναι καινούργιος και μέσα σε όλες τις φάσεις και περιμένεις από τον επιθετικό σου να βρει ρυθμό μετά τους τραυματισμούς ( από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα) ενώ στο 10 δεν μπορείς να βελτιωθεις εκτός και αν δοκιμάσει τον αντριγια εκεί αλλά πάλι θα θέλεις εξτρεμ με νουμερα.
Εγώ ελπίζω ο ολιβειρα να ξαναγυρίσει στα στάνταρ του . Με ένα 10αρι τούμπανο τον αντριγια να κάνει εμφανίσεις σαν την τελευταία και τον ναρει νομίζω μπροστά έχουμε μια χαρά ποιότητα.
Στο κέντρο επίσης έχουμε ποιοτικούς παίχτες. Αν ο κουλιερακης συνεχίσει έτσι και βγει μαζί με Ινγκασον και πίσω έχουμε μια χαρά στόπερ . Το τέρμα μου αρέσει πολύ ελπίζω να μας βγει.
Το μοναδικό ποιοτικό θέμα που βλέπω εγώ είναι στα μπακ. Αν Λυρατζης τσαουσης ήταν αλλαγές και έπαιρνες δεξι αριστερο μπακ παιχταράδες νομίζω ότι θα είχαμε μια παρά πολύ καλή ομάδα .
Δεν θέλω να αδικήσω τον Ράφα Σοαρες αλλά δεν με ψήνει
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βεβαια στο δεκα εχουμε και τον Κουαλιατα που δεν τον εχουμε δει ακομη, και μπορει σε δυο μηνες να μπει μεσα και να μην ξαναβγει.
Δεν ειναι οτι δεν εχουμε παιχτες. Στα φορ ομως εχεις μολις εναν με χαρακτηριστικα φορ περιοχης, οποτε χρειαζεσαι ακομη ενα δυνατο κορμι, γιατι αν τραυματιστει τοτε δυσκολα θα βγει η χρονια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Αρα θελουμε (ιδανικα) δεκαρι, με σωματοδομη φορ που να παιζει και σαν αριστερο εξτρεμ και κατ'αναγκη σα φορ περιοχης. Δυσκολοοοοο..
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Νομίζω ότι ο Κουαλιατα θα αργήσει πολύ να μπει. Αν δεν είχες αλλαγές μπισε Καντουρι και ξεκινούσε μπαίνοντας σαν αλλαγή και του έβγαιναν 2-3 ματς είχαμε ελπίδες κάποια στιγμή να τον εμπιστευτεί και αν ο μποτο έχει δίκιο να μην ξαναβγεί.τώρα δεν βλέπω πως θα αρπάξει ευκαιρία όταν με το ζόρι θα είναι αποστολη (ή αυτός ή ο ντελιας δλδ) φαντάσου να πάρουμε και άλλον μεσοεπιθετικό (τότε μπορεί και κανείς τους )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”